Találatok a következő kifejezésre: A következő friss (4 db)

Pár órásat nyugodtan rá lehet, semmi baja nem lesz.
Ha egyszerre felhasználod majd, igen. De ha kevered, a késõbbi is korábban romlik.
Szerintem hûtsd le külön, aztán öntsd össze.
Elõször hûtsd le azt is, utána összeöntheted. Így a legbiztonságosabb.
Én is ugy tudom, hogy nem szabad ráönteni a lehûtött tejre a friss tejet.Hûtsd le és úgy önsd össze.
Nem szabad egyáltalán ráönteni tejet! Külön kell tárolni minden egyes lefejt adagot.

A következő tanévben friss államvizsgával ötödikesek osztályfőnöke leszek. Hol találok nekik való humoros jeleneteket (ki mit tudra stb.)?

Legjobb válasz: Ha nem is kimondottan humoros, de nagyon jópofa jelenetei vannak a Légy jó mindhalálig c. darabnak. Mi annak idején azt a részt adtuk elõ, amikor Nyilas Misi pakkot kapott, és a többiek felélik azt.

Ha nem is kimondottan humoros, de nagyon jópofa jelenetei vannak a Légy jó mindhalálig c. darabnak. Mi annak idején azt a részt adtuk elõ, amikor Nyilas Misi pakkot kapott, és a többiek felélik azt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!

A problémám a következő, beszaggat minden játék és program. Elméletileg minden rendben van a géppel. Friss a rendszer és nem is melegszik még terhelve sem. Szerintetek miért lehet ez?

Alaplap Abit SG-71 CPU Intel Celeron 2.4 GHz CPU típusa Intel Celeron,2678 MHz (24 x 112) Northwood-128 1. Memória 768MB 400 MHz. Videokártya Sapphire Radeon 9600 Atlantis 128 MB (Adatok Everest Home Ultimate alapján)

Legjobb válasz: GYenge ez a gép böngészésen kívül nem igen jó semmire.

GYenge ez a gép böngészésen kívül nem igen jó semmire.
Xp-t vagy linuxot tegyél rá mert máshoz karcsú.
A kérdező hozzászólása: Ezelõtt 1.5 évvel nem volt vele semmi baj. Az NFS Carbon is futott, most meg semmi szinte.
Akadozás szaggatás lehet kevés ram, kevés a VGA, nem elégséges internet kapcsolat, túl magas CPU vagy és memória használat ami annak a jele hogy vírus miatt sok program megy a háttérben, sok bõvítmény fut a böngészõben, rendszerkarbantartás hiánya töredezettségmentesítés hiánya, bizonyos Net keretrendszer hiánya és microsoft vizual cc+ hiány(op rendszer függõ)elavult böngészõ, flash player frissítés, segíthet még microsoft sylverlight és kodekkek letöltése, driverek frissítése. Ilyen kevés memóriával és VGA-val nekem is szaggatott a youtube teljes képernyõn.Válogathatsz az eshetõségek közül. Megjegyzem új oprendszer telepítése után a rendszerkarbantartó programjaim több ezer hibát és biztonsági kockázatot javítanak ki úgy hogy ne gondolja senki az újratelepítéssel egy hibamentes szûz rendszert használnak és annak flottul kell mennie.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!