Találatok a következő kifejezésre: A körmöm mindig (84 db)

Miért fáj a körmöm? Mindig lakkozom a körmöm, viszont amikor lemosom a lakkot, akkor feszítő érzést érzek. Mi okozhatja?

Nem tudom máshogy megfogalmazni. De alig várom, hogy újra kilakkozzam, hogy elmúljon ez az érzés.

Legjobb válasz: Ne lakkozd, inkább minden este kend be körömolajjal. Cuticle oil van ráírva vagy ilyesmi. Nekem pl oriflamebõl van. Napközben pedig állandóan kenegesd krémmel. És vágd le kicsire, hogy ne legyen gáz, ha bekened krémmel és akkor a nagy köröm alatt tiszta krém lesz. Illetve így nem is fog fájni annyira, nem hajlik, meg törik. Szerintem elvékonyodott a körmöd, és nagyon száraz/dehidratált. Egyél sok gyümölcsöt, fogyassz tejtermékeket is a kalcium miatt.

Ne lakkozd, inkább minden este kend be körömolajjal. Cuticle oil van ráírva vagy ilyesmi. Nekem pl oriflamebõl van. Napközben pedig állandóan kenegesd krémmel. És vágd le kicsire, hogy ne legyen gáz, ha bekened krémmel és akkor a nagy köröm alatt tiszta krém lesz. Illetve így nem is fog fájni annyira, nem hajlik, meg törik. Szerintem elvékonyodott a körmöd, és nagyon száraz/dehidratált. Egyél sok gyümölcsöt, fogyassz tejtermékeket is a kalcium miatt.
Szia! Én is ugyanezt szoktam érezni, de én már rájöttem! Mikor ki van lakkozva, a lakk egy picit összébb húzza a körmöt. Úgy értem, hogy ha az ujjvégem felõl megnézem a körmömet, boltívesebb. Most ezt hülyén fogalmaztam meg, nem tudom érthetõ-e? És amikor lemosom a lakkot, akkor nincs már, ami "összefogja" a körmömet és újra szétterül. Egyébként én sok éve lakkozom a körmeimet (igaz, cak színtelenre) és semmi féle negatív változást nem tapasztaltam. Sõt! A lakk mág egy plusz védelmet jelent.
A kérdező hozzászólása: Besokalltam a szerencsétlen körmömtõl és rakattam mûkörmöt. Épített porcelán. Volt nekem 8 évig, csak kipróbáltam milyen nélküle. Kb. 7 hónapig bírtam. Megoldódtak a körömproblémáim. Köszönöm a válaszokat.
Tévhit, hogy a saját köröm lakkozásától gyengülne, elvékonyodna a köröm.Az egyik válaszolónak igazat adok, a lakk összehúzza, boltívessé teszi a saját körmöt, majd ha lemosod, nedvesség éri és a boltív csökken.Ezért a feszítõ érzés.Biztosan megfigyelted, ha nedvesség éri a körmöd felpuhul, és némileg szétterül.A körmöd változtatja a formáját a különbözõ behatásoktól:Meleg, hideg, folyadék.Ez normális.Egy mûkörmös.
A kérdező hozzászólása: Köszi. De azóta már rakattam mûkörmöt :) Épített porcelán. Volt nekem több, mint 8 évig csak tavaly nyáron úgy döntöttem kipróbálom nélküle az életet, eddig bírtam. Ezzel már nincs problémám. Miután feltettem a kérdést nem sokkal felhívtam a mûkörmösömet és bejelentkeztem. Már lassan 2 hete, hogy megvannak az új körmeim.
Nem szabad ilyen gyakran kilakkozni, mert gyengül a köröm, vékonyodik, és könnyebben törik is majd le. Használj körömfehérítõt és körömápolót, és tarts szüneteket két lakkozás között(3 nap min.)
Szerintem inkább köröm erõsitõt használj!És tényleg nem szabad ilyen sûrûn kilakkozni, meg lemosni!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket. Egyébként mindig picire, rövidre van reszelve a körmöm, mivel saját köröm esetén nem tetszik a hosszú. Viszont a körömlakkról nem nagyon tudok lemondani, nagyon szeretem fõleg az erõsebb színeket (piros, bordós árnyalatok). Ezt az olajat kipróbálom, persze ez is csak körömlakk nélkül lesz hatásos.

