Találatok a következő kifejezésre: A kész közül (40 db)

Illustratorba ha patternt készítek azt, hogy tudom menteni és berakni a színek közé?

Legjobb válasz: ha kész a pattern és rányomtál hogy done, automatikusan berakja a swatch-ba. ha megakarod õrizni, save swatches.

ha kész a pattern és rányomtál hogy done, automatikusan berakja a swatch-ba. ha megakarod õrizni, save swatches.

A kész bébiételek közül melyik fogja meg a babát? az alma után mi következzen? 5hónapos kisfiú mamája

Legjobb válasz: Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl,csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.

Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl, csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.
A babapiskótával vigyázz, abban tojás van, azt régen is csak akkor adták, amikor már tojást is kapott a baba. Reszelj hozzá háztartási kekszet, abban nincs tojás. A védõnõnek nem kell tudni, sikítófrászt fog kapni tõle :D
igaz, akoor inkább ht keksz. 1. válaszoló.ja igen mert a védönõ még a 10 éves gyereknek is anyatejet adna kizárólag.

A nőstény betta oldalán a függőleges csíkozás mikor jelenik meg? Amikor az ikrák beérnek, ezzel jelezve környezetének, hogy kész a szaporodásra, vagy csak az ívás közben jelennek meg?

Legjobb válasz: egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé,ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!

egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé, ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!
A kérdező hozzászólása: értem.... egy befõttes üvegbe tettem a nõstény bettámat és így behelyeztem a hím akváriumába. a hím nagyon teszi magát, folyton ott villog a befõttes üveg elõtt és a nõstényrõl sem mondhatom el azt hogy teljesen elutasítja a hímviselkedését... de a nõsténynek világos barna a színe... ilyenkor mi a teendõ... azt mondod ennél nem is látom majd a függõleges csíkozást?
hát ha barna akkor elvileg kéne...én csak azt mondtam hogy vannak világosabb egyedek is mint pl:egészen fehér, rózsaszín, vagy átlátszó meg minden féle...nekem is van 1 rózsaszín nõstényem és az azon még soha se láttam a csíkokat....de persze van nekem is kék piros sárgás meg barna nõstényem is!!!
A kérdező hozzászólása: hát nem barna csak valahogy ahhoz van közel elsõ ránézésre :D inkább most hogy így jobban nézegetem, a háta szürke és amúgy meg olyan fehéres csak ugye rajta van a hosszanti csíkozás ami mutatja hogy nõstény... de például a hosszanti csíkok közt fehér...ja.... a hím meg most csinálja a habfészket hm.. nem tudom mi legyen... a hím odamegy a befõttesüveghez és kopoltyúit uszonyait kifeszíti aztán megy vissza csinálni a fészket és ezt így váltogatja
A kérdező hozzászólása: http://www.halywood.gportal.hu/portal/halywood/image/gallery.. http://gabrinus.hu/e107_images/newspost_images/betta-pi-fema.. tehát ha a két kép közül kéne választanom, akkor az elsõ... ilyesmi, csak nem ennyire fehér, egy árnyalattal sötétebb
A kérdező hozzászólása: hát én már nagyon sokat olvastam utána ezeknek a dolgoknak, és mindent tudok onnantól hogy ívik...:D de a lényeg kimaradt... tenyésztek én már kék gurámikat is de azokkal sincs sok gond... egybe teszem, majd ha akar leívik, csak utána ki kell venni a nõstényt, meg majd a hímet is.... a bettánál meg pont ez a nehéz ugye, hogy mikor lehet összetenni.... na mindegy.... majd megtanulom... a kérdéseidre a válasz : a hím vérvörös színû és tele van téve az akvárium teteje lebegõ növények, és egy tenyérnyi levél alá építi a fészket.
Én készen vagyok a következõre...
hány évesek vagytok? fiúnak vagy lánynak kéne tanács?
hát akkor talán azon lennék, hogy legyen sima pihi, hát hogy kitaláltad, hogy nem
Velem ilyenkor beszélgetni kell. Szokta is mondani a párom, hogy fura egy nõ vagyok, hogy nem elõtte kell beszélgetni, hanem utána.
altalaban megolelgetjuk egymast egy picit talan beszelunk de en annyira ra vagyok gerjedve a farkara hogy multkor is amikor mar "pihenore alltunk volna" ujra felizgattam xD szoval allandoan piszkalom "szegenyt" eddig csak egyszer aludtunk egyutt de almomban kiskifli nagykifliben en voltam a kicsi es arra keltem hogy hatranyultam es simogatom a mar egeszen merev peniszet xD gondolom o is orult az ebredesnek nah meg en is orultem.
futok egyet a ház körül
én csinálok egy kávét, meg pattogatok kukoricát...
szabad program

