Találatok a következő kifejezésre: A kórterembe a látogatók, (7 db)

A győri szülészeten milyen a kórház és a személyzet? Hogy zajlik ott egy szülész? A szülésznő mindent elmond? A látogatók bejöhetnek a korterembe?

37 hetes vagyok, el?ször fogok szülni. Idáig úgy néz ki természetes úton. Van fogadott dokim.

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre

szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre
Szia! Én 3 hónapja szültem itt Gyõrben. Volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, ettõl függetlenül nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velem, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Reggel bementünk rendszertelen fájásokkal 41 hetesen, elõkészítettek( beöntés, borotválás, tusolás), aztán mentünk a szülõszobára és délben megszülettet a kisfiam. A szülésznõ végig velem volt- aki mindent el fog mondani - és a párom is. Miután meglett a baba (természetes úton szültem), 2 óra hosszat még a szülõszobán kell maradni, megfigyelésre. A párod és a baba természetesen ekkor is végig veled lehet és készülhetnek az elsõ jó kis fotók , családi videók.:) A látogatók bejöhetnek a kórterembe, de azért igyekeznek az osztályon a délelõtti és délutáni látogatásokat betartatni. Ha mindig nyüzsi lenne, akkor nem tudtok pihenni és nem tudod a babádat kényelmesen szoptatni, ezért jó is, hogy nem engedik éjjel - nappal a bemászkálást. Persze , ha szükséged van valamire és a párod mondjuk behozza, azért beengedik látogatási idõn kívül is. A csecsemõsnõvérekkel azért már nem voltam ennyire elégedett. Köztük volt egy-két nem odaillõ, szerintem... Azért , ha mgekéred õket segíteni fognak, csak maguktól nem nagyon kérdezik meg, hogy minden rendben van-e. Ha gondod van, akkor nyugodtan szólj és segítenek, vagy kérhetsz segítséget a kórházi védõnõtõl Õ nagyon kedves, mindent megmutat ( nekem segített a szoptatásnál eleinte) , ha valamit nem tudsz a babával kapcsolatban.A többi jön magától, ösztönösen majd meglátod!:) MInden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi csajok, rendesek vagytok! Most egy kicsit megnyugodtam. Az elsõ válaszolónak írtam priviben, várom válaszát! Jó babázást nektek, és köszi a jókívánságokat!
Szia! Én hat hete szültem a gyõri szülészeten, fogadott orvosom nem volt, se szülésznõm, de mind kettõjükkel nagyon meg voltam elégedve, irtó rendesek és lelkiismeretesek voltak. A csecsemõs nõvérek viszont nem nagyon erõltetik meg magukat segítség nyújtás céljából, bár vannak kivételek. Összevetve csak jó emlékeim vannak a szülészetrõl, és a személyzetrõl. Ja amúgy természetes úton szültem, és ikerbabákat. Jó szülést kívánok!!

Székesfehérvári Kórházban a látogatók bemehetnek a csecsemős kórterembe? Véleményeket is írhattok a szülészet-csecsemő osztályról, nagyon megköszönném!

Sziasztok, f?leg azért kérdezném, mert hallottam, hogy bizonyos kórházakban a "kisebbség" miatt nem tudnak a kismamák pl. szoptatni, mert szinte kukkolják ?ket. 10 hét múlva szülök Fehérváron, ha esetleg van tapasztalatotok, azt is megköszönném! - mire vigyázzak, figyeljek, stb. -

Legjobb válasz: Nem mehetnek be, mert ott vannak a babák az anyukákkal. A folyosón lehetnek a látogatók, az ajtók viszont általába nyitva szoktak lenni, és onnét "kukkolnak" mondjuk én is kitoltam odáig a babámat, hogy megnézhessék. Nõvérektõl is függ, mit engednek meg, de ha látják hogy látogató van a szobában, biztos hogy kiküldik. Szerintem mindenki normálisan végzi a dolgát, dokik is, nõvérek is.

