Találatok a következő kifejezésre: A kórházba jó (170 db)

Győrben jó UH? A Kyncs-hez tel. Szám? Nem találom őket a neten, a kórházi jó?

Legjobb válasz: Szia! Kyncs: 9023.Gyõr,Corvin u.4 Tel: 96/526-813,munkanapokon 15-18-ig Mobil:30/9501510,munkanapokon 10-17-ig hívható. Gépük nagyon jó,profi az uh-s,én Down-szürésen voltam náluk. Kórházi gép is jó,de a kyncsbe jobb és ha jól emlékszem egy árban van. Én ezt a kettõt ajánlom Gyõrben,a többirõl nem hallok jókat,és itt kapsz leletet is. 32hkm

Szia! Kyncs: 9023.Gyõr, Corvin u.4 Tel: 96/526-813, munkanapokon 15-18-ig Mobil:30/9501510, munkanapokon 10-17-ig hívható. Gépük nagyon jó, profi az uh-s, én Down-szürésen voltam náluk. Kórházi gép is jó, de a kyncsbe jobb és ha jól emlékszem egy árban van. Én ezt a kettõt ajánlom Gyõrben, a többirõl nem hallok jókat, és itt kapsz leletet is. 32hkm
Szia! Én is a Kyncs-et ajánlom! én Down-szûrésen voltam ott, tényleg nagyon jó a gép! Két éve a kórházban csináltattuk a 4D-t, az is hatalmas élmény volt, de a két gép összehasonlíthatatlan, a Kyncsben nagyon jó a felbontás. Én Down-szûrés kapcsán kaptam egy szórólapot, amin ez van: Bejelentkezés: 9023 Gyõr, Corvin u. 4. (I. em.) Tel.: 96/ 526 816 Kedd, szerda 15-18.00 Mobil: +36 30 950 1510 Munkanapokon: 8.00-20.00 Szombaton: 8.00-12.00 Nem tudom mikorra tervezed az UH-t de idõben kérj idõpontot.
A Kyncs a legjobb :) A 12hetes Down-kór szûrésen is náluk voltam, és 2 hete a 4D babamozin is :) Nagyon rendesek, iszonyú profik, minden pénzt megérnek. Csak nagyon be vannak mindig táblázva. Te babamozi miatt mennél? 28+2hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek az infót! Holnap bejelentkezem....Elsõ UH 7-8. héten szeretnék menni és azzal amit kapok megyek a dokimhoz:-)

Ha a babámnak a kórházba jó lett a hallóvizsgálata akkor nem kell félnem attól hogy rossz lesz a hallása?

A páromat megijesztette a kollégája hogy biztos nem jó a babánk hallása (1 honapos) mert ha becsapodik mellette az ajtónk nem ébred fel.

Legjobb válasz: A korhazban egy professzionalis geppel nezik meg (legalabbis nekunk bedugtak vmit es az kiirta, hogy ok-e). Szerintem onnantol kezdve biztosan hall! Nekunk vissza kellett menni kontrollra, mert a korhazban az egyiket nem tudtak bemerni. A kontroll rendben volt es azt mondtak minden rendben.

A korhazban egy professzionalis geppel nezik meg (legalabbis nekunk bedugtak vmit es az kiirta, hogy ok-e). Szerintem onnantol kezdve biztosan hall! Nekunk vissza kellett menni kontrollra, mert a korhazban az egyiket nem tudtak bemerni. A kontroll rendben volt es azt mondtak minden rendben.
ha fent van a babád, akkor próbáld meg azt, hogy tapsolsz egyet mellette (a kezedet ne lássa). akkor látod a reakciót. (nálunk a gyerek orvos ezt csinálta, mikor elsõ alkalomkor kint volt)
Sajnos nem garancia hogy akkor 100% hall. Egyik ismerõsöm fiának a kórházban rendben találták a hallását, pár hónap múlva kiderült hogy mindkét fülére süket..
A kérdező hozzászólása: Én úgy vettem észre hogy figyeli ahonnan jön a hang illetve néha összerezen szerintem.
A kórházban azt vizsgálják, hogy a baba dobhártyája reagál-e a zajokra. Elõfordulhat, hogy késõbb nem lesz jó a hallása, nyilván csak pillanatnyi állapotot tudnak vizsgálni, egy fülgyulladás, arcüreggyulladás ronthat a helyzeten, de nem hiszem, hogy 1 hónap alatt megsüketült volna a babátok. Sztem nincs miért aggódni, a lényeg, hogy ébren figyeljen a hangokra.

