Találatok a következő kifejezésre: A következő most (340 db)

Ti babatok is nehezen viselte? 3 hete jott az elso fogacska ra 1 hetre a kovetkezo most felul 4 bujt ki egyszerre. Ma alszik szegenykem nyugodtan.9honapos

Legjobb válasz: Az én fiamnak 7 hósan jött ki az elsõ foga, de 2 hónapos kora óta váltogatták egymást a nyûgös,sírós hetek,a nyáladzás és rágás pedig folyamatos volt...most 7,5 hós, az ínye már dagadt alul megint,most tünet mentes. kitartás!

Az én fiamnak 7 hósan jött ki az elsõ foga, de 2 hónapos kora óta váltogatták egymást a nyûgös, sírós hetek, a nyáladzás és rágás pedig folyamatos volt...most 7, 5 hós, az ínye már dagadt alul megint, most tünet mentes. kitartás!

Mennyit dolgozhatok 1 éves gyerek mellett, úgy hogy közben júniusra várom a következőt? Most Gyed van. Szeretnék újra Tgyást is.

Bölcsibe nem adnám be, nagyszülő vigyázna rá.

Legjobb válasz: Gyedet le kell mondani,és annyit dolgozol amennyit bírsz.Gyed mellett nem lehet.

Gyedet le kell mondani, és annyit dolgozol amennyit bírsz.Gyed mellett nem lehet.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a gyerek születéséig 2012 aug.-ig volt szerzõdésem, így akkor nem jár Tgyás, ha nem megyek vissza dolgozni.ha visszamegyek, akkor mibõl számolnak.Br. 100Ft körül szeretném, ha bejelentenének, min.és 4-5 hó, ha sikerülne, május végéig dolgozni.
Ha megvan még a munkaviszonyod, akkor nem kell visszamenned dolgozni, hogy kapj újra tgyást és gyedet. Kivéve, ha esetleg most passzív gyeden vagy. Ha van munkaviszonyod és nem mész vissza dolgozni (mert gyeden vagy), akkor a szerzõdés szerinti bér lesz a tgyás alapja a gyed alapja pedig szintén a szerzõdés szerinti bér.
jól látom akkor mikor jön a köv gyerek akkor még gyeden leszel az elsõvel ? mert ebben az esetben semmit nem kell tenned mint ahogy írták
Az utolsó jó írja. Hozzátenném, ha megszûnt közben a munkaviszonyod (pl. határozott idejû szerzõdés), akkor viszont vissza kell menned dolgozni, hogy újra járjon Tgyás.
Ha a GYED-ed 2 éves koráig jár, akkor még simán beleférsz idõben, és GYED alatt fogsz szülni. Vagyis teljesen felesleges visszamenned dolgozni. Mivel a GYED biztosítási idõnek ("munkaviszonynak") számít, tehát TYGás-ra és GYED-re is jogosult leszel. Ilyen esetben az elõzõ GYED alapjául szolgáló átlagbérbõl fogják számolni az új GYED-et (és TYGÁS-t), vagyis elméletileg ugyanannyi lesz, mint most volt. Gond akkor lenne, ha a szülés elõtt lejárna a GYED-ed, és GYES-re mennél, mert akkor csak minimálbérbõl kalkulálják az új TYGÁS-t és GYED-et. De ebben az esetben nem is lenne értelme GYES-re menni, hanem visszamenni dolgozni (elõször még amúgy is kapnál visszamaradt szabikat, aztán meg dolgoznál egy darabig, vagy táppénzre mennél. Ebben az esetben ha még 180 nap bér össze is jön, akkor már az új béred szerint számolnák a második gyereknél a GYED-et, ha nem jönne össze, akkor meg a régi átlagbérbõl.) Remélem nem lettem túl bonyolult, a lényeg, hogy a te esetedben nem sok értelme van szerintem visszamenni dolgozni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jól értem a Tgyáshoz nem kell újabb munkaviszony?Akkor mibõl számolják az összeget?Régen 2 éven belül nézték.
Ja, es a két gyerekre egy ellatas fog járni.
Ha most gyedet kapsz, akkor mar megvan az elegendõ idõd a masik gyereknel is a gyedhez. TGYAS, GYED mellett nem lehet dolgozni, csak GYES mellett a gyerek betöltött egy eves kora utan, heti max 30 órában. Nagyszülõ csak gyesre mehet, a gyerek betöltött egy eves kora utan.
A kérdező hozzászólása: Mennyit kell dolgozni, napban, órában a Tgyáshoz.Nagymama igénybe veheti-e a Gyedet, Gyest?
A kérdező hozzászólása: 100ezerFt.A 180 nap honnan számolódik?

