Találatok a következő kifejezésre: A körülmetélt vagy a nem (12 db)

Csak a körülmetélt férfi pénisz tetszik, hol ismerkedhetnék körülmetélt férfiakkal? (nem vagyok zsidó)

Nem vagyok zsidó és nem feltétlen kell, hogy a pasim is zsidó legyen, de legyen már körülmetélve, nekem csak az jön be. Sokkal szebb és higiénikusabb. Csak a zsidóknál szokás ez? Ha nekem fiam születne egyszer én tuti megcsináltatnám. Hogy derítsem ki, hogy körül van e metélve? Mégse kérdezhetek rá rögtön az első randin. Vagy akkor csak zsidó férfiakkal randizzak? Én nem vagyok az, vallásos se vagyok, bár megkereszteltek kiskoromban református templomba, de nem nagyon gyakorlom a vallást.

Legjobb válasz: XD Te sem vagy normális XDDD De nekem meg nincs bõr a brémen, szal írhatsz, de nem ígérek semmit XD Ja, és nem vagyok zsidó :D

zsidó, vagy akinek fitymaszûkülete volt, annak megcsinálták
XD Te sem vagy normális XDDD De nekem meg nincs bõr a brémen, szal írhatsz, de nem ígérek semmit XD Ja, és nem vagyok zsidó :D
Elég szomorú hogy vkit a farka miatt akarsz megismerni. Akkor én is mondhatnám hogy melyik punci tetszik de fontosabb maga a lány és a személysége.
h mondjam de ez nekem fura szal ha elsõ pettingkor meglátod h nem olyan a farka (nem körülmetélt) akkor kidobod mint egy rongyot?
Én sem vagyok zsidó, de jól bánok a pénzzel, és nagy az orrom... Ezért sokan annak néznek.
Sebészeten!
elég hülye a kérdés, nincs a körülmetélteknek gyûjtõhelye. de amúgy tényleg nem olyan ritka, mint ahogy én is korábban gondoltam. csapatsport alkalmából az öltözõben néha véletlenül is odatéved az ember szeme és elég sokat láttam mostanában. nem tudom hogy ez divat-e, de ha igen akkor elég sok hülye van. Nekem anno eü. okokból csinálták meg a mûtétet és életem legrosszabb hónapjaként éltem meg...
te beteg vagy ma már értelmetlen csonkítás régen volt higéniai funkciója. fordított esetben képzeld már el, hogy egy férfinak csak csikló-csonkított nõ tetszik.../mert ugye többek közt ilyen is van afrikában/
Amúgy attól is undorodsz ha valaki ugyan nincs körülmetélve, de legalább "hátrahúzva" hordja? Csak kérdezem.
írhatsz :D nem vallási okból, de körülmetélt vagyok :D
> Ha nekem fiam születne egyszer én tuti megcsináltatnám. Mert miért, a fiaddal is le akarnál feküdni? Bocsánat, de a fétisedet, legyen az a KM vagy bármi más, légy szíves soha ne erõltesd rá a gyermekedre.
Deby, te vagy az ?
Elõzõ, a te hozzászóló válaszod is pont annyit ért, 0 pontot.
te egy beteg pic*a vagy.. apád helyébe úgy pofánvernélek hogy vissszakergülnél. Amúgy meg ki a fas*z vagy te hogy eldöntsd a leendõ fiadnak milyen farka legyen?!?! belegondoltál már abba hogy mit fog õ ahhoz szólni 15 év múlva hogy anya idióta fétise miatt nekem levágták a farkamról a bõrt ?! én lehet ideges lennék... lehet.
Szia! Nekem körülmetélt, és nem vagyok zsidó. Engem is kiskoromban kereszteltek meg, de katolikusnak. Lenne kedved ismerkedni velem?:) Hány éves vagy?Írj privit.
"zsidó, vagy akinek fitymaszûkülete volt, annak megcsinálták" És a muzulmánoknak. Meg még nagyon sokaknak USA:65% Dél Korea:98% Fülöp Szigetek:75% Csak a nem muzulmán országokról.
Keresgélj a Goldengate-en az amatõr fiúk kategóriában, ott egybõl látod a farkukat, aztán írsz annak amelyiknek bejön a bánere ennyi.
Na, máris két jelentkezõ, egy napot sem kellett várni :-))))))
A kérdező hozzászólása: jaj ne oltsatok már, légyszi! nem tehetek róla, tényleg visszataszít a nem körülmetélt. tudom, Magyarországon nem elterjedt dolog sajna, de nem annyira ritka mint hinnétek.
Én is imádom ha valaki szereti kényeztetni a metélt férfiasságomat ! Nem marad viszonzatlan !!!

