Találatok a következő kifejezésre: A kérdésem szólna, akiknek (25 db)

Lányok, akiknek volt már alkalmi szexpartnerük! Hozzátok szólna a kérdésem?

Na az a helyzet hogy kissé meguntam a kapcsolatokra. Eddig 3 barátom volt, ebb?l 2 megcsalt, a másik 1-gyel pedig megegyeztünk, hogy legyen vége, mert kialudt a szerelem. Õszintén szólva most egy jó darabig nincs is kedvem "szerelembe esni", mert már nem akarok emiatt szenvedni. Viszont arra kapható lennék hogy alkalmanként lefeküdjek valakivel...

Legjobb válasz: Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L

Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L
Szerintem alkalmi szexpartnernek érdemes nem vadidegent választani, hanem inkább egy olyan embert, akit már régebben ismersz, egy havert vagy közelebbi ismerõst mondjuk. A pasik nem hinném, hogy nagyon ellenkeznének ez ellen, de biztos van kivétel. Szerintem ha határozottan megmondod nekik, mit akarsz, akkor belemennek. 22L
Ugyan melyik fiú az, aki visszautasítaná... ne hülyéskedj. Fogadok, hogy itt is írnak majd páran ajánlatot.
Igazad van még nem vagy ribi. de jó úton haladsz.
11-es vagyok. Ha már nem vagy szerelmes beléjük, akkor semmi gond, tisztázzátok le, mit is szeretnétek egymástól. Nem erkölcstelen, eddig is megtetted, érzelmek nélkül is lehet:)
A kérdező hozzászólása: hát ez jó ötlet lenne, csak az exeimbe szerelmes voltam... velük nem akarok ilyesfajta kapcsolatot. :/ kicsit erkölcstelennek érezném vagy nem is tudom.
Az a pasi aki nek nincs csaja és tese vagy ronda akor bele megy. nem etõl néznek ribancnak ha meg anak néznek ki nem szarja le nem azon mulik a boldogság minek néznek,
Neked csak úgy nincs kedved szerelembe esni? Csak úgy bele szoktál esni? Ez így megy? Hol az a gödör? Had álljak én is oda!
elõzõ jajaja :D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok és nem is leszek az soha, na puszi.:) 17:26: és hogy mondtad pontosan? nos igen nekem nagyon fontos mit gondolnak az emberek rólam...és olyannál próbálkoznék persze, akit nem látok utána gyakran:)
A kérdező hozzászólása: miért tartod elképzelhetetlennek?:o az itteni ajánlatokra pedig nyílván nem vagyok kíváncsi.. szóval elõre is szeretném leszögezni hogy ne írogasson senki, köszönömszépen. csak a kérdésre szeretnék választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!:)
A kérdező hozzászólása: jaj de vicces valaki! nem voltál még szerelmes? nem nehéz annak lenni ha találsz egy olyan partnert aki külsõre és belsõre is megfog, ráadásul olyanokat mond amiktõl különlegesnek érzed magad:) de a tinikori szerelmek nagy része csalódással végzõdik és már elegem van a csalódásokból!...és nekem eddig a szerelem több rosszat hozott mint jót. érted már?!
Én az exemmel jártam össze anno, amíg nem lett más:) Testi szükséglet, meg ismertem is, tudtam, mire számítsak:) Vele nem tudnád ezt megbeszélni?
én mindenképp idegen fiúnál próbálkoznék. elmész szépen a barátnõkkel bulizni, biztos lesz akivel tetszeni fogtok egymásnak, és ha mindketten úgy akarjátok, megbeszéltek egy találkozót is. és ha ott úgy alakul, akkor megmondod kerek perec mit akarsz. engem relatíve sokan betaláltak így. általában így nézett ki a forgatókönyv. amelyik normálisabb volt, azzal megbeszéltük, hogy csak szex és semmi egyéb, de van olyan is aki nem tudja mit akar.

Olyan fiúkhoz szólna a kérdésem, akik nem kezdenének szűz lánnyal. Válaszolnátok?

Tehát adott egy lány, akit ti szépnek, vonzónak tartotok a külső, és belső tulajdonságai alapján. Vékony, formás, csinos test, kerek, feszes, tenyérbe illő cicik, szép arc, számotokra megfelelő, értelmes, normális személyiség. Viszont szűz. Akkor is visszautasítanátok, és nem kezdenétek vele kapcsolatot, ha mindezek az adottságai meglennének, csak még éppen sosem szexelt?

Legjobb válasz: Azok a faszik, akik emiatt dobnak el maguktól egy ilyen kaliberû nõt, mind ostobák. De talán én is meg tudom válaszolni a kérdésed: valószínûleg attól tartanak, hogy a lány csak feküdne alattuk, mint egy darab deszka. Szinte kifejezéstelenül bámul, visszafojtja a nyögéseit.