Székesfehérváron tudtok a kórházban jó szülész-nőgyógyászt ajánlani?

Már többször megjártam és szeretnék egy normális orvost de így, hogy tartok ett?l a kórháztól mert új dolog nagyon nehéz. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Én tudok egy nagyon jót, bár sokan pont õt nem fogják javasolni, idõsebb orosz András, õ az atyaúristen a szülészet-nõgyógyászaton, én még olyan emberrel nem találkoztam, akinél ne õ mondta volna ki a végsõ szót. Illetve olyan orvossal sem, aki ne azt mondta volna akár magánbetegének megkérdezem orosz fõorvos urat, Orosz fõorvos úr azt mondta nem. Úgyhogy én õt ajánlom. Bár van aki nem bírja a stílusát, nekem , úgy, hogy egy fillért nem adtam neki, nem ajánlottam, térden állva törölte le a papucsomról a vért (mert ahogy megnyitotta a sebem elöntött a trutyi), szó szerint és félrelökte a nõvéreket, akik kiabáltak, hogy összefogom kenni a padlót és mondta nekik, alkalmaz a kórház takarítónõt. A másik, akit viszont sokan bírnak és Orosz fõorvos is hozzá küldött mikor kellett egy kontrollvizsgálat (mert rossz volt az AFP és mondta nézzen meg egy másik orvos és ha õ sem lát semmit, rendben van), Csetényi doktor úr. Õ fiatal, de nagyon tisztességes.

Én tudok egy nagyon jót, bár sokan pont õt nem fogják javasolni, idõsebb orosz András, õ az atyaúristen a szülészet-nõgyógyászaton, én még olyan emberrel nem találkoztam, akinél ne õ mondta volna ki a végsõ szót. Illetve olyan orvossal sem, aki ne azt mondta volna akár magánbetegének megkérdezem orosz fõorvos urat, Orosz fõorvos úr azt mondta nem. Úgyhogy én õt ajánlom. Bár van aki nem bírja a stílusát, nekem , úgy, hogy egy fillért nem adtam neki, nem ajánlottam, térden állva törölte le a papucsomról a vért (mert ahogy megnyitotta a sebem elöntött a trutyi), szó szerint és félrelökte a nõvéreket, akik kiabáltak, hogy összefogom kenni a padlót és mondta nekik, alkalmaz a kórház takarítónõt. A másik, akit viszont sokan bírnak és Orosz fõorvos is hozzá küldött mikor kellett egy kontrollvizsgálat (mert rossz volt az AFP és mondta nézzen meg egy másik orvos és ha õ sem lát semmit, rendben van), Csetényi doktor úr. Õ fiatal, de nagyon tisztességes.
Akkor szerintem az ifj Orosz doktor úrnál voltál. Õ egy fiatal szemüveges, szõke ember. Én a korházba járok hozzá, nem kell fizetnem semmit. Mobiltelefonszámot privibe tudok adni.
A kérdező hozzászólása: Húú lányok köszönöm az ajánlásokat. Remélem akkor minden rendben lesz. Még annyit, hogy a kórházban kell õket felhívni, vagy hogyan csináljam annyira béna vagyok. Voltam egyszer a kisebbik lányommal ügyeleten terhesség alatt és egy nagyon kedves fiatal doki volt de nem találom a papíromat és nem tudom a nevét. Azt tudom hogy szemüveges volt és szõkésbarna hajú. Hát ez nem sok. Mennyit kell fizetni vagy a kórházban nem kell csak a magánrendelõben? Nektek mennyibe került? Elõre is köszi.
