Találatok a következő kifejezésre: A köldökömnél szurkálást (6 db)

Embrio transzferem volt, és a köldökömnél szurkálásokat érzek mi lehet ez? Ha nem sikerült akkor a napokban fog megjönni.

Legjobb válasz: a köldöködnél lévõ szurkálásnak nem valószinû hogy van hozzá köze. A méhed szurkálhatna ami utalhat arra is hogy sikerült de a hormonok miatt stzinte mindnekinek szoktak lenni ilyen tünetek.

a köldöködnél lévõ szurkálásnak nem valószinû hogy van hozzá köze. A méhed szurkálhatna ami utalhat arra is hogy sikerült de a hormonok miatt stzinte mindnekinek szoktak lenni ilyen tünetek.
A kérdező hozzászólása: petefészek szurkám az van, csak ez a köldök szurka most jelentkezett ilyet még nem éreztem.
Szia! Én ugyanezt éreztem a beágyazódásnál. Sok sikert kívánok Neked!

Erős szúrkálást éreztem reggel a köldökömnél, mitől lehet ez? Pont reggeliztem, 33 hetes kismama vagyok.

Lehet,hogy csak helyezkedik a kis manó?Vagy a tegnapi cseresznye eszegetés nem tett jót neki?

Legjobb válasz: Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama

Én hetek óta érzek szurkálást erõs nyilalásokat és fájdalmat a pocimban:-(Ahogy nõ a baba egyre rosszabbak:-((( Sokszor úgy fordul hogy nyomni kezd egy ideget és az is okozhat ilyet:-)Szerintem semmi gáz:-) 34 hetes kismama

Mitől lehet? Hogy naponta többször is érzek szurkálást a petefészkemnél? Egyszer egyik oldalt utána másikon. A köldökömnél is érzek ilyen szúrkálásokat!

Legjobb válasz: Ha terhes vagy,akkor ezek a méhszalagok nyúlását jelzik,nem kell megijedni!A méh növekedését mindenki érzi szerintem valamilyen formában!Jó egészséget!

Ha terhes vagy, akkor ezek a méhszalagok nyúlását jelzik, nem kell megijedni!A méh növekedését mindenki érzi szerintem valamilyen formában!Jó egészséget!


Szurkál a köldökömnél. Ez lehet a bőr nyúlásától, mert eddig még volt köldököm, mármint befelé, de ma már annyira kisimult, h szinte eltűnt. Még az is lehet, h kifordul? Ezeket a szurkálásokat gondolom a baba nem érzi.31hetes km

Legjobb válasz: valószinüleg a bõröd nyúlik és azért szúrkál,nekem is csinálta pár héttel ezelõtt,a baba nem hiszem hogy érzi,õ azt sem fogja mikor kitámasztja majd magát és neked azzal "fájdalmat"okoz...:) 37 hetes kismami

valószinüleg a bõröd nyúlik és azért szúrkál, nekem is csinálta pár héttel ezelõtt, a baba nem hiszem hogy érzi, õ azt sem fogja mikor kitámasztja majd magát és neked azzal "fájdalmat"okoz...:) 37 hetes kismami
ugyanígy voltam én is annyira feszült meg szúrt fõleg egy-egy köhögésnél vagy hapcizásnál. De elmúlt 2-3 hét után. de nekem is ebben az idõszakban jelentkezett. A bõr ott a legvékonyabb és legérzékenyebb . 38 hetes km

Éreztetek valamit a terhesség elsö 4 hónapjában? Én néha érzek bizsergést, meg egy kis szurkálást a köldökömnél, de ez még nem lehet a baba megmozdulása! 14 hetes vagyok.

Legjobb válasz: A köldöködnél?? A méhed kb a 20. hétre éri el a köldök magasságát, addig mozgást is ritkán érezni, de nem kizárt. Én is elõbb éreztem, de lejjebb. Talán a beleidet, vagy más belsõ szerveidet érzed ott, mert a növekvõ méhed teljesen arrébb rendez mindent, a baba pedig kb 8-10 cm.

A köldöködnél?? A méhed kb a 20. hétre éri el a köldök magasságát, addig mozgást is ritkán érezni, de nem kizárt. Én is elõbb éreztem, de lejjebb. Talán a beleidet, vagy más belsõ szerveidet érzed ott, mert a növekvõ méhed teljesen arrébb rendez mindent, a baba pedig kb 8-10 cm.
A 20. héten éri el a köldök magasságát a méh, szóval az még nem lehet a baba. Nekem a 24. héten még csak 1 ujjnyival a köldök fölött volt a méhem. Szerintem inkább nõ a pocakod, feszül a bõröd, és ezt érezheted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!