Azok a faszik, akik emiatt dobnak el maguktól egy ilyen kaliberû nõt, mind ostobák. De talán én is meg tudom válaszolni a kérdésed: valószínûleg attól tartanak, hogy a lány csak feküdne alattuk, mint egy darab deszka. Szinte kifejezéstelenül bámul, visszafojtja a nyögéseit.
"Olyan fiúkhoz szólna a kérdésem, akik nem kezdenének szûz lánnyal. " "Akkor is visszautasítanátok, és nem kezdenétek vele kapcsolatot, ha mindezek az adottságai meglennének, csak még éppen sosem szexelt?" Nah akkor most ezen gondolkodj el... Egyébként meg én biztos nem utasítanék el egy lányt emiatt...
ilyen nem létezik .. nem kezdene ki srác 1 szuz csajjal , álom nõt irtál le , attol h most szûz . valahol elkell kezdeni
Szerintem a GYIKen túli világban elég sokakat zavar egy bizonyos kor után, ha hónapokig váratni akarja õket egy szûz lány a szexel, aztán még utána is elég sok idõ levetkõzni a gátlásokat és belejönni a dologba... h megéri-e ez nekik, az sztem inkább a személyiségtõl függ, minél csinosabb a lány, annál furcsább, hogy még nem volt egy normális férfi az életében. Mondom ezt nõként.
Én szûz csajokkal nem is kavarok, 1x volt rá példa--de leráztam. Az én méretem nem nekik való.
És mi a negatívum? Elzárva él a világtól vagy 14 éves?
Te tényleg ennyire nulla vagy agyilag? Hidd el ez az amiatt nem kezdenek veled, nem az, hogy szûz vagy...
A kérdező hozzászólása: #9: Direkt odaírtam: "számotokra megfelelõ, értelmes, normális személyiség" Tehát olyan lány, aki számotokra tökéletesen megfelelne személyiség alapján IS, és külsõleg IS.
Ha amúgy minden stimm akkor kit érdekel hogy szûz e vagy sem?
Azért egy nõnek/lánynak más tulajdonságai is vannak, minth csinos és szûz. Például milyen a természete? Kedves? Arrogáns? Van kisugárzása? Mik a céljai? Az h szûz-e vagy sem, tökmindegy.
A kérdező hozzászólása: Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik úgy gondolják, hogy a nagybetûs rész rájuk jellemzõ. Köszi :)
figyelmen kívül hagyva a nagybetûs feltételt: nem utasítom vissza, ha nem zavarja, hogy nem voltam még nõvel és végtelenül ügyetlen vagyok
Kérdezõ....miért kérdezed ezt? Te vagy a szûz bomba csaj?
Aki emiatt elutasít egy lányt az nem normális és meg sem érdemel téged!

Azokhoz szólna a kérdésem akik miután szakítottak a barátjukkal/b. nőjükkel szinte azonnal belevetették magukat a különbféle ismerkedésekbe stb, a kérdésem a köv lenne:?

Szerettétek a másikat egyáltalán?csak azért merült fel bennem a kérdés mert sokan irják h egyből belevetni magunkat az "életbe" és számomra ez durcsa h ilyen könnyen tullépnek ezen a dolgon ,még akkor is ha változtatni nem lehet rajta

Legjobb válasz: Baromság, ha szeretsz valakit, akkor ez nem egy hosszú életû dolog, és a búfelejtõvel sem korrekt. Én mindig úgy voltam vele, h túl kell lenni elsõ körben a régin és ha már nyitott vagy érzelmileg másokra, akkor kell elkezdeni ismerkedni.34F

Baromság, ha szeretsz valakit, akkor ez nem egy hosszú életû dolog, és a búfelejtõvel sem korrekt. Én mindig úgy voltam vele, h túl kell lenni elsõ körben a régin és ha már nyitott vagy érzelmileg másokra, akkor kell elkezdeni ismerkedni.34F
4 évig voltam együtt a barátnõmmel és mikor szakítottunk több, mint fél évig nem is foglalkoztam a párkereséssel. Ennyi idõ kellett, hogy teljesen kiheverjem.
én azért teszem ezt, mert a szerelem érzete borzasztóan hiányzik, és jó lenne egy olyan csaj, aki meg vigasztal, vagy hogy is mondjam, aki meg gyógyítja az összetört szívemet.sajnos még nem találtam.de majd talán egyszer, a távoli jövõben, még a nagy kampec elõtt.de nem tudom más hogy van vele.

A kérdésem azokhoz szólna akik gyermeket szeretnének, vagy szerettek volna. Ti hogy dolgoztátok fel, vagy dolgoznátok fel ha azt mondanák nem lehet gyermeketek egészségügyi okok miatt? Milyen más céljaitok lenne?

Ez csak egy elvi kérdés.

Legjobb válasz: Akkor örökbe fogadnék. Nálunk egyébként is úgy volt, hogy nem lehet, lombikkal sikerült-ha nem ment volna, örökbefogadás.

