Találatok a következő kifejezésre: A közösülés hány napot (4 db)

A nőgyógyász ultrahanggal hány nap után látja, hogyha terhes vagyok? Az ultrahangon is minimum 10 nap - közösülést követően - mire látszik a terhesség?

Legjobb válasz: Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.

Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.
Szia! Ez így van, a teszt korábban kimutatja, mint ahogy a doki látja. ÜDv.
Így ahogy írod. Sõt: teljesen friss saját tapasztalat 7 hetes terhes vagyok, tegnap voltam a dokimnál elõször, mert nem akartam elsietni a dolgot. Megnézett UH-gal, és közölte, hogy a petezsákot látja, szép, szabályos, de embriótelep nem látszik egyértelmûen. Ma reggelre berendelt hüvelyi uh.-ra - végigsírtam az éjszakát- és csak ott látszott már a 8 mm-es élõ kisbabánk! Szóval szerintem, ha csak nincs nagyon jó UH-ja a dokidnak, ne siesd el, senkinek nem kívánom, amit átéltem. Az 5. héten többnyire csak petezsákot látnak bármilyen spéci UH-gal, azt leghamarabb a hatodik-hetedik héttõl látja, hogy élõ-e az embrió.
A kérdező hozzászólása: Azaz a terhességi teszt hamarabb kimutatja, mint ahogy a nõgyógyász az ultrahangon láthatja??

A kozosules utan hany napra lehet tesztet csinalni, hogy kimutassa rendesen?

Legjobb válasz: Az IQ-dat soha sem fogja, kár erõltetni.

Az IQ-dat soha sem fogja, kár erõltetni.
1-2 hét
2 hét után nagy a valószínûsége

A terhességet a közösülés után hány nappal lehet megállapítani vagy mikor érdemes?

Legjobb válasz: Az elsõ elmaradt menstruációt követõen vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb.

Az elsõ elmaradt menstruációt követõen vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb.
Mikor nem jön meg a menszesz! 13-16 nap kb.
Én egy két hetet várnék.Hiába van a tesztekre írva, hogy a 3 napos terhességet is megállapítja, ha kevés még a hormonod, akkor mutathat negatívat is amellett, hogy terhes vagy.A nõgyógyász engem 6 hetes koromig meg sem nézett, õ is azt mondta, várjak. Türelem!:-)
A beàgyazodàstol 3 nap! Ami a 7-12 napig tart, a közôsülés utàn, persze ha volt akkor peteérés! Tehàt esetleg egy-két nappal a menszi/nem menszi/ elött mutatja ki!
Én az együttlét után már kb 3-4 nappal érzetem valami furát...szurkált a petefészkem, fájt a fejem... Az elsõ igazi terhes tünetem meg az volt, hogy rettentõ érzékeny voltam a szagokra. A tesztem is nagyon hamar kimutatta. jóval a menstruáció elõtt.

A közösülés után hány napot kell várni minimum a tesztig?

Legjobb válasz: ez hûlyén teted fel a kérdést.nem érteni

ez hûlyén teted fel a kérdést.nem érteni
A kimaradt mesiig utána már ezek az érzékeny tesztek kimutatják!! Drukkolok! Régota probálkoztok?
Többféle teszt van. Némelyikre az van ráírva, hogy az aktus után 2 nappal kimutatja a terhességet, de én ezekben nem hiszek. Lehet, hogy valakinek már olyan hamar kimutatja, de ez ritka. A legtöbb elméletileg az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja, de ez sem biztos. Szerintem célszerû az elmaradt menstruáció 4-5. napján tesztelni, akkorra már biztos kimutatja. Persze lehet hamarabb is, de ha negatív, akkor ismételd meg kicsit késõbb. Nekem sem mutatta ki akkor, amikor már elvileg meg kellett volna jönnie.
Kb 14 nap.
Szia nekem a menzesz kimaradása után mutatta ki 7 nappal.Azok a tesztek amire rávan írva hogy a közösülés után már pár nappal kimutassák, az nagy hülyeség.Menzeszem késett 2 napot akkor vettem ilyen tesztet és semmit nem mutatott ki.Ha kimarad a menzeszed akkor csinálj tesztet az biztosabb lessz.üdv 34 hetes kismama
Nem a közösülés után két nappal mutatják ki a tesztek a terhességet, hanem a beágyazódás után 2-3 nappal! Nem mindegy!!!
A peteérés utáni 13. napon általában mutat valamit a teszt, legalábbis halványt. Hiába közösülsz mondjuk a 8 ciklusnapon, nem fog neked a teszt mutatni pozitívat a közösülés utáni 13. napon. A peteéréstõl kell szemítani a 13-14. napot, akkor már mutathat valamit a teszt.
A kérdező hozzászólása: Nem régóta próbálkozunk, ez volt az elsõ próbálkozás, bár ez még kevés azért reménykedek :-) Köszönöm a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!