Találatok a következő kifejezésre: A kínaikban lehet (486 db)

Most lesz a gólyabál és a ruhámhoz szeretnék venni egy csini cipőt. A kínaikban lehet ilyenkor is kapni ilyen cipőket?

Legjobb válasz: Mindenhol lehet kapni, de ha már veszel akkor kérlek ne a kínaiban, mert azt a pénztárcád nem fogja bánni, de a lábad annál inkább. :) Inkább vegyél minõségesebb, és valamennyivel drágább cipõt... meglátod, hogy te is jobban fogod benne érezni magad!

Mindenhol lehet kapni, de ha már veszel akkor kérlek ne a kínaiban, mert azt a pénztárcád nem fogja bánni, de a lábad annál inkább. :) Inkább vegyél minõségesebb, és valamennyivel drágább cipõt... meglátod, hogy te is jobban fogod benne érezni magad!
Ha csak egyszer használatos akkor megéri a kínai! És ott mindíg lehet vnni! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) így van, inkább csak egyszer használatos lesz, azért lesz elég a kínai :D
El nem tudom hol akarsz gólyabálozni, és milyen ruhában, de a kínai cipõ azért ciki ebben az esetben! Nekem volt esetem, amikor 3 órás viselés után kinyílt az oldala!

A kínaikban lehet még normális farmert kapni, vagy csak csőgatyát?

Kb 27-es a méretem (és lány vagyok), magamra kéne. Elég régen vettem gatyát, szóval nem vagyok képben...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet... De ugyanúgy 4000 körül van. Nem tudom mennyit szánsz rá, de én a helyedben elmennék pl. a new yorkerbe, 5000ért már vannak nagyon jó nacik, amik nem csõgatyák :)

Persze, hogy lehet... De ugyanúgy 4000 körül van. Nem tudom mennyit szánsz rá, de én a helyedben elmennék pl. a new yorkerbe, 5000ért már vannak nagyon jó nacik, amik nem csõgatyák :)
Persze hogy lehet...nézd át alaposan a sorokat és tuti hogy találsz, szerintem minden kínaiba lehet kapni. Még olcsóbb is mint egy csönadrág mert még mindig a csönacik hódítanak.
Én a Pimkie-t javaslom. Most 3-4 ezer körülre vannak leárazva a farmerek, és mindenféle fazonban van.... Nem csak csõ van, hanem egyenes, trapézos, bõ szárú stb
A kérdező hozzászólása: Akkor oké, köszi :D Azt hittem, olyat már nem is árulnak, mert mindenkin csak csõgatyát látok :O

A kínaiban lehet bőrdzsekit kapni?

Illetve melyek azok a boltok ahol esetleg láttatok valami jó kis b?rdzsekit? Nagyon kellene keddre és holnap szeretnék venni :) Csak nem tudom hol vannak jók és aránylag olcsók mert kb 8000 ft-om lenne rá. Ugye ebböl kifutja?:D

Legjobb válasz: Barnát vagy feketét szeretnék.

A kérdező hozzászólása: Barnát vagy feketét szeretnék.
A Csepel Plázai X-One kirakatában láttam barna mûbõrt 6500 Ft- ért. Szerintem bármelyik hasonló szintû üzletben (Cosmos, Familia stb.) üzletben kapsz hasonló áron. 10- ért már relatíve márkásat (Pl. Pimkie, Orsay) lehet venni, így simán kapsz nem márkásat 8000-ért.
Igen lehet. Én Zegen. vettem, nem tudom már hol. Tavaly szereztem be, és kifogástalan állapotban van. :D Kb. 6000 ezerért vettem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:D


A törpenyuszit lehet kint tartani vagy csak a nagyobb nyulakat lehet?

Legjobb válasz: Lehet kint tartani, ha olyan a kerítés, amin nem tud kibújni, és éjszakára be tudod zárni biztonságosan. A szomszédoméknak nappal szabadon van a nyuszi, csak éjjel van bezárva, és télen is kint lakik, de akkor a helyét szalmával bélelik, és többször cserélik a vizét, hogy ne fagyjon meg. Nagyon szeret a hóban játszani, alagutakat csinál magának, és ugrabugrál egész nap.