Akkor örökbe fogadnék. Nálunk egyébként is úgy volt, hogy nem lehet, lombikkal sikerült-ha nem ment volna, örökbefogadás.
Szerintem ezt egy nõ soha nem tudja elfogadni, már amíg biológiailag lehetséges, tudjátok a remény hal meg utoljára és ez tényleg így van. Aki el tudja fogadni az örökbefogadást annak könnyebb lehet, de nem hiszem hogy amikor az avatatlanok azt mondják kire is hasonlít akkor majd nem hasít belé a fájdalom, hogy másé...nem tudom.
Én ebben a cipõben járok. Már nagyjából másfél éve közölte velem az orvos. Úgy vagyok vele, hogy sajnos ez van. Biztos rossz anya lennék, ezért nem adatik meg, hogy gyerekem lehessen. Beletörõdtem. Örökbe fogadni nem szeretnék. A férjemen úgy vettem észre, még nem adta fel. Most is abban reménykedik, hogy terhes vagyok. Hiába mondom neki hogy nem. Õ még reménykedik. Szerintem még pár év, és el fogja fogadni. Mert megbeszéltük, elhagyni nem akar. (én ajánlottam fel neki, hogy esetleg ha összejönne mással, akkor úgy lehetne gyereke) de õ csak tõlem akar.... 27/N
Soha nem tudnék beletörõdni, mindent megtennék, petesejt-sperma donor, vagy örökbefogadás.
Én elsõ körben nem adnám fel!Lehetõség szerint, de külföldre mennék, több lombikra, bármit megtennék érte!Nem ismernék lehetetlent!
Magyarországon a béranyaság illegális. Petesejt donor lehet családtag.
De testvér kihordhatja a babát én úgy tudom az legális..
Van már arra is megoldás, hogy valaki másnak ültetik be a ti babátokat vagy örökbefogadás..
Nagyon szomorú lennék, de beletörõdnék. Viszont örökbe nem szeretnék más gyerekét. Akkor inkább tartok kutyát. A kutya nagyon jó gyerekpótló.
Engem elõször 11 évesen mûtöttek lúdtojás méretû elváltozással a méhemben. Késõbb az évek során többet is el kellett távolítani a petefészkek és méh faláról. Nem mondták akkor, hogy biztosan nem lehet baba, mindig csak azt, hogy majd ha szeretnék, akkor megvizsgálnak. 27 lettem, idén októberben jött el a családalapítás ideje. Gyógyszert január óta nem szedek, hogy tisztuljon a szervezetem. Októberben megvizsgált egy nõgyógyász, azt mondta, hogy ami maradt a petefészkeimbõl, az túl kevés ahhoz, hogy megtermékenyüljek. Következõ hónapban teherbe estem, elsõ próbálkozásra. Most 8 hetes a terhesség és nagyon bízom abban, hogy ki tudom hordani és egészséges babát szülök augusztusban. Igaz, veszélyeztetett vagyok fenyegetõ vetélés miatt.
Csodálatos mindegyik történet, mind-mind maga a csoda. Szívet, lelket melengetõ érzés volt olvasni mindet!
(bocsánat sikerült félúton elküldeni) Szóval, mikor a férjemmel összekerültünk, elmeséltem neki hogy mi történt (sajnos a mûtéti hegek még mindig láthatók) és egy éves kapcsolat után abbahagytuk a védekezést. Neki nem volt fontos a gyerek, én meg 12 év elteltével elfogadtam hogy nem lehet gyerek. Pedig lett, 2 év után teherbe estem, igaz hogy végig veszélyeztetett terhes voltam, de megérte minden kórházban töltött pillanat! Azóta már a 3. csöppséget is kihordtam természetes úton. Addig amíg minden szerv a helyén van, nincsen lehetetlen!
13 éves korom óta éltem úgy hogy nem mehetek terhes soha, egy baleset következménye képpen... Orvosról-orvosra jártunk már a szüleimmel is, de végül elfogadtam a sokadig vélemény/vizsgálat után, belefáradtam... A védekezésre ezek mellett is mindig odafigyeltem, féltem hogy valamit elkaphatok...
Barátnõmnek szó szerint össze-vissza kaszabolták a méhét, mert valami rendellenesség miatt nem lehetett gyereke. Több mûtét és közel 10 év után beletörõdtek. Örökbe fogadtak egy babát, majd rá fél évre spontán teherbe esett.
szia! több mint 6 éve derült ki, hogy miattam(kimerülõ petefészek, de nem az életkoromból adódóan)csak lombikkal lehet babánk, versenyfutás az idõvel. Párommal minden rendben. elõször sokkolt..majd 5 sikertelen inszemináció, 2010-ben jobb oldali méhenkívüli, kivették a petevezetékem, 2011 vetélés, 2012 nyara szimultán terhesség egy méhen belül egy az egyetlen bal petevezetékemben, hasûri vérzésem lett, mindkét babát elveszítettük. Közben elindítottuk az örökbefogadást, de küzdöttünk tovább. 2013 január imperfect vetélés missed ab.al. És a hitünk és erõnk eredménye: most 7 hetes 3 napos babás vagyok:) lombikbaba, eddig minden rendben:) sosem szabad feladni!!!
