Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi az esélye a letöltendőnek és mennyi, hogy nem lesz letöltendő?

Ha van egy ember aki most 35 éves és már háromszor büntetve,2008-ban csalásért,szintén 2008-ban készpénzhelyettesítő eszközzel való visszaélés és lopás miatt,2009-ben garázdaság rongálásért ítélte el a bíróság,de mind három ügyben pénzbüntetést kapott,tehát sosem volt még börtönben,de már volt büntetve 3-szor.

Tavaly csinált egy tulajdon elleni szabálysértést és két napot ült a fogdán+6000ft pénzbüntetést kapott szóval utóbbi asszem negyedik ügy volt,de az csak szabálysértés.

Aztán jelen pillanatban ugye folyik ellene közokirat vétség,lopás bűntett-ért eljárás a rendőrségen,mert tavaly nyáron négy alkalommal is lopott helyekről,de szabadlábon védekezhet,nem tették előzetesbe.Most még a rendőrségen van a dolog,de hamarosan megy a bíróságra és tárgyalás lesz.

Mivel,hogy már ez a negyedik bűntetőügye ezért mennyire esélyes a letöltendőre az az ember? Azóta nem csinált semmit,nem is fog mostmár soha.De most tuti letöltendőt kap,vagy lehet,hogy azért nem? A rendőrnyomozó azt mondta,hogy szerinte egy felfüggesztett v közmunka lehetséges,dehát pedig csak látja a nyomozó a múltját az embernek a gépen és mégis azt mondja,hogy nem valószínű a letöltendő?

Vajon mennyi esély van a letöltendőre és mennyi nem?

4

Dolgozik valaki A közrendvédelmi főosztályon?

6

Vagyonőri igazolványt tokkal-vonóval mennyibe kerül kiváltani?

3

Ezt tényleg megtehetik a rendőrök?

Ahányszor motorra ülök lemeszel pár helyi kék,kiszúrják a V2 est,és a bőrdzsekit és egyből jönnek villogtatni a hosszú kezüket. Ez még nem lenne probléma,de amikor összejövünk a klubbal és többen egymás mellet motorozunk,akkor átkutatnak,fegyverekért, drogért,és mindig kapjuk a fenyegetéseket hogy ha mégegyszer meglátnak minket motorozni akkor ilyen meg olyan illegális csoportosulásért ennyi meg ennyi ezer per fő bírság. Azért mert colorban motorozik egymás mellet/mögött egy baráti társaság? Ezt tényleg megtehetik,vagy csak pattogtak?

15

A vagyonőri igazolványt pontosan hogyan tudok igényelni? Köszönöm, ha segít valaki.

(szakmám van hozzá.)

5

Tegyek vajon feljelentést ezért a könnyű testi sértésért?

Pénteken jöttem haza vonattal és Bicskénél felszállt két "kisebbség" egy nő és egy pasi,a pasi elkezdte:adj már egy százast és meg mondtam,hogy nem,erre ő ütögetni kezdett mire és előrementem és mondtam,hogy Kelenföldön ha megálunk a vezér ne nyissa ki az ajtót,mert már szóltam a 10-nek és járőröket küld,hogy elfogják az ütögetőt,mert ugye mondtam,hogy itt ez az ember ütöget fenyeget.
A vezér nem is nyitotta ki az ajtókat,hogy meg ne tudjon lógni az ütögető.Egy 10 perc múlva kijött két járőr,kérdezgettek engem,hogy mi történt,elmondtam,hogy mi kérdezgették őt is meg még utasokat és végül az egyik nő mondta,hogy látta,hogy megpofozott,ez a kérdezgetés tartott egy órán át mire a "drága" rendőrök be sem vitték az ütögető embert hanem azt mondták nekem,hogy kívánok e feljelentést tenni,30 napom van rá.

Felháborító,hogy a rendőrök nem foglalkoztak az üggyel,ne vitték be sem az emberkét. Ez a 21. században a rendőrség szerintem.

Jó én sem vagyok hibátlan mert néhány éve engem már elítéltek 40 ezer ft-ra mert volt egy kisebb értékre elkövetett lopási ügyem anno. És akkor engem mikor elkaptak anno bevittek előállítani,be is zártak pár órára ezt meg be se vitték,pedig úgy mint a könnyű testi sértés a lopás is magánindítványos ügy.
Akkor régen mikor elloptam a bizonyos dolgokat akkor miért nem azt mondták akkor is a sértettnek,hogy ,ha kíván tegyen feljelentést? Engem miért vittek be? Aki engem meg ütögetett miért nem? Mindkettő magánindítványos.

És péntek óta még nem tettem feljelentést,de még tehetek 30 n belül. Érdemes feljelenést tenni? Foglalkoznak vajon vele?

Ha bemegyek mint sértett lehet azt mondják nekem ,hogy magának már volt ügye,vagy nem mondják,mert olyankor a sértettnek nem nézik a priuszát csak a gyanusitottnak?

11

Ha valaki tud egy drogos társaságról és szeretné őket feljelenteni a rendőrségen hol és milyen formán teheti meg?

ismerek egy két ilyen embert közvetve és szeretném megállítani ezt a folyamatot mert azt veszem észre h egyre inkább megrohasztják a környezetem és azt akit szeretek meg féltek meg akarom állítani őket... hol tehetem és milyen formában? ha megteszem mennyi a valószínűsége h eljárás indul a rendőrség részéről? mennyire veszik komolyan az ilyen füleseket?

18

A katasztrófavédelem igazoltathat engem miint állampolgárt?

Ha kijön hozzám a katasztrófavédelem, akkor igazoltathat a tűzoltó?

1

Magyarországnak mekkora rendőrállománya van?

2

Ha alkoholtartalmú gyógyszert kell fogyasztanom (66 százalékos alkoholtartalmú oldat, amiből 10 cseppet kell bevenni 1 bögre teába keverve reggel és este), az jelenthet problémát közlekedés ill. egy esetleges közúti ellenőrzés során?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!