Találatok a következő kifejezésre: A kérdésem szólna, (99 db)

Miért van ezen az oldalon ennyi rosszindulatú ember? Ahelyett, hogy segítő szándékkal szólnának hozzá a kérdésekhez, inkább csak leszólják a kérdezőket! Nem kell válaszolni, ha nem tetszik a kérdés!

Legjobb válasz: Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég

Jó, akkor erre sem válaszolunk. Az alábbi nem válasz neked, csak jegyzet magamnak a miértre. 1. A kérdés mindennapos (mikor kapom meg a jogsit, vannak-e szellemek stb.) 2. A kérdés maga arrogáns, provokatív 3. A google elsõ találata megfelel a kérdésre. 4. A kérdés olyan, hogy nem megválaszolható 5. A kérdés olyan, hogy minimális a valószínûsége, hogy valaki tudja a választ. A válaszoló a kérdezõ helyett kutakodik a megoldás után. Van még több ilyen ok, de ennyi talán elég
Nem kellene válaszolnia az ilyen embereknek igen..ha nem tud segítôleges választ adni, ne tegye, minthogy poénkodjon....!Az meg a másik oldala a dolognak, hogy a poénos válasza csak neki tetszik!Hasonló kérdésre válaszoltam az imént, de lepontoztak....és kaptam "egy kedves" kommenet is mellé!!!
Elsõ vagyok. Egy tipikus példa ma délutánról: (SOS) Hol lehet megvenni a legyek urát spanyolul (Budapesten)? Szerinted, erre mit lehet írni. Persze semmit. De nem érzed mennyire nevetséges az illetõ?
és az téged olyan rohadtul zavar h valami arrogánsat oda kell írnod? :D nem tudod, mer nem jársz könyvesboltba pesten és nem láttad véletlenül egyik bolt polcán se. ergo nem válaszolsz a kérdésre
sok ember nem gondolkozik az édesapám sok midnent nem talált meg az itenrnetem megmutattam ezt a honlapot és hogyan kel mit mien kategória és ami fontos megkérdezte .. hiába van a google az manapság sok hülyeséget is adhatki nemcsak jó válaszokat
A rosszindulat fényes illusztrációja az elsõ válasz lehúzása.
Nem kell szólnod. egyszerûen szerzel egy adóbevallási csomagot az ügyfélszolgálaton, vagy letöltöd majd a netrõl.

(Meleg kérdés) a kérdésem a passzívakhoz szólna. Nagyon szeretnék egyszer egy ilyen baszo gép-et (vagy nem tudom hogy hívják ) kipróbálni a kérdés mennyire fáj? És hol tudok ilyen hejet találni ahol ezek vannak?

Legjobb válasz: :D :D Amúgy a kérdésre válaszolva. Keress fel olyan oldalakat, ahol extrémebb szexre nyitottak vannak és ott írd ki a kérdést. Tuti lesz segítség. Amúgy szerintem Németország, Amerika, stb a hely ahol van ilyen.

:D :D Amúgy a kérdésre válaszolva. Keress fel olyan oldalakat, ahol extrémebb szexre nyitottak vannak és ott írd ki a kérdést. Tuti lesz segítség. Amúgy szerintem Németország, Amerika, stb a hely ahol van ilyen.
Olyan helyen ahol helyesírási szótárakat is árulnak

Lányok, akiknek volt már alkalmi szexpartnerük! Hozzátok szólna a kérdésem?

Na az a helyzet hogy kissé meguntam a kapcsolatokra. Eddig 3 barátom volt, ebb?l 2 megcsalt, a másik 1-gyel pedig megegyeztünk, hogy legyen vége, mert kialudt a szerelem. Õszintén szólva most egy jó darabig nincs is kedvem "szerelembe esni", mert már nem akarok emiatt szenvedni. Viszont arra kapható lennék hogy alkalmanként lefeküdjek valakivel...

