Találatok a következő kifejezésre: A kérdésem szólna, akiknek már (6 db)

A kérdésem azokhoz szólna, akiknek már kételkedtek abban, hogy valóban terhesek-e. Mi alapján döntöttetek a tabletta mellett vagy ellene?

Szóval, biztos sokan voltatok már úgy, hogy nem volt biztos, hogy most teherbe estetek-e vagy sem.. azt szeretném megtudni, hogy mi alapján és döntöttetek és hogy mi lett bel?le.. Jó döntés volt? Esetleg az utána jöv? abortusz, ha nem?..

Legjobb válasz: Elírtam a kérdésbe, *akiik

A kérdező hozzászólása: Elírtam a kérdésbe, *akiik
En vettem mar be 72 orast, mikor elszakadt a gumi. Az eg vilagon semmi bajon nem volt tole, meg sem ereztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha én az elsõ szeretkezésnél nem is véreztem, akkor mondjuk lehet, h most se lennének olyan mellékhatások? Mennyibe kerül a 72 órás? Többféle van?..
Ugy tudom többféle van. Bármelyik ambulancián felírják neked. Én évekkel ezelõtt vettem be egyszer, (6-7éve!) akkor ha jól emlékszem 1000körül volt. Semmi bajom nem volt tõle, 4napra rá megjött a mensim, aztán 1 hó és visszaállt a régi rend. De ne várakozz túl sokat, ha már megtörtént a dolog, menj el egy dokihoz, vedd be a gyógyzsret egy abortusznál semmi nmlehet borzalmasabb! Ma még csak szerda van, ha ma beveszed csüt-re semmit nem fogsz észlelni! Sok sikert!
Miért akarsz 72 órás tabit bevenni? Akkora baj történt? Mert ha csak bebeszéled én nem ajánlom. Nekem közeli ismerõsöm szedte be, de totál kész volt tõle. Hihetetlen erõs mensi görcsökkel és vérzéssel járt. Egy hormonbomba végül is. Persze minden ember szervezete másként reagál erre. Ha neked fontos a csütörtök akkor ne kockáztass, mert lehet hogy az agyad nem teljesen fog a feladatra koncentrálni, . mert ideges vagy (ilyenen szerintem mind átesünk valamilyen formán az életünk során), de ha a tabi ne adj isten kiüt akkor felkelni se fogsz. Ha gondolod nagyon szívesen beszélek veled priviben. Az egyetemen annó nagyon sokat tanultam a témáról és szeretek segíteni ha tudok. De persze minden a te döntésed, de szívesen meghallgatlak. Azt hiszem kiírja hogy írhatsz nekem privát, ha gondolod. Üdv
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat. Hát, igen, ma már szerda van, és nem fogom bevenni valószínûleg. A barátom anyukája orvos, (gyermekorvos, háziorvos) és azt mondta, h kizárt , h az legyek. És anyu is ezt mondta, úgyhogy inkább megnyugszom. Csak valahol persze ott van még a para... de elvileg kizárt, és ez a lényeg. Az az 1% meg mindig ott lesz.

Kérdésem azokhoz szólna akik már nagyon fiatalon együtt élnek (16-25) hogyan telik a napotok, ki hogy dolgozik, tanul, hogy osztjátok be az időtöket, mennyi jut a barátokra?

Legjobb válasz: Párom dolgozik, én suliba járok. A házimunkát én végzem, a haverokkal hetente-havonta talizunk.

