Találatok a következő kifejezésre: A köldököm 1 (42 db)

Az oldalsó hasfalamon a köldökkel 1 magasságba egy ideje fájdalmat érzek ha megérintem, ráadásul vonalba mintha kiálna valami az izomból. Mi lehet az? 17/F

Legjobb válasz: Nekem sérvnek hangzik így elsõre, de nem akarlak ijesztgetni. Viszont minél elõbb, ez alatt azt értem hogy jó lenne már holnap, orvoshoz kellene menned ezzel a dologgal. Ha tényleg sérv akkor kaphatsz bélelzáródást is. Meg akárhonnan nézzük normális esetben nem kellene ott kiállnia semminek. Szal mindenképpen vizsgáltasd ki.

Nekem sérvnek hangzik így elsõre, de nem akarlak ijesztgetni. Viszont minél elõbb, ez alatt azt értem hogy jó lenne már holnap, orvoshoz kellene menned ezzel a dologgal. Ha tényleg sérv akkor kaphatsz bélelzáródást is. Meg akárhonnan nézzük normális esetben nem kellene ott kiállnia semminek. Szal mindenképpen vizsgáltasd ki.
A kérdező hozzászólása: én is sérvre gondoltam... kondizástól lehet sérvet kapni? mer megerõltetéstõl lehet azt hallottam de hát sokan kondiznak......
Persze hogy lehet kondizástól! Tényleg minél elõbb menj orvoshoz vele. Igazából már akkor kellett volna, mikor elõször észrevetted!

Miért van az hogy fürdés után 1 nappal bebüdösödik a köldököm?

lécci írjatok

Legjobb válasz: Meleg szappanos víz csodákra képes. De te hogy tudod megszagolni a köldököd?

Meleg szappanos víz csodákra képes. De te hogy tudod megszagolni a köldököd?
A kérdező hozzászólása: hát fültsztítóval.:D
Fürdés után 1 nappal fürödj meg. Nem árt azért naponta. Akkor sosem lesz büdös:P
A kérdező hozzászólása: jaj mama amugy bevált a trük köszi:)
Meg van ilyen tonik ..vagy mi én azt ráitatom fülpálcára és kiszedem belõle a koszt amitõl büdi lesz:)


23 hetes kismama vagyok. Reggel óta 3* jelentkezett a köldököm felett olyan 10 centivel (nem tudom hogy az a méhem teteje vagy a gyomrom) kb. olyan 1 percig tartó ritmusos 2 másodpercenkénti szúrós/nyilalló fájdalom. Vajon mi ez?

Felül is nyulhat a méhszalag vagy ez valami más? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

Nekem is volt hasonló. Úgy néz ki, kifordul a köldököm, illetve feszül ott. 28 hetes km.

Szurkál a köldököm, mitől lehet? 1 hét van nem vártig.

Ma vagyok a 24. napon. A 20-21 napon szurkált nagyon a köldökömt?l jobbra a petefészkemnél (nem tudom jobban megfogalmazni). Beágyazódás volt? Ma meg a köldököm szurkál, és délután muszáj aludnom, mert nem bírom ki estig.Lehetséges, hogy babánk lesz? Légyszi írjatok!

Legjobb válasz: a köldöködtõl még egy tenyényivel lejjebb van a méhed tehát a beágyazódást nem érezhetted ott. valami más lehetett.

a köldöködtõl még egy tenyényivel lejjebb van a méhed tehát a beágyazódást nem érezhetted ott. valami más lehetett.
Szia!Én a peteéréskor éreztem ezt a szurkálást(mintha vakbelem lenne).Tudom, hogy nehéz a várakozás, mert mi is kb fél évig próbálkoztunk, mire sikerült.Én akkor már feladtam, sõt, direkt vártam a peteérés után 2 napot, hogy ne legyen semmi-és 5 hét múlva mégis kiderült, hogy pindur úton van( most 9 hónapos).Szóval a jótanácsom, ha elfogadod:semmi számolgatás, meg görbe meg ilyesmi, hanem sok szerelmes összebújás örömbõl, élvezetbõl, nem gyerekcsinálásból.Akik görcsösen csak ezzel foglalkoznak, nehezen esnek teherbe általában.Szóval lazán, szerelmesen, és meglesz az eredménye!!Remélem, hamarosan már errõl olvashatunk itt!!Ja, és kispárna a medence alá "közben"-ez is jó trükk.Szia! :)
A kérdező hozzászólása: Én egyáltalán nem görcsölök rajta, nem mérem a hõmet, nincs ovu tesztem semmi ilyesmit nem használok!!! Csak érdekelt volna, miért szurkál a köldököm?Mert elég furi érzés!