26 hetes terhes vagyok. Utoljára a 18. héten volt uh. Egy nem régi kérdésnél azt írták csak a 30. hét körül lesz a következő. Most akkor mikor, mert van aki 28. hetet mondott?

Legjobb válasz: Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.

Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.
Én pont tegnap kérdeztem meg a dokit, hogy mikor kell legközelebb mennem UH-ra, 19 hetesen voltam utoljára, 32. héten lesz a következõ.
Szia! A kötelezõk általában 12. 18. 32. 36. héten vannak. De ahogy már itt olvasgattam ez is kórház függõ. Én mivel magán orvoshoz járok, így 4 hetente nézi a bébit uh-al. 31 hetes kismama
A nagy kötelezõ Uh a 12., 18.-19., 28-32. ig héten van.Én is voltam vércukorterhelés után sima 2D-s saját orvosos uh-n de sztem ezek csak plusz dolgok.Egyébként most vagy abban az aidõben, hogy elmehess 4D-re hogyha szeretnél, mert a 28. héttõl gyönyörû kis pufók babák vannak már a pocakban.

Ismerősöm 43 éves. Tavaly tavasszal született első gyermeke és a következő most ősszel fog. Nem veszélyes, hogy ilyen gyorsan szül megint ennyi idősen?

Tudom, hogy sürgeti az id?, de féltem az egészségét! Van valakinek tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha a szervezete erõs,és anyagilag képes felnevelni két gyermeket akkor nem veszélyes..Jobban mondva az orvos tudja csak megmondani,neki,hogy veszélyeztetett terhes lesz a kora miatt vagy sem. Én sok sikert kívánok neki a babákhoz..

Ha a szervezete erõs, és anyagilag képes felnevelni két gyermeket akkor nem veszélyes..Jobban mondva az orvos tudja csak megmondani, neki, hogy veszélyeztetett terhes lesz a kora miatt vagy sem. Én sok sikert kívánok neki a babákhoz..
Gondolom az orvosa felvilágosította, hogy vannak-e veszélyei.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is drukkolok Nekik! Esetleg valaki(k), aki késõn szült és/vagy gyorsan egymás után, Õt mennyire viselte ez meg egészségileg stb?

Most indulunk a következő "lombikbaba projekttel". Ha hasonló cipőben jársz és szívesen megosztanád az ezzel kapcsolatos gondolataidat, írsz?

Rövid programban, a ciklusom harmadik napján járok.

Legjobb válasz: A következõ lombikbaba azt jelenti, hogy már van egy lombikbabátok, és most lesz a következõ, vagy "csak" a következõ lombik-eljárás lesz?

A következõ lombikbaba azt jelenti, hogy már van egy lombikbabátok, és most lesz a következõ, vagy "csak" a következõ lombik-eljárás lesz?
A kérdező hozzászólása: nem, sajna még nincs gyerekünk... :-)
Mi is lombikozni fogunk, ez lesz az 1., kb. 4-5 nap múlva kell, hogy megjöjjön, és akkor indul a szurizás, szóval nekem is a rövid verzió lesz :) Ha gondolod majd "összefoghatnánk", és drukkolhatunk egymásnak :)
Nekem két hete volt fagyasztott embrió beültetésem ez a második. Még egy hét múlva kell mennem laborba , vizeletbõl nézik meg az eredményt. Nagyon igzulok :S pozitív vagyok pozi érzésekkel, csak nehogy pofára esés legyen. Elsõnél is poziként indultam aztán szinte éreztem hogy nincs baba. Most más. Hátha :) Drukkolok nektek!
Kedves kérdezõ neked ez most megint szurizós hónap lesz vagy fagyasztott embriós beültetés?
En is jovo heten kapom vissza a fagyibabakat, ez a 2. probalkozas. Mar ugy varom, csak en is felek, hogy ez sem fog osszejonni. Az 1.-nel ereztem szurkalasokat es egy kis mensis erzesem is volt a beulti utan kb.1 hettel. De amugy semilyen terhes tunetem nem volt. En valahogy ereztem, hogy nem jott ossze. A vervizsgalat + lett, az otthoni teszt -, de nem agyazodott be rendesen es a Hcg egyre kevesebb lett, majd megjott. Viszont szerintem fontos a + hozzaallas. Sok sikert. Majd irj azert, hogy hogy mennek a dolgok:) )
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Lányok! Nagyon késõ van és pár óra múlva fel kell kelnem. Holnap ígérem mindenkinek válaszolok. Köszönöm, hogy írtatok. Amúgy hajnalban a Kaáliba kell indulnunk vérvételre. Nem, nem fagyibabák. Ismét punkció. Szép estét/napot mindenkinek!