MOYRA Algás kalcium zselé! Ezt hogy kell használni? Nem marad meg a körmömön, mint egyéb körömerősítők, hogy várni kell amíg megszárad, teljesen beszívja a körmöm!

Legjobb válasz: Néhány körmömön megmarad a csillogás, néhányon nem. Szerintem ennyi. Akkor sem tûnik el a levegõbe, mert nekem használt.

Néhány körmömön megmarad a csillogás, néhányon nem. Szerintem ennyi. Akkor sem tûnik el a levegõbe, mert nekem használt.
Az beszívódik a körmödbe, nem marad utána csillogó réteg. Ez a lényeg, hogy beszívódjon és egy védõréteget képez a körmödön. A lényeg, hogy várd meg még teljesen megszárad utána kend le színtelennel. Ha akkor kened amikor még nem száraz, akkor besárgul a színtelen.
Nekem pedig marad csillogó réteg:D... Bár, magáról a márkáról utána nem hallottam sok jót(mûkörmösöktõl), lehet az enyémnél is valami probléma van. Olcsó húsnak híg a leve.
A zöld algás réteg után nem marad csillogó réteg. Az már gáz ha neked marad, mert akkor nem szívja be a körmöd.
Akkor ezek szerint tényleg ennyire rossz, hogy nem is ez használt, csak a vitaminkúra? Igaz, csodálkoztam is, hogy ennyire olcsó volt(250, -), köszi, akkor ezt a márkát pattintom is a használtak közül:) !
Maga a márka jó, csak szerintem neked sikerült kifognod egy gagyit :S Az lenne a lényege, hogy amikor rákened akkor szépen lassan beszívódik. Ez függ a köröm állapotától. Pl egy egészséges körömnek kell akár 20 perc is mire megszûnik a csillogó réteg és teljesen megszárad, még egy olyan körömnek, amirõl le lett véve a mûköröm 5 perc is elég.
Végülis órák után eltûnik, kézmosás nélkül, akkor nem azzal van baj, hogy rossz, hanem felesleges a használata számomra? Ez még a jobbik eset:) .
Én most vettem nem rég, a lerágott köröm-csökevényeimre.(amik már azóta nõnek:) Nos, én nem tudtam, hogy hogy kell használni, úgyhogy szépen elkezdtem kenegetni vele a körmöm. Mire 1x végig pepecseltem vele a körmeimet, addigra be is szívott egy réteget ebbõl a zselébõl a körmöm. Úgyhogy kentem még egyet, mondom biztos szüksége van rá. Hát ja, kb 5 réteget szoktam vastagon rákenni a körmeimre mire azt mondják, hogy elég. Megvárom míg teljesen beszívják az utolsó réteget is és elmattulnak és utána kezdem festeni. Szerintem hat, legalábbis nekem erõsebbnek tûnnek a puhácska körmeim már néhány használat után.

Az baj ha a nyuszimnak nagyobb a körme mint a szőre? :o

én azt hallottam hogy ha egy nyuszinak nagy a körme akkor az fáj neki:/ segítsetek lécci! köszi:)