Párom dolgozik, én suliba járok. A házimunkát én végzem, a haverokkal hetente-havonta talizunk.
Dolgozok napi 8 órába, mellette esti suliba járok hetente 2x. Párom dolgozik napi 8 órába délelõtt. Én 3 mûszakba dolgozok. Ha én is délelõttös vagyok, akkor délután találkozunk mikor nincs sulim, ha déltános vagyok akkor este találkozunk, mikor este dolgozom, akkor délután találkozunk, én meg délelõtt alszom. Barátokkal hetente találkozunk hétvégén, amikor összejön.
Mindketten dolgozunk, egy helyen. A munkatársaink a legjobb barátaink, meló után mindig beülünk sörözni. Majd hazafele beugrunk a boltba, hazamegyünk, fõzünk vagy rendelünk valamit, tévézünk, szexelünk. Hétvégenként takarítunk, elmegyünk ide-oda.
25 leszek, lassan 2 éve élünk együtt. Elmegyünk munkába, hazamegyünk délután, együtt töltjük az estét, közösen fõzünk/takarítunk (vagy felváltva), eljárunk otthonról kettesben is. Annyi idõ jut a barátokra, amennyit szánunk - ha van kedvünk egy héten 3x is áthívjuk õket/kimozdulunk velük, ha nincs akkor 2 hétig egyszer sem. Azért ha összeköltözik az ember valakivel akkor már nem a haverok a fõ szempont az életben. Bár azt nem igazán értem, hogy a 20+ miért lenne "nagyon fiatal" az együttéléshez.
25 évesek voltunk mindketten, amikor összeköltöztünk, de nem érzem, hogy "nagyon" fiatalok lettünk volna akkor, én már 19 éves korom óta a szüleimtõl külön élek, szóval nem az összeköltözés okán költöztem el tõlük. Párom úgyszintén már évek óta külön élt a szüleitõl. Barátokra pont annyi idõm jut, mint amikor még nem voltunk együtt, ebben nincs különbség. Én egyetemre járok, mellette tanítási idõben dolgozom (egy iskola a munkahelyem, nyáron így se egyetem, se munka, nyári munkát itt nem könnyû találni), szóval most itthon vagyok. De év közben reggel elmegyek az egyetemre, vagy a munkahelyemre, párom elmegy dolgozni. Délután mindenki hazajön, elvégezzük az itthoni teendõket, aztán csinál mindenki amit szeretne. Este filmet nézünk, vagy olvasunk, fõzünk, van, hogy átjönnek a barátaink, vagy mi megyünk valahova, ilyesmik.
Én (nõ) 23, párom 29 éves. 1 éve költöztünk össze, sajnos én itthon vagyok, nem dolgozom, párom du. 2 melózik. Mikor hazajön együtt ebédelünk, közben átbeszéljük a nap történéseit, filmet nézünk, általában este együtt csinálunk vacsorát. Sajnos ritkán jut idõnk találkozni a barátokkal (párom 7 napból 6 dolgozik, a barátok is) de havonta elhivjuk õket hozzánk egy kis iszogatásra, nyáron grillezésre. De ha van +1 szabadnapja akkor inkább azt együtt töltjük, elmegyünk vacsizni, mozizni stb.
én 25 vagyok a párom 23...2.5 éve vagyunk együtt ebbõl több mint egy éve lakunk együtt. mind a ketten hajnalban megyünk dolgozni és este érünk haza mivel nyár van több a meló is. képzelheted h milyen fáradtak vagyunk estére kelve. Eszünk, megfürdünk és úgy esünk be az ágyba. Barátok?! nagyon magunkra sincs idõnk.
Én 18 voltam, mikor találkoztunk, õ 23. Rá bõ egy évre költöztünk félig-meddig össze, mivel én másik városban tanultam, de átmentem levelezõre. Napközben dolgoztam, tanultam délután együtt megcsináltuk a házimunkát. Barátokkal néha hétköznap is találkoztunk, de inkább csak hétvégente, szombat este. Akkor is mindig másnál vacsiztunk, mert csak soká került ránk a sor, így mindig volt egy-egy lazulós esténk, amikor nem nekünk kellett fõzni. A péntek délután a mai napig a miénk, a szombat a szülõké, és vasárnap pihenünk, készülünk a munkára. Azóta az egyetemet befejeztem, de ez a rendszer valahogy megmaradt.

Lányok, akiknek volt már alkalmi szexpartnerük! Hozzátok szólna a kérdésem?

Na az a helyzet hogy kissé meguntam a kapcsolatokra. Eddig 3 barátom volt, ebb?l 2 megcsalt, a másik 1-gyel pedig megegyeztünk, hogy legyen vége, mert kialudt a szerelem. Õszintén szólva most egy jó darabig nincs is kedvem "szerelembe esni", mert már nem akarok emiatt szenvedni. Viszont arra kapható lennék hogy alkalmanként lefeküdjek valakivel...