A kérdező hozzászólása: 32! Nagyon drukkolok neked! Legyen pozitív a hozzáállásod! 33! Örülök hogy sikerült! Mindkettõtöknek köszönöm a válaszadást!
Én beletörõdnék. Sajnos lassan bele is kell törõdnöm, hogy nem lesz második :(
A kérdező hozzászólása: Bocsáss meg, nem megbántásból akarom írni, de legalább van egy gyermeked! Neked már sikerült, életet adtál, ami csodálatos dolog. Nagyon szomorú ha a második nem jön össze, azért ne adjátok fel, a korábbi hozzászólások közül van olyan amibõl erõt meríthetsz. De gondolj bele akinek az elsõ sem sikerül, annak milyen nehéz lehet? Még egyszer bocsánat ha megbántottalak.
Nem bántottál meg. Az elsõre is 2 évet vártunk.(tudom nem nagy idõ) Érzem magamon, hogy nincs erõm ezt tovább csinálni. (többi hsz-t még nem olvastam)
A mi családunkban is van ilyen csodababa. Tesóméknak lett egy gyerekük, de utána nagyon durva autóbalesetük volt, és tesómnak mondták, hogy sajna még sokáig nem lehet gyereke, ha lehet egyátalán- de nem bíztatták õket. Mire nagyjából helyreállt a szervezete, és talán próbálkozhattak volna, férje beteg lett. A kezelései folytán megmondták neki, hogy örök életére steril marad. Ennél a pontnál viccesen megjegyezte a dokija, hogy nem kell védekezésre pénzt költeniük.. hahahaha.... Szóval mindkettõnek papírja volt róla, hogy nem lehet gyereke. Bele is nyugodtak, örültek, hogy legalább van nekik egy gyermekük, gondolták, majd élik az életüket hármasban. De tavaly tavasszal mégis kismama lett a tesóm teljsen spontán, és karácsonyra megszületett a kis csodagyerekük!! Még az orvosaik is csodálkoztak ezen!
Nincs lehetetlen.. nekünk is azt mondták hogy csak lombikkal megy majd, elfogadtuk és nem idõvel nem akartuk görcsösen... aztán egyszer csak nagy unszolásra csináltam egy tesztet (mondván minek csináljam, nem lehetek) és pozitív lett :D
38. nem lehet hogy mástól volt a gyerek? egy steril pasi mégis hogy gyógyulna meg????
Ha vannak heréi, bármikor megtörténhet, hogy mégis tud gyermeket nemzeni. Nem olyan extra. A férjem orvos, sokszor van olyan, hogy azt mondják, nem sikerülhet, és mégis. Nekem is mondták. Elsõ próbálkozásra összejött. Nem szeretnék belemenni, hogy miért mondták és milyen mizéria volt, mondták, beletörõdtem, nagyon fájt. Férjhez mentünk, nem védekeztünk, és van egy csodánk. Hiszem, hogy lesz második is, ha eljön az ideje.
hm... látom mindenkivel megtörténik a csoda csak velem nem...
Elfogadtam, nem drámáztam.Nem akartam belenyulni a természetbe, nem tartom normálisnak a sok génkezelt lombik gyereket.Sikeres vállalkozó lettem, aztán egyszer csak spontán terhes lettem.
én egy fiatal lány vagyok és nagyon szeretnék késöbb gyereket de ha azt mondanák hogy nem lehet nem adnám fel van megoldás ha csak egeszsegügyi ok miatt nem lesz.
Ez van most nálam is... Nem nõgyógyászati oka van, hanem más egészségügyi (belgyógyászati) ami miatt olyan gyógyszereket kell szednem, ami akadályozza a gyermekvállalást. Két éve áll fent ez a helyzet, pont hogy megérett bennünk a dönts, na és az anyagi biztonságot is megteremtettük a családalapításhoz. Van egy mûtéti lehetõség, amivel megszüntethetõ a probléma és akkor nem kellenének gyógyszerek, szóval elhárulna az akadály... Kettõn vagyok túl, sikertelenül... Õsszel lesz a harmadik. Nem sok eséllyel indulok, de mindent meg fogok tenni, nem adhatom fel, ez nem olyan dolog, amit csak úgy fel lehetne adni!!! Küzdök, amíg 0, 1% esélyem is van, mert az is esély!
Nem egy olyanról hallottam hogy orokbe fogadtak egy babát majd egyszer csak terhes lett. Csodák mindig vannak !
Biztos sokkot kapnek, es szomoru lennek, de azert nem orulnek bele. Alapbol is szeretnek neveloszulo lenni, hat akkor orokbefogadnek. Inkabb attol tartanek, hogy a parom, vagy a jovendobelim mit szolna ehhez.
Ezt nem lehet feldolgozni.Leírom a jelenlegi történetünk, nem adjuk fel küzdünk, remélem ad egy kis erõt. Ha nem haraxol leírom a mi történetünket!Mi már lassan 3-4 éve küzdünk a babáért!Nem szabad feladni, a nõgyógyászok csak csititgattak, h nyugalom majd terhes leszek, na persze.2 év próbálkozás után felkerestem a meddõségi központot.Az orvosok még hagytak volna.Hát jol tettük!!!!!25 évesek vagyunk, a vizsgálatokbol kiderült h a férjemnek 0 a sperma száma, közölték velünk h nem lehet gyermekünk.....gondolhatod...de mi nem adtuk fel és orvosrol orvosra jártunk de megérte.Maga a tudat az h a férjem megmütötték és találtak spermát.Így lombikkal van esélyünk a babára.Kérlek ne adjátok fel!!!Nekünk sokkal nehezebb és küzdünk.Nem szabad feladni!!!!Drukkolok, h végre babás legyél!