Legjobb válasz: gondolom lakásban él, mert ha az udvarban tud kaparni akkor kopik a karma közben, az hogy hosszú, közvetlen nem fáj nekik, de ugyan úgy mint a te körmöd ha nagy akkor be tud szakadni, ugyan úgy neki is és az bizony fáj, ahogy futkározik kint és akármibe beleakadhat, vidd el dokihoz ott levágják neki, van ahol nem kérnek érte pénzt de van ahol igen de az kb 500ft körül van

gondolom lakásban él, mert ha az udvarban tud kaparni akkor kopik a karma közben, az hogy hosszú, közvetlen nem fáj nekik, de ugyan úgy mint a te körmöd ha nagy akkor be tud szakadni, ugyan úgy neki is és az bizony fáj, ahogy futkározik kint és akármibe beleakadhat, vidd el dokihoz ott levágják neki, van ahol nem kérnek érte pénzt de van ahol igen de az kb 500ft körül van
Le kell vágni neki idõnként. Kb 10 perces mûvelet, körömcsipesszel vagy direkt nyusziköröm vágó ollóval, amit 800 Ft-ért kapsz Alphazoo-ban. Csak jobb, ha ketten csináljátok, egyik tartja a nyuszit, másik vágja a körmét. Bár én vágtam már neki egyedül is, de jóval könnyebb, gyorsabb ketten.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és elfogom vinni a dokihoz;)


S. O. S Ciki, ugyanúgy nő a körmöm mint egyébként? (bővebben lent)

kicsi korom óta rágom a körmöm..most szeretnék leszokni róla és azt találtam ki hogy sebtapasszal bekötöttem minden ujjam, ett?l mg ugyanúgy fog n?ni a körmöm mint egyébként és még annyi hogy szerintetek ciki ha egy lány minden ujja be van kötve sebtapasszal?..köszi el?re!

Legjobb válasz: de balfa**ok vagytok hogy ajánlhatook mûkörmöt? nem mûköröm kell hanem akaraterõ, hajrá kérdezõ megtudod csinálni és szép lesz a körmöd :)

de balfa**ok vagytok hogy ajánlhatook mûkörmöt? nem mûköröm kell hanem akaraterõ, hajrá kérdezõ megtudod csinálni és szép lesz a körmöd :)
Hát szerintem érdekes, ha be van sebtapaszolva minden ujjad. Sõt, mondhatni undorító. Miért nem próbálod ki a mûkörmöt?Én is így szoktam le a körömrágásról.
ez kicsit gáz :S am ha mûkörmöt nem akarsz, van direkt olyan körömlakk, ami ez ellen van (átlátszó, és borzalmas íze van --> hogy ne rágd)
hát szerintem elég furcsán nézne ki :D én kipróbáltam azt a lakkot amit elõttem írtak a rossz ízût, ugyanúgy lerágtam azt is :D
Ha sebtapasszal beragasztod, akkor legalább ilyen zöld, Csõrikéset, meg Mickey egereset rakjál rá, úgy lesz az igazi.

Mi lehet a baj a körmömmel? Minden egyes körmömnél van nagy fehér "folt" pötty van ahol akár 4 nagyobb is!?

+Nagyon hámlik....14 Vagyok és ez eléggé megnehezítí a közzöségben való szerepben!

Legjobb válasz: Mi hámlik? egy köröm nem tud hámlani. Attól hogy ilyen a körmöd annak nem kéne hogy befoylásolja a közösségben való részvételedet. Egyébként a fehér vonalak pöttyök általban vitamin hiány miatt vannak. Néha bárkinél elö fordul, mivel neked több van érdemes lenne valami vitamin készintényt szedned.