Nem mehetnek be, mert ott vannak a babák az anyukákkal. A folyosón lehetnek a látogatók, az ajtók viszont általába nyitva szoktak lenni, és onnét "kukkolnak" mondjuk én is kitoltam odáig a babámat, hogy megnézhessék. Nõvérektõl is függ, mit engednek meg, de ha látják hogy látogató van a szobában, biztos hogy kiküldik. Szerintem mindenki normálisan végzi a dolgát, dokik is, nõvérek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, sajna a fehérvári kórházról eddig nem sok jót hallottam...sõt, inkább ijesztõ dolgokat! Az igaz, hogy megkérhetem a szüléskor a dokimat, hogy kisebb létszámú szobába tegyen? Ezt nem tudja esetleg valaki? Köszi!
Ha van fogadott dokid, esetleg szülésznõd is, akkor el szokták intézni. Nekem nem volt, 5 ágyasba kerültem, barátnõimnek igen, õk a 2 ágyasba.
Szülészet nagyon jó tényleg. Én két ágyasba kerültem. de volt dokim és szülésznõm is. A kórházba töltött napok nekem nagyon jól teltek. Egyedül a kajával volt gondom, de azt a családom hordta. A csecsemõsök normálisak voltak. szobákat takarítják. A szobába a látogatok nem mehetnek be. csak az ajtóig. odáig ki is lehet tolni a babát. Nálunk általában csukva volt a szobaajtó, inkább a terasz ajtót nyitottuk ki, vagy az ablakot.
én 3 hónapja szültem ott, és csak dicsérni tudom. Nagyon aranyos, segítõkész volt mindenki. Bárkitõl bámrit kérdzetem, rögtön kielégítõ választ adtak. Volt olyan is, hogy hajnali 2-kor jutott valami az eszembe. (hülye aggodó anyuka :-) kimentem az éjszakás csecsemõshöz, és kedvesen válaszolt. Mikor látta, hogy mennyire érdekel amit mond, akkor még sok hasznos tanácsot is adott. Nem érdekelte, hogy hány óra van! Ha szoptattam, és nem ment akkor kérés nélkül segítettek. Még akkor is amikor fürdetésre jöttek. én hajnalban szültem. Mikor kikerültünk a szülõszobából, akkor éjszaka úgye megfigyelésen volt. Másnap éjszaka megkérdezték, hogy elvigyék e, hogy tudjak pihenni, mondtam, hogy ne. Aztán azon az éjszakán sokat sirt nagyon, és bejött az északás nõvér, hogy inkább elvinné, jobb lenne nekem, akkor beleegyeztem. Az egyik szobatársam meg utolsó északára lett nagyon kimerült, és éjfélkor kivitte, hogy hadd aludjon egy kicsit, kedvesek voltak vele, nem mondták neki, hogy mit csinál majd otthon vele?? megértették. Az én babám egyszer sem kapott tápszert! sõt, a szomszéd ágyon lévõ anyukának nem akart beindulni a teje, és nem akartak neki tápszert adni, csak azt mondták, hogy próbálkozzon sokat, szinte folyamatosan. (császározták) csak cukros vizet kapott. Utolsó napra meg is indult neki a tej! Szóval nem igaz, hogy szoptatás ellenesek! Ellenkezõleg! Én legközelebb is ott fogok szülni. Pedig nem fehérárhoz tartozom körzetileg!!

Az istván kórházban a baba-mama kórterembe tényleg bejöhetnek a látogatók?

Legjobb válasz: Szia! Én még nem szültem, de az Istvánba járok és ott is fogok szülni. Épp múltkor hallottam, hogy állítólag ez tényleg így van, bemehetnek a látogatók.