4 évvel azután várunk babát, hogy egy kedves orvos a kórházi folyosón közölte, hogy soha nem lesz gyerekünk. Igaz, ehhez lombik kellett, nem is egy, de nagyon jo orvosaim voltak végig. En azt mondom, a végsõkig küzdeni kell, vagy ameddig az ember lelkileg bírja. Mi mar beszéltünk az örökbefogadásról is, ha végképp nem lehetett volna babank, belevagunk, az biztos.
Barátnõmnek a teherbeeséssel nem volt gondja, a kihordással annál több. 7 (!!!!!!) terhességi végzõdött vetéléssel a 8. héten, mikor közölték vele, hogy genetikai hiba miatt nem fogja tudni kihordani egy babáját sem. Kórházban fekve, folyamatos orvosi felügyelettel is csak kb 10% esélye van. A férjével úgy döntöttek, hogy akkor legyen örökbefogadott gyerekük. Aznap, mikor hívták õket, hogy lehet menni egy kiscsajsziért, a barátnõm megint pozit tesztelt. Úgyhogy most kerek 9 hónap van a kislányai között. :) Soha nem szabad feladni, neki sem volt más célja, csak az, hogy legyen babája.
Az egyik ismerõsömnek is azt mondta az orvos, hogy soha nem lehet gyereke.Ma már lassan 4 éves a kisfia. Spontán esett teherbe..:)
Én 2 példát is tudok mondani: 1- megmûtötték az ismerõst, nem volt átjárható egyik petevezetéke sem. Az egyiket kivették, a másikat meg azt mondták, hogy fölösleges vele foglalkozni, mert soha nem lesz átjárható. Mielõtt mentek volna lombikra, elõtte lett spontán terhes. Az orvos azt mondta, hogy ez olyan volt, mint a vezeték nélküli telefon. Azóta 3 gyereke van. 2- 10 évig próbálkoztak, tavaly örökbe fogadtak egy kisfiút, mert papírja van róla, hogy meddõ. Erre terhes lett az éven. Az orvos, aki le is írta, hogy meddõ, azt mondta, hogy mivel túl görcsösen akart anya lenni, a szervezete rástresszelt és blokkolt. De miután lett egy fia, megnyugodott a test és így sikerült spontán teherbe esni.
Nekem átjárhatatlan petevezetõim vannak és az orvos közölte ha beleegyezek ki is venné. Én azt mondtam nem. Õ mondta, hogy csak lombikkal lehet baba. Lett is. De miután megszültem rá három évre spontán terhes lettem pont mielõtt egy újabb lombikra mentünk volna. Azt mondta a doki, hogy a terhesség alatt nagy nyomás volt a hasi részen és a petevezetõkön ezért megnyílhatott és van olyan is hogy ha rástresszelsz görcsös petevezetõk lehetnek. Nekem is azt mondták nem lehet, de aztán sikerült mikor nem is gondoltam volna. Nem szabad feladni soha de görcsölni sem szabad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Érdekes volt a véleményeket, saját tapasztalatokat olvasni! Továbbra is várom a véleményeket! :)
Köszi hogy leírtátok a tapasztalataitokat, nagyon buzdító a számomra és arra ösztönöz hogyha még azt mondja 100 orvos is, hogy soha nem lehet gyerekem akkor is küzdeni fogok és soha nem adom fel majd.
Nem esett jol, amikor bo egy ev vizsgalodas utan kozoltek velunk, hogy max csak lombikkal lehet gyerekunk, de elfogadtam. Lombikot viszont nem akartam, igy elkezdtunk tovabb lepni. Majd par honappal kesobb felmerult a lehetoseg egy rokon kislany orokbefogadasara, epp elkezdtunk utana jarni az ugynek, amikor pozitivat teszteltem. Na akkor ott amennyire orultem a varatlan ket csiknak, legalabb annyira be is sokkoltam es paraztam. Az eredmeny pedig most 6 hetes. :)
Jah, a tortenethez meg hozzatartozik, hogy osszesen 3 ev probalkozas utan estem teherbe.
Egy ismerõsöm kb. ugyanennyi idõs, és közölték vele, hogy sosem lehet gyereke (még nem akart, csak egy vizsgálat kapcsán kiderült). Mivel biztosra mondták, onnantól kezdve a párjával nem is védekeztek, hisz akkor minek? Jött a baba... :)
én is borzasztó szomorú lennék. de azt gondolnám, oka van ennek, ezért beletörõdnék.
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy egy írásról lenne szó, tehát nem nagy felület.
Szerintem csináltasd meg nyugodtan. Max kopni fog de azon át tudnak menni :)
16 evesen inkabb ne.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat.Így is úgy is megcsináltatnám, az idõ múlásával amit most akarok.Nem fogom megbánni pár év múlva se..
Igen, most meg igy gondolod.

