Találatok a következő kifejezésre: A kölyök magyar (7 db)

A kölyök drótos magyar vizslának mikor nyílik a szeme? Az normális, ha fialás után ivarzás van? Legalábbis a kan kutya folyamatosan meg szeretné ugrani a nőstényt. Pedig még csak 9 napja születtek meg a kiskutyák!

Legjobb válasz: Hello, az teljesen rendben van, hogy a kan kutya párzani akar a nõsténnyel még akkor is ha nemrég születttek kölykök. 4-6 hét múlva nyílik ki a kis kutyák szeme és ha nagyon csipás akkor kamillás vízzel kell letörölni a szemérõl.

Hello, az teljesen rendben van, hogy a kan kutya párzani akar a nõsténnyel még akkor is ha nemrég születttek kölykök. 4-6 hét múlva nyílik ki a kis kutyák szeme és ha nagyon csipás akkor kamillás vízzel kell letörölni a szemérõl.
4-6 hetes korban már lehet õket rendes kajára szoktatni! Kb 2 hetes kora körül nyílik ki nekik!! De most látom, h már nemigazán aktuális a válasz! De hátha valaki utánanéz!!
Az én kolyok kutyàm mar 15 napos en eddig ugy tuttam hogy 9 nap utàn nyillik ki a szemuk akkor valaki mondja meg egyenesen hogy mikor nyillik ki a kis kutya szeme mert itt mar anyi mindent hallotunk 4-6 het szerintem az tul sok es a 7-10 nap mar eltelt es nem nyitotta ki

A zöldmáli drótszörű magyar vizsla kennelnél mennyibe kerül egy kölyök hobby célra?

Már régóta tervezem, hogy megajándékozom anyumat egy (na meg persze magamat) egy drótos csöppséggel, de nem tudom mennyi pénzt gyűjtsek rá. Én olyan 80 ezerre gondoltam remélem ennyi elég lesz

Legjobb válasz: szerintem 80-100 körül lehet. Ha hobbi célra kell, akkor nagyon nézd meg melyik kölyköt választasz, mert õk eléggé munkacélra tenyésztenek, nehogy kifogj egy hiperpörgõs ízig-vérig vadászvizslát!

szerintem 80-100 körül lehet. Ha hobbi célra kell, akkor nagyon nézd meg melyik kölyköt választasz, mert õk eléggé munkacélra tenyésztenek, nehogy kifogj egy hiperpörgõs ízig-vérig vadászvizslát!
megnéztem az oldalukat, szerintem jó tenyésztõk.80E-ért már lehet jó tenyésztésû vizslát beszerezni, és mivel neked csak hobbi célra kell, simán tudsz venni ennyiért. ettõl függetlenül mindig kérdezz utána a szülõknek, TK, nézd meg a kölyköket stb.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy munkavonalas kutyákat tenyésztenek, de az összed közül ez tûnt a legszimpatikusabbnak és ez van a legközelebb (sajnos ez is egy szempont volt a kennel kiválasztásában, mert a kocsit anya kivitte magával németbe). De ha tudstok mondani olyan kenneleket ahol minõségi kutyát lehet kapni és közel van fehérvárhoz nekem az is megfelel
Nagyon jó kennel a Zöldmáli, nyugodtan vegyél innen, szerintem hobbi célra 80 ezer körül már adnak el kutyát.
Hát amit én hallottam a hölgyrõl nem túl jó. De ha neked szimpatikus hobbi célra tökéletes kutyát kapsz.
Nekem onnan van vizslám! Hobbi célra szerintem ne tole vegsél mert azok a kutyák díjnyertesek és azokkal ugy kell foglakozni hogy versenyre es vadaszni is vibni. az osszes ose dijnyertes es profi vadaszkutya! viszont nagyonnnagyon jo kennel!

Honnan tudnám magyar hanggal letölteni a Karate kölyök című filmet (az új karate kölyök, a Jaden Smith-szeset)?

Legjobb válasz: Még sehogy, mert még moziban nincs, és még DVD-n sem jelent meg.

Még sehogy, mert még moziban nincs, és még DVD-n sem jelent meg.
dehogyis, nem *****. itt meh van* Automatikusan eltávolított tartalom.
jah, stabil 404 mbps-sel töltheted...
A kérdező hozzászólása: nem... tényleg igaza volt... csak a link volt éppenséggel rossz, de felmentem a onlinefilmek.net-re, beütöttem és tényleg ott van... most próbálom majd letölteni, aztán írok majd hogy mi van... de lényeg, hogy tényleg van oldal, csak a link a rossz
A kérdező hozzászólása: jah, igen a jó link ez: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: nah igen... fenn van ugyan, de feliratos :S


5-8-ig
A kutyatárból vettem szóval igaz
Mi anno amikor vettük, az alomban 9 kicsi volt, de a tenyésztõ mondta, hogy volt amikor 6 született, de volt amikor 11 .
A kutyatár aztán egy hiteles jogforrás. :) )) Nincs olyan, hogy átlagos, bármikor elõfordulhat, hogy valami gond adódik és csak 1-2 kölyök születik. A vizsla normál esetben elég nagy almokat tud produkálni. Általában a nagyobb testû kutyáknak több kölykük születik.

Ki a magyar hangja az újfajta Karate Kölyökben a kínai rossz arcú gyereknek Chengnek (Zhenwei Wang)?

Olyan ismer?s a hangja de mégsem jut eszembe hogy kicsoda is... valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Glósz András http://iszdb.hu/?szemely=34986&lap=magyarhang

A kérdező hozzászólása: tényleg! :D nagyon köszönöm!!!

A magyar vizsla kölyöknek mikorra barnul be a szeme? Több hónapos kor?

Legjobb válasz: Ivarérésig fog változni a szeme színe, de 4-5 hónaposan már barna. Legalábbis az enyémnek :)

Ivarérésig fog változni a szeme színe, de 4-5 hónaposan már barna. Legalábbis az enyémnek :)
A magyar vizsla szemszíne akár 2 éves koráig is sötétedhet, persze nem túl látványosan, de azért fog változni. Pár árnyalattal sötétebb lesz felnõtt korában, mint növendék korában.
A szeme színe olyan lesz mint a szõre színe.Mogyorószínû
Kedves Utolsó! Nem olyan lesz a szeme színe, mint a szõre. A standard szerint a szemszín harmonizál a szõrszínnel. Ez nem azt jelenti, hogy ugyan olyan...Jó esetben a szemszín egy árnyalattal sötétebb, mint a szõrszín, de nagyon sok vizslánál világosabb a szemszín. Ha nagyon világos, az már hiba.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :D
17:01-nek Ugyanazt írtad le te is csak nyakatekerten. Mivel a magyar vizslák általában zsemleszínûek, persze vannak rõt színûek is, így a szeszin is azzal harmonizál. Tehát a szemszín az mogyoró, de láttam már borostyánsárgát is. Az õz barna szemszín nem jellemzõ rájuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!