Legjobb válasz: Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L

Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L
Szerintem alkalmi szexpartnernek érdemes nem vadidegent választani, hanem inkább egy olyan embert, akit már régebben ismersz, egy havert vagy közelebbi ismerõst mondjuk. A pasik nem hinném, hogy nagyon ellenkeznének ez ellen, de biztos van kivétel. Szerintem ha határozottan megmondod nekik, mit akarsz, akkor belemennek. 22L
Ugyan melyik fiú az, aki visszautasítaná... ne hülyéskedj. Fogadok, hogy itt is írnak majd páran ajánlatot.
Igazad van még nem vagy ribi. de jó úton haladsz.
11-es vagyok. Ha már nem vagy szerelmes beléjük, akkor semmi gond, tisztázzátok le, mit is szeretnétek egymástól. Nem erkölcstelen, eddig is megtetted, érzelmek nélkül is lehet:)
A kérdező hozzászólása: hát ez jó ötlet lenne, csak az exeimbe szerelmes voltam... velük nem akarok ilyesfajta kapcsolatot. :/ kicsit erkölcstelennek érezném vagy nem is tudom.
Az a pasi aki nek nincs csaja és tese vagy ronda akor bele megy. nem etõl néznek ribancnak ha meg anak néznek ki nem szarja le nem azon mulik a boldogság minek néznek,
Neked csak úgy nincs kedved szerelembe esni? Csak úgy bele szoktál esni? Ez így megy? Hol az a gödör? Had álljak én is oda!
elõzõ jajaja :D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok és nem is leszek az soha, na puszi.:) 17:26: és hogy mondtad pontosan? nos igen nekem nagyon fontos mit gondolnak az emberek rólam...és olyannál próbálkoznék persze, akit nem látok utána gyakran:)
A kérdező hozzászólása: miért tartod elképzelhetetlennek?:o az itteni ajánlatokra pedig nyílván nem vagyok kíváncsi.. szóval elõre is szeretném leszögezni hogy ne írogasson senki, köszönömszépen. csak a kérdésre szeretnék választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!:)
A kérdező hozzászólása: jaj de vicces valaki! nem voltál még szerelmes? nem nehéz annak lenni ha találsz egy olyan partnert aki külsõre és belsõre is megfog, ráadásul olyanokat mond amiktõl különlegesnek érzed magad:) de a tinikori szerelmek nagy része csalódással végzõdik és már elegem van a csalódásokból!...és nekem eddig a szerelem több rosszat hozott mint jót. érted már?!
Én az exemmel jártam össze anno, amíg nem lett más:) Testi szükséglet, meg ismertem is, tudtam, mire számítsak:) Vele nem tudnád ezt megbeszélni?
én mindenképp idegen fiúnál próbálkoznék. elmész szépen a barátnõkkel bulizni, biztos lesz akivel tetszeni fogtok egymásnak, és ha mindketten úgy akarjátok, megbeszéltek egy találkozót is. és ha ott úgy alakul, akkor megmondod kerek perec mit akarsz. engem relatíve sokan betaláltak így. általában így nézett ki a forgatókönyv. amelyik normálisabb volt, azzal megbeszéltük, hogy csak szex és semmi egyéb, de van olyan is aki nem tudja mit akar.

Akiknek van már gyereke azokhoz szólna a kérdésem?

Mikor még nem voltatok várandósak (vagy ha azok voltatok, de az elején) akkor ti érzetétek, hogy milyen nem? gyereketek lesz? Mert az egyik tv m?sorban láttam, hogy jósoltak valakinek, hogy hány gyereke lesz, és milyen nem?. És a jósn? mondta, hogy 2 fiút lát. Erre a jóslás alanya mondta hogy ? csak fiút tud elképzelni magának, és kett?t szeretne. Erre mondta a jósn?, hogy azért csak azt tud elképzelni, mert ? érzi belülr?l, hogy mik lesznek majd. Tehát végülis ez anyai ösztön. Én pl nem vagyok nagy pasizós, eddig csak 1 barátom volt. Már a családtól hallom, hogy nem bíznak benne, hogy valaha is lesz gyerekem, férjem meg végképp nem. De én mégis érzem belül, hogy valamikor lesz. Ez hülyeség? 19/L

Legjobb válasz: Régen én is úgy éreztem, csak lányom lehet. Mikor terhes lettem, éreztem, megálmodtam, hogy fiú, az is lett:)

