Találatok a következő kifejezésre: A következő során inszeminációm lesz (1 db)

A következő ciklusom során inszeminációm lesz. Mire száníthatok? Hány alkalommal kell majd mennem ellenőrzésekre? Érdemes lenne táppénzre mennem?

Legjobb válasz: A beültetés után mindenképpen menj el táppénzre, de a doki is biztosan javasolja majd. Azt hiszem utána 2 héttel kell vérvételre menni, és akkor már tesztelni is lehet! De az orvosod biztosan pontosabb felvilágosítást ad majd:) Sok pihenés és nyugi szükséges. Nem beszélve arról, h te is biztosan az eredményre koncentrálsz és nem is tudnál munkával foglakozni! Sok sikert!

A beültetés után mindenképpen menj el táppénzre, de a doki is biztosan javasolja majd. Azt hiszem utána 2 héttel kell vérvételre menni, és akkor már tesztelni is lehet! De az orvosod biztosan pontosabb felvilágosítást ad majd:) Sok pihenés és nyugi szükséges. Nem beszélve arról, h te is biztosan az eredményre koncentrálsz és nem is tudnál munkával foglakozni! Sok sikert!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Volt, akinek több napos barna folyás babát jelzett?

1

Lehetek terhes?

Szeptember 26-án megjött, de elég gyenge volt, ma pedig szúr a bal oldali petefészkem meg fáj a mellbimbóm. Utoljára szept 21-én csináltam tesztet az negativ volt, együtt voltunk szept 22,24,27én meg okt 4én. Előfordulhat terhesség attól függetlenül, hogy megjött?

1

IR beteg vagyok a reggeli, vacsora és ebéd nem okoz gondot de a tízórai és az uzsonna nem jó megosztva csak a lassú CH jó nekem! Tudtok erre a két kisétkezésre ajánlani valamit?

6

17 éves vagyok és Teherbe estem egy 27 éves férfitól most mit csináljak?

16

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!