Találatok a következő kifejezésre: A kész közül (47 db)

Ha házat akarunk építeni, milyen papírokat kell beszerezni? Mennyibe kerülnek? Ház alaprajzot mindig csináltatni kell, vagy lehet választani a készek közül? Úgy nem olcsóbb? És kb azért mennyit szoktak kérni?

Legjobb válasz: 1 lépés: keress 1 Tervezõt, és Õ felvilágosít, amennyiben felelõs kivitelezõ is lesz 1 ben mindent elmond, helyetted el intéz és Összeget is fog mondani! Nem akarom a kedvedet elvenni... ;) :D

1 lépés: keress 1 Tervezõt, és Õ felvilágosít, amennyiben felelõs kivitelezõ is lesz 1 ben mindent elmond, helyetted el intéz és Összeget is fog mondani! Nem akarom a kedvedet elvenni... ;) :D
Ha szerény a költségvetés neki se állj mert nagy csalódások fognak érni mikor félkész állapotnál el fogy a pénzed. Inkább vegyél használtat.

Illustratorba ha patternt készítek azt, hogy tudom menteni és berakni a színek közé?

Legjobb válasz: ha kész a pattern és rányomtál hogy done, automatikusan berakja a swatch-ba. ha megakarod õrizni, save swatches.

ha kész a pattern és rányomtál hogy done, automatikusan berakja a swatch-ba. ha megakarod õrizni, save swatches.


Ha úgy írja a recept, hogy a kész tésztalapot félbevágjuk, hogy a közé kenjük, akkor azt hogy tegyem meg?

Késsel? Vagy mivel és hogyan a legegyszerûbb, hogy szép egyenes legyen mindkét lap?

Legjobb válasz: Késsel . Ha nem vagy biztos benne ,hogy szép egyenesen tudod vágni,akkor tegyél vonalzot mellé ,így tuti hogy sikerül.

Késsel . Ha nem vagy biztos benne , hogy szép egyenesen tudod vágni, akkor tegyél vonalzot mellé , így tuti hogy sikerül.
Én vagyok a kettéhajtós. Van még kérdés?
Na akkor jó! És ráadásul praktikus is, és tuti a két egyforma lap kettévágás után.
A kérdező hozzászólása: Már sikerült megérteni... :D
Én értem. Mit nem értesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, bár az utolsót még végig kell gondolnom mégegyszer, hogy most mi is van. Jó vagyok értõ olvasásból, de meg kell fejtenem... Ez a cérnás dolog lesz a nyerõ! :)
Én ha ilyen receptem van, akkor ugy oldom meg, hogy a legnagyobb tepsimbe sütõpapiron megsütöm a tésztát. Egy nap téglalap lesz. Ezt simán kettévágom, majd megkenés után össze boritom a két darabot. Érted? Nem egy kis magas tésztám lesz, hanem egy nagy lapos. Igy kizárom annak a lehetõségét, hogy nem tudom kettévágni a tésztát.
Egyik kicsit bevágott széléhez teszed a cérnaszálat és áthúzod a tortalap között.
Késsel körbemetszed, majd cérnával vágod szép, így egyenes lesz.
A kérdező hozzászólása: volt már olyan, hogy tortalapot félbevágtam és kúp alakú lett az alsó része :(
A kérdező hozzászólása: Nincs, köszönöm mindenki segítségét! :) BÚÉK!

A The Sims 3-ban hol találom azokat a képeket amiket a játék közben készítek?

Csináltam pár képet és amikor bemegyek a Dokomentumok/Electronic Arts/The Sims 3/Screenshots nincs egy darab se, akkor hol keressem?

Legjobb válasz: hogy ha elmenteted a játékot úgy hogy a képeket csináldtad akkor ott kell lenni e a dokumentumban !

hogy ha elmenteted a játékot úgy hogy a képeket csináldtad akkor ott kell lenni e a dokumentumban !

A kész bébiételek közül melyik fogja meg a babát? az alma után mi következzen? 5hónapos kisfiú mamája

Legjobb válasz: Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl,csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.

Jöhet a banán, de csak módjával, mert szorulást okozhat.almához pedig reszelt babapiskótát is keverhetsz, nagyon szeretik a babák, de a védõnõk nemannyira.A körtés bébiétel pedig meghajthatja, de miért bebiétel? Csinálj neki frissbõl, csak le kell reszelni, meg turmixolni stb, vagy villával összeöröd. 10.-e annyiba kerül mint az üveges.
A babapiskótával vigyázz, abban tojás van, azt régen is csak akkor adták, amikor már tojást is kapott a baba. Reszelj hozzá háztartási kekszet, abban nincs tojás. A védõnõnek nem kell tudni, sikítófrászt fog kapni tõle :D
igaz, akoor inkább ht keksz. 1. válaszoló.ja igen mert a védönõ még a 10 éves gyereknek is anyatejet adna kizárólag.

