Találatok a következő kifejezésre: A köldököm néhány (5 db)

Miért mondják azt néhány lányok, hogy "pocakom van", amikor a köldökük egy függőleges csík?

Ezek hülyék? Bár nekem lenne olyan csík, de csak ilyen inkább a vízszintes, mint függőleges. Nincs pocakom, kockás hasam van, mert megdolgoztam érte, de az én köldököm soha nem lesz olyan mint a többinek. Viszont nekem tartanom kell ezt a szép hasat, nekik meg ha el is híznának, ilyen maradna. Ezzel nincs még gond, genetika. De könyörgöm, mi az istennek nyivákolnak, hogy "pocakjuk van", amikor tök lapos a hasuk?? Láttak már kövér embert? Na azoknak van pocakjuk!

Legjobb válasz: Az ilyen azt akarja válaszul hallani, hogy: Àhh dehogy! Nagyon jol nèzel ki,nics pocakod. Ha Rám hallgatsz egyszer csak ugy poenbol ird vissza,hogy: Pff tényleg elég nagy hasad van! ... és várd a reakciot...ha nincs reakcio az is reakcio...ha érted. Üdv a beles! :D

Az ilyen azt akarja válaszul hallani, hogy: Àhh dehogy! Nagyon jol nèzel ki, nics pocakod. Ha Rám hallgatsz egyszer csak ugy poenbol ird vissza, hogy: Pff tényleg elég nagy hasad van! ... és várd a reakciot...ha nincs reakcio az is reakcio...ha érted. Üdv a beles! :D
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet :) Tudom, idióta kérdés, vagy rosszabb dolog is a világon, de nekem annyira szétrágta már az agyam a sok ilyen képfeltöltõs kérdés gyakorin meg amikor személyesen is odaállnak elém a deszka alakukkal hogy "ugye hogy pocakom vaaann??"
Húúú, ezt én is annyira utálom. Amikor egy vékony lány elkezdi: "jaj milyen kövér vagyok, fogynom kell..."
Kés
A kérdező hozzászólása: Tudok jobbat: anyád
gondolom száliránnyal ellentétesen borotválod.
A kérdező hozzászólása: Hát úgy mindenfelé.
Fiú vagy vagy lány? :) )) (nem írtad!) a szál irány fontos. Próbáld meg zuhany közben! A motoros Gillette pl. jó. Vagy menj kozmetikushoz, az humánusabb. Utána meg mindenképpen fertõtlenítsd (after shave - az csíp egy kicsit) Lányok, ti mit csináltok ilyenkor (nem mellkas :) )

A köldököm alatt néhány cm-vel, hol jobb hol bal oldalt, mintha valami le akarna szakadni. 13 hetes vagyok. Ma éreztem először ilyen fájadalmat. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: ne agodjál,csak a méhed tágul ahogy a baba nõl.nekem is ilyen érzésem volt.17hetes kismama

ne agodjál, csak a méhed tágul ahogy a baba nõl.nekem is ilyen érzésem volt.17hetes kismama
Igen feszülnek a méhtartó szalagok. Nekem méga nagyajkaim is fájtak, mert ott tapadnak a kötõszövetben. El fog múlni! Jó babavárást!


Amikor borotválom a mellkasom, a köldököm alatti részen nehány helyen be van gyulladva a szőrtüsző. Mitől van? Mit tegyek a gyulladás ellen?

Legjobb válasz: Kenegesd kamillás testápolóval vagy krémmel, de patikában is kérhetsz valamilyen gyulladáscsökkentõ kenõcsöt. Egyébként a kamilla frissen fõzve mindenféle gyulladásra, köztük a szõrtüszõgyulladásra, pattanásokra is nagyon jó!

Kenegesd kamillás testápolóval vagy krémmel, de patikában is kérhetsz valamilyen gyulladáscsökkentõ kenõcsöt. Egyébként a kamilla frissen fõzve mindenféle gyulladásra, köztük a szõrtüszõgyulladásra, pattanásokra is nagyon jó!

Ha csak a hasam alja, a köldököm alatti rész feszül ill. keményebb, az a baba lehet vagy keményedik a hasam? Nem fájdalmas, és csak néhány mp-ig tart.30 hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen, a baba. De azt érezned is kell hogy mocorog. Minden esetre figyelj oda rá, mert ha nem a baba mozgását érzed akkor is lehet kemény a has meg feszülõ érzés, mert nekem is ilyen volt de nekem fájt meg húzódott kórház lett belõle. De ha neked nem fáj akkor biztos a baba nekifeszül a hasadnak, nyújtózkodik. Azért ha mész kontrollra mondd el a dokinak, nem harapja le a fejed. De te legalább megnyúgszol, hogy minden rendben. Jó babavárást! :)

Igen, a baba. De azt érezned is kell hogy mocorog. Minden esetre figyelj oda rá, mert ha nem a baba mozgását érzed akkor is lehet kemény a has meg feszülõ érzés, mert nekem is ilyen volt de nekem fájt meg húzódott kórház lett belõle. De ha neked nem fáj akkor biztos a baba nekifeszül a hasadnak, nyújtózkodik. Azért ha mész kontrollra mondd el a dokinak, nem harapja le a fejed. De te legalább megnyúgszol, hogy minden rendben. Jó babavárást! :)
Nekem farfekvéses a babám és a köldököm alatt szokta kinyomni magát. Tisztára megkeményedik. De a gyomromnál nem is érzek mozgást(mármint köldök felett). Nem ijesztgetésnek szánom. Csak lehet ez is egy lehetõség. 29 éves kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!