Találatok a következő kifejezésre: A kórházba színű (3 db)

A nyákdugó távozása járhat "friss" piros színű alvadt vér darabkák távozásával, vagy induljak azonnal a kórházba? Holnap indítanák a szülést.40+7h.

Legjobb válasz: Szerintem indulj, indul a babócád is!!!Nekem a doki "halászta" ki véletlenül (szerencsére a kórházban), 1 órán belül elfolyt a magzatvíz és hipp-hopp a szülõszobáõn voltam! Irigyellek, csodaszép lesz a karácsonyod! Sok sikert!!!

Szerintem indulj, indul a babócád is!!!Nekem a doki "halászta" ki véletlenül (szerencsére a kórházban), 1 órán belül elfolyt a magzatvíz és hipp-hopp a szülõszobáõn voltam! Irigyellek, csodaszép lesz a karácsonyod! Sok sikert!!!
Szia! Nekem azt mondta a védõnõm, hogyha bármilyen jellegû vérzést tapasztalok, akkor nincs habozás, irány a kórház! Még akkor is, ha biztos vagyok benne, hogy a nyákdugó volt az! Szerintem menj be, mutasd meg magad, biztos ami biztos! Könnyû szülést kívánok! :) 36 hetes kismama
Szia, én is azt mondom, menj be és mutasd meg magad, az a biztos! Kellemes Ünnepeket!
Járhat, pontosabban lehet, hogy ez már tágulásos vérzés. Nekem az volt ilyen, igaz, hogy akkor már komoly 3 perces fájásaim voltak, amikor nálam ez jelentkezett. A nyákdugóm viszont nekem fehér zselés anyag volt és másfél héttel a szülés megindulása elõtt elment. Dokid van? Ha van, akkor én a helyedben felhívnám és megkérdezném tõle, hogy mi ilyenkor a teendõ, kell-e már menned, vagy megvárhatod a fájásokat. Vagy ha nincs dokid, akkor hívd a kórházat. Ha esetleg enélkül bemész, akkor is biztosan megvizsgálnak, megnézik a méhszájat és megmondják, hogy mire számíthatsz, mi ez a vérzés pontosan és szerintük lesz-e ebbõl szülés. Tulajdonképpen ha nincs messze a kórház és nem jelent nagy gondot bemenni, akkor bemehetsz, de fájások és burokrepedés hiányában nagy esély van rá, hogy ezzel még hazaküldenek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Kicsit megijedtem, bár nem volt két "kiskörömnyi" darabka. Fájások sehol; még jóslók sem. Azóta semmi, de ha megint észreveszem, akkor inkább indulok! Köszi még egyszer és kellemes ünnepet nektek!
Ha jól emlékszem rendelni lehet.
http://www.happyant.hu/ Én tõlük rendeltem kb. 1 éve. Nagyon kedvesek, gyorsan, pontosan szállítanak. A kapcsolat menüpont szerint már pár városi patikában kapható is a termékük. Én csak ajánlani tudom õket.
Nekem nem is volt ilyen a csomagban. :(
Nem sokat ér, nagyon pontatlan. Komolytalan cucc szerintem.
Már úgy értem, nem pont ez a márka, hanem a kis ragasztható homloklázmérõk.

A kórházba milyen színű hálóinget és fehérneműt érdemes vinni?

Legjobb válasz: fehérnemût felejtsd el.a szülés után nálunk nem engedték a bugyit mert a sebnek szellõzni kell.vegyél eldobhatót.A hjálóing bármilyen lehet.

fehérnemût felejtsd el.a szülés után nálunk nem engedték a bugyit mert a sebnek szellõzni kell.vegyél eldobhatót.A hjálóing bármilyen lehet.
szerintem, ha neked tetszik rógyaszín tollpelyhes hálóingben is lehetsz a kh-ban:) Fehérnemû színe is tök mindegy, csak nagymama bugyi legen, mert gátmetszés után lehet kellemetlenül érintene egy tangabugyi.
Az eldobható bugyi jó ötlet. Sokkal kényelmesebb és bármilyen "baleset" után nem kell a mosással, haza küldéssel foglalkozni. (egyébként nem is drága). Hálóingbõl is vigyél olyat, amit nem sajnálsz, ha esetleg ki kell dobni. (Jó, ha a szüléshez kórházit kérsz.)A szín mindegy, a fazonnál annyi, hogy könnyen tudjál szoptatni.
Én pizsama-párti vagyok, úgyhogy azt vittem (legalább minden napra egyet), de a lényeg, hogy kényelmes legyen. Gyógyászati segédeszköz boltban, vagy lehet, hogy gyógyszertárban is lehet u.n. "hálós" bugyit kapni, ami olyan mint egy levágott szárú fehér nylon harisnyanadrág. Én ilyet használtam a szüléseim után pár napig, mert nagyon kényelmes volt, ráadásul a zuhany alatt pár perc alatt ki lehet mosni és gyorsan szárad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!