Mikor kell tennem egy kiskanál olajat a fözibe? Mikor már kész és belekeverem, vagy fözés közben? 6 honapos babának

Legjobb válasz: Eleinte ha kész a fõzelék, 1dl-hez 1 kávéskanál olaj. Én semmi extrát nem használtam, sima napraforgó étolajat tettem bele. Sokan esküsznek az extra szûz olivára, ezt neked kell majd eldönteni.

Eleinte ha kész a fõzelék, 1dl-hez 1 kávéskanál olaj. Én semmi extrát nem használtam, sima napraforgó étolajat tettem bele. Sokan esküsznek az extra szûz olivára, ezt neked kell majd eldönteni.
Az olaj rákkeltõ. De ha a kész fõzelékbe teszed, akkor még rossz ízû is. Próbáld ki, ha magadnak fõzõl fõzeléket, és csak a készbe öntesz olajat. Én a fõzés kezdetén a rántást készíteném olajjal( de inkább zsírral).
Én rögtön az elején, tehát ha húsos fõzit készítek, akkor az olajon pirítom meg a husit, ha csak pl. cukkini vagy tök, vagy valami ilyesmi fõzeléket csinálok, akkor meg a zöldségfélét azon kezdem el megpirítani, majd adok hozzá vizet, és úgy párolom át.
Én a kész fõzibe keverek egy pici kávékanálnyi oliva olajat. Nem rossz az íze tõle a fõzinek, a kislányom simán bevágja. 6 hósan még nem biztos, hogy adsz a babádnak husit, szóval addig marad ez a megoldás.
Az olajat azért adjuk hozzá, hogy telitetlen zsirsavakhoz jusson tõle a gyerek, mert azok szükségesek a zsirban oldódó vitaminok felszivódásához. Épp ezért a kész fõzelékbe kell tenni evés elõtt, amikor már nem éri több hõhatás az olajat. (Ezért érdemes a Vigantolt is pl. szoptatás, vagy más zsiros kaja elõtt adni, hogy hasznosuljon is)

Mit szóltok ahhoz, ha egy nő párja titokban felvételeket készít a párja testvéréről zuhanyzás közben?

Legjobb válasz: Szóval adott egy lány, az õ párja készít képeket a saját tesójáról? Vagy a lány tesójáról?