A kérdésem azokhoz szólna, akiknek már kételkedtek abban, hogy valóban terhesek-e. Mi alapján döntöttetek a tabletta mellett vagy ellene?

Szóval, biztos sokan voltatok már úgy, hogy nem volt biztos, hogy most teherbe estetek-e vagy sem.. azt szeretném megtudni, hogy mi alapján és döntöttetek és hogy mi lett bel?le.. Jó döntés volt? Esetleg az utána jöv? abortusz, ha nem?..

Legjobb válasz: Elírtam a kérdésbe, *akiik

A kérdező hozzászólása: Elírtam a kérdésbe, *akiik
En vettem mar be 72 orast, mikor elszakadt a gumi. Az eg vilagon semmi bajon nem volt tole, meg sem ereztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha én az elsõ szeretkezésnél nem is véreztem, akkor mondjuk lehet, h most se lennének olyan mellékhatások? Mennyibe kerül a 72 órás? Többféle van?..
Ugy tudom többféle van. Bármelyik ambulancián felírják neked. Én évekkel ezelõtt vettem be egyszer, (6-7éve!) akkor ha jól emlékszem 1000körül volt. Semmi bajom nem volt tõle, 4napra rá megjött a mensim, aztán 1 hó és visszaállt a régi rend. De ne várakozz túl sokat, ha már megtörtént a dolog, menj el egy dokihoz, vedd be a gyógyzsret egy abortusznál semmi nmlehet borzalmasabb! Ma még csak szerda van, ha ma beveszed csüt-re semmit nem fogsz észlelni! Sok sikert!
Miért akarsz 72 órás tabit bevenni? Akkora baj történt? Mert ha csak bebeszéled én nem ajánlom. Nekem közeli ismerõsöm szedte be, de totál kész volt tõle. Hihetetlen erõs mensi görcsökkel és vérzéssel járt. Egy hormonbomba végül is. Persze minden ember szervezete másként reagál erre. Ha neked fontos a csütörtök akkor ne kockáztass, mert lehet hogy az agyad nem teljesen fog a feladatra koncentrálni, . mert ideges vagy (ilyenen szerintem mind átesünk valamilyen formán az életünk során), de ha a tabi ne adj isten kiüt akkor felkelni se fogsz. Ha gondolod nagyon szívesen beszélek veled priviben. Az egyetemen annó nagyon sokat tanultam a témáról és szeretek segíteni ha tudok. De persze minden a te döntésed, de szívesen meghallgatlak. Azt hiszem kiírja hogy írhatsz nekem privát, ha gondolod. Üdv
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat. Hát, igen, ma már szerda van, és nem fogom bevenni valószínûleg. A barátom anyukája orvos, (gyermekorvos, háziorvos) és azt mondta, h kizárt , h az legyek. És anyu is ezt mondta, úgyhogy inkább megnyugszom. Csak valahol persze ott van még a para... de elvileg kizárt, és ez a lényeg. Az az 1% meg mindig ott lesz.

Akiknek van már gyereke azokhoz szólna a kérdésem?

Mikor még nem voltatok várandósak (vagy ha azok voltatok, de az elején) akkor ti érzetétek, hogy milyen nem? gyereketek lesz? Mert az egyik tv m?sorban láttam, hogy jósoltak valakinek, hogy hány gyereke lesz, és milyen nem?. És a jósn? mondta, hogy 2 fiút lát. Erre a jóslás alanya mondta hogy ? csak fiút tud elképzelni magának, és kett?t szeretne. Erre mondta a jósn?, hogy azért csak azt tud elképzelni, mert ? érzi belülr?l, hogy mik lesznek majd. Tehát végülis ez anyai ösztön. Én pl nem vagyok nagy pasizós, eddig csak 1 barátom volt. Már a családtól hallom, hogy nem bíznak benne, hogy valaha is lesz gyerekem, férjem meg végképp nem. De én mégis érzem belül, hogy valamikor lesz. Ez hülyeség? 19/L

Legjobb válasz: Régen én is úgy éreztem, csak lányom lehet. Mikor terhes lettem, éreztem, megálmodtam, hogy fiú, az is lett:)