Körülmetélt - nem körülmetélt, mi a különbség a szexben? Mennyire másként érezni Magatokat, ha így, vagy úgy szeretkeztek? Kíváncsi vagyok a különbségre!

Leginkább olyan válaszait várnám, aki szretkezett "alapállapotban", és körülmetélés után is. Érdekelne a különbség! Ilyen hiányában érdekelnek tanulmányok is, és ismer?seitek beszámolója is esetleg...

Legjobb válasz: zsidó akarsz lenni?

zsidó akarsz lenni?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, fel lehet fogni így is a kérdést, pedig csupán kíváncsiságból kérdeztem meg, nem pedig vallási alapon. Maradnék katolikus, ha nem baj, de ha ez Amerikában már olyan nagy "divat", azaz megszokott, és ez a default, akkor miért nem lehet kíváncsi az ember, hogy mi a különbség a szexben a 2 állapot közt? Csupán kíváncsiságból...
Metélten tovább tart az aktus viszont nagyobbat lehet élvezni a végén. Fitymásan meg inkább többször gyorsabban. Nem tökmindegy ? Buli az élet, éljenek a csajok !
Ja, esetleg pl soha nem élvezel el, ahogy én se az orál szexnél, jajde nagyon jó :(

Nem tudom úgy felhúzni a bőrt a péniszemen mint a pornófilmekben a hapsik, ez most fitymaszűkület vagy ügyetlen vagyok? :$ És még annyi hogy hogyha fitymaszűkület akkor hogy néz ki mikor körülmetélik a pénisz? (képeket várok) (13éves vagyok)

Legjobb válasz: a körülmetélt pénisz ronda. neked valszeg nem szûkületed van, hanem csak rövid a féked. ezzel semmi probléma nincsen, egészen addig amíg nem fáj. amikor fáj, akkor orvoshoz kll menni, õ csinál egy bemetszést a féknél, és már minden rendben is lesz. kép: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Bbefore_.. baloldalt a hagyományos, jobboldalt a metélt.