Mi hámlik? egy köröm nem tud hámlani. Attól hogy ilyen a körmöd annak nem kéne hogy befoylásolja a közösségben való részvételedet. Egyébként a fehér vonalak pöttyök általban vitamin hiány miatt vannak. Néha bárkinél elö fordul, mivel neked több van érdemes lenne valami vitamin készintényt szedned.
fehér foltok vitaminhiányra utalnak a hámlásrol ezt találtam: A körömlemez több keratin rétegbõl épül fel, amelyek ideális esetben zárt egységet alkotnak. A hideg vagy száraz levegõ hatására azonban könnyen elválhatnak ezek a rétegek. Ezt a legjobban a köröm külsõ és belsõ hidratálásával védhetjük ki. Fogyasszunk több növényi olajat (salátaöntetekhez, párolt zöldségekhez), valamint kívülrõl is kenjük kókusz- vagy mandulaolajjal a körmöket.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a bõröm hámlik... Igen kevés a vitamin bevitelem.... Valami gyógyszert tudtok ajánlani?
bármilyen multivitamin jó lesz szerintem. A körömágyadra pedig használj oliva olajat. Azzal kend be napi 1-2 szer és nem fog beszakadni a bör. Persze az is fontos hozzá hogy piszkáld.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi! Lehet az is a baj, hogy rágom a körmöm?
hát a körömrágás is elég nagy baj elöszöris szokj le rola.nézz utána milyen vitaminhiányra utal a fehér folt és oylat szedj. többre is utal
A kérdező hozzászólása: oké utána nézek, köszönöm szépen mindenki válaszát!
Körmökre A vitamint kell szedni, illetve A vitamin olajjal kenegesd a körmödet, körömágyadat.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm szépen!

Hogy néz ki egy goth srác frizuja és sminkje, ill. gáz-e ha néha fekete körömlakkot használok a körmeimre, mint a Nightwish billentyűs-e, Tuomas?

Az els? kérdéshez jó lenne pár kép

Legjobb válasz: szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L

szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L
A Nightwish nem Goth, hanem Heavy metal.
Szerintem nézz körül a http://darkshop.hu/ oldalon, ott elég sok képet találsz gótos fiúkról. Szerintem a fekete körömlakkot felejtsd el, fiúk ne lakkozzák a körmüket... Persze ez csak az én véleményem.
Sok fiút ismerek, aki goth és feketével ( olykor egyéb színnel is ) lakkozza a körmeit. A fekete jól néz ki rajtatok :D
Itt van pár tipikus goth pasi frizura: Tilo Wolff, a victorian vampire kategória non plus ultrája. A rajongók reakcióját elnézve nem sok nõnek lenne ellenvetése ha neikállna a szép fekete karmaival módszeresen letépni a harisnyájukat :P http://userserve-ak.last.fm/serve/500/342541/Tilo+Wolff.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/_/95455/Lacrimosa.jpg Ha egy kicsit elektronikusabb a stílusod, de nem akarsz mûrasztát, akkor valami ilyen: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/22920481/Blutengel+_3854.. http://userserve-ak.last.fm/serve/500/36977199/Blutengel+be_.. http://userserve-ak.last.fm/serve/_/13117255/SITD+_05.jpg Vagy van mûraszta meg egyéb szintetikus hajak, ha ipari goth akarsz lenni: http://dare2wear.hu/img/gallery/lachyx3.jpg http://dare2wear.hu/img/gallery/bobek5.jpg http://farm4.static.flickr.com/3341/3589626428_8d2958d612.jpg
Mért nem jönnek velem szembe gót crácok...?:(
szerintem egyáltalán nem gáz, ha fested a körmeidet, sõt :D Perttu Kivilaakso körömtrendjei kifejezetten bejönnek. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177255205657785&set=o..
na ja a nightwish tényleg nem ghotic m. hanem heavy, power, vagy szimfonikus, de ettõl még egy goth sréc is hallgathatja nem?:)
Na és a mûköröm zavar-e?
Szerintem is nagyon szorosan hozzátartozik az emberhez a keze (legalább annyira megjegyzem az emberek kezeit, mint a szemüket) és ennek egy meghatározó része a köröm is. A sajátommal mondjuk nagyon nem vagyok megelégedve, mert pici, vékony körmeim vannak, de igyekszem ápolni õket. (mást meg sajnos nem tudok csinálni vele, én egy mûkörmöt nem tartanék szépnek magamon)
Nem csak téged! Én is mindig kiszoktam húzni fogóval az elsõ randin az összes körmét! Persze csak a kezén... a lábkörmökkel várok a harmadik randiig.
A kérdező hozzászólása: Mûkörmöt se nagyon szeretem
és milyen tetszik?
A kérdező hozzászólása: Hát mondjuk egy normális ami nincs lerágva meg nem mû
hát...van aki a talpakra izgul...