Régen én is úgy éreztem, csak lányom lehet. Mikor terhes lettem, éreztem, megálmodtam, hogy fiú, az is lett:)
Én mindhárom gyerekemet "megéreztem " és rengeteg dolog van amit megérzek ( ha nem folytanánk el magunkba a megérzéseinket sokkal több dolgot "éreznénk" .
Nem hülyeség, ha igazán érzed, én is érzem, de annyira sok akadály zúdul rám, hogy jelenleg csak egy pislákoló fény, de azért érzem, hogy valamikor õ itt lesz velem. Viszont anyu akkor vagy nem figyelt eléggé, vagy el volt nyomva a megérzése, de öcsémnél nem érezte, hogy fiú lesz, az orvosok is lányt mondtak, már a neve is megvolt (Bettina), felszerelkeztek csupa lányruhácskával, egyetlen rokon bácsi mondta, hogy "még kinõhet neki", és a születésekor kellett kapkodni, mert kiderült, hogy fiú. Én lány lettem, velem minden egyértelmû volt, öcsém meg behúzta fülét-farkát...
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes dolog amúgy, mert mikor engem várt anyum, akkor õ is érezte, hogy lány leszek. Pedig akkoriban még nem volt olyan fejlett a technika mint manapság. Mégis tudta hogy lánya lesz, és fiú neven nem is gondolkozott. Meg mindig azt mondta, hogy neki csak lánya lehet. :)
Tudtam (éreztem), hogy lányom lesz. Pedig elsõnek fiút szerettünk volna, mégis tudtam, hogy nem az lesz. Azért nem mertem csak rózsaszínt venni :) , de 95 %-ra éreztem...:) Az is lesz. Nemsokára szeretnénk tesót és már most úgy érzem, h õ is lányka lesz. Mondjuk, most azt is szeretnénk, úgyhogy lehet, h megtréfál a sors... :)
Nem hülyeség, és te sem vagy hülye. Én már azelõtt éreztem az elsõ és a második gyerkõccel is, hogy lány lesz, hogy pozitív lett volna a teszt.
Én úgy éreztem, hogy sosem megyek férjhez, sosem lesz gyerekem. Erre férjnél vagyok és a jövõ hónapban születik a 2. lányunk. Viszont éreztem hogy lányok, mindkettõnél és a születési súlyukkal is álmodtam. Az elsõnél bejött a 2.-at majd lájuk a következõ hónapban. 28/N
Én megálmodtam, hogy fiam lesz.

Azokhoz szólna a kérdésem akik a vonzás (törvénye) tudatos alkalmazásával már értek el sikereket:Nehezebb egy konkrét dolgot legyen az egy tárgy vagy személy bevonzani mint ha csak általánosságban probálnád?

ugy értem hogy pl:nem tulajdonságok alapján akarnál bevonzani valakit(legyen ilyen meg olyan) hanem ugy probálod hogy xy-takarom, vagy nem azt hogy ilyen szuper telót akarok hanem mondjuk ugy hogy én egy nokia,vagy samsung,stb telot akarok.

Legjobb válasz: 2. válaszoló valószínûleg az fogja megkapni a kívánt személyt, akinek erõsebb az akarata, aki jobban tudja használni a vonzás törvényét.

2. válaszoló valószínûleg az fogja megkapni a kívánt személyt, akinek erõsebb az akarata, aki jobban tudja használni a vonzás törvényét.
Bizony, tételezzük fel, te vagy XY, szeretnéd bevonzani YY-t, YY szeretné bevonzani XZ-t. Ebben az esetben hogy ki kap meg, kit?
Nekem úgy mûködik, hogy egy konkrét dolgot akarok, viszont amit kapok, az funkcióilag tökéletes, de nem feltétlen ugyanaz. Embereknél mindkettõt próbáltam, mindkettõ ugyanolyan hatékony.
Második válaszolónál a pont. Az ilyen kérdésekre nem tudnak felelni a hívõk...
"Második válaszolónál a pont. Az ilyen kérdésekre nem tudnak felelni a hívõk." A hívõk? :D Mintha a fenti mondattal egy gyors bizonyítás keretében kiderült volna, hogy mindenki hülye, aki hisz az ilyesmiben. Béla rányomul Katira, Pisti is rányomul Katira, akkor kivel jön össze Kati? Ennyi erõvel erre sem tud senki válaszolni akkor, amikor csak ennyit tudunk a dologról. Ez az egész sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek sokan gondolják. Sok hülyeséget olvastam már úgymond "hívõk" és nem hívõk (szkeptikusok) tollából is.

Akinek már volt Heresérv mûtétje, hozzá szólna a kérdésem? Többi lent.

Nem rég voltam Urológusnál, és megállipototta, hogy heresérvem és elküldött röntgenre, amire jövöhéten kerül sor, és utána minden bizonnyal mütét lesz belõle. Nem igazán mondtam el senkinek, fõleg nem szülõknek, mert nem akarom hogy idegesek legyenek. És a kérdésem az lenne, hogy ha elmegyek mütétre, az értékeimet olyankor elzárják, vagy mit csinálnak.. gondolok itt: Pénz, Mobil stb. Vagy mindenképp muszály leszek elvinni valakit magammal, aki vigyázna a dolgaimra addig? A másik kérdés, egy ilyen mütétben benne van a halál kockázata? Elõre is köszönöm a választ/válaszokat.

Legjobb válasz: A korod írhatnád ide .