Van olyan nagy már a baba, hogy a köldököm felett is (1-2 cm-rel) érzem a mocorgását? 18+3 km

Legjobb válasz: Nezd meg ezt a kepet, a meg magassagat abrazolja kulonbozo terhessegi korban. http://www.gynob.com/images/fh.jpg Tehat elvileg 18 hetesen meg koldok alatt van.

Nezd meg ezt a kepet, a meg magassagat abrazolja kulonbozo terhessegi korban. http://www.gynob.com/images/fh.jpg Tehat elvileg 18 hetesen meg koldok alatt van.
Nekem már van két gyermekem, velük 18 hetesen a köldök magasságában és picit feljebb is éreztem a mozgolódást, kaparászást, csikizést, buborékolást.Volt, hogy egészen lent voltak a szeméremcsontnál, estére meg felmásztak a köldökömhöz:) ) Szóval elképzelhetõ, hogy a babád ott motoszkál:) ) Most várom a harmadikat, de egyenlõre köldök alatt érzem. 17 hétben járó mami.
A kérdező hozzászólása: 150 cm vagyok..nekem a szeméremdombom meg a köldököm között van max 15 cm..
A kismama vagyok újra:én meg 160 magas vagyok:) )) Nem sokkal magasabb, mint Te, szerintem egy méretünk van:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen:D aki pici abba is ugyanakkora a baba:D maximum pár centivel kisebb.

A köldököm fölött 1 tenyérnyivel érzem, hogy mintha a baba mozogna (mintha vmi belülről hozzám érne). A baba mozgását érzem?

Kb 2-3 hete van ez, és egyre s?r?bb. Mindenhol azt olvasom, hogy lent lehet érezni! 20 hetes vagyok

Legjobb válasz: Azért írják, hogy lent mert általában hamarabb érzékelhetõ és akkor még nem ér a köldök fölé a méh.De 20 hetesen már bõven ott, annyira, hogy nekem a bordáimat szokta rugdosni ahogy úszkál.Élvezd, és tapasztald ki, hogyha simized akkor egy idõ után odarúg :oD Igegen kézre visszahúzódik Boldog babavárást. 24 hetes kismami

Azért írják, hogy lent mert általában hamarabb érzékelhetõ és akkor még nem ér a köldök fölé a méh.De 20 hetesen már bõven ott, annyira, hogy nekem a bordáimat szokta rugdosni ahogy úszkál.Élvezd, és tapasztald ki, hogyha simized akkor egy idõ után odarúg :oD Igegen kézre visszahúzódik Boldog babavárást. 24 hetes kismami
20 hetesen éri el a köldököd magasságát, esetleg picit feljebb.De minden lehetséges!:)

1 hónapos babámnak mitől lehet piros a köldöke?

A köldökcsonk szépen levált neki.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tisztult még ki eléggé alatta. Nekem még sokáig (alkoholos) fülpiszkálóval alá kellett nyúlnom, hogy a bent maradt váladék - ami a csonk leválása után is még 1-2 hétig volt - szépen kijöjjön.

Lehet, hogy nem tisztult még ki eléggé alatta. Nekem még sokáig (alkoholos) fülpiszkálóval alá kellett nyúlnom, hogy a bent maradt váladék - ami a csonk leválása után is még 1-2 hétig volt - szépen kijöjjön.
És utána is kezeld le még hintõporral körülötte.
nem tudom ugyan arra gondolunk e de elvileg az azért van mert ott még élõ hús van...ha váladékozik is picit akkor biztosan az.alkoholozni kell és akkor "begyógyul".:)

1 éves babának hogy tisztítod a köldökét fürdéskor?

Hiába szappanozom meg és öblítem ki,koszos marad! Most vettem parafinolajat, hogy azzal bekenem még szárazon és ha fellazítja azt a fekete kosz akkor ki tudom mosni vízzel!

Legjobb válasz: Nálunk ilyen gond sose volt. Simán fürdetem.

Nálunk ilyen gond sose volt. Simán fürdetem.
Nedves fültisztítóval.
Fültisztítóval, vagy vízzel, vagy babaolajjal kenem be a pálcikát. A fiamnak tök szép köldöke volt, neki sima fürdetésnél is ki lehetett mosni mindent, a lányomnak kicsit hosszúra hagyták a köldökcsonkot, ami mára szépen visszahúzódott, de elég kacskaringós a köldöke, már nem dudorodik ki, de azért nem valami szép, fõleg kislánynak. A lényeg, hogy neki a pálcikás tisztítást csinálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!