Én a 14. terhességi hetemben járó kismama vagyok. Én is az ifjabb Orosz Gábor doktor Úrhoz járok. Én is csak dícsérni tudom, annyira lelkiismeretes, és bármikor felhívhatom telefonon, ha problémám van.
Én is Blaskó doktorhoz járok, a 2.-at is nála fogom szülni pár hónap múlva... Én meg neki köszönhetek nagyon sokat... :)
Blaskó Ervin Balázs doktúr úr!!!!! Nekem õ jött be nagyon. Ha õ nem lett volna, akkor a Csetényi. Fiatalok és nagyon lelkiismeretesek. Bár itt Fehérváron szinte mind jó doki, jó a csapat.
dr.hagymássy , most õ a fõorvos.hozzájárok, a várkörúton van magánrendelése, oda kell bejelentkezni.én megvagyok vele elégedve.29hetes vagyok.a csetéyni 4D-zett a héten, nagyon szimpatikus volt õ is, megpróbálhatod õt is.
Én most töltöm a 32. hetet az én orvosom a dr.Rubliczky Levente. Nagyon ajánlom alapos és türelmes.
Utolsó vagyok. Ha gondolod, privátban megadom a számát.
Az idõsebb Orosz doktor nemrég nyugdíjba ment, és az összes kismamáját átadta a fiának. Én már eredetileg is hozzá járok, mert a második terhességemkor nyolc hetet feküdtem itt a kórházban, és elég jól megismertem itt az orvosok hozzáállását. Én már akkor eldöntöttem, hogy a harmadikat csakis az idõsebb, vagy az ifjabb Orosz doktornál fogom szülni, végül a fia mellett döntöttem. Hát nem bántam meg, én nem vagyok egy ömlengõs típus, de csak legekben tudok róla beszélni. Tényleg. Ez már a harmadik gyermekem lesz, mégis messze a legjobb terhességem, és ezt neki köszönhetem. Már betöltöttem a 37. hetet, és még mindig egyben vagyunk, ilyen eddig még nem volt. Ha bármi probléma van, azonnal megnéz, a szabadsága alatt is minden reggel a kórházban lévõ kismamáinál kezd. És nagyon alapos, mindenre figyel, és fiatal kora ellenére nagyon profi. Tényleg csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Csak azt nem tudom, hogyan mûködik ez, hogy felkérjem, hogy gondozzon. Gondolom, ha megyek uh-ra a kórházba akkor nem õ lesz ott. Hogyan tudom elérni és mondjam neki azt, hogy úgy ajánlották és stb. Bocsi ha buta vagyok csak nem akarom magam beégetni. Szerintetek hogyan csináljam. Itt a Fehérvári kórházban senkit és semmit nem ismerek. :(
Igen, valószínû az ifjú Orosznál voltál. Ha a kórházban találkozol a dokival akkor ott egyik sem kér pénzt, csak a magánrendelésen. Blaskónál pl. egy vizsgálat 6000, - Ft! A legolcsóbb úgy tudom. Hogy hogyan kérd fel õket nõgyógyászodnak? Hát ha kiválasztottad hogy végülis melyiknél szeretnél szülni akkor felhívod telefonon, kérsz idõpontot a magánrendelésére és mikor találkoztok megkéred hogy legyen a dokid. Ennyi.


