Találatok a következő kifejezésre: A köldököm kissé (5 db)

Ha valaki terhes, akkor milyennek kell lennie kezdetben a hasnak a köldök alatt? Lapos vagy kissé kiemelkedettnek?

Mert mindta az enyém csöppet ki lenne emelkedve.

Legjobb válasz: Menses körüli idõben általában elõfordul kisebb-nagyobb felfújódás, teltségérzet, ezért látszódik feszesnek és nagyobbnak a has a köldök alatt. Terhesség esetén a 10 hét körül kezd látszódni, de akkor se a baba mérete, hanem a méh növekedése miatt. Ez egyéntõl függhet.

Menses körüli idõben általában elõfordul kisebb-nagyobb felfújódás, teltségérzet, ezért látszódik feszesnek és nagyobbnak a has a köldök alatt. Terhesség esetén a 10 hét körül kezd látszódni, de akkor se a baba mérete, hanem a méh növekedése miatt. Ez egyéntõl függhet.

19 hetes vagyok, és amikor a Manócskám a köldököm alatt van, kissé kellemetlen nyomást érzek, olyan mintha kitolná magát... Másnál is előfordul?

Jól érzem vagy esetleg valami másról van szó?

Legjobb válasz: Jól érzed igen:) Majd lassan már feljebb is érezni fogod õt!Boldog babavárást! 26 hetes

Jól érzed igen:) Majd lassan már feljebb is érezni fogod õt!Boldog babavárást! 26 hetes
A kérdező hozzászólása: hasszúrása:)
gondolom rendezõdnek át a dolgok odabennt. mindig van egy kis szúrás itt ott. nekem is volt, lesz rosszabb is:-)


A köldököm körül kissé barnás foltot látok, normális ez?

Kb.2újjnyi átmér?j?.

Legjobb válasz: szia ez teljesen normális, nekem is ilyen ( 27hetes vagyok ) sõt még felfelé és lefelé is kezd a barna csík futni. nõvérem nem rég szült, neki is nagyon bebarnúlt, de szülés után lassa-lassan elmúlik. boldog babavárást

szia ez teljesen normális, nekem is ilyen ( 27hetes vagyok ) sõt még felfelé és lefelé is kezd a barna csík futni. nõvérem nem rég szült, neki is nagyon bebarnúlt, de szülés után lassa-lassan elmúlik. boldog babavárást
Szia! Ne aggódj, nekem is van, a köldök körüli és azon belüli (= fokozatosan kisimul a köldök) finom bõr nyúlása okozza. Nekem volt anno egy hegem, pont a köldököm mellett, most jó bõ másfél centire van tõle, és ettõl visszafele ez a másfél centis kör a köldököm körül egy picit barnább. Üdv.: 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek, megnyugodtam.

25. hetet kezdtük ma. Mi lehet ez a kellemetlen nyomásérzés a köldököm tájékán, mikor kissé hátradőlve ülök, és még pár pozícióban?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõs terhesen, de semmi gond csak a baba nyomja ott. Nekem néha még menni is kellemetlen volt.

Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõs terhesen, de semmi gond csak a baba nyomja ott. Nekem néha még menni is kellemetlen volt.
Szia! Nekem is volt ilyen, de nekem inkább sétánál. Megemlítettem a dokinak, és azt mondta, ha tompa fájdalom élesbe megy át, azonnal jelentkezzek, mert lehet köldöksérv. Nem megijeszteni akarlak ezzel, csak azt mondom, hogy mindenképp szólj az orvosodnak róla. Ki fogja tapogatni és biztos megnyugtat :) 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek! Minden jót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!