Lehet kint tartani, ha olyan a kerítés, amin nem tud kibújni, és éjszakára be tudod zárni biztonságosan. A szomszédoméknak nappal szabadon van a nyuszi, csak éjjel van bezárva, és télen is kint lakik, de akkor a helyét szalmával bélelik, és többször cserélik a vizét, hogy ne fagyjon meg. Nagyon szeret a hóban játszani, alagutakat csinál magának, és ugrabugrál egész nap.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szia! Ha meg van a myxomatosis és az RHD elleni oltása lehetséges, de: kell neki árnyékos hely, megfelelõ kerítés, mérgezõ növényektõl mentes hely, téli szállás (vagyis nálad, bent a házban), házikó stb.! Szerintem amúgy jobb lakásban tartani õket, mert így nekik sokkal biztonságosabb. M. Tenyészet
A gyereké két éve kint van a többivel együtt (azok rendes húsnyulak). Semmi baja, köszöni jól van.
A kérdező hozzászólása: Értem, amúgy kinti ketrecbe lenne, de ki is tudom engedni.
Nekünk az állatkereskedésbe azt mondták, hogy törpenyulat ne tartsunk kint. Mivel nem nõ túl nagyra így télen megfázhat, vagy esetleg valami halálos betegséget kaphat. Nyáron még van hogy árnyékban sincs túl hûvös és a bundája miatt neki még jobban melege lehet. Szóval nagyobb nyulakat lehet kint tartani. Nekünk ezt mondták.
Én nem ajánlom, mert könnyen kitudják ásni magukat illetve sok az olyan rovar és állat ami kárt tehet benne

Hogy lehet, hogy nálunk a kínaiban 3000 ft-ért árulják a DD Step cipőket?

Biztos hogy eredeti, de másik üzletben 7-8000 ft.

Legjobb válasz: Hun van ez?? :-)) Én is megyek... Én el tudom képzelni, mert én is láttam már D.D Stepet kínaiban, és van egy ismim akinek gyerekcipõ boltja van, és teljes döbbenetemre a D.D Step kínai, mármint oké, hogy még az Adidas is ott gyártat, de ez igazán az!!!! Lehet kifuttatja a tavalyi kollekciót, és azért...

Hun van ez?? :-)) Én is megyek... Én el tudom képzelni, mert én is láttam már D.D Stepet kínaiban, és van egy ismim akinek gyerekcipõ boltja van, és teljes döbbenetemre a D.D Step kínai, mármint oké, hogy még az Adidas is ott gyártat, de ez igazán az!!!! Lehet kifuttatja a tavalyi kollekciót, és azért...
kizárt, hogy eredeti...
Egyszer vetttem a lányomnak dd step cipõt rendes cipöboltban, de én olyan büdös cipõt még nem éreztem. Nem tudom milyen festékkel vagy akármivel kezelik de undorító. Soha többet nem vettem és nem is fogok. Pedig az eredeti volt, a dobozán is babalábak voltak :-) Nekünk nem jött be a dd step. Tényleg kinais beütése van!
én is megyek venni, hol található.??..nállunk ilyenek nincsennek a kínaiba!
Cipõt kint szokás próbálni.
Lopni akarsz, mi? :D Egyik ismerõsöm mesélte, hogy osztálytársa ezzel szórakozik. xD
A kérdező hozzászólása: nem:) csak ruhát és cipõt is szeretnék venni. Láttam a múltkor egy jó balerinacipõt, meg az osztályozóvizsgához kéne valami ruhát venni. És csak azért kérdeztem, hogy felpróbálhatom-e a kettõt együtt:) Bár szinte éreztem, hogy elõjön ez a feltevésxD
Biztos, hogy be lehet vinni, mert ülve azért könnyebb felpróbálni.
A kérdező hozzászólása: igen, amúgy ez a másik, hogy a hundemben megfeledkeztek arról, hogy táskával és szatyrokkal megpakolva nem a legkényelmesebb állva cipõt próbálgatni:D

Néhány cipőnk, nem feltétlenül csak a kínai nagyon büdös (nem a lábunktól). Hogyan lehet ezt a szagot valahogy eltüntetni?

