Találatok a következő kifejezésre: A közösülés hány (8 db)

A közösülést hány éves kor betöltésével ajánlott először véghez vinni?

Legjobb válasz: Úgy látom te még nem állsz rá készen! :)

Úgy látom te még nem állsz rá készen! :)
Neked 30.
Amikor már érett értelmes módon tudsz gondolkodni és döntéseket hozni.
18
18:)
Te miért fogalmazol úgy, mint valami ítélõszéki bíró?
Mi az, hogy elvették a szüzességemet? Te nem adtad? Nem együtt csináltátok az egészet? A közösülésnél pedig sokkal élvezetesebb és felemelõbb a szeretkezés. Inkább erre vágyj, ne a közösülésre. Azt pedig pontosan érezni fogod, hogy erre mikor jön el az idõ.
A közösülés alatt a fedeztetést érted.
#11 bocsi te írtad jól, mert életévbõl a 22 kell
attól, hogy affektáltan fogalmazol nem fogsz okosabbnak tûnni ;)
én 13 évesen végigvittem, de csak azért, mert a prosti akit magamhoz rendeltem felbõttnek hitt. mert korán érõ vagyok. mert már 13 évesen borostás volt az arcom. elég izmos , és vastag voltam. 38 as kar. és 175 cm magas voltam
Ezt olyan szépen megfogalmaztad:) A kérdésedre a válasz, hogy nincs ilyen korhatár, amikor elég érettnek érzed magad hozzá, nem csak testileg hanem lelkileg is.Ez a bizonyos korhatár mindenkinél változó, de-és ez nagyon fontos-14 éves kor alatt semmi esetre sem szabad.
A kérdező hozzászólása: Miért fogalmaz itt mindenki ilyen vulgaris-an? Már elvették a szüzességemet, egyszerû érdeklõdés ez részemrõl.
Amúgy fiatalkorúságtól szabad dugni (nálunk 14 év). http://hu.wikipedia.org/wiki/Beleegyez%C3%A9si_korhat%C3%A1r
18 De ez egy hülye kérdés, azt ugye tudod? Elõbb legyél szerelmes, aztán szép fokozatosan petgting, orál... aztán majd ha mindkét fél készenáll, stb... Védekezzetek!!!
A kérdező hozzászólása: #9 Elnézést kérek. Sajnálatos módon, még nem tartozom az USA-hoz és elkalandoztak a gondolataim. Nézd el nekem kérlek, késõ van már.
Olyan 15-6 körül.
nem 22, 21
A kérdező hozzászólása: Ha az egyén a tizennyolcadik életévét betöltendõ szeretkezik illetve közösül, az egyfajta átlag sztendert ha minden igaz. Jogilag a tizennyolcadik éltevét betöltõ fiatal nagykorúvá és teljes állampolgárra válik. Ellenben az USA-ban ez az idõpont a 22 életévét betöltõ fiatalra esik.
A kérdező hozzászólása: ajánlatos*
ÉN 6.-os koromban akartam a szomszéd lánnyal-aki benne is volt (egyidõs velem)levetkõztünk, állt a fütyi is, de apám épp hazajött.Nagyon pipa voltam, de talán jobb is így, még baja lett volna szegény lánykának.

A kozosules utan hany napra lehet tesztet csinalni, hogy kimutassa rendesen?

Legjobb válasz: Az IQ-dat soha sem fogja, kár erõltetni.

Az IQ-dat soha sem fogja, kár erõltetni.
1-2 hét
2 hét után nagy a valószínûsége

Lányok! Ti amikor elvesztettétek még hány alkalommal volt fájdalmas a közösülés?

És azt is írjátok le,hogy mennyi id? telt el a két közösülés között.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ jó volt, élvezetes, bár én nagyon be voltam izgulva, elõtte nem nyaltak ki egyszerûen már nagyon kívántam. Nem fáj, utána sem fájt. Az elsõre még most is emlékszem nem tudom elfelejteni, szerintem az volt életem legnagyobb orgazmusa, pedig elõtte már masztiztam sokszor.

Nekem az elsõ jó volt, élvezetes, bár én nagyon be voltam izgulva, elõtte nem nyaltak ki egyszerûen már nagyon kívántam. Nem fáj, utána sem fájt. Az elsõre még most is emlékszem nem tudom elfelejteni, szerintem az volt életem legnagyobb orgazmusa, pedig elõtte már masztiztam sokszor.
egyszer sem volt az.
egyszer
ez attól is függ, hogy az elsõ szex elõtt feltolta-e már a fél hûtõszekrény tartalmát.
Sok lány mesélte hogy fájt neki amikor nem volt elég nedves, vagy hirtelen dugták be az ujjukat neki. amikor anállal próbálkoztunk, volt hogy fájt a lánynak, vannak olyan lányok akik nem tudják élvezni...
Nekem 1x sem fájt!

