Találatok a következő kifejezésre: A körmömön fehér (67 db)

A körmöm fehér részének a színe túlságosan erõs. Lehet valahogyan halványítani?

Leginkább a halvány színû lakkoknál van ezzel problémám.

Legjobb válasz: [link] Ilyen színût szeretnék festeni, de egyszerûen lehet látni a fehér részt. (az oldalon az elsõ kép)

A kérdező hozzászólása: [link] Ilyen színût szeretnék festeni, de egyszerûen lehet látni a fehér részt. (az oldalon az elsõ kép)
Fess rá két réteg lakkot.
A kérdező hozzászólása: Három- négy réteggel próbálkozok mindig(olyan vastag, mintha zselét raknék rá, pedig nem.) És még így is látszik.
Vitaminhiányra utal úgy tudom.
Vitaminhiány..Egyél vitamindús ételeket.Gyümölcsöket, zöldségeket, és el fognak tûnni..
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat. felpontoztalak titeket

Mitől vannak a körmömön fehér felhőcskék? Mit tegyek ellene?

Ezen kívül még ha pár milis a körmöm akkor kettéválik.

Legjobb válasz: Vitaminhiány lehet.Ilyenkor érdemesebb bombázni a szervezetet vitaminokkal.

Vitaminhiány lehet.Ilyenkor érdemesebb bombázni a szervezetet vitaminokkal.
Népi hiedelem, hogy vitaminhiány. Attól van, hogy megnyomódhatott a körömágyad.


Nem muszáJ, de jobban mutatnak rajta a színek.
Én nem szoktam. Viszont így nem is olyan élénk és erõs a színe a lakknak. Úgyhogy, ha azt szeretnéd, hogy erõsen látszódjon, akkor fesd le elõtte fehérrel, vagy valamilyen nude, bézs színnel.
A kérdező hozzászólása: rendebn, akkor elõtte lefestem fehérrel :) köszönöm

Miert van hogy atlatszo foltok vannak a kormom feherjebe? ! Mire utal ez? Kene valami vitamint szedjek ra? !

Legjobb válasz: igen, kéne! A-vitamin hiány: Az A-vitamin hiánya következtében a köröm töredezik. Vashiány: A köröm lemeze elvékonyodik, berepedezik és töredezik, keresztben akár ketté is hasadhat. A köröm növekedése is lelassul, és a széleinek kitüremkedésével kanálszerûvé alakulhat. Szívbetegség: A szöveti oxigénellátás zavarának következtében a köröm megnagyobbodik, vastagabb és domborúbb lesz. De azt mondják, hogy E-vitamin hiánya is okozza

igen, kéne! A-vitamin hiány: Az A-vitamin hiánya következtében a köröm töredezik. Vashiány: A köröm lemeze elvékonyodik, berepedezik és töredezik, keresztben akár ketté is hasadhat. A köröm növekedése is lelassul, és a széleinek kitüremkedésével kanálszerûvé alakulhat. Szívbetegség: A szöveti oxigénellátás zavarának következtében a köröm megnagyobbodik, vastagabb és domborúbb lesz. De azt mondják, hogy E-vitamin hiánya is okozza
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs letorve a kormom.. hasznaltam koromerosito szert es megint elkezdtem hasznalni... de anelkul is kemeny eros a kormom es hosszu is.. csak idegesitenek a feherjebe levo atlatszo csikok :( es nem tudom mit kene csinaljak hogy eltunjenek :(

Lehet valamit tenni, hogy a körmöm tetején a fehér rész kisebb legyen? Erős a körmöm, és gyorsan megnő, de nagyon csúnya, mert túl nagy a fehér rész.

Legjobb válasz: Azzal semmit nem tehetsz, talán egy jó fedõ körömlakk segítene. Én a helyedben összetenném a két kezem és örülnék, hogy egészséges és erõs a körmöm. Sokaknak olyan ocsmány és gyenge a körme, hogy mûkörmöt csinálatnak, hogy ne tûnjön fel senkinek. Az a fehér rész csak esztétiai probléma, igazán semmiség.

Azzal semmit nem tehetsz, talán egy jó fedõ körömlakk segítene. Én a helyedben összetenném a két kezem és örülnék, hogy egészséges és erõs a körmöm. Sokaknak olyan ocsmány és gyenge a körme, hogy mûkörmöt csinálatnak, hogy ne tûnjön fel senkinek. Az a fehér rész csak esztétiai probléma, igazán semmiség.
Vágd le jobban.
A kérdező hozzászólása: Szóval semmit.Hát köszönöm a válaszokat!

Körömrágás miatt a körmömnek a fehér része lejjebb van mint kéne lennie mit lehet tenni? Körömrágás miatt a körmömnek a fehér része lejjebb van mint kéne lennie mit lehet tenni?

Körömrágás miatt a körmömnek a fehér része lejjebb van mint kéne lennie mit lehet tenni?Körömrágás miatt a körmömnek a fehér része lejjebb van mint kéne lennie mit lehet tenni?

Legjobb válasz: De nem a fehér holdról beszélek, hanem a körmöm végérõl...amúgy mitõl van, ha a fehér hold annyira nem látszik?