Szia! Én még nem szültem, de az Istvánba járok és ott is fogok szülni. Épp múltkor hallottam, hogy állítólag ez tényleg így van, bemehetnek a látogatók.
A kérdező hozzászólása: Így hogy tudja kipihenni magát a kismama? És nem kap vmi betegséget az újszülött? Máshol csak üvegfalon keresztül lehet megnézni a kicsit! És hogy lehet megszoptatni a picit, ha állandó "banzáj" van valamelyik ágynál? Azt hallottam, hogy vannak 6 ágyas szobák is ... Kérlek írjon olyan aki ott szült, hogy csináltátok? Milyen volt?
A sógornõm szült ott. Háromágyasban. Amikor az egyik szoptatott a másik mama látogatói kimentek. ilyen egyszerû. Betegen senki nem megy látogatni sem újszülöttet sem frissen szült anyát. Otthon legalább annyi fertõzésveszélynek lesz kitéve a pici (tömeges rokoninvázió) mint egy kh-ban. Ne akard steril körülmények közt tartani, ninsc rá szüksége! Nyugodtan látogasson téged és õt akit csak akarsz, de ha sokan vannak, nyugodtan lehet egy kis csendet kérnia többiektõl is. Én egyágyasban születm, nem is zavart senki smmiben!
Én is ott szülnék, és én is ki vagyok akadva ezen! a fertõzéseken túl, meg a rokonok zavargásán túl pedig, még a 3-ágyas szobában is sírni fog valamelyik gyerek mindig, akkor 3 napig nem alszom majd??? Egy ágyas alapítványi szoba pedig csak egy van... Ha ez baba-mama-barát kórház, akkor melyik nem az?
Meglátszik hogy nem szültetek még, én Gyõrben szültem itt is be lehet jönni akár rögtön a szülés után látogatni, persze van látogatási idõ azt be kell tartani, és nekem tök jó hogy volt szobatársam, pedig a picurja sokat sírt, de sok mindent meg tudtunk beszélni, meg tudtunk egymás babójára figyelni míg fürdõbe mentünk. Szülés után amúgyis a legtöbb kismama lehangolt lesz(baby-blues)nem hiszem hogy egyedül a picurral, semmi látogatóval ez olyan könnyû lenne.
Szia! Az Istvánban 3, 6 ágyas szobák vannak. Mindenki csak 2 látogatót fogadhat egyszerre és reggeltõl estig van látogatási idõ.


A kórterembe bejönnek a látogatók, vagy van valami helység erre a célra?

Legjobb válasz: a szönyibe csak ajton lehet kimutatni a kisbabát, legalább is 1 éve ugy láttam mikor bent voltam,nem hiszem hogy a szobába beengedik a látogatókat.

a szönyibe csak ajton lehet kimutatni a kisbabát, legalább is 1 éve ugy láttam mikor bent voltam, nem hiszem hogy a szobába beengedik a látogatókat.
Kórházfüggõ. Máv-ban van látogatófolyosó, üvegajtó vezet a kórterembe, azon keresztül nézhetik meg a babát, ott tilos bemenni a szobákba! Szerintem ez a normális. Függöny van, tehát állandó belátás nincs, de el lehet húzni, és az ágyak a másik oldalon vannak, így nem is zavaró. Jól kitalálták. És apuci a kinyitott ajtón keresztül tud csókot lopni pici babájától :o) De csak titokban ;o)
Szia!!!Elsõ nap amikor szülsz azt hiszem igen de nem tudom!!!Engem császároztak és lehet hogy azért de második nap már nem!!!
Kórházfüggõ. Én a János Kh-ban szültem a 3. fiamat 5 hónapja, és a legrosszabb élményem nem a császárból valóm felépülés volt, hanem az, hogy a látogatók bejöhettek a kórterembe csapatostul, büdös, cigiszagú ruhájukkal befekszenek a frissen szült anyuka ágyába, hatalmas sült csirkéket zabálnak a látogatók!!! a kismamáknak szánt asztalnál, hangosan vihorásznak, míg más pihenne, vagy esetleg szoptatna, ami ugye elkerülhetetlen szülés után, stb... Alig vártam, hogy hazaengedjenek, undorító volt.
gyõrbe be enghedik a látogatokat a terembe.
a szt imrében csak a látogatásra kijelölt helyen, + üvegajtó. A szt. istvánban bemehetnek a látogatók, az egy ágyas szobába mindenképp.
Szegeden a klinikán nem mehetnek be.Üdv 32hetes kismama
Szerencsére Zalaegerszegen sem engednek látogatókat a kórtermekbe.Én nem is szülnék olyan kórházba, ahol jöhet-mehet a família.

Máv (Honvéd) kórházról mesélne valaki? Hogy működik ott a dolog, látogatók bejöhetnek e a kórterembe? Stb

Legjobb válasz: Én is kíváncsi lennék, mert ott szülök majd! :) Mikorra vagy kiírva?