4 gyógyszert szedtem be a hónapból és az 5. és a 6. tablettát elfelejtettem. Most mit csináljak? Bevegyem a következőket, vagy esetleg kettőt vegyek be. Vagy most már várjam meg a mestruációt és utána kezdjek egy teljes levéllel?

Most kezdtem újra gyógyszert szedni és ez a második hónap.

Legjobb válasz: szerintem szedd tovabb, mintha mi sem tortent volna, viszont vedekezz maskent is most. Az a baj, hogy ha abbahagyod most es a kovetkezo mesiig varsz, nem tudhatod, hogy reagal erre a szervezeted, verezni fogsz, ami viszont nem tudom, mennyire normalis menstruacio. Mi van a tajekoztaton az elfelejtett tablettaknal? ha azt irja vedd be, akkor vedd be, ha nem, akkor csak dobd ki azt a 2 szemet.

szerintem szedd tovabb, mintha mi sem tortent volna, viszont vedekezz maskent is most. Az a baj, hogy ha abbahagyod most es a kovetkezo mesiig varsz, nem tudhatod, hogy reagal erre a szervezeted, verezni fogsz, ami viszont nem tudom, mennyire normalis menstruacio. Mi van a tajekoztaton az elfelejtett tablettaknal? ha azt irja vedd be, akkor vedd be, ha nem, akkor csak dobd ki azt a 2 szemet.
A kérdező hozzászólása: a gyógyszerleírásban az volt, hoyg forduljak az orvosomhoz, ha több tablettát elfelejtek. Az orvosom szabin van. femodent szedek.
most neztem a tajekoztatot, ugyan angolul talalta, mert nem mo.-elek, es valahogy ilyen a gepem, szoval azt irja, hogy ha egy vagy 2-ot kihagysz, akkor uugy vedett vagy, vedd be az utolso elfelejtett szemet, mihelyst emlekszel es a tobbit utana. 3 nal irja, hogy nem leszel vedett egy ideig. En igy is legalabb 7 napig mas vedekezest ajanlok, de ezek szeritn csak folytasd uugy mint elotte.
én 4 éve szedek fogamzásgátlót és velem is gyakran elõfordult ilyen. elvileg a fogamzásgátló az elsõ hónap után nyújt biztonságot. nah én az elsõ honapban is elfelejtettem néha és még nincs gyerekem sem semmilyen testi defektem:D vedd be azokat is nyugodtan és szedd tovább.

Hogyan érhetném el, hogy a következő életemben egy olyan reinkarnáció lehessek, ami most akarok lenni?

Legjobb válasz: A természettudományok nem cáfolják a reinkarnáció létét. Nem cáfolhatják, mert nem foglalkozhatnak vele. A természettudomány attól természettudomány, hogy a természetben lévõ anyagokkal, jelenségekkel foglalkozik. Ezeket méri, rendszerezi és következtetéseket von le belõlük. De a reinkarnáció nem anyagi jelenség. Annak csak az anyagi következményeivel tud foglalkozni. Sem a biológia, sem a fizika, kémia, és az ezekre épülõ orvostudomány nem végez kísérleteket a lélekkel, mert nem tud. A pszichológia pedig fõleg megfigyelésekre épül. Ha ezer egészséges ember így mûködik, akkor az ezeregyedik is így fog. De abból nem lehet következtetést levonni, hogy ezer megfigyelt ember nem hisz a reinkarnációban, akkor nincs is. De valóban, a reinkarnáció úgy, ahogy ma értelmezik nem létezik. Épp ezért találnak benne sokan ellentmondást. Mint például a lelkek száma. Errõl például nincs értelme beszélni, mert ez nem úgy mûködik, mint a tojás, hogy minden tojásból egy csirke kel ki. A tudat ennél összetetted jelenség. Egy ilyen fórum kereteim belül nem is lehet megértetni. Én inkább csak annyit mondhatok, hogy nincs értelme ebben az életben azon rágódni, mi lesz a következõben. Ezt az életet azért kaptad, mert ez segíti a legjobban azt a taluási folyamatot, amit te választottál. Most, az itt és a most problémáit kell megoldani. Ha már úgy érzed, minden tökéletes, teljesen boldog vagy és harmóniában élsz önmagaddal és a környezeteddel, akkor talán érdemes elõre is tekinteni, de a mostani éned csak ennek az életnek a tapasztalataival rendelkezik. Halálod után több információ fog a rendelkezésedre állni, akkor majd sokkal jobban tudsz dönteni, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amit most elképzelsz.