Legjobb válasz: vannak ilyen illatósító spray-k, na olyat fújjál bele. egyébként a cipõk nagyrésze kínai, ha megnézed a cimkéjét, nemcsak az a kínai amit a kínai boltban veszel. és tényleg nem a lábtól lesznek büdösek, hanem vagy a festéktõl, vagy az anyagától

vannak ilyen illatósító spray-k, na olyat fújjál bele. egyébként a cipõk nagyrésze kínai, ha megnézed a cimkéjét, nemcsak az a kínai amit a kínai boltban veszel. és tényleg nem a lábtól lesznek büdösek, hanem vagy a festéktõl, vagy az anyagától
Az az anyag amivel ki van belelve erintkezesbe lep a testmeleggel es igy lesz kevert budos.Az ember labszaga nem feltetlenul a mosdatlansagtol budos, ez termeszetes, de a ciposzag tenyleg keveredik a lab izzadsagszagaval es ez termeszetes.Szoval labizzadas elleni sprayel kombinalva hatasos.Es sokat kell szelloztetni a cipoket.
A kérdező hozzászólása: Nekem egyáltalán nem izzad a lábam, és egyes cipõimnek semmi szaga nincs, de néhány meg olyan büdös szinte az elsõ perctõl kezdve. A spray-k nem nagyon használnak, max. ideig-óráig. A cipõnek van valami különös szaga, amit sehogy se tudok eltüntetni. Köszi a válaszokat!

Elektromos láncfűrészhez mennyibe kerül a lánc? Lehet egyáltalán venni hozzá? (Kínai a gépezet. ) És lapot?

Legjobb válasz: Nem kell nézni sem azt hogy kínai sem azt hogy mi a márka! Lánc esetén nézd meg milyen méretei vannak és akár egy tökéletes minõségû Sthil láncot is vehetsz rá csak a megfelelõ méretût kell kérni, így te is jobban jársz! Egy átlagos méretû 35 cm laphoszúságú gépre 44-50 szemes 1,1 vagy 1,3-as 3/8-os lánc kell ami Sthil-ben 4000 Ft körül, Oregon-ban 3000 Ft körül kapható szerintem ettõl olcsóbbat ne is nézz. Lap is vehetõ eltérõ márkában csak meg kell nézni hogy illeszkedjen a gépre, és érdemesebb orrkerekes kivitelt venni mert tovább bírja.Ez egy jobb minõségben 5-6 ezr forint-kínaiban már 1-3 ezerért van.

Nem kell nézni sem azt hogy kínai sem azt hogy mi a márka! Lánc esetén nézd meg milyen méretei vannak és akár egy tökéletes minõségû Sthil láncot is vehetsz rá csak a megfelelõ méretût kell kérni, így te is jobban jársz! Egy átlagos méretû 35 cm laphoszúságú gépre 44-50 szemes 1, 1 vagy 1, 3-as 3/8-os lánc kell ami Sthil-ben 4000 Ft körül, Oregon-ban 3000 Ft körül kapható szerintem ettõl olcsóbbat ne is nézz. Lap is vehetõ eltérõ márkában csak meg kell nézni hogy illeszkedjen a gépre, és érdemesebb orrkerekes kivitelt venni mert tovább bírja.Ez egy jobb minõségben 5-6 ezr forint-kínaiban már 1-3 ezerért van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ választ!

Hogy készül az a sült puding, amit a kínai éttermekben is lehet kapni?

Legjobb válasz: Nátrium glutamátott összekeversz vízzel, cukorral, liszttel, majd formákba teszed, megvárod míg összeáll, kiszeded, majd kínai tésztában, kisütõd mint a sült banánt. A kínai tészta alapanyaga titkos, azt nem árulhatom el!

Nátrium glutamátott összekeversz vízzel, cukorral, liszttel, majd formákba teszed, megvárod míg összeáll, kiszeded, majd kínai tésztában, kisütõd mint a sült banánt. A kínai tészta alapanyaga titkos, azt nem árulhatom el!
Meg fog fázni!! Legalább estére engedd be.
hogy tartotta a tenyésztõje idáig? valami garázsba, vagy kazánházba csináljatok neki szerintem egy kuckót, vagy oda vigyétek még be a házikóját. kicsi még, nem tudja ugy kifûteni az olját.
3-4 hónapos kutyának idõjárástól függetlenül a lakásban, a családdal van a helye. Ha pedig eddig bent tartottátok, akkor tuti, hogy meg fog fázni, hiszen a szõre szobahõmérséklethez alkalmazkodott, nem a mínuszokhoz.
Semmi baja nem lesz. Ha eddig is kint volt tartva a bundája megvédi. Ha nem akkor a hidegebb esténként adj neki valami "szállást".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!