Én is kíváncsi lennék, mert ott szülök majd! :) Mikorra vagy kiírva?
Szia Kérdezõ! Engem is minden érdekelne, ami csak szóba jöhet! Én júniusra vagyok kiírva, az ÁEK szakrendelõjébe meg elõször február 6-án megyek, mert ott rendel az új orvosom akivel még csak nem is találkoztam :) Pl. ha jártál oda is, meg tudod mondani, hogy a szakrendelõkben is van uh, vagy az csak a MÁV épületében csinálják?
Engem érdekelne nagyon az összes tapasztalatod, márciusra vagyok kiírva. Kíváncsi vok mindenre! :-)
A kérdező hozzászólása: Ha valakit érdekel a kórházról valami írjatok, én már túl vagyok rajta.Válaszolok szivesen.
Én júniusra vagyok kiírva, nincs fogadott orvosom, 11. hétben vagyok. Pénteken megyek az újpesti sztk-ba a 12. heti UH-ra. Nem tudom, hogy onnan tovább küldenek-e bárhova, remélem, nem lesz indokolt. 4D-t és vele együtt vérvételes szûrést down-ra és egyéb bajokra karácsony utáni napokra tervezem. Mindenkinek sok egészséget és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nekem a genetika nem ott volt, de az hasi amúgy és bemehet apa.
Én is ott fogok szülni május végén. Most vagyunk 13 hetesek. Minden info érdekel engem is.:) A genetikaira is csak jövõ hétre kaptam idõpontot. Arról van tapasztalatotok? Hüvelyi vagy hasi? Apa bejöhet ugye?
A kérdező hozzászólása: Én holnap leszek pont 40.hetes, de az orvos azt mondta, hogy december elseje.Pont most voltam nála és azt mondta, hogy 3, 5-4, 0 kiló közötti eddig a baba.Nem akarom már tovább bent hizlalni.Te mikorra vagy kiírva?Kik az orvosaitok?Köszönöm a válaszokat:)
Én ugyancsak ott fogok, majd június elején, közepén. Csak hallomásból és fórumokból tudom, amit tudok, így biztos hiányos és talán nem is a legpontosabb, de több a semminél. Amúgy van szülõszoba látogatás ahol elõadást hallgathatsz, majd körbevezetnek és kérdezhetsz mindent. Minden hónap 2., 3. szerdáján van, elsõ alkalommal 18:00-kor, második alkalommal meg 14:00-kor. Amit eddig hallottam róla, hogy szülésznõt fogadni nem lehet. A szobák 3 ágyasak, bent van wc, mosdó és talán légkondis?! Két "bejárata" van a szobáknak, egy a babás folyosóra nyílik, egy a látogatók felé. Látogató a szobába tudtommal nem mehet. Sõt, enni sem lehet a szobákba, külön étkezõ van. A babák az anyukákkal vannak. A csecsemõsök szívesen segítenek, ha gond van, vissza is viheted hozzájuk a babát egy kicsit, csak kérni, szólni kell nekik. Hazamenetelhez kell ruhát vinni a babának, többit ott adják, textil pelust is kapnak a fejük alá. Nem baj, ha viszel a babának plusz egy takarót, mert egyet adnak, de az egyikkel betakarod, a másikkal meg a hátát támasztod meg, mert oldalt kell fektetni a babát. Elvileg, ha minden rendben van, 3 nap után haza lehet menni. Arról két infót is hallottam, hogy adják a pelust, popsitörlõt, illetve azt is, hogy csak azt nem és vigyünk. Elõbbi esetben a köldökvédõs newborn pelust adják, popsitörlõt, meg krémet cicire, ha kellene és mindent. A fürdetésen kívül elvileg mindent megmutatnak, segítenek, csak nyisd ki a szád! :) Azt hiszem, eddig ennyit tudtam meg... Persze ha van aki jobban, vagy többet tud, én is várom a hozzászólást! Kedves elsõ és kérdezõ, mikorra vagytok kiírva?
A kérdező hozzászólása: Én uh ra magánrendelésre jártam, de a végén 2szer a Máv épületben csináltak kétszer.Akkor leírom, ami eszembe jut aztán ha valami lemaradt kérdezzetek nyugodtan aztán ha tudok válaszolok:) A szülõszobák szerintem a legjobbak ott!A szülõágyakat gombokkal lehet beállítani, amit magadnak is tudsz, ahogy kényelmes.Van bent digitális óra, amit nézegethetsz, hogy na ugyan mennyire nem telik az idõ:) 1 fürdõkádas szoba van.A labdát azt szerintem használjátok, az nekem sokat segített.Az ügyeletes szülésznõk jönnek elég sûrûn megvizsgálni.Elég rendesek, bár az egyik szobatársam mondta, hogy õ egy elmebeteget fogott ki.Amikor felveszik az adataitokat, kitöltenek veletek egy papírt, betegségetek van e stb és abban van olyan kérdés is, hogy engeded e, hogy tanulók is vizsgáljanak.... Na azt ne engedjétek... Minden alkalommal mikor a szülésznõ meg vizsgál utána megy a kis tanuló és turkál az is.Aranyosak a kis tanulók, de lesz elég bajotok egyébként is, nem, hogy dupla annyit turkáljanak bennetek!Aztán meg voltak nem magyar tanulók is azok egyszerre 3an jöttek be és tátották ott a szájukat.Ja!Ha éjszaka jön rátok a dolog... mi csak a Dózsa György út felõl tudtunk bemenni.Ha apás szülés lesz legyen sok-sok apró a parkoló automatába:) (Nekem a végén császár lett....) A mûtõs fiú nagyon aranyos... Császár közben apuka egy ablakon keresztül nézheti a dolgokat végig, aztán ha megvan a baba kiviszik neki egy nagyobb darab köldökzsinórral és így is át élheti azt, hogy õ vágja el.Ajánlanám a gerincbe szurit... borzalmasan hangzik, de egyáltalán a fájásokhoz képest kicsit sem fáj, és nekem semmi mellékhatás sem volt.Szülés után még ott hagynak a szülõszobán 2órát azt hiszem, de ebben nem vagyok biztos, mert kába voltam:) Aztán feltolnak megfigyelõ szobába.Ott is vagy 2órát vagy mennyit (kába voltam, de a babát már akkor is oda hozták nem tudom mennyi idõre....aludtam...) Aztán mentem megint másik szobába.3ágyas szobák vannak, ahova látogató nem mehet be.A szobában van a fürdõ wc-vel.a csecsemõsök közt van 1aki normális a többi bunkó!Meg szó szerint szarnak rád.A kaja... rémes!