Legjobb válasz: Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L

Nekem voltak haverjaim iskolától, meg mindentõl függetlenül és õket kérdeztem meg. Mondjuk én nem vagyok szívbajos, tehát nem problémáztam ezen, hogy "jujj mit fog szólni, jujj, mit fog gondolni, jujj kicikiz, meg jujj mit fog kiposztolni a facebookomra" csak úgy mondtam, hogy ha lenne kedve akkor mondjuk lehetne ezmegaz, õk meg belementek. Általában nem a srácokon múlik a dolog... Én mondjuk nem próbálkoznék olyannal, akivel utána nem akarok találkozni. Pl suliból, vagy valami közös helyrõl, sport stb. 21L
Szerintem alkalmi szexpartnernek érdemes nem vadidegent választani, hanem inkább egy olyan embert, akit már régebben ismersz, egy havert vagy közelebbi ismerõst mondjuk. A pasik nem hinném, hogy nagyon ellenkeznének ez ellen, de biztos van kivétel. Szerintem ha határozottan megmondod nekik, mit akarsz, akkor belemennek. 22L
Ugyan melyik fiú az, aki visszautasítaná... ne hülyéskedj. Fogadok, hogy itt is írnak majd páran ajánlatot.
Igazad van még nem vagy ribi. de jó úton haladsz.
11-es vagyok. Ha már nem vagy szerelmes beléjük, akkor semmi gond, tisztázzátok le, mit is szeretnétek egymástól. Nem erkölcstelen, eddig is megtetted, érzelmek nélkül is lehet:)
A kérdező hozzászólása: hát ez jó ötlet lenne, csak az exeimbe szerelmes voltam... velük nem akarok ilyesfajta kapcsolatot. :/ kicsit erkölcstelennek érezném vagy nem is tudom.
Az a pasi aki nek nincs csaja és tese vagy ronda akor bele megy. nem etõl néznek ribancnak ha meg anak néznek ki nem szarja le nem azon mulik a boldogság minek néznek,
Neked csak úgy nincs kedved szerelembe esni? Csak úgy bele szoktál esni? Ez így megy? Hol az a gödör? Had álljak én is oda!
elõzõ jajaja :D
A kérdező hozzászólása: nem vagyok és nem is leszek az soha, na puszi.:) 17:26: és hogy mondtad pontosan? nos igen nekem nagyon fontos mit gondolnak az emberek rólam...és olyannál próbálkoznék persze, akit nem látok utána gyakran:)
A kérdező hozzászólása: miért tartod elképzelhetetlennek?:o az itteni ajánlatokra pedig nyílván nem vagyok kíváncsi.. szóval elõre is szeretném leszögezni hogy ne írogasson senki, köszönömszépen. csak a kérdésre szeretnék választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!:)
A kérdező hozzászólása: jaj de vicces valaki! nem voltál még szerelmes? nem nehéz annak lenni ha találsz egy olyan partnert aki külsõre és belsõre is megfog, ráadásul olyanokat mond amiktõl különlegesnek érzed magad:) de a tinikori szerelmek nagy része csalódással végzõdik és már elegem van a csalódásokból!...és nekem eddig a szerelem több rosszat hozott mint jót. érted már?!
Én az exemmel jártam össze anno, amíg nem lett más:) Testi szükséglet, meg ismertem is, tudtam, mire számítsak:) Vele nem tudnád ezt megbeszélni?
én mindenképp idegen fiúnál próbálkoznék. elmész szépen a barátnõkkel bulizni, biztos lesz akivel tetszeni fogtok egymásnak, és ha mindketten úgy akarjátok, megbeszéltek egy találkozót is. és ha ott úgy alakul, akkor megmondod kerek perec mit akarsz. engem relatíve sokan betaláltak így. általában így nézett ki a forgatókönyv. amelyik normálisabb volt, azzal megbeszéltük, hogy csak szex és semmi egyéb, de van olyan is aki nem tudja mit akar.

Nokia n78-st szeretnék venni van egy Koss plug fülhalgatóm szeretném rá dugni, oké, hogy a nokia oldalán az van irva hogy 3.5-s jack dugó bele megy de a kérdés hogy érintkezik majd rendesen szal fog szólni a koss-on a zene?

( ugye mivel a telefon microfonos head set-et is bir és anak a jack dugója 4 plusú. Fog érintkezni? )

Legjobb válasz: Tuti szólni fog. Én sem a gyári fülessel hallgatom a pda-mat. De ha esetleg mégsem jó és ha nem kell a Koss, érdekelne.

