Találatok a következő kifejezésre: A közlekedési is van fegyverük (1 db)

A közlekedési rendőröknek is van fegyverük? Használhatják is?

Legjobb válasz: igen,van,és használhatják.

igen, van, és használhatják.
minden rendõrnek van fegyvere, és ha szükséges, akkor használhatják. Persze nem szíre-szóra, csak ha olyan lenne a helyzet. Nekik is be kell tartaniuk bizonyos szabályokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi van akkor ha nem értem meg a jogaimat?

„Jogában áll hallgatni. Bármi, amit mond, felhasználható Ön ellen a bíróságon. Joga van egy ügyvéddel beszélni. Ha nem tud ügyvédet fogadni, az állam fog kijelölni egyet Önnek. Megértette ezeket a jogokat, ahogy felolvastuk őket?”

Válasz: „Nem”

6

Az utca közérdekű üzem, avagy miért vették őrizetbe Kásler Árpádot?

A tegnap az Astoriánál tartott ülősztrájk miatt közérdekű üzem működésének megzavarásáért őrizetbe vették Kásler Árpádot. Ez egy elég súlyos bűncselekmény. Eddig az ilyen nem engedélyezett tüntetéseknél nem alkalmazták ezt a BTK-ás paragrafust. Most mi történt? Ez után ezzel fogják megfélemlíteni a spontán tüntetőket?


12

Így már esélyem sincs rendőrnek lenni?

Régebben nyomozó akartam lenni, de nem mentem rendőrtisztire, mert úgy tudom, 170 cm alatt nem veszik fel a férfiakat (168 centi vagyok...). Akkoriba el is vetettem az ötletet, és elmentem egy gazdasági főiskolára, de azt kell látnom, hogy nagyon nehéz boldogulni. Most újra elkezdtem a rendőrségen gondolkodni, akár szimpla járőr is lennék (úgy tudom, mindenki ott kezdi). Felvesznek rendőrtisztire a magasságom miatt, vagy próbálkozni sem érdemes?

Valamint, hallottam egy olyat, hogy 6 hónapos képzéseken járőröket képeznek, amit úgy kell elképzelni, hogy vezethetem az autót, de ha egyedül vagyok, nem büntethetek, valamint korlátozott a hatásköröm. Ilyen tényleg létezik? Ezzel jól lehet keresni? Mennyire biztos pont ez? (Konkrétan a rendőrség is azért érdekel, mert tudom, hogy az biztos állás; amíg nem csinálok hülyeséget, nem rugnak ki. Az eddigi munkahelyeim közül 3 már bezárt, ahol most vagyok is csődközelben van. 22 évesen nincs biztos jövedelmem, pedig már örülnék neki.)

A válaszokat köszönöm!

5

Önvédelmi Célból szeretnék Gumilövedékes Vagy Gázfegyvert tartani. Kell ahhoz Orvosi vagy pszichológiai Vizsgálat hogy kiválthassam a Fegyverviselési engedélyt És mennyibe kerül a Engedély Igénylése?

3

Milyen ítélet született az idei Élet menetén halálos fenyegetőzővel szemben?

"Gyere el Tel-Avivba, kivágjuk a májadat, te anyaba..."

4

Tényleg a rendőrség úgy is lehallgathatja a telefonodat, hogy ha nem telefonálsz, hanem csak simán be van kapcsolva? És ha igen akkor a sok bűnözőt miért nem bírják így akkor befogni?

13

Miből érdemes szúrásálló mellényt készíteni?

11

Ha ilyen tetoválásom van lehetek rendőr v kommandós?

http://kepfeltoltes.hu/130818/faszarcukiskocsog_www.kepfelto..

régóta szeretnék ilyen tetkót, erkölcsileg nem sért senkit se, csak jól néz ki, lehetnék zseka vagy sem? :/

8

Ha egy forgalombol kivont autot az utcárol ellopnak es a sértett kihivja a rendőrséget mi történik?

3

Mi az elfogatóparancs pontos szövege?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!