Találatok a következő kifejezésre: A kórházban használata van (2 db)

A kórházban papírvatta használata van előírva, hol szerezhetem be és miként is kell használni? Nagyobb méretű betét nem lenne jobb?

Legjobb válasz: Szia. Sajnos még vannak ilyen maradi kórházak. De jobb lenne. Nagyon sok helyen a Tena Lady-t javasolják, mert kényelmesebb és praktikusabb. Szerintem kérdezd meg gyógyszertárba, hogy ott lehet-e kapni. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Sajnos még vannak ilyen maradi kórházak. De jobb lenne. Nagyon sok helyen a Tena Lady-t javasolják, mert kényelmesebb és praktikusabb. Szerintem kérdezd meg gyógyszertárba, hogy ott lehet-e kapni. Üdv, 38 hetes kismama
Szerintem a Tena extra betét jobb és kényelmesebb. Azt vigyél meg eldobható bugyit.
Nálunk a szülés elõtt kellett a vajúdóba, amikor folyt mgzatvíz. a nõvérek adták, hogy csak ezt lehet használni. Szülés után már leszarták mit használtunk, csak ne vérezzük össze a folyosót és az ágyat. A Tena betét + eldobható bugyi vált be nekem a legjobban, az éjszakai betét csak a negyedik naptól volt jó, addig nagyon erõs vérzésem volt.
Szia!Akkor én szerencsés voltam, mert a kórházba adtak szülés után is vastag betétet míg haza nem engettek!Én szerintem vastag betét és pamut legyen!
A papír vattával nem sokat érsz, mert elég sok a vérzés hamar átvérzed. Vegyél inkább nagy betétet, ebbõl is legalább 2 nagy csomaggal, mert sûrûn kell cserélni. Késõbbre pedig vehetsz normált. Én jobban ajánlom a betétet olcsóbb, nekem ez vált be, de volt szobatársam akinek a tenna. A lényeg, hogy vatta és papír vatta ne legyen, mert semmit nem ér.

A kistarcsai Flór Ferenc kórházban van lehetőség kéjgáz használatára?

Úgy olvastam a honlapon, hogy nem szívesen adnak fájdalomcsillapítást, de aszthmás vagyok, és az el?z? szülésemnél (nem ebben a kórházban) az nagyon jól stabilizálta is a légzésem és a fájdalmamat is teljesen enyhítette.

Legjobb válasz: Szia!Kéjgáz belégzésére nincs lehetõség ebben a kórházban.Fájdalomcsillapítás/epidurális érzéstelenítés/valóban csak az aneszteziológussal elõre egyeztetve vehetõ igénybe.A vajúdás óráiban természetes módzserekkel igyekeznek segíteni,valamennyi szobában rendelkezésre áll kád,például.Esetedben konzultálj személyesen orvosoddal,biztos megnyugtató választ fog adni.

Szia!Kéjgáz belégzésére nincs lehetõség ebben a kórházban.Fájdalomcsillapítás/epidurális érzéstelenítés/valóban csak az aneszteziológussal elõre egyeztetve vehetõ igénybe.A vajúdás óráiban természetes módzserekkel igyekeznek segíteni, valamennyi szobában rendelkezésre áll kád, például.Esetedben konzultálj személyesen orvosoddal, biztos megnyugtató választ fog adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Sajnos a kórházban konkrétan nem ismerek egy orvost sem, mivel csak körzetileg tartozom oda, a vizsgálatokat a helyi rendelõben végzik. Remélem Õ tud választ adni a kérdésemre. Köszönöm!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!