Találatok a következő kifejezésre: A kész közül melyik fogja (2 db)

A kész bébiételek közül melyik fogja meg a babát? az alma után mi következzen? 5hónapos kisfiú mamája

Legjobb válasz: Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl,csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.

Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl, csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.
A babapiskótával vigyázz, abban tojás van, azt régen is csak akkor adták, amikor már tojást is kapott a baba. Reszelj hozzá háztartási kekszet, abban nincs tojás. A védõnõnek nem kell tudni, sikítófrászt fog kapni tõle :D
igaz, akoor inkább ht keksz. 1. válaszoló.ja igen mert a védönõ még a 10 éves gyereknek is anyatejet adna kizárólag.

SOS! Fáj a fogam, be van tömve, már úgy fáj, hogy nem is tudom és nem is emlékszem, hogy kettő közül melyik fáj! Gyökértömés lesz belőle úgye vagy húzás? ! Ha gyökérkezelni kell, akkor valamit csinál vele, hogy ne fájjon addig se míg nem lesz kész?

Legjobb válasz: Feltételezem, hogy a szuvasodás mély volt, így a tömés elért a fogbélig, ami irritálja, késõbbiekben gyulladást, a fog elhalását okozza. Nem kell egybõl kihúzatni, gyökérkezeléssel orvosolható a probléma még szerintem. Mikor lett betömve?

Feltételezem, hogy a szuvasodás mély volt, így a tömés elért a fogbélig, ami irritálja, késõbbiekben gyulladást, a fog elhalását okozza. Nem kell egybõl kihúzatni, gyökérkezeléssel orvosolható a probléma még szerintem. Mikor lett betömve?
A kérdező hozzászólása: Letört a fogamból egy darab és a gyökérig, betömték(a tömést nem akarta bántani, de az is megtört a fúrás közben, ezért azt is újra tömték), még egyszer tudja tömni azt mondta, de már gyökérkezelni nem lehet!Tehát húzás lesz, amitõl félek, mert egy foghúzás kb. 2-t óra és egy hét szájzár és gibírhatatlan fájdalom!És még is mindig nõt a gyökeres fogam helyére egy másik fog!Biztos ezért kell annyit szenvedni érte :) !Köszi, szia!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!