A természettudományok nem cáfolják a reinkarnáció létét. Nem cáfolhatják, mert nem foglalkozhatnak vele. A természettudomány attól természettudomány, hogy a természetben lévõ anyagokkal, jelenségekkel foglalkozik. Ezeket méri, rendszerezi és következtetéseket von le belõlük. De a reinkarnáció nem anyagi jelenség. Annak csak az anyagi következményeivel tud foglalkozni. Sem a biológia, sem a fizika, kémia, és az ezekre épülõ orvostudomány nem végez kísérleteket a lélekkel, mert nem tud. A pszichológia pedig fõleg megfigyelésekre épül. Ha ezer egészséges ember így mûködik, akkor az ezeregyedik is így fog. De abból nem lehet következtetést levonni, hogy ezer megfigyelt ember nem hisz a reinkarnációban, akkor nincs is. De valóban, a reinkarnáció úgy, ahogy ma értelmezik nem létezik. Épp ezért találnak benne sokan ellentmondást. Mint például a lelkek száma. Errõl például nincs értelme beszélni, mert ez nem úgy mûködik, mint a tojás, hogy minden tojásból egy csirke kel ki. A tudat ennél összetetted jelenség. Egy ilyen fórum kereteim belül nem is lehet megértetni. Én inkább csak annyit mondhatok, hogy nincs értelme ebben az életben azon rágódni, mi lesz a következõben. Ezt az életet azért kaptad, mert ez segíti a legjobban azt a taluási folyamatot, amit te választottál. Most, az itt és a most problémáit kell megoldani. Ha már úgy érzed, minden tökéletes, teljesen boldog vagy és harmóniában élsz önmagaddal és a környezeteddel, akkor talán érdemes elõre is tekinteni, de a mostani éned csak ennek az életnek a tapasztalataival rendelkezik. Halálod után több információ fog a rendelkezésedre állni, akkor majd sokkal jobban tudsz dönteni, hogy mit is akarsz valójában. Lehet, hogy teljesen más lesz, mint amit most elképzelsz.
Esetleg sok lélek jöhet más világokból :D Azért az még nem olyan biztos, hogy reinkarnáció nem létezik. Hogy hogyan érhetnéd el, az meg egy jó kérdés, bár én inkább valaki más szeretnék lenni, ha lehetne választani.
élj úgy ami ahhoz méltó. kezd el most és akkor amiért itt nem teljesedik ki, majd ott ki fog.a lényeg, hogy legyen jelen erõteljesen az életedben annak az életnek a lényege.
Nem értem egyesek itt miért pattognak , hogy nincs reinkarnáció. Idiota barmok: Isten nagyobb valoszinûségben létezik mint a reinkarnáció? Ha valamit lehet bizonyitani akkor létezik, ha valamit bizonyitani , de cáfolni se lehet akkor különbözõ oka van annak, pl.:nem jó tudományos technologia, nem elegendõ tudati szint stb. Az agy egy anyag ami mindenki fejében van, az agynak van egy látó központja amiben meghatározott anyag van, ha energia lenne akkor talán több dolgot is láthatnánk a világbol. Ha valaki például nem érzékeli valami betegség folytán a színeket és fekete-fehérben lát akkor az se mondhatja egybõl , hogy nem léteznek a színek csak mert nem tudja érzékelni. A tudat az emberek agyában van, és ott színte az emberi elmével õsszeforr. Egyek lesznek mindaddig mig elnem jönn a halál. Ne legyetek elfogultak kicsit gondolkozni és a ''színfalak mögé nézni''. Ti csak hisztek valamiben és azonnal lenéznitek ha valaki olyanrol beszél amit õ vall. Szerintem a reinkarnáció biztosabb mint a szellemek és a lokneszi(nem tudom , hogy írják) szõrny. Vagy a koboldok, vagy az efféle kitalált dolgok. Az ember sokmindent kitalált , de egy szörnyet tud cáfolni a világban , mert nincsenek kitalált szörnyek. A reinkarnációt mint mondtam nem lehet cáfolni.
Ez nem csupán az én véleményem:-) Megint átmentél a belemagyarázós, kínlódós, erõltetett érvelésbe. A kérdéseidre a választ pedig megtalálhatod néhány biológiai témájú könyvben, nincs türelmem magyarázni, úgysem értenéd szerintem:-)))Persze lehet, hogy ha tanulsz, el fogsz jutni odáig, hogy értsd az orvosi vagy fizikai és biológiai témájú írásokat is. Szóval, azt javaslom tiszta jóindulatból, hogy ha ennyire foglalkoztat a téma, menj el az orvosira vagy tanulj biológiát erõsen. Így kizárólag azzal töltöd az idõdet, hogy erõltetett érveket igyekszel kreálni mindenféle tudás nélkül az elméleteid alátámasztására valódi érvek hiányában:-))Szóval elõbb tanulj, utána igyekezz magyarázatokat kitalálni.Kb. úgy érvelsz, mint akik meggyõzõdéssel mondogatták, hogy a Föld lapos és az ember soha nem lesz képes repülni, hiszen nehezebb a levegõnél:-)))))Nem tehettek róla, nem ismerték a fizikát, sem mást.....Az sem lenne rossz ha pszichológiát tanulnál picit és felismernéd, hogy miért vonzódnak az emberek a misztikus dolgokhoz, miért könnyû sokakkal elhitetni a nemlétezõ ám piszkosul vonzó és érdekes elképzeléseket. A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is , , elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetõen sokkal vonzóbb :-))Tanulj!