a körülmetélt pénisz ronda. neked valszeg nem szûkületed van, hanem csak rövid a féked. ezzel semmi probléma nincsen, egészen addig amíg nem fáj. amikor fáj, akkor orvoshoz kll menni, õ csinál egy bemetszést a féknél, és már minden rendben is lesz. kép: http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=F%C3%A1jl:Bbefore_.. baloldalt a hagyományos, jobboldalt a metélt.
és a lányok körében is eléggé megoszlik h szebb e metélt, mert nagyon sokan mondják h nem, nemszebb. aki pedig rendesen tisztálkodik, az azt a túrót is eltudja onnan távolítani.
igen a rövid fék az sokkal gyakoribb. de ettõl még ne körül ne metéltesd már magad :D amúgy a sima pénisz az esztétikusabb. és aztis tisztán lehet tartani, tök egyszerûen.
Még ha fitymaszûkületed lenne, sem metélnének körül. De nincs, valóban a fék lehet kicsi, azzal pedig nincsen semmi gond. Ne a pornófilmekhez hasonlítgasd magad, mert különben nagy csalódás fog érni az elsõ szexnél. Az csak film, nem pedig a valóság.
Ez bizony lehet az, de attól, hogy a fék nem enged - a fék az kis függelék, ami tartja fitymát - attól még lehet normális életed. És nem metélnek körül, hanem egy tûvel segítenek a problémádon és erõvel hátrahúzzák.
A képen amit az elsõ válaszadó linkelt, ott a baloldalt a metélés elõtti van, a jobbon pedig az utáni! De ez a kép alapjában véve elég gusztustalan! Szal ennél szebben csinálják!
ilyen hülyeséget ne írjunk már le, hogy a pornósok körül vannak metélve. aki valaha látott már pornót, az tudja hogy nincsenek. egy sem. nem azért, mert a pornó nem kóser, hanem mert oda fityma is kell, ahhoz hogy legyen mit felvenni.
Az orvos úgy is megmondja, ha körül kell metélni! Ez nem vallási kérdés már régóta! Csak mondom, h a sok gyulladás, nemi betegség okozója a fityma és az a bizonyos "túró" , amely csakis a fitymával rendelkezõ pénisz esetében fordul elõ, és orvosilag már jópár éve bizonyítva van, hogy a metélt pénisz higiénikusabb, a nõk szerint pedig szebb! Szal, ha arra kerül a sor, akk ez miatt nem kell rágódnod! Egyébként ilyen korban még nagy eséllyel kinövöd, ha fitymaszûkületed van, szal várj vele még 4-5 évet.
a pornófilmekben szerepló pasik többsége is körülmetélt, mert sokkal esztétikusabb és jobban tudják tisztán tartani, ezzel elkerülve az esetleges nemi fertõzések nagyobb kockázatát!Nem igaz, h rondább és a fitymaszûkületet igen is, h körülmetélik, ami egy rutin mûtét, nem igényel sem altatást sem, sem pedig befekvést, és rengeteg férfinak van, mert a fitymaszûkület rendkívül gyakori, a rövid fék meg még annál is gyakoribb!
Sokat recskázz és nagy erõvel cibáld hátra, de ne tépd el....fog az nyúlani...hidd el!
azér nézzük már meg az elsõ képet, és azután dobáljunk olyanokat hogy "észre sem lehet venni ha metélve van" :S
Hú, veszélyes egy ilyen fórum. Vigyázz a fitymádra, mert csak egy van belõle :( Nekünk is ajánlgatták a teljes körülmetélést, anyámmal el is hitették, hogy milyen jó lesz... aztán.... Most nézhetem meg magam.... kiszáradt, foltos undorító makk... rátapadt bõrcafatok, amiktõl feszül... igazából csak droggal tudok szexelni. Még 20 év után is (!!!) esett ki varrat. A lyuk, ahonnét kiesett, most telik minden szarral, ami bûzös, ki kell idõrõl idõre tisztogatnom, én nem értem, mi ezen olyan nagyon higiénikus, szerintem aki meglátja az egyre fehéredõ, kicserepesedett, hámló makkomat, rögtön rájön, hogy hülyeségeket beszél :( Nem lesz mindenkinek jó, ez egy ilyen mûfaj... mûtét kockázattal jár, csak akkor kell elvégezni, ha tényleg nincs más, de az meg szintén gyanús.... létezik plasztikázás, bemetszés, részleges metélés... 2009 van...
22:05: de okos vagy. a körülmetélés nem azt jelenti hogy lemetszik az egész fitymádat és nem marad bõr a farkadon hanem csak a tetejébõl vágnak le pár centis darabot így nem fedi a makkot bõr. kb olyan mint amikor lehúzod a bõrt a farkadon ugyanúgy néz ki. lehet hogy felse tûnik.
Rokonom pornózik, szal ne mondd már nekem a hülyeségeidet! Igen is rengeteg pornós körül van metélve!Mi szükség lenne a fitymára? Ilyen badarságot...pfff...!!!!! Magad ellen beszélsz állandóan! A túrót ki lehet mosni, de kockázatosabb a betegségeket illetõen! És megoszlani megoszlik a lányok véleménye, de rokonomtól tudom, h elõnyben vannak a metéltek!
A kérdező hozzászólása: Értem minden válaszotokat, de vissza tudom rajta huzni a bõrt de ugy hogy a makknál ott marad a bõr és nem tudom teljesen hátra huzni, tisztálkodni azt tudok!
a fityma azért van a férfi péniszen, hogy megvédje a makkot a sérülésektõl vagy koszoktól a környezetbõl és hogy nedvesen, nyálkásan tartsa, hogy ne száradjon ki. nem fölöslegesen fejlõdött így ki a férfi. és a körülmetélt pénisz, azért hámlik és azért foltos mert nincs ami nedvesen tartsa.
Szerintem körülmetéltet jobb orálisan kényeztetni. Én mindkettõt szeretem.... :)
A körülmetélt más illatú, nekem jobban tetszik. És ugyanúgy lehet használni, marad "játékra" is bõr.
én a hagyományosat szeretem jobban. a 2. kérdéseddel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, még nem volt dolgom körülmetélt férfival.
Engem a körülmetélt taszít.
Nekem nincs játékra bõr, nem hagytak, feszül, fáj.... így nem is nyúlhat hozzá lány, az orál szex meg megint csak semmit se ér

A körülmetélt férfiak vagy a nem körülmetéltek a jobb szeretők?

Legjobb válasz: Az, hogy valaki milyen szeretõ azt maga a férfi határozza meg, lehet valaki körülmetélt, holott nem a legjobb szeretõ.