Már a kórházban jó elkezdeni a mellszívó alkalmazását?

Legjobb válasz: Én nem vittem, ott volt a gyerek mellszívásra.

Én nem vittem, ott volt a gyerek mellszívásra.
Én vittem a kórházba mellszívót, de ott még nem használtam. A baba 3 napos korában lövellt be a mellem, akkor azt tanácsolták, hogy masszírozzam, nehogy begyulladjon. Olyankor még sztem nincs annyi teje a legtöbb anyának, hogy fejni tudjon, így sztem érdemesebb azt az idõt pihenéssel tölteni inkább. Itthon persze jól jön ez a szerkentyû, de kézzel fejni is szoktam, mert aközben tudom masszírozni is a mellem, hogy mindenhonnan ürüljön. Én gépi szívóval még nem találkoztam.
Kézzel is nagyon jól lehet fejni. Illetve ez is alkatfüggõ, van akinek a kézi, van akinek a gépi fejés válik be jobban.
En elso perctol kezdve mellre tettem a babat. A 2.nap beindult a tejem es ugy bedurrant a mellem, hogy majd meghaltam. A korhazi szoptatasi tanacsado masszirozta ki es a korhazi geppel fejtem boszen, ugy tudtam megelozni, hogy begyulladjon. En biztos ha megegyszer szulok szepen fejegetem mar az elejen nehogy ilyen tortenjen. Es mondom allandoan mellen volt a pici. Szoval vigyel mindenkeppen!
Igen! Illetve az jó ha van nálad. Én elsõ babánál nem vittem mert mindenki mondta hogy minek, úgysem lesz felesleg amit lefejjek. Csak arra nem számított senki (én sem), hogy a babámnak nem kell a cici, így õ nem szívta, bent nemvolt mellszívó, és én sem tudtam mivel szívni, pedig az inger miatt fontos lett volna, hogy beinduljon a tej. Nem is lett nagyon tejem, csak 6 nap után minimális mennyiség, hiába fejtem utána már itthon állandóan, meg megtettem mindent amit az "okosak" mondtak meg kipróbáltam mindenféle teát, bogyót. Úgyhogy most viszek, hogy ha esetleg a második babámnak sem kell a cici akkor legalább a szívóval ingereljem a mellemet és talán így beindul a tej. szóval szerintem vigyél, max. nem lesz rá szükséged ha rendesen szopik a babád. 38+3 hkm
Nekem nagyon jól jött! A baba sem szopizott, tejem sem nagyon volt, a kórházban pedig egy gépi volt, amihez folyamatos sorban állás volt! Nagyon is jól jött, hogy a szobámban el tudtam intézni, nem kellett félórát, egy órát is várni és szobrozni a folyosón miatta! Nekem csak ettõl indult be végül. Kívánom, hogy ne legyen rá szükséged, de soha nem tudhatod, hogy mi vár ott bent rád, és a biztonságérzet nálam nagyon sokat számított!
4-en voltunk a kórházi szobában, szinte kén éreztem magam kényelmetlenül, mintha nem lennék elég gondoskodó anya, mivel a másik 3 anyuka bõszen fejte a mellét folyamatosan, én pedig "csak" szoptattam. 4 hónapos múlt a lányom, a mai napig van tejem, igény szerint szoptatok.
Nálunk van a kórházban 2 gépi mellszívó, bármikor, bárki használhatja. De megbántam, hogy nem vittem, mert kényelmesebb lett volna a szobában a baba mellett.
Minek mellszivo ott a ferjed !!!
Kedves Kérdezõ! A legjobb "mellszívó" a babád lesz. Érdemes õt figyelgetned a kórházban, hogy észrevedd a korai éhségjeleit, így még idõben a keserves sírás elõtt mellre tudod tenni. Korai éhségjel: csukott szemhéj alatt gyorsan mozog a szeme, cuppog, alsó ajkát beszívja, tátogat, öklét nyalogatja. Ha ezeket észreveszed, érdemes õt megszoptatnod. A baba tudja legjobban beindítani és üríteni a tejed. Természetesen vannak olyan esetek, amikor a baba nem tud segíteni pl hosszabb ideig el vagytok választva. Ebben az esetben érdemes már a szülést követõ 6 órán belül megkezdeni a fejést. Az elsõ pár napban jobb szokott lenni a kézi fejés, mert az elõtej sûrûbb és kézzel könnyebben ürül, valamint a gépi fejés ödémássá teheti a mellbimbód. Másik eset amikor fejni kell, ha a babád már jóllakott a melledbõl, de Te még azt érzed, hogy szoptatás után is nagyon feszül, nem könnyebbült meg. Ekkor érdemes lefejni, de csak komfortérzésig, tehát nem kell "kiüríteni" a melled. Ebben az esetben is jobb szokott lenni a kézi fejés még a kórházban. Mikorra várod a manót? Ügyes legyél a szülésnél :)

Ki jó szülész-nőgyógyász orvos a Honvéd kórházban? Jó kórház? A szülészete milyen? Valaki szült ott már?

Első gyerekemmel nem kicsi komplikációk léptek fel a szüléskor,majdnem ott maradt egy önfejű orvos miatt(azóta szerencsére,hála az égnek minden rendben és 100%-osan egészséges,és most újra úgy néz ki,hogy bővül a család,viszont keresni szeretnék egy megbízható jó orvost,aki meghallgatja az előzményeimet és ha kell császárral szedi ki (mert az előző nem akarta) pedig faros volt és neki állított úgy kinyomni,első gyereket ebből lettek a nagy bonyadalmak az utsó pár percben! :(

Legjobb válasz: Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.