Tuti szólni fog. Én sem a gyári fülessel hallgatom a pda-mat. De ha esetleg mégsem jó és ha nem kell a Koss, érdekelne.
juj de kiráály
Igen, kísérleti jelleggel bevezettük ezt a változtatást. Kérünk mindenkit, hogy a korlátok eltörlése ellenére továbbra is szakszerûen használja az oldalt.
És még a saját kérdésedre is tudsz válasuolni :D:D:D Na jó, ez ezért jó, mert ha valaki válaszol, akkor tudsz neki válaszolni. Érthetõ voltam?! :D
dejó, szuper ötlet, piros pontot aki kivitelezte!
De jó!!
Azért nem korlátlanul. Én akartam egy kérdésre harmadszor válaszolni, mert azt mondták, bunkó vagyok, amiért felhívtam a figyelmét egy válaszolónak arra, hogy téves választ adott, de nem jelent meg. Oké, tényleg felesleges lett volna, hiszen a véleményemet már kellõképpen kifejtettem a témával kapcsolatban, szóval nem ért lelki sérelem ezért.

Lányok szólna a kérdésem?

23éves lányok/n?k ti hogy éreznétek magatok hogy ha egy 17éves srác közeledne hozzátok?

Legjobb válasz: Semmit, ha bejön akko akár össze is jöttem volna vele,de itt kérdés h. mik az elvárások,mert egyértelmû h. nem lehet egy 17 éves fiútól elvárni h. 3-4 év múlva megkérje a kezem vagy ha terhes leszek akkor ne essen kétségbe.

Semmit, ha bejön akko akár össze is jöttem volna vele, de itt kérdés h. mik az elvárások, mert egyértelmû h. nem lehet egy 17 éves fiútól elvárni h. 3-4 év múlva megkérje a kezem vagy ha terhes leszek akkor ne essen kétségbe.
ja ja egyet ertek az elozovel.....+ hogy lehet csak azert kozeledik, hogy osszekavarjatok aztan dicsekedjen a havereknek, hogy megvolt neki egy 23eves.....mondjuk en erre gondolnek leghamarabb.....meg hat ha jol nez ki ha nem...nem lehet rajuk szamitani...meg gyerekek
Én elutasítanám, nem hiába keresnek általában idõsebb férfiakat a nõk, hiszen õk már feleséget keresnek és anyát.
Húha... Nekem nagyon meredek lenne. Ez még is csak 6 év, elég "kora vénnek" kellene lennie a srácnak, hogy passzoljunk, mármint gondolkodásilag. Világ életemben a vágyam a család és ezt a lehetõségeimhez képest minél elõbb szeretném megvalósítani. Egy 17 éves még bulikba jár, az érettségire készül, haverokkal sokat lóg. Ezzel szemben én 21 évesen voltam utoljára bulizni, nem is áll szándékomban menni többet, már nem a tanulás az elsõ, és egy biztos párkapcsolat a cél.
Elutasítanám, gondolkozás nélkül.
Én mindig is a fiatalabb pasikra buktam :) nem tehetek róla... min 2-3 évvel eddig mindig fiatalabb volt a srác.. mondjuk nekem az fontos h azért a koránál idõsebbnek tûnjön.. mert én a koromnál fiatalabbnak tûnök :D lehet ezért...
A kérdező hozzászólása: hát, az igazat meg valva, nem járok minden hétvégén bulizni...most igazán a szakmámra gondolok...és az életemet tervezgetve....
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy egy írásról lenne szó, tehát nem nagy felület.
Szerintem csináltasd meg nyugodtan. Max kopni fog de azon át tudnak menni :)
16 evesen inkabb ne.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszokat.Így is úgy is megcsináltatnám, az idõ múlásával amit most akarok.Nem fogom megbánni pár év múlva se..
Igen, most meg igy gondolod.

A kérdésem azokhoz szólna, akiknek már kételkedtek abban, hogy valóban terhesek-e. Mi alapján döntöttetek a tabletta mellett vagy ellene?

Szóval, biztos sokan voltatok már úgy, hogy nem volt biztos, hogy most teherbe estetek-e vagy sem.. azt szeretném megtudni, hogy mi alapján és döntöttetek és hogy mi lett bel?le.. Jó döntés volt? Esetleg az utána jöv? abortusz, ha nem?..