Hogy fessem ki a körmöm? Mindig elfolyik a lakk!

Fehér körömlakkal szeretnm kifesteni a körmöm (erre jön majd a minta), de a festék mindig lefolyik, elfolyik, befogja a az ujjam többi részét! Van valami teknikája ennek? :)

Legjobb válasz: Kevesebb festéket használj, két rétegben és a alulról fölfelé fess.

Kevesebb festéket használj, két rétegben és a alulról fölfelé fess.

Milyen vitamint szedjek, hogy szépek és erősek legyenek a körmeim? Mindig letörik.

Legjobb válasz: A, E vitamin és a cink segít a keratinoknak. Van, aki gyógyszertárban kapható mandulaolajjal törli át naponta, de szerintem az is jó, ha húzol rá egy sor színtelen körömlakkot.

A, E vitamin és a cink segít a keratinoknak. Van, aki gyógyszertárban kapható mandulaolajjal törli át naponta, de szerintem az is jó, ha húzol rá egy sor színtelen körömlakkot.
A kérdező hozzászólása: sokat lakkozom, épp ezért, mert így kicsit jobban tart, de így se az igazi, ezért szeretnék valami vitamint venni rá. a mandula olaj mennyibe kerül?

Hogy készül a zselés műköröm? Ez tényleg megerősíti a körmömet? Ha ilyet csináltatok az ugyanakkora lesz mint most a körmöm és csak ráépítik/ rákenik mintha körömlakk lenne, vagy a körmöm hosszán változtatnak?

Apukám nem akar beleegyezni hogy ilyen hosszú "m?karmaim" legyenek. Ha azt mondom neki, hogy ez pont olyan mintha körömlakkal rákennének a tetejére egy réteget azzal hazudok neki, vagy tényleg így m?ködik???

Legjobb válasz: Nekem fél éve van megcsinálva a körmöm és nagyon elvékonyodott!igaz elötte sem volt valami erös,ezért is csináltattam meg,mert soha nem voltak szép hosszú körmeim.Mindig gyengék voltak és ha meg is nöttek 1-2 mm-t,hamar beszakadt valamelyik! Hogy a kérdésre is válaszoljak,valoban hasonlo az eljárás,mint a lakkozásnál,csak a végeredmény sokkal szebb és nem kell hatalmas természetellenes "karmokat"csináltatni,a kisebb körmök is lehetnek nagyon mutatosak!

Nekem fél éve van megcsinálva a körmöm és nagyon elvékonyodott!igaz elötte sem volt valami erös, ezért is csináltattam meg, mert soha nem voltak szép hosszú körmeim.Mindig gyengék voltak és ha meg is nöttek 1-2 mm-t, hamar beszakadt valamelyik! Hogy a kérdésre is válaszoljak, valoban hasonlo az eljárás, mint a lakkozásnál, csak a végeredmény sokkal szebb és nem kell hatalmas természetellenes "karmokat"csináltatni, a kisebb körmök is lehetnek nagyon mutatosak!
Lereszelik a körmöd felsõ rétegét és arra rögzítik a zselét (UV hatására köt). Ha 3-4 hetente mész, mindig ugyanígy történik, vagyis szépen elvékonyodik majd a saját körmöd.
Nme hazudsz neki, mert lényegében hasonló. A körmöd hosszát pedig olyanra kéred, amilyenre akarod:D
És nem fog elvékonyodni, mint ahogy az elsõ írta. Keress egy jó körmöst és semmi kárt nem fog tenni a körmeidben.
15:17 a legjobb körmöshöz jártam a városban és 1 év alatt úgy elvékonyodott, hogy zselé nélkül simán hátrahajlik!
én meg mûkörmös vagyok, és még senkinek nem vékonyítottam el a körmét...ja és a sajátom is jó állapotban van, pedig 5 év alatt csak kétszer szedtem le.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!