A nőstény betta oldalán a függőleges csíkozás mikor jelenik meg? Amikor az ikrák beérnek, ezzel jelezve környezetének, hogy kész a szaporodásra, vagy csak az ívás közben jelennek meg?

Legjobb válasz: egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé,ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!

egyik se ...akkor jelenik meg ha 1 hím közelébe kerül és a hím udvarolva közeledik felé, ekkor meg lehet állapítani hogy kész-e az ívásra...ha csíkos akkor kész ha nem jöttek létre csíkok akkor nincs még kész és ne rakd õket egybe!!!!Pasztel és egyéb világos színû nõstényeknél úgy se fogod látni a függõleges csíkosodást!!!!
A kérdező hozzászólása: értem.... egy befõttes üvegbe tettem a nõstény bettámat és így behelyeztem a hím akváriumába. a hím nagyon teszi magát, folyton ott villog a befõttes üveg elõtt és a nõstényrõl sem mondhatom el azt hogy teljesen elutasítja a hímviselkedését... de a nõsténynek világos barna a színe... ilyenkor mi a teendõ... azt mondod ennél nem is látom majd a függõleges csíkozást?
hát ha barna akkor elvileg kéne...én csak azt mondtam hogy vannak világosabb egyedek is mint pl:egészen fehér, rózsaszín, vagy átlátszó meg minden féle...nekem is van 1 rózsaszín nõstényem és az azon még soha se láttam a csíkokat....de persze van nekem is kék piros sárgás meg barna nõstényem is!!!
A kérdező hozzászólása: hát nem barna csak valahogy ahhoz van közel elsõ ránézésre :D inkább most hogy így jobban nézegetem, a háta szürke és amúgy meg olyan fehéres csak ugye rajta van a hosszanti csíkozás ami mutatja hogy nõstény... de például a hosszanti csíkok közt fehér...ja.... a hím meg most csinálja a habfészket hm.. nem tudom mi legyen... a hím odamegy a befõttesüveghez és kopoltyúit uszonyait kifeszíti aztán megy vissza csinálni a fészket és ezt így váltogatja
A kérdező hozzászólása: http://www.halywood.gportal.hu/portal/halywood/image/gallery.. http://gabrinus.hu/e107_images/newspost_images/betta-pi-fema.. tehát ha a két kép közül kéne választanom, akkor az elsõ... ilyesmi, csak nem ennyire fehér, egy árnyalattal sötétebb
A kérdező hozzászólása: hát én már nagyon sokat olvastam utána ezeknek a dolgoknak, és mindent tudok onnantól hogy ívik...:D de a lényeg kimaradt... tenyésztek én már kék gurámikat is de azokkal sincs sok gond... egybe teszem, majd ha akar leívik, csak utána ki kell venni a nõstényt, meg majd a hímet is.... a bettánál meg pont ez a nehéz ugye, hogy mikor lehet összetenni.... na mindegy.... majd megtanulom... a kérdéseidre a válasz : a hím vérvörös színû és tele van téve az akvárium teteje lebegõ növények, és egy tenyérnyi levél alá építi a fészket.
Én készen vagyok a következõre...
hány évesek vagytok? fiúnak vagy lánynak kéne tanács?
hát akkor talán azon lennék, hogy legyen sima pihi, hát hogy kitaláltad, hogy nem
Velem ilyenkor beszélgetni kell. Szokta is mondani a párom, hogy fura egy nõ vagyok, hogy nem elõtte kell beszélgetni, hanem utána.
altalaban megolelgetjuk egymast egy picit talan beszelunk de en annyira ra vagyok gerjedve a farkara hogy multkor is amikor mar "pihenore alltunk volna" ujra felizgattam xD szoval allandoan piszkalom "szegenyt" eddig csak egyszer aludtunk egyutt de almomban kiskifli nagykifliben en voltam a kicsi es arra keltem hogy hatranyultam es simogatom a mar egeszen merev peniszet xD gondolom o is orult az ebredesnek nah meg en is orultem.
futok egyet a ház körül
én csinálok egy kávét, meg pattogatok kukoricát...
szabad program

Mikor kell tennem egy kiskanál olajat a fözibe? Mikor már kész és belekeverem, vagy fözés közben? 6 honapos babának

Legjobb válasz: Eleinte ha kész a fõzelék, 1dl-hez 1 kávéskanál olaj. Én semmi extrát nem használtam, sima napraforgó étolajat tettem bele. Sokan esküsznek az extra szûz olivára, ezt neked kell majd eldönteni.