A reinkarnációt már cáfolta rég a biológia, fizika, kémia és ezekbõl az orvostudomány is. Amúgy nem volt rá szükség, hiszen a józan ésszel élõk úgysem hittek benne...Minden esetre érdekes olvasgatni azoknak az erõltetett, belemagyarázós érvelését akik elhiszik, hiszen bizonyítani természetesen nem tudják, de az érveiken érdemes néha jókat derülni:-))))Jól van ez így:-))))
SEHOGY, mert hogy nincs reinkarnacio ! Gondold meg nehany evezred, sot a utobbi par evszazad alatt hogy megszaporodott az emberiseg letszama, es ha majdnem mindenki reinkarnalodik emberbe, allatba, novenybe, kobe, honnan ez a sok uj lelek ????
Tehát következõ életedben egy újjászületés akarsz lenni? azt hogy? És minek? Hülye vagy?
Ha lusta vagy változtatni és azzá válni aki lenni szeretnél akkor ne is reménykedj. A legegyszerûbb dolog ráfogni hogy "jajj majd a következõ életemben..."
21 -es attól, hogy csupa nagybetûvel írsz és sok felkiáltó jelet használsz, még nem biztos, hogy neked van igazad.
Egyetértek az elõzõ válaszolóval. Egyáltalán nem létezik olyan dolog, hogy reinkarnáció. Ezek a buddhista lámák akik állítólag olyan mélyen tudnak meditálni, hogy a haláluk elõtt a tudatukat áthelyezik egy másik testbe az is egy nagy baromság. Szal lényeg a lényeg NINCS REINKARNÁCIÓ. (1 fajta viszont van) Amikor majd Jézus visszajön a földre és feltámad az összes ember, azis egyfajta újjászületés.
EGYÁLTALÁN NINCS reinkarnáció!!!
#19! Ezt a szöveget hány helyre nyomtad be? És akkor gondolkozzunk. Ki is az önigazoló?
Az önigazolás pszichológiája folyamatosan megjelenik ezeknél az embereknél.....A nehezen megtanulható, sok munkát és befektetést, hosszú, esetenként unalmas tanulással töltött órát kívánó valódi tudás megszerzése helyett valami nulla képességgel is , , elsajátítható" misztériumról magyarázatokat hallgatni érthetõen sokkal vonzóbb :-))Tanulj! Nyilván aki nem a hívõk véleményét osztja mert sokkal jobban ismeri a világot az csak hazugnak nevezhetõ...:-))))Hát igen, így mûködik ez......Szerintem sokaknak érdemes lenne álmodozás meg vonzó mesemondók jól megfizetett tanfolyamai helyett igazi egyetemeken tanulni....Persze ha megvannak a képességek hozzá..Akinek meg csak a sok, süket duma van, meg a misztériumvonzalom a valóság helyett, az maradjon ezoföldön, itt még gondolkodni sem kell, nemhogy tanulni, csupán HINNI. Így van ez rendjén szerintem....:-))))))
az elsõ válaszoló válasza rendkívüli szûklátókörûséget mutat: nézete szerit csak ennek a világnak ennek a Földje emberiség létezik, mint a lelkek helye s az idõ is egyenese halad. ha reinkarnációrólbeszélünk, az idõ összevissza csavarodhat, a következõ életet lehet, hogy a múltban jövõben, más bolygón, más univerzumban stb manifesztálódik. De az elsõ válaszoló csak emberben a Földön gondolkodott, egyenes vonalban haladó idõben. (e 3-ból 1 már megcáfolva, mert az idõ nem egyenletes, egy második meg sejtve, mert az CERN fizikusai szerint igenis vannak másik univerzumok) Na ebbõl egyik sem igaz.
Sehogy!Következõ inkarnációd attol függ, hogy az erre az életedre kiszabott feladataidból mennyit tudtál sikeresen megvalósítani.Ahol abbahagyod ezt az életed onnan folytatod a következõt.Kérdés, hogy a tudatod mennyit fejlõdött a mos- tani életedben. Tovább lépni csak úgy tudsz ha minnél több pozitív dolgot viszel az életedbe magad és másokkal szem- be.NEM Te hanem a lélek foglya eldönteni, hogy következõ é- letedben nõ-férfi leszel-e, milyen rasszba születsz és melyik országba.A következõ életed feladatai és, hogy mit kell megtapasztalnod szabják meg életutadat. AZ iskolában is csak akkor léphetsz magasabb osztályba ha sikeresen vizsgáztál.A következõ életedet nem az egó hanem a lélek és a tudatod fejletségi szintje szabja meg! Üdv: levis56. [email protected]