Szia! A szülészeket nem ismerem. Konkrétan mióta összevonták a Honvéd Kórházat a Máv Kórházzal azóta csak az utóbbiba van szülészet, de terhesgondozás mindkét helyen van.
Én a Máv kórházba szültem 2010. nyarán. Nem tudom, hogy ez is érdekel-e.
A kérdező hozzászólása: Persze érdekel.De aki most Hondédes, az Más-os is, nem ?Mert összevonták.Tehát ha terhesgondoz a kp-i épületben, akkor szüleszteni meg átmegy a Máv régi ép.-be ? Vagy hogy ?Dr.Kiss Attilát olvasom sok helyesn, hogy jó.
2. vagyok. Nem tudom, hogy ez hogy van, terhestanácsadásra nem oda jártam. Én dr. Balog Lászlónál szültem. Nem õ volt az orvosom, hanem õ ügyeletes volt. Nagyon rendes, figyelmes volt. Szülés után is többször benézett hozzám, hozzá mentem vissza a 6 hetes kontrollra is. A szülõszobák talán 3 éve lettek felújítva, nagyon jól felszerelt. Egy alternatív szoba van. Nem tudom mire vagy kiváncsi, kérdezz és ha tudok, válaszolok:-) Hány hetes vagy?

Jó ha a kórházba hálózsákot viszek a kicsimnek?

Nem a vastagra gondolok, hanem a vékony hossz ujjú pamutra, rugi helyett. + alá egy hosszú ujjú bady + kistakaró. ez így elég odabentre? Március elején születik majd.

Legjobb válasz: Ez egy jó kérdés, én is épp ezen gondolkozom. Pláne, hogy nálunk a kórházban ujjatlan hálózsák-szerûséget adnak a babákra. Szóval szerintem tökéletesen megfelel bentre a hálózsák. Mondjuk nálunk brutál jó idõ van a kórházban, így szerintem elég alá a rövid ujjú body is.

Ez egy jó kérdés, én is épp ezen gondolkozom. Pláne, hogy nálunk a kórházban ujjatlan hálózsák-szerûséget adnak a babákra. Szóval szerintem tökéletesen megfelel bentre a hálózsák. Mondjuk nálunk brutál jó idõ van a kórházban, így szerintem elég alá a rövid ujjú body is.
Nem szokásos hálózsákot adni a kórházban, ezt inkább hagyd meg otthonra. a kórházba egy rugi+body9takaró elég. És persze kis pamut sapi.
Attól függ, hogy melyik kórházban szülsz. Van ahol nem a saját, hanem kincstári holmiban van a gyerkõc, oda teljesen fölösleges, max. a hazaútra való ruhákra lesz szükségetek. Próbáld kideríteni szülés elõtt a szokásokat. Egyébként, teljesen jó az összeállítás, fõleg ha ezerrel fûtenek.
A kórházak 99 százalékában réklibe, és angolpólyába öltöztetik a babákat, meg kisplédbe csavarják. Ez elég is, mert a kortermekben veszett meleg szokott lenni. Nem csípik ha átöltözteted.
2008 decemberében szültem a Debreceni Klinikán. Volt vagy 30 fok a szobában, dõlt rólunk a víz.
Uzsokiban kérdeztem, ki van írva, hogy plédet vigyünk. Kérdeztem, és nem tudtak prot és kontrát mondani, lehet e vagy sem. Én tettem be egy vastag ujjatlant, egy vékonyabb h.ujjút, és a fürdetésre a pléd is ott lesz, ha nagy gondnak tartják visszatenni a kicsit a zsákba. Másik kórházból hozott rossz tapasztalat miatt még ruhát is tettem be(nyakig kakis gyerekre nem akartak tiszta ruhát adni, amit adtak az is kicsi volt az újszülöttre, meg rosszul adták rá a ruhát...)

István kórházban tudtok nekem ajánlani jó orvost, akihez lehet a kórházba is járni és nem csak a magánrendelésére?

Legjobb válasz: dr. Mészáros László. Nagyon kedves, mindig jókedvû, lelkiismeretes, kb. 55 éves orvos. Nála voltam terhes és nála is szültem. Igaz én magánrendelésre jártam, de többször kellett a kórházban is hozzá mennem, sokan jöttek csak oda hozzá.

dr. Mészáros László. Nagyon kedves, mindig jókedvû, lelkiismeretes, kb. 55 éves orvos. Nála voltam terhes és nála is szültem. Igaz én magánrendelésre jártam, de többször kellett a kórházban is hozzá mennem, sokan jöttek csak oda hozzá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon szépen köszönöm. És a magánrendelésén mennyibe a tarifa? Mert az nem gáz, ha egyszer kétszer magánrendelésre kell mennem, de ne állandóan.
5000-ért rendel vidéken (de Pesten is rendel magánban), szerintem ott sem lehet több és nem rendel vissza 2-3 hetente mint más dokik. Mindig én kértem idõpontot hozzá.