A kórházban a recepción megmondják, hogy melyik kórteremben van a beteg, akihez menni akarok látogatóba?

Nagyon fontos lenne! Mennyire van titok tartás? Ezt megmondják nekem? Köszi!

Legjobb válasz: Ezt nem tudom, õk csak eligazítanak. De ha tudod melyik részlegen van, oda elmész, és ott megkérdezed a recepcióst. És ha a rokona vagy, akkor megmondják.

Ezt nem tudom, õk csak eligazítanak. De ha tudod melyik részlegen van, oda elmész, és ott megkérdezed a recepcióst. És ha a rokona vagy, akkor megmondják.
Ha meg nem mondja, késõbb visszamész, határozott léptekkel elmész a recepció elõtt, mint aki már ismeri a járást, aztán megkeresed. A legtöbb kórház tiszta átjáróház, dolgok eltûnnek, betegek hazaszökdösnek, ha te ott belibbensz a jövés-menésben délelõtt 11 óra 8 és fél perckor, senkinek nem fog feltûnni.
Amikor a volt osztálytársamhoz mentem a Belgyógyászai Klinikára, mondtam a nevét, és az alapján simán útbaigazítottak, nem kérdezték, hogy ki vagyok.Szerintem bárkit útbaigazítanak, hacsak a páciens nem kérte, hogy bizonyos embereket ne engedjenek be hozzá látogatóba.

A Szt Istvánban fogok szülni, tudom, hogy velem lesz a baba végig. Igaz az, hogy a látogatók bejöhetnek a kórterembe? És akkor is ott lesz a baba?