A kérdező hozzászólása: De nem a fehér holdról beszélek, hanem a körmöm végérõl...amúgy mitõl van, ha a fehér hold annyira nem látszik?
Nem vagy papagáj hogy állandóan ugyanazt a kérdést 10x leírd.Amugy meg csak annyit tudsz tenni hogy leszoksz a körömrágásról
kedves papagáj, jó, h írni is megtanultál... amugy a körmöd fehér része-azaz a köröm holdja, mert igy nevezik-egész biztos nem a rágástol van lejjebb, hanem a szived egészségi állapotára utalhat.(szivizomgyengeség, szivizomkárosodás, vagy csak egyszerüen kisebb a szived a normálisnal) üdv:egy termeszetgyógyász
én értem mirõl beszélsz. hát tudom h nem esztétikus h a fehér rész lejjebb van, de ezen nem tudsz változtatni, a körömrágás miatt olyan. lakkozd be, max ennyit tudok javasolni. a fehérhold meg azért nem látszik mert ránõtt a bõr valószínûleg.

Vettem egy Miss Sporty-s francia manikűr lakkot, olyan mattos fehér kiszerelésben. Csak a végeire kenjem fel vagy az egész körmömre? Mert a körmeimen szinte áttetsző színű. Köszi! L/17

Amúgy másik körömlakkot szoktam e célból használni, de az hófehér! :)

Legjobb válasz: Hát attól függ milyet szeretnél... Ha francia manikûrt, akkor csak a végére (de akkor egy szép alapot is fess:D) ; ha teljesen fehér körmöket akarsz, akkor az egészet fesd be értelem szerûen.

Hát attól függ milyet szeretnél... Ha francia manikûrt, akkor csak a végére (de akkor egy szép alapot is fess:D) ; ha teljesen fehér körmöket akarsz, akkor az egészet fesd be értelem szerûen.
A kérdező hozzászólása: Igen, csak az a problémám, hogy áttetszõ színû és nem fehér. Most vettem egy órája.
úha, szerintem te is rossz lakkot vettél mint én... én is fehéret akartam venni, az is miss sporty-s volt, és amikor kentem teljesen átlátszó volt. Mit csinálj vele? Fogalmam sincs, nekem már szerintem be is száradt, nem is használtam, mert csak felidegesítettem vele magam:D
Használd több rétegben.
Azt az egész körömre kell kenni, mert fehérítõ formula van benne amivel a körömvégeid egy idõ után fehérebbek lesznek...

Feher ruhahoz es feher saruhoz milyen szinu kiegeszitoket vegyek fel, illetve milyen szinure fessem a kormeimet?

Legjobb válasz: Akármilyenre. Mivel a fehérhez minden megy. Csak akkor ügyelj arra, hogy a szíven hasonlóak legyenek, ne legyen mondjuk a nyaklánc pink a karkötõ babarózsaszín a körmöd meg ciklámen. ( :

Akármilyenre. Mivel a fehérhez minden megy. Csak akkor ügyelj arra, hogy a szíven hasonlóak legyenek, ne legyen mondjuk a nyaklánc pink a karkötõ babarózsaszín a körmöd meg ciklámen. ( :
sötétkék:)
Vörös körmök, fehér és vörös kiegészítõ. Szerintem ezzel nagyon nõiesen néznél ki. :)

A körmöm végén a"fehér részt"hogy tudnám kisebbé tenni?

nem tudom máshogy megfogalmazni a kérdést. a körmöm végén hosszú a fehér rész (nemtudom mi a neve) és ez engem nagyon zavar, mert nem szeretem mindig kifesteni a körmömet, néha szabadon hagynám,de így nem tetszik. egyáltalán kisebbé tudom tenni valahogy a fehér részt?

Legjobb válasz: Hogy mi? Nem teljesen értem, hogy melyik " végén lévõ fehér részrõl " beszélsz, itt egy kép: http://antalvali.com/imagebrowser/view/image/4224/preview így talán könnyebb lesz, ha a holdacskáról beszélsz, akkor én kétlem, hogy lenne arra valami módszer, hogy az eltûnjön onnan.. esetleg, ha nem vágod ki az elhalt bõrt (nem maníkûrözöl), akkor kisebbnek tûnik, de szerintem inkább legyen ápolt körmöd nagy holdacskával, mint fordítva!

Hogy mi? Nem teljesen értem, hogy melyik " végén lévõ fehér részrõl " beszélsz, itt egy kép: http://antalvali.com/imagebrowser/view/image/4224/preview így talán könnyebb lesz, ha a holdacskáról beszélsz, akkor én kétlem, hogy lenne arra valami módszer, hogy az eltûnjön onnan.. esetleg, ha nem vágod ki az elhalt bõrt (nem maníkûrözöl), akkor kisebbnek tûnik, de szerintem inkább legyen ápolt körmöd nagy holdacskával, mint fordítva!
arra a részre gondolsz, ami nõ? ha igen akkor vágd le és kész :D
Én le szoktam vágni rövidre! :) Tedd te is ezt, mert a fiúk úgy is leszarják, hogy milyen a körmöd xD
Én értem mirõl beszélsz. Rágtam a körmömet és a fehér rész nagyon hamar kezdõdik. Festem a körmöm, ennyit tudok tenni. Vagy nagyon rövidre van vágva, hogy normálisan nézzen ki körömlakk nélkül.
A kérdező hozzászólása: Énis festem a körmömet, mert egy darabig rágtam ès nagyon zavar hogy olyan vastag a fehér rész a végén.. Amúgy csak most kezdtem növeszteni de ha nagyon rövid azt nagyon nem szeretem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!