Találatok a következő kifejezésre: A két babánknak egy napja (2 db)

A két hetes babánknak egy napja sárgás-zöldes, zöldes-barnás a széklete és meghígult. Lehet ez attól, hogy elkezdtem inni a tejet, vagy mert túl sok burgonyát ettem és a keményítő miatt?

Ezt olvastam egy könyvben, hogy a sok keményít?t?l megváltozhat a színe és az állaga, vagyis meghígul. Az is lehet hasmenése van, de anyatejes baba. Ebben az esetben is fennáll a hasmenés lehet?sége?

Legjobb válasz: Anyatejes babáknál igen valószínûtlen hogy hasmenése lenne, mármint kicsi az elõfordulása. A színe és állaga a leírtak alapján teljesen normális, ne aggódj!!!!

Anyatejes babáknál igen valószínûtlen hogy hasmenése lenne, mármint kicsi az elõfordulása. A színe és állaga a leírtak alapján teljesen normális, ne aggódj!!!!
A kisbabáknak híg a széklete és elmondásod alapján teljesen normális.
Szia.Pár napig ne igyl tejet, majd igyál megint és figyeld a pici székletét.Ha akkor megint híg és zöldes akkor ne igyál tejet pár hónapig.Nekem is ilyen volt, de nem foglalkoztam vele mondván hogy ez normális, majd kihoztam a tej allergiát a babámnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Csak tejet ne igyak, vagy tejterméket sem ehetek?
Én egy hónapig tejteréket se ettem, mert fájt tõle a pici hasa, azóta minimális mennyiségben eszek (fõzelékben tejföl, kajákon lévõ sajt), joghurtot meg ilyeneket nem eszek. Amúgy nem tudom, hogy kóstoltad-e a szójatejet, az egésszen iható, csak sokkal édesebb a tejnél.
Nekem is ugyanez a problémám. Akkor szójatejet lehet inni a tehéntej helyett és akkor elkerülhetõ a baba allergiája?
Szoptatott babáknál néha elõfordul zöld színû széklet, ez semmi rosszat nem jelent, nem kell megijedni tõle. Nem igaz az a tévhit, hogy a túletetéstõl alakul ki, a hátterében az áll, hogy a tej zsírosabb, de okozhatja fogzás, vagy betegségek kísérõjelensége is lehet. Itt találtam: http://kismamablog.hu/babazas/hozzataplalas/csecsemo-szeklet

23 hetes kismama vagyok, és a babókám két napja nem nagyon aktív. Hébe-hóba rúg egy picit és ennyi. Mitől lehet? Hasonló korú kismamák babája, hogy viselkedik a pocakban?

Legjobb válasz: Szia, vannak idõszakok amikor inaktív a baba, de nem kell megijedni! Meg ha idegeskedsz ezen Õ ezt megérzi, és annál kevesebbet fog mocorogni! De ha nagyon aggaszt, akkor inkább menj el a dokidhoz, és kukkantsátok meg UH-on! Pihenj le,nyugodj meg, egyél valami édeset, és figyeld meg a pici "megébred"! Boldog baba várást! Jah, és jelentkezz, hogy mi van veletek!!!! 28 hetes kismama

Szia, vannak idõszakok amikor inaktív a baba, de nem kell megijedni! Meg ha idegeskedsz ezen Õ ezt megérzi, és annál kevesebbet fog mocorogni! De ha nagyon aggaszt, akkor inkább menj el a dokidhoz, és kukkantsátok meg UH-on! Pihenj le, nyugodj meg, egyél valami édeset, és figyeld meg a pici "megébred"! Boldog baba várást! Jah, és jelentkezz, hogy mi van veletek!!!! 28 hetes kismama
Szia! Szia ne izgulj a lényeg, hogy minden nap érezd egy picit. A hetek elõrehaladtával már sokkal intenzívebben fogod érezni minden mozgását. Ilyen nálam is elõfordult, lehet az idõjárástól is. Nekem az vált be hogyha narancsot ettem, attól mindig felélénkült. Na meg persze a kávé. Egyébként nagyon pici még ahhoz, hogy minden egyes mozgását érezd. Biztos mocorog csak nem mindig ér a hasfalhoz. Hogyha tényleg nagyon aggaszt, akkor a tanácsadáson meghallgatják a szívhangját.
Kedves kérdezõ!Ma milyen napja van a babádnak? Én 24 hetes vagyok, és szombat-vasárnap nekem is nagyon keveset mozgott, és ma is még csak egyet-kettõt. Holnap megyek dokihoz, bár már nagyon gonolkoztam rajta, hogy felhívom hamarabb. De ha mozgolódik néha(még ha finoman is) akkor csak nem lehet baj.
Szia! Én még csak 20+1 hetes vagyok, két hete érzem a kislányom, de a hétvégén nekem is iszonyatosan inaktív volt! Már nagyon aggódtam, amikor tegnap este 6ig nem éreztem semmilyen mocorgást. Gondoltam leülök kicsit elõrehajolva mert ilyenkor szoktam leginkább érezni. Már kezdtem feladni, amikor az eddigieknél jóval nagyon rúgással jelezte, hogy minden OK. Inkább késõ este, hajnalban érzem õt, de azt az idõszakot meg nagyrészt átalszom. Most kissé megerõltette magát, mert nemrég mocorgott, hogy ma jókedem legyen egész nap.:) Szóval igen, velem is így volt a hétvégén.
Én 26 hetes vagyok. Pénteken kitombolta magát a babám, a szombat, vasárnap már nyugisabb volt. Bár nálunk ritka, hogy nyugisabb, nagyon aktív pocaklakóm van! :) Amúgy front van és nagyon is sokat jelent ez a piciknél. Az idõ hatással van rájuk is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nagyon aranyosak vagytok. Mocorog már érzem, csak nagyon picikét. 1 hete voltam uh-on, akkor minden ok volt. Kicsit túlparáztam a dolgokat!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!