A kérdező hozzászólása: elég érdekes dolgokat írtok mindkét oldalról. :) köszönöm mindenkinek, aki , egtisztelt bármilyen ÉPÍTÕ jellegû válasszal! A 11esnek üzenném, hogy tûzoltó szeretnék lenni mondjuk new york-ban, csak egy kicsit már el vagyok késve és ez ebben az életemben biztos, hogy nem teljesülhet...
Így. Akard.
Én hiszek a reinkarnációban , de szerintem a gondolatoknak és vágyaknak nincs hatásuk a reinkarnációra. És mi van ha a véletlen határozza meg , hogy hova szülessen valaki. Ha nem is a véletlen akkor ez nem tudatos dolog hiszen halálkor a memoria és minden ami az agyban van elbomlik és megsemmisül. Mellesleg ne hidje senki , hogy a következõ élet fas.za lesz. Nincs olyan , hogy tökéletes élet. Ha következõ életedben például Spanyolországba akarsz születni akkor lehet , hogy odaszületsz , de a következõ életedbe nem biztos , de átkozni fogod magad , hogy miért ilyen életed van, és miért születtél spanyolnak...stb. Amilyen döntést most meghoznál és teljesülne akkor most még jó ötletnek tartanád , de következõ életed kinszenvedés lenne. Szerintem létezik a reinkarnáció , de a tudat nem fog létezni soha többé. A lélek nem egyenlõ a tudatal/agyal.
Krisnástól halottam egy tanfolyamon, hogy aki halála elõtt ahellyet hogy Krisnára gondolna a saját vágyaira gondol, azok teljesülnek az újászületéskor. Például, ha nõkre és szexre gondol, az jár mindig az eszében, teljesül kívánsága és tenyészhímként születik újjá egy állatfarmon.
Ma 9:34: Kínlodos belemagyarázos volt amit írtam? Errõl ki beszélt? :) Beismerem , hogy sehogy se tudom bizonyitani a reinkarnációt. De neked voltak belemagyarázos dolgaid. Ha megtudsz mutatni egy tudost aki cáfolta a reinkarnációt akkor nem nézne mindenki hazugnak. Én legalább több forrásbol olvasok és nem probálom a szavaimal megváltani a világot. De adott a kérdést: Hol voltál a születésed elõtt? Nem léteztél? Ha nem léteztél akkor most hogyan létezel ha elvileg ahogy mondtad cáfolták a reinkarnáciot? :) A születésed elött nem léteztél, és halálod után se fogsz elméletileg. Szóval olyan , hogy ''semmi'', nem létezik. Szóval halálod után ha nem lesz reinkarnáciod akkoris lesz valami. Ezt bekell ismerned. A tudomány se tudja megmondani mi lesz a halál után.
Mivel is adhatna többet az az újraszületés a mostani életednél? Mi szeretnél lenni? A reinkarnációt nem cáfolta még meg a tudomány! Hol is van az a cáfolat? "Így kizárólag azzal töltöd az idõdet, hogy erõltetett érveket igyekszel kreálni mindenféle tudás nélkül az elméleteid alátámasztására valódi érvek hiányában:-))" Valódi érveid neked nem voltak, hogy miért cáfolta volna meg a tudomány a reinkarnációt? Akkor fogja a tudomány megcáfolni, amikor képes lesz egy élettelen anyagból élõt csinálni, teremteni.
Utolsó válaszolónak: Értem a véleményed kifejtését. De amit leírtál az csupán a véleményed. Nem találtam olyan cikket ahol ezt hivatalos tudos cáfolta volna meg, ahogyan azt te leirtad ''biologia, fizika, kémai cáfolja.'' De persze tévedhettek is és tudsz bizonyitékot mondani. Ha valami nem cáfolható és nem bizonyitható akkor a hít az ami valóságá teheti vagy eltõrli ennek a létezését. Ha a véleményed csak vélemény és csak szerinted nem létezik akkor ez a vélemény a hítedbõl fakad mely az életed során változhat, módosulhat. Persze ne érts félre. Elfogadom ha nem hiszel a reinkarnációban. 1 biztos pont van: Senkise tudja és nem is fogja tudni mi lesz a halál után. Halálkor a személyiség, a memoria és minden törlõdik. De ha enyire tudományos tipus vagy akkor feltehetek neked egy fogas kérdést? A megszületésed elõtt hol voltál? Akár a megszületésed elõtt mondjuk 2-3 évvel? Ha nem léteztél a megszületésed elött akkor hogyan kezdtél el létezni a megszületésedkor? Hogyan lett a nem létezésedbõl egy tudat?
Szerintem VAN reinkarnáció, de nem hiszem, hogy befolyásolni tudod. Az egy dolog, hogy szeretnél lenni valami a következõ életedben, de nem biztos, hogy tényleg annak fogsz újjászületni. (BTW. én ló szeretnék lenni a következõ életemben, de sajnos nem biztos, hogy az leszek, lehet, megint ember, vagy valamilyen másmilyen állat)