Az, hogy valaki milyen szeretõ azt maga a férfi határozza meg, lehet valaki körülmetélt, holott nem a legjobb szeretõ.
Én úgy hallottam, hogy ez csak a férfinak jelentõs dolog. éS ha ez igaz, akkor csak egyén függõ a dolog :D
A válasz bonyolult: a körülmetélésnek vallási okai vannak, és ha valaki emiatt van körülmetélve, az általában uygan hûséges, de nem feltétlenül aktívabb az ágyban, nem feltétlenül "jobb szeretõ". A körülmetéséssel szabaddá váló fitymabõs a ruházattal való állandó dörzsölõdés miatt kevésbé lesz érzékeny, így az illetõ hosszabb közösülésre lesz képes - ami jó egy kevésbé ingerlékeny nõnél, de egy gyorsan elélvezõ esetleg kellemetlenül hosszúnak érezheti a partnere "aktivitását"; emellett az érzéketlenebb makk kevésbé "érzi" a nedvesedést, így kidörzsölheti a még kellõel fel nem izgult partnernõjének a hüvelyét, vagy a szeméremajkak érintkezõ felületeit. Az biztos, hogy higiénikusabb, mert könnyebben tisztántartható (és így kisebb valószínûséggel terjesztenek nemi betegségeket!), de a szexualitásban vele elérhetõ elõnyök az ép fitymabõrrel rendelkezõ férfiak számára is minden további nélkül elérhetõk különbözõ egyszerû technikákkal.
Szerintem, a nem körülmetélt férfi, a jobb szeretõ. F.
Nekem le van metélve a péniszem és sokkal jobb mint fitymával (a fitymától büdös lesz a broki)
Kevesebb vagy alig van orgazmusa azoknak akik körül vannak metélve.Ha téged nem érdekell az "nincs" orgazmusa akkor a szeretkezés ugyan olyan mint másal kevesebb élvezettel.
Nekem is körülmetélt és most növesztek oda bõrt, nyújtással, mert ez nem állapot... ki van száradva a makk, fáj, amikor merev, ronda foltos stb

Lányok, a barátotok pénisze körülmetélt vagy nem illetve mereven felfelé ivelő vagy teljesen egyenes? Kort irjatok

a mostani barátom nincs körülmetélve és kicsit felfelé ivel és enyhén balra görbül. 18 L

Legjobb válasz: Nincs körülmetélve, és egyenes, nem felfelé, hanem elõre áll.

Nincs körülmetélve, és egyenes, nem felfelé, hanem elõre áll.
Jót röhögtem már bocs... Mit számít, hogy szerencsétlennek egészségügyi okok miatt megmûtötték-e vagy nem? Meg, hogy merre áll...nem mind1? ugyan azt adja..

Lányok, van valami különbség körülmetélt és a hagyományos pénisz között szex közben? Jobb valamelyikkel vagy nem számít?

Legjobb válasz: Legyen rajta matyó hímzés vagy egy paraszt gyereké legyen, vagy mi az a hagyományos? :)

Legyen rajta matyó hímzés vagy egy paraszt gyereké legyen, vagy mi az a hagyományos? :)
" hagyományos" XDDD
Nem számít...Ha nem játékos annak a bizonyos pénisznek a gazdája, lehet aranyból is, akkor se fog szart se érni :)
Nem érzékeltem a különbséget. A fiúknak van különbség, lányoknak nincs.
Szerintem van különbség. Intenzívebb az érzés a körülmetélttel. Arról nem is beszélvve, hogy sokkal egészségesebb és férfiasabb szerintem.
Amikor merev a pénisz, akkor az elõbõr hátrahúzódik, így nincs különbség a kettõ között.

Lányok! A pasitok pénisze körülmetélt vagy nem? Kort irjatok

az én pasimé nincs 19 L

Legjobb válasz: "keresztény pénisz" Istenem... ugye nincs szavazati jogod?