Eleinte ha kész a fõzelék, 1dl-hez 1 kávéskanál olaj. Én semmi extrát nem használtam, sima napraforgó étolajat tettem bele. Sokan esküsznek az extra szûz olivára, ezt neked kell majd eldönteni.
Az olaj rákkeltõ. De ha a kész fõzelékbe teszed, akkor még rossz ízû is. Próbáld ki, ha magadnak fõzõl fõzeléket, és csak a készbe öntesz olajat. Én a fõzés kezdetén a rántást készíteném olajjal( de inkább zsírral).
Én rögtön az elején, tehát ha húsos fõzit készítek, akkor az olajon pirítom meg a husit, ha csak pl. cukkini vagy tök, vagy valami ilyesmi fõzeléket csinálok, akkor meg a zöldségfélét azon kezdem el megpirítani, majd adok hozzá vizet, és úgy párolom át.
Én a kész fõzibe keverek egy pici kávékanálnyi oliva olajat. Nem rossz az íze tõle a fõzinek, a kislányom simán bevágja. 6 hósan még nem biztos, hogy adsz a babádnak husit, szóval addig marad ez a megoldás.
Az olajat azért adjuk hozzá, hogy telitetlen zsirsavakhoz jusson tõle a gyerek, mert azok szükségesek a zsirban oldódó vitaminok felszivódásához. Épp ezért a kész fõzelékbe kell tenni evés elõtt, amikor már nem éri több hõhatás az olajat. (Ezért érdemes a Vigantolt is pl. szoptatás, vagy más zsiros kaja elõtt adni, hogy hasznosuljon is)

Nem tudok két iskola közül választani. Zalaegerszegre az Adyba nyelvi elõkészítõt, vagy a Csányba az informatikát éri megjelölni elõbb! Utána fõsulira vagy egyetemre szeretnék menni! Melyik suliban kapok nyelvvizsgát? Melyik jobb?

Segítsetek pls! szûk az idõ!

Legjobb válasz: Ha csak ez a kettõ jöhet számításba, akkor szerintem inkább az Ady-t válaszd. Nyelvvizsgát egyébként bárhova jársz is tudsz szerezni, de gondolom, az elõkészítõ megkönnyítené a dolgodat.

Ha csak ez a kettõ jöhet számításba, akkor szerintem inkább az Ady-t válaszd. Nyelvvizsgát egyébként bárhova jársz is tudsz szerezni, de gondolom, az elõkészítõ megkönnyítené a dolgodat.
A kérdező hozzászólása: 66 pontos lett a felvételim.
Lehet, már nagyon el van késve a válasz. Ha mégse, akkor a nyelvi elõképzõkrõl sok rosszat hallani, magam is rossz tapasztalatokat szereztem. A legtöbb helyen idõpocsékolás, semmi konkrét eredménye, kimenetele nincs, csak egy évvel tovább jársz az adott iskolába. Néha hallani olyat is, hogy valóban intenzív nyelvtanulással telt el és esetleg nyelvvizsga lett belõle, de ez nagyon ritka. Utána kellene nézni, a nevezett iskolában mennyire veszik komolyan az elõképzõt.
Osztom utolsó válaszát.Ne menj nyekbe, mert ha rossz tanárokat fogsz ki(mint én..:P), akkor lesz egy elpocsékolt éved, ami igaz, hogy laza, meg 14-15 évesen dolce vita, de késõbb rájössz, mennyire elrontottad, ha neked is úgy jön ki a lépés, mint nekem, és még sok más embernek.Nagyon bánni fogod, hogy sok osztálytársad már rég leérettségizett, egyetemre jár, te meg még a gimiben ücsörögsz.10.ben számíthatsz majd a bukdácsolásra is, gondolom nem kell magyaráznom, miért is.És csak a nyelv miatt bukni egy évet..nagyon nem éri meg.Sok barátnõm, aki 4 évesre ment, még úgy is le tudta tenni akár a felsõfokút is.Ellenben az én nyekes osztályomban 33ból csak 16an nyelvvizsgáztak, abból 3 alapfokút, 12 közép, és 1!, mindössze egy ember tudta letenni a felsõfokút!Pedig egy évünk volt rá...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!