A korod írhatnád ide .
A kérdező hozzászólása: 24éves vagyok.
"az értékeimet olyankor elzárják, vagy mit csinálnak.. gondolok itt: Pénz, Mobil stb." Alapesetben nem zárják el, de ha megkéred az osztály ápolóit, akkor beviszik a ápoló szobába, de ha a szobatársaidat kéred meg azok is figyelnek majd rá. Ha kérsz külön szobát (ami külön pénzbe kerül), akkor ott van csukható trezorszerûség is. "A másik kérdés, egy ilyen mütétben benne van a halál kockázata? " Mint minden dolognak az életben, ennek is van statisztikailag esélye a halálra. Azaz annak is van kockázata, tehát egy bizonyos százalék esélye hogy meghalsz, ha mondjuk biciklizel, vagy fogpiszkálót rágicsálsz, vagy átmész az úton, vagy megfázol vagy vagy vagy tehát mindennek van kockázata. Ebbõl kifolyólag ennek a mûtétnek is van kockázata, és benne van az is, hogy meghalsz. DE! A fentieknek is kicsi az esélye, ahogyan ennek a mûtétnek is, ezen ne õrlõdjél.
Heresérv , mint olyan kicsit megtévesztõ, mert itt 2 dologra is gondolhatunk.A lágyék sérvet is heresérvnek nevezik a köztudatban.Ez az itt beszélt esetek 99 % át teszi ki. Heresérv megnevezés is szerepel az orvostudományban.Nálad akkor most a herét mûtenék ? Az urológus miatt gondoltam erre .A másik viszont a sebészetre tartozik .
Nekem heresérvem volt. Egy csomó helyen utána tudsz nézni, hogy konkrétan mi is az (a lágyéksérv azon formája, amikor a sérvanyag, blabla). Semmi extra. Egy csomó férfinek van és mindenki tagadja. Nos. Amikor elmentem a sebészetre közölték, hogy egy évre elõre nincs idõpont. Kösz. Végül is sikerült egy másik város kórházába bejutni. Jelentkeztem reggel kilenckor. Nagyon aranyosak voltak, egyedül hagytak a szobában. Ruha le, szekrénybe berak, mobil, tablet kikapcs és a fiókba berak. Kulcs nem volt. Õszintén szólva eszembe sem jutott, hogy itt bárki is meglopjon, és nem is lopott meg senki. Ugyanis aznap mûtenek mindenkit - ez egy egynapos mûtét (hálóplasztika). Mûtét elõtt mindenki bénult a félelemtõl, utána meg az érzéstelenítõtõl. :-) A mûtét során egyszer sem jutott az eszembe hogy meghalnék. Szerintem ha az utcára kilépsz, nagyobb a kockázata a halálnak mint a mûtõasztalon. Kb. egy óra és landolsz az ágyadon. 23 óra múlva fel kell állni, felöltözni és "hazazavarnak". Felállni fáj. :-) De micsoda fájdalom! Megszabadultál a sérvtõl!!!! A szüleid meg úgy is rájönnek, mivel kb. egy hétig nem fogsz tudni normálisan járni. Lassan gyógyulsz, de egy hét után már egész gyorsan tudsz menni. Egy hónap után már futhatsz is. Attól félj, hogy nem kapsz idõpontot, és ne a mûtéttõl. Én több mint tíz évig féltem 23 órától, ami megváltoztatta az életemet. Nem éri meg a hezitálás. Szívesen biztatnálak személyesen is, de sajnos itt erre nincs mód. Szóval mindenkinek: ne hezitálj, mert baromság - mûttesd meg magad, akár pénzért is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitok!! Pontos megnevezést nem tudom én se, de ha jól tudom hivatalosan lágyékszakadásom van, ugye amikor a kivanszakadva és a zacsiba jutott a dolog, csak hogy maradjunk a szép beszédnél. Aki hasonló cipõben van, az ugyis érti. Már csak egyet remélek, még pedig, hogy elaltatnak, mert ha nem akkor szerintem a pulzusom kb 200-300 is lesz, és abban már lehet nem lenne örömöm. De viccet félretéve köszönöm mégegyszer, valamivel már "nyugodtabb" vagyok. Egészséges életet kivánok mindannyiótoknak, a jövõben!
Kapsz majd egy erõs nyugtatót elõtte, nyugi! :)

Úgy tudom hogy ha veszek egy 7, 5 J-os azaz 175 m/s-es légpuskát akkor ahhoz nem kell engedély. A kérdésem pedig, ha otthon szeretnék vele lőni, akkor ahhoz kell valakinek szólni, úgy értem hogy pl: a faluban az önykormányzatnál?

Legjobb válasz: "7,5 J-os azaz 175 m/s-es" Energiát nem tudsz sebességre váltani, ahogy hosszúságot sem súlyra :) Igaz, 7.5J alatt nem kell engedély. Nem kell bejelenteni, használhatod, de a biztonsági szabályok betartásával és nem is zavarhatsz vele másokat.

"7, 5 J-os azaz 175 m/s-es" Energiát nem tudsz sebességre váltani, ahogy hosszúságot sem súlyra :) Igaz, 7.5J alatt nem kell engedély. Nem kell bejelenteni, használhatod, de a biztonsági szabályok betartásával és nem is zavarhatsz vele másokat.
A kérdező hozzászólása: Csak azért írtam hogy a 7, 5 J az megegyezik a 175 m/s-el mert amit szeretnék venni nem volt oda írva hogy hány J-os http://www.katonadolog.hu/product/webaruhaz/LEP9/09Legpuskak..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!