"keresztény pénisz" Istenem... ugye nincs szavazati jogod?
Nem, nem is találkoztam még ilyennel.
Az én páromé körülmetélt. De miért fontos ez? 21/l
Kár azt hinni, hogy manapság akinek körül van metélve a pénisze, már zsidó. Elég nagy tévedésben él az ilyen. Leginkább egyészségügyi problémákból adódóan javasolják ezt a megoldást.
Nem csak a zsidóknak (és egyéb vallásúaknak) van blankolva a pötsük vége.Számos egészségügyi probléma miatt dönthetnek így az orvosok.A leggyakoribb a fitymaszûkület.
originál keresztény pénisze van 25éve. 28/L
Nem vagyok lány, de nekem is "original". Nem mindegy, hogy körülmetélt vagy nem?
Nekem sem zsidó a párom, így originált..
Nem értem, ez miért ekkora probléma. A pasimé körülmetélt. A bátyjáé is, meg az apjáé is. Shalom!
A pasidnak nincs pénisze? Nem irigyellek.
Miért sajnos ? Nem mûködik megfelelõen ?
Sajnos igen :(
Eszed tokja vagy tököd tokja :-)
bele is õrülnék, ha nem tudnék tokot húzni rá :D
Ja, amúgy az utolsóelõttinek, a 70%os okoskának írtam Sajnos mailcímet nem adott meg a kis gerinces, ebbõl is látszik, milyen egyenes ember
Szerintem keress rá a neten a "foreskin reatauration" illetve a "TLC" kifejezésekre, elég sokan használják... Amúgy inkább általános meg középiskolás koromban csúfoltak ezzel, utána már nem, bár utána nem is látott senki úgy, és nem mutatkoztam be úgy, hogy körülmetélt vagyok... Nem tudom, hogy honnan veszed ezeket a hülyeségeket amúgy, a saját kis agyadból pattant ki? Miért nem hallgatsz mélyen és inkább örülsz, hogy a te életed nem ment tönkre egy ilyen szemét mûtéttõl? Mi a jó neked abban, hogy itt beszólogatsz? Miért nem privátban teszed? Ez nem erre való, te kis görcs.
nem teljesen totálisan tök lényegtelen ez neked??
Nekem ez nem fér a fejembe, ha körülmetélnek akkor sztem nem lehet oda "visszanyújtani" a bõrt, vagy annak valami hátulütõje lesz! Arról meg te tehetsz, ha lezsidóztak. Nekem is körülmetélt, nem vagyok zsidó, és nem zsidózott le még senki, talán nem kéne annyira reklámozni "jó napot, kovács péter vagyok, és körülmetélt"....
Hát én is körülmetélt vagyok és én viszont az utolsó hozzászólóval szemben szeretném, hogy legyen ott bõr, ezért nyújtom egy szerkezettel (TLC) mert nagyon nem jó így, legalábbis én úgy tapasztalom, hogy minden szempotból rosszabb :( Ja és én se vagyok zsidó, de évekig zsidóztak emiatt, nem esett valami jól :( Pár hónap és nem megint normálisan fogok kinézni, akkor majd nekem is "keresztény" péniszem lesz - bár ez elég durva szöveg, ilyet még nem hallottam
Én is körülmetélt vagyok, és ha hipp-hopp visszakerülne, azt gondolnám, hogy mindig gumi van rajtam. Azt meg nagyon nem szeretném, mert mégiscsak gumi nélkül jobb... :)
persze hogy nem függ össze, nekem is körül van, mégsem vagyok zsidó, keresztény vagyok, orvosi okok miatt volt rá szükség, ezt a normális és megfelelõen mûvelt emberek felfogják többnyire....amúgy ha már itt tartunk, a keresztény pénisz mellett van netán buddhista vagy taoista pénisz is? :D
a körülmetélés nem függ teljesen össze azzal, hogy valaki zsidó vagy nem, ugyanis jópár férfinak metélik körbe fitymaszûkület miatt..
"keresztény pénisz" - istenem, én is remélem hogy az ilyeneknek nincs szavazati joga :D
"keresztény pénisz" hát ez jó. Akkor nekem vallásos péniszem vanXD De mégjobb, ha elnöknek neveznénk, nem? És akkor lehetne azt mondani, hogy megyek kezet rázok az elnökkel^^
Nem mûködik megfelelõen, fáj, feszül a bõrhíd, ami a makkra tapadt és nem tudom lefejteni róla. Egy részét már sikerült, de nem az egészet... lyukak is maradtak benne, a mai napig tisztogathatom ezeket, mert a fekete szmötyi összegyûlik benne, undorító büdös Ki van száradva a makk és kérges, foltos, hámlik Nagyon para Az orvosok nem tudnak mit csinálni és nem is akarnak, nem mernek hozzányúlni még egyszer, a makkra meg annyit mondanak, hogy kenjem körömvirágkenõccsel és annyi Persze ez baromság, mert ha kenem, akkor pár nap után ha mégse kenem be akkor még kiszáradtabb még rosszabb lesz.... Életem végéig kenegethetném Maszturbálni se lehet rendesen, mert fáj, feszül és a nõk meg undorodnak tõle, mert olyan a foltok miatt mintha nemibeteg lennék... (pont én, röhej)
semmit :D elfogadnám, mert szeretem
Semmit!!!! Miért??? Nem értem hogy ezzel mi a baj? Ugyanúgy müködik mint a nem körül metélt.
Semmit. Szerintme ez nem igazán nagy ügy..
Megkérdezném az okát, és rácsodálkoznék, hisz még élõbe nem láttam olyat. De amugy elfogadnám, semmi baj nincs azzal.
Ezt most pont úgy mondod, mintha elítélendõ lenne. Ennyire fogalmad sincs a körülmetélés esetleges orvosi okairól?
nekem jobban is tetszik a körülmetélt, és még egészségügyi szempontból is jobb.
Mi ez az egészség mánia ezzel a témával kapcsolatban? Manapság már azért elég fejlett higiénia van, nem hinném, hogy bármi különbség lenne. Régen biztos számított, de hát manapság, mikor minimum napi egyszer mindenki fürdik? Nem hinném, hogy sok különbség van...
Nekem még tetszene is.Sokkal egészségesebb is.
semmit nem tennék. vagyis de...még különlegesebbnek tartanám!
Mindegy hogy metélt-e vagy sem, én bizony olyat tennék vele, amit nem írok itt le, mert az már pornográfia :-))))))