Régen én is úgy éreztem, csak lányom lehet. Mikor terhes lettem, éreztem, megálmodtam, hogy fiú, az is lett:)
Én mindhárom gyerekemet "megéreztem " és rengeteg dolog van amit megérzek ( ha nem folytanánk el magunkba a megérzéseinket sokkal több dolgot "éreznénk" .
Nem hülyeség, ha igazán érzed, én is érzem, de annyira sok akadály zúdul rám, hogy jelenleg csak egy pislákoló fény, de azért érzem, hogy valamikor õ itt lesz velem. Viszont anyu akkor vagy nem figyelt eléggé, vagy el volt nyomva a megérzése, de öcsémnél nem érezte, hogy fiú lesz, az orvosok is lányt mondtak, már a neve is megvolt (Bettina), felszerelkeztek csupa lányruhácskával, egyetlen rokon bácsi mondta, hogy "még kinõhet neki", és a születésekor kellett kapkodni, mert kiderült, hogy fiú. Én lány lettem, velem minden egyértelmû volt, öcsém meg behúzta fülét-farkát...
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes dolog amúgy, mert mikor engem várt anyum, akkor õ is érezte, hogy lány leszek. Pedig akkoriban még nem volt olyan fejlett a technika mint manapság. Mégis tudta hogy lánya lesz, és fiú neven nem is gondolkozott. Meg mindig azt mondta, hogy neki csak lánya lehet. :)
Tudtam (éreztem), hogy lányom lesz. Pedig elsõnek fiút szerettünk volna, mégis tudtam, hogy nem az lesz. Azért nem mertem csak rózsaszínt venni :) , de 95 %-ra éreztem...:) Az is lesz. Nemsokára szeretnénk tesót és már most úgy érzem, h õ is lányka lesz. Mondjuk, most azt is szeretnénk, úgyhogy lehet, h megtréfál a sors... :)
Nem hülyeség, és te sem vagy hülye. Én már azelõtt éreztem az elsõ és a második gyerkõccel is, hogy lány lesz, hogy pozitív lett volna a teszt.
Én úgy éreztem, hogy sosem megyek férjhez, sosem lesz gyerekem. Erre férjnél vagyok és a jövõ hónapban születik a 2. lányunk. Viszont éreztem hogy lányok, mindkettõnél és a születési súlyukkal is álmodtam. Az elsõnél bejött a 2.-at majd lájuk a következõ hónapban. 28/N
Én megálmodtam, hogy fiam lesz.

Azokhoz szólna a kérdésem akik a vonzás (törvénye) tudatos alkalmazásával már értek el sikereket:Nehezebb egy konkrét dolgot legyen az egy tárgy vagy személy bevonzani mint ha csak általánosságban probálnád?

ugy értem hogy pl:nem tulajdonságok alapján akarnál bevonzani valakit(legyen ilyen meg olyan) hanem ugy probálod hogy xy-takarom, vagy nem azt hogy ilyen szuper telót akarok hanem mondjuk ugy hogy én egy nokia,vagy samsung,stb telot akarok.

Legjobb válasz: 2. válaszoló valószínûleg az fogja megkapni a kívánt személyt, akinek erõsebb az akarata, aki jobban tudja használni a vonzás törvényét.

2. válaszoló valószínûleg az fogja megkapni a kívánt személyt, akinek erõsebb az akarata, aki jobban tudja használni a vonzás törvényét.
Bizony, tételezzük fel, te vagy XY, szeretnéd bevonzani YY-t, YY szeretné bevonzani XZ-t. Ebben az esetben hogy ki kap meg, kit?
Nekem úgy mûködik, hogy egy konkrét dolgot akarok, viszont amit kapok, az funkcióilag tökéletes, de nem feltétlen ugyanaz. Embereknél mindkettõt próbáltam, mindkettõ ugyanolyan hatékony.
Második válaszolónál a pont. Az ilyen kérdésekre nem tudnak felelni a hívõk...
"Második válaszolónál a pont. Az ilyen kérdésekre nem tudnak felelni a hívõk." A hívõk? :D Mintha a fenti mondattal egy gyors bizonyítás keretében kiderült volna, hogy mindenki hülye, aki hisz az ilyesmiben. Béla rányomul Katira, Pisti is rányomul Katira, akkor kivel jön össze Kati? Ennyi erõvel erre sem tud senki válaszolni akkor, amikor csak ennyit tudunk a dologról. Ez az egész sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek sokan gondolják. Sok hülyeséget olvastam már úgymond "hívõk" és nem hívõk (szkeptikusok) tollából is.

Akinek már volt Heresérv mûtétje, hozzá szólna a kérdésem? Többi lent.

Nem rég voltam Urológusnál, és megállipototta, hogy heresérvem és elküldött röntgenre, amire jövöhéten kerül sor, és utána minden bizonnyal mütét lesz belõle. Nem igazán mondtam el senkinek, fõleg nem szülõknek, mert nem akarom hogy idegesek legyenek. És a kérdésem az lenne, hogy ha elmegyek mütétre, az értékeimet olyankor elzárják, vagy mit csinálnak.. gondolok itt: Pénz, Mobil stb. Vagy mindenképp muszály leszek elvinni valakit magammal, aki vigyázna a dolgaimra addig? A másik kérdés, egy ilyen mütétben benne van a halál kockázata? Elõre is köszönöm a választ/válaszokat.