A terhességet a közösülés után hány nappal lehet megállapítani vagy mikor érdemes?

Legjobb válasz: Az elsõ elmaradt menstruációt követõen vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb.

Az elsõ elmaradt menstruációt követõen vegyél egy tesztet, az a legbiztosabb.
Mikor nem jön meg a menszesz! 13-16 nap kb.
Én egy két hetet várnék.Hiába van a tesztekre írva, hogy a 3 napos terhességet is megállapítja, ha kevés még a hormonod, akkor mutathat negatívat is amellett, hogy terhes vagy.A nõgyógyász engem 6 hetes koromig meg sem nézett, õ is azt mondta, várjak. Türelem!:-)
A beàgyazodàstol 3 nap! Ami a 7-12 napig tart, a közôsülés utàn, persze ha volt akkor peteérés! Tehàt esetleg egy-két nappal a menszi/nem menszi/ elött mutatja ki!
Én az együttlét után már kb 3-4 nappal érzetem valami furát...szurkált a petefészkem, fájt a fejem... Az elsõ igazi terhes tünetem meg az volt, hogy rettentõ érzékeny voltam a szagokra. A tesztem is nagyon hamar kimutatta. jóval a menstruáció elõtt.

Hány hét míg megtudom, hogy sikeres volt a közösülés? Hogy lett belőle baba?

mert valaki mar irja h 4 hetes terhes....ezt honnan lehet tudni?

Legjobb válasz: A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni. Tehát terhesség esetén az elmaradt mensi-kor már 4 hetes vagy. Pl. ha február 20.-án volt meg a mensi és márc 20. sem jön meg akkor az már 4 hetes terhességnek számít! rá 2-3 héttel már van szívhang!

A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától kell számolni. Tehát terhesség esetén az elmaradt mensi-kor már 4 hetes vagy. Pl. ha február 20.-án volt meg a mensi és márc 20. sem jön meg akkor az már 4 hetes terhességnek számít! rá 2-3 héttel már van szívhang!
Hülyeségnek hangzik, de én mindkét gyerekemnél rögtön megéreztem, rögtön a szeretkezés után. Ha nem érzed, akkor majd az elsõ menstruáció elmaradása utána tudhatod biztosra, egy teszt segítségével.
Nekem marcius elsejen volt meg utoljara. 28 napos a ciklusom, ennek ellenere 28.-an nem jott semmi es aztan sem es aztan sem...... 28.-a elott egy hettel kb volt egy kis barnazasom (akkor agyazodott be en mit sem tudtam rola)... 2.an csinaltam egy tesztet, pozitiv ra ket napra egy masikat, pozitiv es aztan megegyszer az is pozitiv. Tegnap elott voltunk a dokinal ott is pozitiv es lattuk a petezsakot. Ultrahang szerint 5 het, doki szerint 6 het 4 nap.

A közösülés után hány napot kell várni minimum a tesztig?

Legjobb válasz: ez hûlyén teted fel a kérdést.nem érteni

ez hûlyén teted fel a kérdést.nem érteni
A kimaradt mesiig utána már ezek az érzékeny tesztek kimutatják!! Drukkolok! Régota probálkoztok?
Többféle teszt van. Némelyikre az van ráírva, hogy az aktus után 2 nappal kimutatja a terhességet, de én ezekben nem hiszek. Lehet, hogy valakinek már olyan hamar kimutatja, de ez ritka. A legtöbb elméletileg az elmaradt menstruáció elsõ napjától kimutatja, de ez sem biztos. Szerintem célszerû az elmaradt menstruáció 4-5. napján tesztelni, akkorra már biztos kimutatja. Persze lehet hamarabb is, de ha negatív, akkor ismételd meg kicsit késõbb. Nekem sem mutatta ki akkor, amikor már elvileg meg kellett volna jönnie.
Kb 14 nap.
Szia nekem a menzesz kimaradása után mutatta ki 7 nappal.Azok a tesztek amire rávan írva hogy a közösülés után már pár nappal kimutassák, az nagy hülyeség.Menzeszem késett 2 napot akkor vettem ilyen tesztet és semmit nem mutatott ki.Ha kimarad a menzeszed akkor csinálj tesztet az biztosabb lessz.üdv 34 hetes kismama
Nem a közösülés után két nappal mutatják ki a tesztek a terhességet, hanem a beágyazódás után 2-3 nappal! Nem mindegy!!!
A peteérés utáni 13. napon általában mutat valamit a teszt, legalábbis halványt. Hiába közösülsz mondjuk a 8 ciklusnapon, nem fog neked a teszt mutatni pozitívat a közösülés utáni 13. napon. A peteéréstõl kell szemítani a 13-14. napot, akkor már mutathat valamit a teszt.
A kérdező hozzászólása: Nem régóta próbálkozunk, ez volt az elsõ próbálkozás, bár ez még kevés azért reménykedek :-) Köszönöm a válaszokat!