Szóval adott egy lány, az õ párja készít képeket a saját tesójáról? Vagy a lány tesójáról?
undorító! AZONNAL KIB.SZNÁM! gondolkodás nélkül!!!!!! Mit képzel magáról az ilyen...biztos nem bírnék soha többé még hozzá érni sem! 21/L
A kérdező hozzászólása: A lány tesója, és a pasi egyébként régóta baráti viszonyban vannak. A lány tesója nem sejt semmit, ki is lenne akadva.
A kérdező hozzászólása: egyébként a pasi felelõs beosztásban van
A "vadászösztön" nem beteges egy ereje teljében lévõ, potens férfitól, de az eszközkészlet annál inkább.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, az érdekelne szerintetek mennyire beteges ez egy 30 éves férfitõl? A tesója nem tud róla, ki is készülne.
Érdemes megkérdezni a testvért is, hogy tud-e errõl, - fontos a reakció. Az egyik "gyógymódszer", hogy a testvéred akkor tisztálkodik - amennyiben kénytelenek vagytok egy fedél alatt élni, - amikor ott vagy a lakásban a "pároddal", - ekkor "elveszed tõle a játékát", illetve döntést kell hoznia, hogy milyen irányú szenvedélye az erõsebb (és Ki iránt).
A kérdezõ testvérérõl készülnek a felvételek, - és valószínûleg nõnemû az illetõ úgy, ahogyan a testvére is. Errõl az a véleményem, hogy tisztességtelen, jellemtelen magatartás. Ha leülsz megbeszélni ezt a pároddal (?), akkor nagy valószínûséggel õ fog "megsértõdni", - hogy "milyen alapon matatsz a telefonjában"!? Fajulhat ez akár hisztérikus, tettleges számonkérésig is akár. :( - Mondjuk az sem túl jellemes dolog, hogy "eddig is eljutottál", - de bizonyára "megküzdött" a párod (?) ezért a "bizalomért". Ha nem beszéltek errõl õszintén, akkor meg abban a hitében erõsíted meg, hogy ez így "helyes". Ettõl függetlenül - férfiként javaslom (!), - hogy szegezd a "párodnak" mégis csak neki azt a kérdést, hogy melyikõtökkel szeretne élni a jövõben! (?)
A kérdező hozzászólása: A lánynak a testvérérõl, aki szintén lány.
Kicsit kifejtenéd? Mondjuk az se mindegy, hogy a bátyjáról vagy a húgáról...
A kérdező hozzászólása: a voyerizmusban mi a vadászösztön? nem megszerezni akarta a lányt, csak rejszolni rá. meg az amire gondolsz nem csak férfiaknál van meg hanem nõknél is ugyanúgy.

Normális dolog az ha a barátnőm teljesen "passzív" a szexben? Lefekszik mint egy darab fa, közben persze csókolózunk, és simogatjuk egymást, de ezzel kész.

Az els? pár szexet még élveztem, de most már képtelen vagyok rendesen felizgulni, nem vagyok elég merev a behatoláshoz, az utolsó pár szex nem sikerült, csak ?t tudtam a csikló simogatásával és közben csókolózással eljuttatni az orgazmusig. Az orális szexet teljesen elutasítja, és csak sötétben tud szeretkezni mert szégyenl?s, és kizárólag abban a pózban hogy ? van alul. Teljesen elkeseredtem, lelkileg padlón vagyok, mert egyébként szeretjük egymást és ezen kívül minden tökéletes a kapcsolatunkban.

Legjobb válasz: Kapcsolj fel egy kislámpát,és elégítsd ki orálisan-közben simogasd a hasát,combját,adj mindenhova puszikat,hogy feloldja a gátlásait,utána kérdezd meg milyen volt és a simogatást ne hagyd abba..és mond meg,h szeretnél vele más pózt kipróbálni,és hangoztasd h mennyire imádod minden porcikáját!és h szeretnéd õt látni szex közben úgy h õ van felül,mert imádod!