Legjobb válasz: A korod írhatnád ide .

A korod írhatnád ide .
A kérdező hozzászólása: 24éves vagyok.
"az értékeimet olyankor elzárják, vagy mit csinálnak.. gondolok itt: Pénz, Mobil stb." Alapesetben nem zárják el, de ha megkéred az osztály ápolóit, akkor beviszik a ápoló szobába, de ha a szobatársaidat kéred meg azok is figyelnek majd rá. Ha kérsz külön szobát (ami külön pénzbe kerül), akkor ott van csukható trezorszerûség is. "A másik kérdés, egy ilyen mütétben benne van a halál kockázata? " Mint minden dolognak az életben, ennek is van statisztikailag esélye a halálra. Azaz annak is van kockázata, tehát egy bizonyos százalék esélye hogy meghalsz, ha mondjuk biciklizel, vagy fogpiszkálót rágicsálsz, vagy átmész az úton, vagy megfázol vagy vagy vagy tehát mindennek van kockázata. Ebbõl kifolyólag ennek a mûtétnek is van kockázata, és benne van az is, hogy meghalsz. DE! A fentieknek is kicsi az esélye, ahogyan ennek a mûtétnek is, ezen ne õrlõdjél.
Heresérv , mint olyan kicsit megtévesztõ, mert itt 2 dologra is gondolhatunk.A lágyék sérvet is heresérvnek nevezik a köztudatban.Ez az itt beszélt esetek 99 % át teszi ki. Heresérv megnevezés is szerepel az orvostudományban.Nálad akkor most a herét mûtenék ? Az urológus miatt gondoltam erre .A másik viszont a sebészetre tartozik .
Nekem heresérvem volt. Egy csomó helyen utána tudsz nézni, hogy konkrétan mi is az (a lágyéksérv azon formája, amikor a sérvanyag, blabla). Semmi extra. Egy csomó férfinek van és mindenki tagadja. Nos. Amikor elmentem a sebészetre közölték, hogy egy évre elõre nincs idõpont. Kösz. Végül is sikerült egy másik város kórházába bejutni. Jelentkeztem reggel kilenckor. Nagyon aranyosak voltak, egyedül hagytak a szobában. Ruha le, szekrénybe berak, mobil, tablet kikapcs és a fiókba berak. Kulcs nem volt. Õszintén szólva eszembe sem jutott, hogy itt bárki is meglopjon, és nem is lopott meg senki. Ugyanis aznap mûtenek mindenkit - ez egy egynapos mûtét (hálóplasztika). Mûtét elõtt mindenki bénult a félelemtõl, utána meg az érzéstelenítõtõl. :-) A mûtét során egyszer sem jutott az eszembe hogy meghalnék. Szerintem ha az utcára kilépsz, nagyobb a kockázata a halálnak mint a mûtõasztalon. Kb. egy óra és landolsz az ágyadon. 23 óra múlva fel kell állni, felöltözni és "hazazavarnak". Felállni fáj. :-) De micsoda fájdalom! Megszabadultál a sérvtõl!!!! A szüleid meg úgy is rájönnek, mivel kb. egy hétig nem fogsz tudni normálisan járni. Lassan gyógyulsz, de egy hét után már egész gyorsan tudsz menni. Egy hónap után már futhatsz is. Attól félj, hogy nem kapsz idõpontot, és ne a mûtéttõl. Én több mint tíz évig féltem 23 órától, ami megváltoztatta az életemet. Nem éri meg a hezitálás. Szívesen biztatnálak személyesen is, de sajnos itt erre nincs mód. Szóval mindenkinek: ne hezitálj, mert baromság - mûttesd meg magad, akár pénzért is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitok!! Pontos megnevezést nem tudom én se, de ha jól tudom hivatalosan lágyékszakadásom van, ugye amikor a kivanszakadva és a zacsiba jutott a dolog, csak hogy maradjunk a szép beszédnél. Aki hasonló cipõben van, az ugyis érti. Már csak egyet remélek, még pedig, hogy elaltatnak, mert ha nem akkor szerintem a pulzusom kb 200-300 is lesz, és abban már lehet nem lenne örömöm. De viccet félretéve köszönöm mégegyszer, valamivel már "nyugodtabb" vagyok. Egészséges életet kivánok mindannyiótoknak, a jövõben!
Kapsz majd egy erõs nyugtatót elõtte, nyugi! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!