Találatok a következő kifejezésre: A kínaikban lehet push up melltartót venni (2 db)

A kínaikban is lehet push up melltartót venni?

18 éves vagyok, és annyira lapos vagyok, mint egy 13 éves kb. Normális kapcsolatot sem tudok kialakítani az ebb?l következ? önbizalomhiányom miatt. Szeretném kipróbálni a push up melltartókat, de a drága fehérnem?boltokra nincs pénzem. A kínaikban is találhatok megfelel?t? Fel lehet ezeket próbálni a boltban? (Ugyanis még melltartót sem hordtam eddig - tudom ciki, de ez van.)

Legjobb válasz: Természetesen lehet! :):) Csak bátran, és nem ciki egyáltalán, nyugi ;) [de ne 13 évesekhez hasonlítgasd magad, és is annyi vagyok, de viszonylag nagy melleim vannak...]

Természetesen lehet! :) :) Csak bátran, és nem ciki egyáltalán, nyugi ;) [de ne 13 évesekhez hasonlítgasd magad, és is annyi vagyok, de viszonylag nagy melleim vannak...]
Lehet kapni, de eddig csak olyat láttam, amibe szivacsokat lehet tenni, nem azt a fajtát, ami alapból bele is van varrva. Ennek az az elõnye, hogy több szivacsot is bele lehet tenni ;))
Lehet kapni, és fel is lehet próbálni. Viszont szerintem fogadd el hogy akkora a melled amekkora, mert ha a kitömött melltartó lekerül csalódás lehet a pasinak. Sajnos tapasztalat, 23 vagyok, az én mellem is nagyon pici, ráadásul nem is kerek, inkább hegyes. De nem ez kell hogy megfogjon egy pasit. Legyen önbizalmad!
Az én párom kifejezetten szereti, hogy kicsi a mellem (75A méretet hordok), és undorodik a szilikonos cicababáktól. Van ilyen. Ennek ellenére én is push up-ot hordok, mert a legtöbb ruha, póló nem mutat jól a nagyon kis melleken.
Kínaiban szinte csak szivacsosak vannak. Én tegnap elõtt vettem egy gyönörû fehér melltartót csipketangával 900Ft-ért...
Szerintem semmi értelme mér jób ha nagyonbak látszik ? És képzeld vanak ojan srácok akik utálják az gyonpumpált szilikonos kurvákat(pl.: én ) nem a kölsö számit szerintem ...Én pl nem az alpján választok partnert h mekora a melle szerintem e miatt ne agodj fogad el önmagad !! És biz önmagadban :) !

Szeretném ha nagyobb lenne a mellem. Push-up melltartón gondolkodom. Tényleg nagyobb lesz a mell ha push-up melltartót használsz? Bármelyik ruházati boltban lehet venni? (kínai, intimissi stb) Körülbelül mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Persze, nagyobbnak látszik a melled, sokkal teltebbnek, most a Tescoban olyat láttam, hogy van beleépítve egy pici párnácska, még jobban telíti az idomokat. Kínaiban is lehet kapni, Intimissiben is, szerintem bárhol, 1500-2000 ft-tól a csillagos ég a határ.

Persze, nagyobbnak látszik a melled, sokkal teltebbnek, most a Tescoban olyat láttam, hogy van beleépítve egy pici párnácska, még jobban telíti az idomokat. Kínaiban is lehet kapni, Intimissiben is, szerintem bárhol, 1500-2000 ft-tól a csillagos ég a határ.
attól, hogy nagyobbnak tûnik, nagyobb nem lesz. leveszed a melltartót és ugyanakkora melled marad. hány éves vagy?
Nem lesz nagyobb a melled ha push-upot használsz. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lttmwekDqH1qgevfco1_500.jpg
Igen, nagyobb nem lesz, nagyobbnak látszik. Elsõ vagyok. Azért, nagyon nagy szivacsot azért nem érdemes beletenni, mert ha barátod van vagy lesz és leveszi a melltartód, hát, nagyot fog csalódni...érted, ugye?
A kérdező hozzászólása: Az egy dolog ha leveszem ugyanakkora marad... Értem, de nincs barátom és nem is akarok:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!