Szerintetek ha körülmetélnek, megtarthatom a fitymámat? El szeretném rakni emlékbe a fiókomba. Egy befőttesüvegbe raknátok valami folyadékba, vagy csak simán hagyni, hogy "kiszáradjon"? (Nem akarom visszavarratni) Csinált már valaki ilyet?

Csinált már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Nem fogják odaadni neked. Egyrészt veszélyes hulladéknak minõsül, másrészt emberi testrésszel való visszaélésnek. Ugyanez a probléma a köldökzsinórvérrel és a méhlepénnyel is. Azt hinné az ember, hogy egyszerûen elkérem, de nem...

Nem fogják odaadni neked. Egyrészt veszélyes hulladéknak minõsül, másrészt emberi testrésszel való visszaélésnek. Ugyanez a probléma a köldökzsinórvérrel és a méhlepénnyel is. Azt hinné az ember, hogy egyszerûen elkérem, de nem...
Köszönöm :) rég röhögtem ilyen jót. Nem hinném, hogy sokan õrzik, általában pár hetesen szedik le ha ismereteim helyesek... Amúgy teheted abba cuccba, amiben a hüllõket aszalják a biosztanárok. Formalin a neve asszem.
Ez valami vígjátékban volt, de nem jut eszembe a címe... Roppant ízléstelen, még viccnek is.
gondolom, az agyadat is befõttesüvegben tartod, mert az tuti, h nem a fejedben...
szerintem inkább rakd vissza a gatyádba, és ne engedd, hogy hozzányuljanaklyan, mintha lemûtenék a szeméremajkaimat!!!Mi okból kéne levágni?beteg vagy talán?Vagy zsidó lennél?Mert úgy hallottam ott azt csinálják, jajj, belegondolni is fáj, pedig nekem nincs is fitymám! :DD de ha már levágják, ha nincs más út, akkor dobd ki, nehogy el akard már rakni! :D ez olyan, mintha az elsõ kinõtt nemiszervszõrödet tárolgatnád emlékként..mit szólnak majd az emberek, akik meglátják?Nem is beszélve a nõkrõl..ha egy pasi felvinne a lakására, és megmutatná a fitymáját, biztos hazaszaladnék undoromban.. :S jujj..
Hány éves vagy ? Ez nagyon jó téma ! :-))))) Ha én metélhetlek körül, akkor vissza adom a fitymádat utána, de formalinos üveget neked kell hoznod !
Minek az neked, ki akarod szögelni a falra? xDDD Mint valami müemlék xDDDDD
A fitymát nem hiszem, hogy megtarthatod. Viszont a középkori Kínában az eunuchok megtartották a heréiket, úgy tudom.
Én még ilyet nem hallottam
Azért ez nem köldökzsinór... PL egy kihúzott fogat simán odaadnak. Nekem is megvan. Kérd el, max kiröhögnek.
ne szeletelj péniszt, akkor nem kell üvegbe rakni a darabokat. fent írták: veszélyes hulladék, megsemmisítik elég gyorsan, mert fertõzést okozhat. Szöveteket egyébként formalinban, esetleg nagy %ú alkohol oldatban lehet tartani, egyébként lebomlanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!