Találatok a következő kifejezésre: A kínaiak néznek (2 db)

A kínaiak miért néznek ki mindig 20-30 évvel fiatalabbnak?

mert sokat leteszteltem pl 40-50 éves n? volt és kinézett kb 18 évesnek arcra és testre egyaránt...igen fiatalos arcuk van,de amelyiknek meg öreges arca van az meg érdekesen huszonéves:)

Legjobb válasz: Talán amiért a japánok és koreaiak is, mert alacsonyak, kicsik, törékenyek, vagy hogy lehetne ezt jól leírni :)

Talán amiért a japánok és koreaiak is, mert alacsonyak, kicsik, törékenyek, vagy hogy lehetne ezt jól leírni :)
ez pont így van a kelet ázsiaiakkal. mindegyik a koreaiak is meg a vietnámiak is. pont mint egy tini. volt egy osztájtársam aki vietnámi volt kinézett vagy 25-nek és már 35 volt. megmutatta a volt barátnöje képét aki vietnámban él (kb 5 éves kép) a csaj mint egy 14 éves kislány és 20 éves volt a képen. aztán jön a másik. sok török osztálytársam van és a nök mind olyan öregnek néznek ki. egy jó barátnöm csak 30 éves de mint egy 50 éves nö olyan az arca. egy másik meg 25´de az arca mintha 40 lenne. ezek gének amiket magában hordoznak.

A japánok, koreaiak, kínaiak mennyire nézik le a négereket?

Azt hallottam nem igazán veszik ?ket emberszámba.

Legjobb válasz: Szerintem kisebbrendûségi komplexusuk van. Mert alacsonyak, sárgák, lebombáztuk õket, rabszolgaként dolgoznak a nyugati üzemben, kicsi a f*szuk :) Ezért nem szeretnek minket. A négereket meg leszarják, õk keleten szerencsére kimaradnak ebbõl a bevándorlós multikulti dologból, és Afrika ott még messzebb van. Valahogy majomként gondolnak talán rájuk.

Szerintem kisebbrendûségi komplexusuk van. Mert alacsonyak, sárgák, lebombáztuk õket, rabszolgaként dolgoznak a nyugati üzemben, kicsi a f*szuk :) Ezért nem szeretnek minket. A négereket meg leszarják, õk keleten szerencsére kimaradnak ebbõl a bevándorlós multikulti dologból, és Afrika ott még messzebb van. Valahogy majomként gondolnak talán rájuk.
Általánosítani náluk sem lehet, de jó részük az európaiakat is lenézi. Hallottam olyantól, aki volt kint üzleti úton a Távol-Keleten, hogy amikor a tolmács nem volt bent, gátlástalanul gyalázták a "fehér" vendégeiket egymás közt, mert azt hitték, egyikük sem beszéli a nyelvet. De az egyikük kicsit értett. Egyébként a kínai Megasztárban volt egy félig kínai, félig fekete (zambó) lány, na õt is szétalázta a közvélemény.
A japánok nem olyan merevek mint a koreaiak , lazábbak persze õk is munkamániásak , a Suzuikban sem ütnek embereket meg nem kell hajolgatni. Az USA-ba a japán bevándorlók vitték be ezt a munkamániát , munkamentalitást amit ma is látsz. Japán olyan Ázsiában mint Európában Németország , pont annak az ázsiai mása. A koreaiakat nagyon merevnek , fegyelmezettnek nevelik , ez közös a déliekben meg az északiakban is.
A kérdező hozzászólása: A kelet-ázsiaiak sokkal fegyelmezettebbek, engedelmesebbek, szorgalmasabbak az európaiaknál, nem beszélve az afrikaiakról. De szerintem már õk is sokat tanultak az utóbbi évtizedekben és rájöttek, hogy az európaiaktól nem várhatják el ugyan azt mint otthon. A Suzuki gyárban is lehet néha hallani konfliktusokról, de nagyrészt szerintem már alkalmazkodtak egymáshoz a felek.
Egy afrikai vasútépítésen fekete nem dolgozik, csak sárga. Miért is? mert nam akkor kell dolgozni amikor neki tetszik, és nem azt kell csinálni amit épen neki akarózik. Ezt a kínaiak mondják. Ami meg az itteni ázsiai viselkedést illeti, nem a piaci kínai árust nézd, hanem az autógyárban a vezetõséget. A zsolnai kóreai autógyárban a kóreai kisfõnök megkövetelte a melósoktól, hogy mély meghajlásal köszöntsék. megtörtént az is (tele voltak vele az ottani újságok), hogy megütötték azt aki nem hajlongot, meg azt is aki hibázott. Egyik melós pedig visszaütött. persze azonnal repült meukafegyelem durva megsértéseért. Volt nagy nemzetközi felháborodás , hogy micsoda barbár a szlovákiai melós - megüti a fõnököt, állítólag azt fontolgatták, hogy kiviszik a gyárat, arról persze nem sokat beszéltek, hogy csak visszaütött. nem tudom a japcsik a magyar gyárukban jobbak e?
Nekem semmi bajom a négerekkel.
A kérdező hozzászólása: A 100 millió az túlzás, esetleg 1-2 millió. De a kínaiak tényleg nagyon terjeszkednek Afrikában. Nagyon meglepõdtem, amikor kitört a líbiai háború és Kína hajókat küldött oda, hogy kimentse a 40 ezer kínait.
Van egy rakás kínai Afrikában, asszem százmillió is. Sok beruházást is végeznek az egész kontinensen, úgyhogy nemsokára õk lesznek a gyarmattartók a fekete kontinensen.
Azért jó ezeket hallani hogy míg nem terjedt el annyira ott a nemzetellenes liberalizmus. Bár a parlamenti pártokon ez nem látszik a szocialisták és a liberális pártok a vezetõk náluk. Úgy látszik ott ez nem párosul nemzeti érzés eltörlésével. Bár én úgy tudom hogy a második világháborús hõsök szentélye is tabu. Az a lényeg hogy NIPPON BANZAI!
A néger nekik fáról leesett majom, aki nem tud és nem akar dolgozni (lehet hogy tapasztalat ☻?) de az hogy rabszolgaként dolgoznak nyugati gyárakban???? Inkább így: Rabszlolgahajcsárként dolgoztatják a fehér rabszolgáikat európai gyáraikban (MO, SK...)
Ez eléggé változó pl. Japán és Kína tekintetében. Általánosítani meg náluk sem lehet, ezt írtam. A japán fiatalok rajonganak egyes nyugati sztárokért, a popiparuk meg sajátosan másolja le a nyugatit, de az idõsebbek között akad egy réteg, akik a fehér emberben a lusta, agresszív, elkényeztetett, kapzsi, elvtelen állatot látják. A kínaiaknál ennél egyértelmûbb a rasszizmus. Legalábbis eddigi olvasmányaim, és hallott történetek szerint. Még nem jártam egyik országban sem.
A japánokra jellemzõ.Õk minden külföldit utálnak , még ha tudsz japánul akkor is csak angolul beszélhetsz velük mert szerintük nem vagy méltó a nyelvükre.
A kérdező hozzászólása: Azt még nem hallottam, hogy a fehéreket is lenézik. Én úgy tudom a japánok, koreaiak inkább rajonganak az amerikai, európai dolgokért, rájuk szeretnének hasonlítani. De Kínában lehet, hogy máshogy van.
ja persze azért olyan "világhírûek" a kínában gyártott cuccok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!