Kapcsolj fel egy kislámpát, és elégítsd ki orálisan-közben simogasd a hasát, combját, adj mindenhova puszikat, hogy feloldja a gátlásait, utána kérdezd meg milyen volt és a simogatást ne hagyd abba..és mond meg, h szeretnél vele más pózt kipróbálni, és hangoztasd h mennyire imádod minden porcikáját!és h szeretnéd õt látni szex közben úgy h õ van felül, mert imádod!
elõször én is ilyen voltam, hogy sötétben kellett csinálni, mindig én alul és darab a feeling, de aztán a barátom sokat segített abban, hogy feloldódjanak a gátlásaim :) igazából az egész bennem dõlt el, hogy tényleg akartam-e, de szükség volt a barátom türelmére is.. próbáld úgy kezdeni, hogy teljes! sötétben megkéred, hogy legyen õ fölül, aztán finoman irányítsd, meg mond neki hogy ez így most nagyon jó stb.. az orálra nem tudom, hogyan vezethetnéd rá, nekem azzal sose volt problémám :) a fa darab feeling ellen, meg neki kell éreznie, hogy min kell változtatnia.. nézess vele egy kis pornót :) majd a sötétség ellen tégy legutoljára és szépen fokozatosan :) elõször félhomály, majd kis lámpa stb :) remélem tudtam segíteni :) 18/l
hallod ne hagyd magad, légy gyöngéden erõszakos. muszáj irányítanod, ha õ nem rendelkezik kellõ fantáziával. de ha nem megy sajna nem biztos hogy kell ezt a kapcsolatot erõltetni(mármint ha téged ez ennyire zavar). ja és beszéljetek róla nyíltan õszintén.
Sezeintem a te barátnõd nem fatuskó, mert legalább élvezi! És ez már jó, mert vannak nõk, akik hiába sz*pnak, meg bármit csinálnak, ha egyszer nem figyel magára és képtelen élvezi a szexet. Jééé, akkor legalább tudom hogy kell egy pasit impotenssé tenni! akkor már értem, miért akart velem ke*élni az elsõ párom vakító világosságban! Bár én nem vagyok szégyenlõs, mert jó testem van, de a félhomály és a majdnem sötét jobb a nõknek, mert jobban tudnak az élvezésre koncentrálni. Amúgy sem normális vakító világosságban szexelni, egyszerûen a környezetre figyel az ember, és nem tudja magát elengedni. Próbáljátok meg félhomályban, mondjuk húzzátok el a sötétítõt. Szerintem gáz h neked nem áll fel. Különben mit érne, ha szpna meg aktív lenne, de sohasem élvezé? Én úgy voltam vele, ha én a pasival foglalkozom, engem nem izgat annyira, mint ha a pasi az aktív. Sztem a nõk nagy része igényli ezt. Szóval megoldás a félhomály.
mi lenne ha ezt elmondanád neki? be fog pánikolni, és majd változtat a dolgokon. amúgy nem, nem normális amit a barátnõd csinál. 1. nem engedi az orált (de mért?) 2. csak sötétben hajlandó szexelni (ez mi a franc mégis?) 3. csak 1 pózt ismer 4. darab fa 4 ponton is gáz amit a barátnõd mûvel, jó az orál az még nem annyira gáz... de a többi...egyenként is probléma, nemhogy ez így összesen....figyi, erre mondják, hogy a csaj szar az ágyban. õ szar. méghozzá nagyon is. úgyhogy nem a te hibád h nem áll fel, hanem csak is az övé. beszéld ezt meg vele, mert ez csak rosszabbodni fog, és rámegy a kapcsolatotok.
Kösd be sállal a szemét. Õ nem lát, te viszont igen és hátha a gátlásai is oldódnak és elkezd kezdeményezni!
nekem is volt már ilyen odvas fatuskó barátnõm:) katasztrófa, menekültem is !!!:)
A kérdező hozzászólása: Már beszéltünk errõl, õ azt mondta hogy különb nõt érdemlek és hagyjam el. De képtelen vagyok mert hibái ellenére szeretem.
A kérdező hozzászólása: Nem engedi hogy orálisan izgassam :(