A problémám a következő: régóta rendszertelen ciklus mellett most 3 hónapja "normalizálódtam". Rendesen megjött, 32 napos ciklusokkal. Most viszont 7 napja késik. Teszt ma reggel negatív. Mi lehet ez?

Furcsán érzem magam kb. két-három hete. A mellem nagyon érzékeny, duzzadtnak érzem, görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, de semmi. (pedig szoktak lenni el?jelek)Másfél hete nagyon szurkált a hasam, szinte fájt, jobb és bal oldalon felváltva, kb, egy hétig. Keményebb is a hasam, bár nem egész nap. Valamint hányingerem van néha, de inkább émelygek egész nap, érdekes módon este rosszabb. Teszteltem, - lett. (ma reggel)Nem értem, tanácstalan vagyok. Ha nincs Baba a pocakomban, akkor valami más bajom lenne? Köszi el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy alacsony a hcg a szervezetedben. De ha masfel hete szurkalt a petefeszked, akkor szerintem akkor volt az ovulaciod. Most beagyazodas lehet. Ha tudod, hogy pontosan mikor volt az ovud, akkor adj hozza 14 napot. Ha igy is kesesben vagy, akkor szerintem varj meg par napot a kovetkezo teszttel. Amugy babas tuneteid vannak, legalabbis en is pont igy erzem magam, ès en 5 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked!