Fehérvári kismamik, igaz hogy a 18-20 hetes UH-ra a kórházba kell menni, nem jó a nővédelmiben?

Itt olvastam több helyen is,hogy a n?védelmiben nem alkalmas rá az UH gép? Én eddig minden UH-ra oda mentem a n?védelmibe.

Legjobb válasz: Én a 18 hetesen a kórházba voltam és bár nem tudom,h igaz-e amit kérdezel és inkább rábeszélnélek a kórházra, mert hatalmas tv-n láthatod kivetítve a babádat, sokkal nagyobb élmény, mint a nõvédelmiben, ezért én sokkal szívesebben járok a kórházba... (30 hetes fehérvári kismami :-) )

Én a 18 hetesen a kórházba voltam és bár nem tudom, h igaz-e amit kérdezel és inkább rábeszélnélek a kórházra, mert hatalmas tv-n láthatod kivetítve a babádat, sokkal nagyobb élmény, mint a nõvédelmiben, ezért én sokkal szívesebben járok a kórházba... (30 hetes fehérvári kismami :-) )
Igen, az SZTK-ban sem csinálják meg, engem is a kórházba küldtek.
A kérdező hozzászólása: Uh jó tudni...még "jó" hogy így szóltak elõre hogy ne várjak ott órákat feleslegesen..>:( Pecsétet ott is adnak vajon a kórházban? A nõvédelmiben azt is rendszeresen elfelejtik...

Sudocrem jó újszülöttnek a kórházba?

Régebben úgy tudom ez volt a legjobb popsikrém,úgy olvasom még mindig sokan szeretik.a kórhàzba gondoltam veszek egy kisebbet próbaképpen.újszülöttnek lehet?vagy ajànlanàtok màst?

Legjobb válasz: Nagyon jó, én is azt használom a kezdetektõl fogva :) Bár a kórházban az ottani "sima" popsikrémet használtam :)

Nagyon jó, én is azt használom a kezdetektõl fogva :) Bár a kórházban az ottani "sima" popsikrémet használtam :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy adnak vagy nem, ezért gondoltam hogy a biztonsàg kedvéért viszek.
regisztrálj a dm bababónuszba, van olyan, h elõ regisztráció, szülés elõtt max 2 hónappal lehet...Kapsz egy kezdõcsomag kupont, nekem abban volt egy 10gr-os sudocrem minta, az bõven elég szerintem, mert nagyon vékonyan kell kenni.Jó még a neogranormonn kenõcs is, nekünk az is nagyon bevált.
szerintem jó. Szokott lenni a Promo boxban és a Felicitas csomagban is pici minta.

A Bp-i MÁV kórházban jó orvosok vannak?

Be lehet menni hozzájuk máv-dolgozó családtagjaként úgy, hogy jó napot kívánunk, gyereket szeretnénk, de nem sikerül?

Legjobb válasz: 1. Nincsen már MÁV kórház, ÁEK van helyette (Állami Egészségügyi Központ) 2. Szerintem jó orvosok vannak, én összesen egy borzalmasan bunkó és orvosilag is nulla nõgyógyász nõvel találkoztam,remélem soha többé nem látom közelrõl 3. Ha nincsen saját nõgyógyászod akkor bemész az egyikhez,és elmondod neki,hogy mi a gond,mióta próbálkoztok,stb... és hogy mit lehet tenni. Megvizsgál,feltesz egy csomó kérdést. De ezt akkor is megteszi,ha nem vagy MÁV-os,ez a dolga!

1. Nincsen már MÁV kórház, ÁEK van helyette (Állami Egészségügyi Központ) 2. Szerintem jó orvosok vannak, én összesen egy borzalmasan bunkó és orvosilag is nulla nõgyógyász nõvel találkoztam, remélem soha többé nem látom közelrõl 3. Ha nincsen saját nõgyógyászod akkor bemész az egyikhez, és elmondod neki, hogy mi a gond, mióta próbálkoztok, stb... és hogy mit lehet tenni. Megvizsgál, feltesz egy csomó kérdést. De ezt akkor is megteszi, ha nem vagy MÁV-os, ez a dolga!
Budapesten és -meg merem kockáztatni- országosan is az egyik legjobb hely ami a nõgyógyászatot illeti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!