Szüzesség elvesztése után hány közösülés után lesz a leányzónak abszolút fájdalommentes a behatolás?

Persze normális esetben, átlagos farokmérettel, betegség nincs, megfelel?en nedvesedik a leány. Szüzességének elvesztésével együtt összesen 4-szer voltunk együtt, és egyre kevésbé fáj neki, de még így a negyedik alkalommal is kellemetlen volt, f?leg az elején (legalább fél óra, de inkább egy egész el?játék után)! Meddig normális ez, mennyi után érdemes orvoshoz fordulni (persze most még nem)? Aggódom kedvesemért. Els?sorban lányok válaszát várom!

Legjobb válasz: Egy ideig normális, fõleg hogy már egyre kevésbé fáj. Lehet hogy a 10-ig fájni fog az elején, és még az is normális lehet. (Mindenkinél más. Nekem is fájt a legelején az elsõ pár alakalommal, már nem annyira emlékszem meddig. 4-10 között azt hiszem egyre enyhült, utána semmi nem volt már. De nem számoltam, ez csak kb.)

Egy ideig normális, fõleg hogy már egyre kevésbé fáj. Lehet hogy a 10-ig fájni fog az elején, és még az is normális lehet. (Mindenkinél más. Nekem is fájt a legelején az elsõ pár alakalommal, már nem annyira emlékszem meddig. 4-10 között azt hiszem egyre enyhült, utána semmi nem volt már. De nem számoltam, ez csak kb.)
10.már tényleg enyhébb és akkor már jobban fogja bírni :) hát de ez mindenkinél más szóval lehet hogy 10után még 1-2 alkalom kell vagy nem..
Nekem elsõre se fájt:) Mindenkinél máshogy van, és attól is függ, h mennyit pettingeltek elõtte:P "A szûzhártyák változatos alakban, méretben és vastagságban fordulnak elõ" éppen ezért a kevésbé szerencséseknek több nap is kellhet, míg teljesen "eltûnik" http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/2104/szuzhartya
ez mindenkinél máás...barátnõmmel 7honap után feküdtünk le...most voltunk másfél évesek...és az elején neki is fááj méég...(1-2percig) pedig azért rendszeresen csináljuk.:D
így van, ez olyan dolog hogy az exemnek pl a 3. után már nem fájt, de a mostani barátnõmnek még a 15-20. is fájt, de az fontos, hogy izgasd addig, hogy jó nedves legyen, és ami hasznos lehet, ha közben is izgatod az erogén zónáknál, vagy konkrétan a csiklóját! Még ha fájni is fog neki, kellemesnek fogja azt érezni ;)

A nőgyógyász ultrahanggal hány nap után látja, hogyha terhes vagyok? Az ultrahangon is minimum 10 nap - közösülést követően - mire látszik a terhesség?

Legjobb válasz: Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.

Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.
Szia! Ez így van, a teszt korábban kimutatja, mint ahogy a doki látja. ÜDv.
Így ahogy írod. Sõt: teljesen friss saját tapasztalat 7 hetes terhes vagyok, tegnap voltam a dokimnál elõször, mert nem akartam elsietni a dolgot. Megnézett UH-gal, és közölte, hogy a petezsákot látja, szép, szabályos, de embriótelep nem látszik egyértelmûen. Ma reggelre berendelt hüvelyi uh.-ra - végigsírtam az éjszakát- és csak ott látszott már a 8 mm-es élõ kisbabánk! Szóval szerintem, ha csak nincs nagyon jó UH-ja a dokidnak, ne siesd el, senkinek nem kívánom, amit átéltem. Az 5. héten többnyire csak petezsákot látnak bármilyen spéci UH-gal, azt leghamarabb a hatodik-hetedik héttõl látja, hogy élõ-e az embrió.
A kérdező hozzászólása: Azaz a terhességi teszt hamarabb kimutatja, mint ahogy a nõgyógyász az ultrahangon láthatja??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!