Lehet, hogy alacsony a hcg a szervezetedben. De ha masfel hete szurkalt a petefeszked, akkor szerintem akkor volt az ovulaciod. Most beagyazodas lehet. Ha tudod, hogy pontosan mikor volt az ovud, akkor adj hozza 14 napot. Ha igy is kesesben vagy, akkor szerintem varj meg par napot a kovetkezo teszttel. Amugy babas tuneteid vannak, legalabbis en is pont igy erzem magam, ès en 5 hetes terhes vagyok. Drukkolok neked!

Ha a most félévi főiskolai vizsgákon egy tárgyból megbukok, akkor folytathatom a következő félévet, vagy jövő szeptemberben kezdhetem újra a sulit?

Legjobb válasz: Itt már nincsen bukás. Ha nincs meg egy tárgy akkor ugyanúgy folytatod a tanulmányaidat, csak az adott tárgyra épülõ tárgyakat nem veheted föl következõ félévre illetve az adott tárgyból újra vizsgáznod kell a következõ félévben. Egyébként suli válogatja, de általában egy tárgyra, egy félévben 3 lehetõséged van vizsgázni.

Itt már nincsen bukás. Ha nincs meg egy tárgy akkor ugyanúgy folytatod a tanulmányaidat, csak az adott tárgyra épülõ tárgyakat nem veheted föl következõ félévre illetve az adott tárgyból újra vizsgáznod kell a következõ félévben. Egyébként suli válogatja, de általában egy tárgyra, egy félévben 3 lehetõséged van vizsgázni.
Folytathatod, csak nem veheted fel azokat a tárgyakat, amik erre a tárgyra épülnének.
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor ha valami nem sikerülne, akkor görgetem plusszba magam elõtt amit sikeres vizsgát nem teszek

EZ MINDENKINÉL ÍGY VAN? 18 hetesen volt ultrahang, azt mondta a doki hogy a következő 32 hetesen van. Az olyan sokára van, most vagyok 22 hetes. Addig az ember szét izgulja magát hogy a baba jól van-e.

Legjobb válasz: Igen,normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang,a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.

Igen a 18. het UH után van a 28-32. heti következõ UH. De ne izgulj! De, ha szántok rá egy kis pénzt, akkor addig el lehet menni 4D ultrahangra is.
Igen, normális! Nekem 17 hetesen volt genetikai ultrahang, a következõ most volt 30-31 hetesen. Mi a 22. héten elmentünk 4d-re:-)) Elvileg 4 ultrahang van egy terhesség alatt.
Ha a baba nem lesz jól, az ki fog derülni. Csigavér, és ne idegeskedj, mert azzal viszont biztos, hogy ártasz a babának.
18:38-as vagyok. Szerintem minden kismama szétizgulja magát, köztük én is! Már minden elképzelhetõ szakirodalmat elolvastam a terhességrõl és annak "hibáiról" de muszáj nem odafigyelni erre és pozitivan gondolni!!!! 32 hetes kismama
én voltam 28.-dik heti Uh-n bent a kórházban és a doki küldött rendes vizsgálatra szoval nem azert mert gond lett volna.sztem szolj neki h te szeretnél vagy sztem magadtól is bemehetsz a korházba egy vizsgálatra.boldog babavárást
Szia!Miskolcon a 18 hetes után van 24 hetes uh!
Igen......Miskolc szerencsés e tekintetben. Én még csak most nemrég fogadtam fel a dokim, de engem mindig pont 4 hetenként berendelt egy ultrahangra. Egyszer elcsúsztam, egyszer pedig kórházba kerültem más okból......így rendelkezem még két potya ultrahanggal, na meg ugye a többi. Kb. 9-nél járok most :-) 34. hetes kismami
19:11essel egyetértek, Miskolcon a 18. hetes után van egy a 24. héten is, utána a 32. héten, a megyeiben pedig kérnek még a 36.on is. Utána dokifüggõ, hogy NST alkalmával küld-e UHra, engem mindig küldtek, pedig nem volt fogadott dokim. Mindig csináltak flowmetriát, meg akkor már megmérték a babát is.
én 14 hónapja szültem, akkor még így volt, de én azt hallottam hogy most már 28 hetesen is van.de lehet hogy félre informáltak.fogadott orvosom volt és kikönyörögtem egy potya uh-t.
Én 4-5 hetente járok uh-ra, csak ennyit tudok mondani...
Én havonta egyszer elmentem..magándoki volt és réóta ismertem...saját megnyugtatásomra is jó volt :)
4 hetente amikor tanácsadás van mindíg csinál uh-ot is.pedig sztk-s doki.+a genetikai uh-ok:12 hetesen, 18 hetesen, 32 hetesen, meg még van egy de nem tudom pontosan mikor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!