Találatok a következő kifejezésre: A kész közül melyik (6 db)

A Nikon D60 és Nikon D3000 közül melyik tud videofelvételt készíteni? Melyik készít szebb képeket?

Legjobb válasz: Nikon D60 http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/nikon/d6.. Nikon D300 http://www.arukereso.hu/digitalis-fenykepezogep-c40/nikon/d3..

SOS! Fáj a fogam, be van tömve, már úgy fáj, hogy nem is tudom és nem is emlékszem, hogy kettő közül melyik fáj! Gyökértömés lesz belőle úgye vagy húzás? ! Ha gyökérkezelni kell, akkor valamit csinál vele, hogy ne fájjon addig se míg nem lesz kész?

Legjobb válasz: Feltételezem, hogy a szuvasodás mély volt, így a tömés elért a fogbélig, ami irritálja, késõbbiekben gyulladást, a fog elhalását okozza. Nem kell egybõl kihúzatni, gyökérkezeléssel orvosolható a probléma még szerintem. Mikor lett betömve?

Feltételezem, hogy a szuvasodás mély volt, így a tömés elért a fogbélig, ami irritálja, késõbbiekben gyulladást, a fog elhalását okozza. Nem kell egybõl kihúzatni, gyökérkezeléssel orvosolható a probléma még szerintem. Mikor lett betömve?
A kérdező hozzászólása: Letört a fogamból egy darab és a gyökérig, betömték(a tömést nem akarta bántani, de az is megtört a fúrás közben, ezért azt is újra tömték), még egyszer tudja tömni azt mondta, de már gyökérkezelni nem lehet!Tehát húzás lesz, amitõl félek, mert egy foghúzás kb. 2-t óra és egy hét szájzár és gibírhatatlan fájdalom!És még is mindig nõt a gyökeres fogam helyére egy másik fog!Biztos ezért kell annyit szenvedni érte :) !Köszi, szia!


A kész bébiételek közül melyik fogja meg a babát? az alma után mi következzen? 5hónapos kisfiú mamája

Legjobb válasz: Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl,csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.

Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl, csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.
A babapiskótával vigyázz, abban tojás van, azt régen is csak akkor adták, amikor már tojást is kapott a baba. Reszelj hozzá háztartási kekszet, abban nincs tojás. A védõnõnek nem kell tudni, sikítófrászt fog kapni tõle :D
igaz, akoor inkább ht keksz. 1. válaszoló.ja igen mert a védönõ még a 10 éves gyereknek is anyatejet adna kizárólag.

Nem tudok két iskola közül választani. Zalaegerszegre az Adyba nyelvi elõkészítõt, vagy a Csányba az informatikát éri megjelölni elõbb! Utána fõsulira vagy egyetemre szeretnék menni! Melyik suliban kapok nyelvvizsgát? Melyik jobb?

Segítsetek pls! szûk az idõ!

Legjobb válasz: Ha csak ez a kettõ jöhet számításba, akkor szerintem inkább az Ady-t válaszd. Nyelvvizsgát egyébként bárhova jársz is tudsz szerezni, de gondolom, az elõkészítõ megkönnyítené a dolgodat.

Ha csak ez a kettõ jöhet számításba, akkor szerintem inkább az Ady-t válaszd. Nyelvvizsgát egyébként bárhova jársz is tudsz szerezni, de gondolom, az elõkészítõ megkönnyítené a dolgodat.
A kérdező hozzászólása: 66 pontos lett a felvételim.
Lehet, már nagyon el van késve a válasz. Ha mégse, akkor a nyelvi elõképzõkrõl sok rosszat hallani, magam is rossz tapasztalatokat szereztem. A legtöbb helyen idõpocsékolás, semmi konkrét eredménye, kimenetele nincs, csak egy évvel tovább jársz az adott iskolába. Néha hallani olyat is, hogy valóban intenzív nyelvtanulással telt el és esetleg nyelvvizsga lett belõle, de ez nagyon ritka. Utána kellene nézni, a nevezett iskolában mennyire veszik komolyan az elõképzõt.
Osztom utolsó válaszát.Ne menj nyekbe, mert ha rossz tanárokat fogsz ki(mint én..:P), akkor lesz egy elpocsékolt éved, ami igaz, hogy laza, meg 14-15 évesen dolce vita, de késõbb rájössz, mennyire elrontottad, ha neked is úgy jön ki a lépés, mint nekem, és még sok más embernek.Nagyon bánni fogod, hogy sok osztálytársad már rég leérettségizett, egyetemre jár, te meg még a gimiben ücsörögsz.10.ben számíthatsz majd a bukdácsolásra is, gondolom nem kell magyaráznom, miért is.És csak a nyelv miatt bukni egy évet..nagyon nem éri meg.Sok barátnõm, aki 4 évesre ment, még úgy is le tudta tenni akár a felsõfokút is.Ellenben az én nyekes osztályomban 33ból csak 16an nyelvvizsgáztak, abból 3 alapfokút, 12 közép, és 1!, mindössze egy ember tudta letenni a felsõfokút!Pedig egy évünk volt rá...

Melyik pécsi húsboltban lehet kapni készre gyúrt csevapot? ( nem fagyasztott zacskósra gondolok amit a Tescoban lehet kapni, mert köze sincs az eredetihez)

Ha konkrétan nen tudtok Pécsen akkor országos szinten is jöhetnek azok a húsboltok ahol árulnak ilyen finom húsrudakat!

Legjobb válasz: Én is keresem már ezer éve, de sajnos semmi... Legközelebb amit tudok, Barcsnál átmész a határon, egészen Verõcéig (Virovitica) és ott a piacon a húsboltban a soron. Na az igazi csevap... Onnan érdemes behozni egy jó nagy adagot (persze rejtve, mert nem szabad húst áthozni a határon). De ha tudsz esetleg azóta valamit itt Pécsen, jelezd. Köszi

A kérdező hozzászólása: Én is keresem már ezer éve, de sajnos semmi... Legközelebb amit tudok, Barcsnál átmész a határon, egészen Verõcéig (Virovitica) és ott a piacon a húsboltban a soron. Na az igazi csevap... Onnan érdemes behozni egy jó nagy adagot (persze rejtve, mert nem szabad húst áthozni a határon). De ha tudsz esetleg azóta valamit itt Pécsen, jelezd. Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!