vigyél be egy kis romantikát, különben nem irtad kb mióta csináljátok, mert ha nem régóta, és még ritkábban is akkor valamennyire megérthetõ, hogy nem megy neki a több póz, az elején én se nagyon élveztem az orál, de végül valahogy megszerettem, próbáld meg neki, finom elmesélni fokozatosan, hogy mit is szeretnél, hogy neked úgy jobb, kezd a félhomállyal, mondd meg neki hogy szereted látni ha élvez valamit, haneki jó valami, és hogy úgy neked is jobb 18/L
A kérdező hozzászólása: k.b. másfél hónapja járunk és 1 hónapja szexelünk eddig 3-szor jó volt nekem igaz akkor meg õ nem tudott elmenni, utána k.b. 3-szor nekem nem jött össze, viszont kézzel kielégítettem. Ja és 34 és 35 évesek vagyunk.
Érdekes, amit írtál. Azt hittem fiatalabbak vagytok, de legalábbis a barátnõd. Olvastam egyszer, h a nõk 90%-a 35 éves koráig nem is él át orgazmust. Én is nõ vagyok, 26. Az elsõ komoly kapcsolatom majdnem 6 évig tartott (16-22), de orgazmusom egyetlen egyszer sem volt. A következõ, 3, 5 éves kapcsolatomban sikerült elõször átélnem, azt is csak úgy, ha én voltam alul. A legutóbbi kapcsolatomban (7 hónap) már ez az egész megváltozott.. bár orálisan nekem nem megy, de azért jól esik. Sokáig azonban -még régen- azt hiszem én is csak feküdtem, "mint egy darab fa". Ennek azt hiszem az volt az oka, h nem voltam biztos magamban, abban, h amit csinálnom "kellene" azt jól tudnám csinálni. És én sem szerettem fényben szeretkezni, mert nem tartottam magamat tökéletesnek, zavart, ha a partnerem látja az arcomat. Ez mára elmúlt, a villanyt legtöbbször én oltom fel, de rengetegszer szeretkezünk reggel, vagy napközben is. Szerintem csak gátlásos..légy türelmes, segíts neki, menni fog. Esetleg próbáljátok, h õ van alul, de hason fekszik.. akkor nem lát téged, te se õt. Ez anno nekünk segített. Sikert és kitartást, pláne, ha szereted.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este kicsit változtak a dolgok jó irányba, beleegyezett hogy menjen a tv, egy zenecsatornára kapcsoltam halkan.(Nekem ez a fény elég volt hogy csodálhassam a testét) Másfél-két órán át szeretkeztünk és négy orgazmusa volt :) Az elsõ kettõt a csiklója kézzel izgatásával értem el közben persze csókolózás mert azt mondja istenien tudom csinálni :) a harmadiknál azt hiszem megtaláltam azt a bizonyos G pontot :) A negyediknél már elég merev voltam hogy betegyem és végül majdnem sikerült egyszerre elmennünk. Az orális izgatást mondjuk még mindig elutasítja de már nem érdekell. Az önbizalmam visszatért, most nagyon boldogok vagyunk mindketten.
Mi köze ennek a fogászati kezeléshez?
A kérdező hozzászólása: Mûfogsor közgyógy igazolványra.
Várd meg, amíg megjön az új igazolvány. Nem lehet az már olyan sok idõ.Egyébként a Társadalom biztosítónál tudsz érdeklõdni ez ügyben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszt!
Én inkább az utolsó 2 közül választanék.
autószerelõ
Hali! Elsõsorban az autószerelõ szakmát ajánlom, most végeztem el én is és merem mondani hogy józan-paraszti ésszel szinte bárki lehet autószerelõ, fõleg ha szeret szerelni, bütykölni. Édesapám traktoros, sokat segítettem neki régebben is, de mára a szakmája nagyon kihalóban van, a maszekok szinte mindenhol törnek fel és az állam is mindig alájuk tesz. Autószerelõ mindig fog kelleni, gondolj bele hogy a manapság gyártott hibrid autókhoz is kell szerelõ és a most 50 éves szerelõk már nem nagyon fogják megélni hogy egy olyan begurul valami szerelésre. A Szerszám-készítõ szakma is igen jó, de oda iszonyatosan jól kell tudni rajzolni, jó térlátás és sok tanulás kell.
Autószerelõ én is annak tanulok és eddig tetszik kivéva a müszaki rajzot az egy kicsit problémásabb de meg lehet oldani:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!