Legjobb válasz: Igen bemehetnek, és ott lesz akkor is a babád és másoké is. 2011 év végén szültem ott és nem voltak jó tapasztalataim. Koszosak a szobák, bunkók a nõvérek stb. És még annyit,hogy ott kell szopiztatnod a szobatársaid látogatói elõtt. Ámbár engem nem zavart, de volt olyan szobatársam aki sírva fakadt e miatt. És hát egy két apuka úgy bámult mintha életébe nem látott volna ilyet, ahelyett, hogy a babájával és a feleségével foglalkozott volna.

Igen bemehetnek, és ott lesz akkor is a babád és másoké is. 2011 év végén szültem ott és nem voltak jó tapasztalataim. Koszosak a szobák, bunkók a nõvérek stb. És még annyit, hogy ott kell szopiztatnod a szobatársaid látogatói elõtt. Ámbár engem nem zavart, de volt olyan szobatársam aki sírva fakadt e miatt. És hát egy két apuka úgy bámult mintha életébe nem látott volna ilyet, ahelyett, hogy a babájával és a feleségével foglalkozott volna.
Elvileg a kórterem elejére ki van írva, hogy ne menjenek be látogatók, de persze mindig akar valaki aki legalább apukát behívja, és innentõl kezdve persze oson az egész család. Teljesen nem normálisak az emberek! Ez a babáknak sem jó, meg persze a többi anyukát is kellemetlen helyzetbe hozza. Akkor már õ is behívja inkább a pereputtyát, és így tovább. Intelligencia kérdése, ha olyanokkal vagy együtt, akik normálisak, azokkal meg lehet beszélni...
Én is ott szültem és tényleg bemehet bárki. Ez akkor nagyon gáz, ha valakihez egész álló nap jönnek a rokonok és észre sem veszik magukat. Szerencsére én három ágyas szobában voltam (volt benn fürdõszoba is), normális szobatársakkal, de pihenni nem nagyon lehetett, mert egész nap átjáróház volt.
Igen, nagyon gáz! Nekem konkrétan rettenetesen frusztráló volt, hogy a 4 szobatársamhoz szinte minden órában jött valaki és nem ám egyesével! Pedig az ágyak között csak egy éjjeliszekrénnyi hely volt, de senkit sem zavart, hogy az utcai ruhájukban, kézmosás nélkül totál belemásztak egy vadidegen, kiszolgáltatott helyzetben lévõ ember személyes terébe, az újszülött babákról meg már nem is beszélve. Más kórházakban meg még az apuka is csak monitoron láthatja 3 napig a babáját, az Istvánban meg az nem liheg rá és fogdossa össze, aki csak nem akarja... Valami középút kellene. Pl. hogy egyszerre csak 1 látogató mehessen be 1 személyhez, az is csak köpenyben, lábzsákban és alapos kézmosás után. Szerintem ez lenne a minimum...
Igen, ezt hallottam én is, hogy ott bárki bemehet a kórterembe, és idegenek elõtt vagy kénytelen szoptatni a babádat. Én a Margit kórházban szültem, és bár elõször nem tetszett az ottani rendszer, de sokkal jobb, mint a Szt. Istvánban. Ott csak üvegajtón keresztül lehet megnézni a babát, nem mehet be egy látogató sem a kórterembe, csak te mehetsz ki hozzájuk, de baba nélkül! Egyedül a fizetõs egy ágyas szobába mehet be látogató.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elõször meg fogom próbálni szép szóval megkérni a szoba társam látogatóit, hogy amig szoptatok, menjenek ki, ha szép szóval nem megy, nagy szám. :) ) Sztem nincsen azzal baj, hogy bejöhetnek a látogatók, hiszen ha haza jöttünk, egy idõ után ugyis kimegyünk, ott is emberek közt leszünk..nem tudom, mi lenne a jó! ?
Tavaly augusztusban szültem az Istvánban 12-15 óra között csendes pihenö van akkor nem lehet a látogatóknak bemenni.Én is három ágyas szobába voltam , és minden nap jött a takaritónö felmosott és kivitte a szemetet tehát nem volt kosz sohasem.A látogatókkal pedig inkább kint voltunk a folyosón ahol le is lehet ülni igy nem zavartuk egymást ha éppen szoptatott valamelyikünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!