Legjobb válasz: Elírtam a kérdésbe, *akiik

A kérdező hozzászólása: Elírtam a kérdésbe, *akiik
En vettem mar be 72 orast, mikor elszakadt a gumi. Az eg vilagon semmi bajon nem volt tole, meg sem ereztem.
A kérdező hozzászólása: Köszi. És ha én az elsõ szeretkezésnél nem is véreztem, akkor mondjuk lehet, h most se lennének olyan mellékhatások? Mennyibe kerül a 72 órás? Többféle van?..
Ugy tudom többféle van. Bármelyik ambulancián felírják neked. Én évekkel ezelõtt vettem be egyszer, (6-7éve!) akkor ha jól emlékszem 1000körül volt. Semmi bajom nem volt tõle, 4napra rá megjött a mensim, aztán 1 hó és visszaállt a régi rend. De ne várakozz túl sokat, ha már megtörtént a dolog, menj el egy dokihoz, vedd be a gyógyzsret egy abortusznál semmi nmlehet borzalmasabb! Ma még csak szerda van, ha ma beveszed csüt-re semmit nem fogsz észlelni! Sok sikert!
Miért akarsz 72 órás tabit bevenni? Akkora baj történt? Mert ha csak bebeszéled én nem ajánlom. Nekem közeli ismerõsöm szedte be, de totál kész volt tõle. Hihetetlen erõs mensi görcsökkel és vérzéssel járt. Egy hormonbomba végül is. Persze minden ember szervezete másként reagál erre. Ha neked fontos a csütörtök akkor ne kockáztass, mert lehet hogy az agyad nem teljesen fog a feladatra koncentrálni, . mert ideges vagy (ilyenen szerintem mind átesünk valamilyen formán az életünk során), de ha a tabi ne adj isten kiüt akkor felkelni se fogsz. Ha gondolod nagyon szívesen beszélek veled priviben. Az egyetemen annó nagyon sokat tanultam a témáról és szeretek segíteni ha tudok. De persze minden a te döntésed, de szívesen meghallgatlak. Azt hiszem kiírja hogy írhatsz nekem privát, ha gondolod. Üdv
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszokat. Hát, igen, ma már szerda van, és nem fogom bevenni valószínûleg. A barátom anyukája orvos, (gyermekorvos, háziorvos) és azt mondta, h kizárt , h az legyek. És anyu is ezt mondta, úgyhogy inkább megnyugszom. Csak valahol persze ott van még a para... de elvileg kizárt, és ez a lényeg. Az az 1% meg mindig ott lesz.

Olyan fiúkhoz szólna a kérdésem, akik nem kezdenének szűz lánnyal. Válaszolnátok?

Tehát adott egy lány, akit ti szépnek, vonzónak tartotok a külső, és belső tulajdonságai alapján. Vékony, formás, csinos test, kerek, feszes, tenyérbe illő cicik, szép arc, számotokra megfelelő, értelmes, normális személyiség. Viszont szűz. Akkor is visszautasítanátok, és nem kezdenétek vele kapcsolatot, ha mindezek az adottságai meglennének, csak még éppen sosem szexelt?

Legjobb válasz: Azok a faszik, akik emiatt dobnak el maguktól egy ilyen kaliberû nõt, mind ostobák. De talán én is meg tudom válaszolni a kérdésed: valószínûleg attól tartanak, hogy a lány csak feküdne alattuk, mint egy darab deszka. Szinte kifejezéstelenül bámul, visszafojtja a nyögéseit.

Azok a faszik, akik emiatt dobnak el maguktól egy ilyen kaliberû nõt, mind ostobák. De talán én is meg tudom válaszolni a kérdésed: valószínûleg attól tartanak, hogy a lány csak feküdne alattuk, mint egy darab deszka. Szinte kifejezéstelenül bámul, visszafojtja a nyögéseit.
"Olyan fiúkhoz szólna a kérdésem, akik nem kezdenének szûz lánnyal. " "Akkor is visszautasítanátok, és nem kezdenétek vele kapcsolatot, ha mindezek az adottságai meglennének, csak még éppen sosem szexelt?" Nah akkor most ezen gondolkodj el... Egyébként meg én biztos nem utasítanék el egy lányt emiatt...
ilyen nem létezik .. nem kezdene ki srác 1 szuz csajjal , álom nõt irtál le , attol h most szûz . valahol elkell kezdeni
Szerintem a GYIKen túli világban elég sokakat zavar egy bizonyos kor után, ha hónapokig váratni akarja õket egy szûz lány a szexel, aztán még utána is elég sok idõ levetkõzni a gátlásokat és belejönni a dologba... h megéri-e ez nekik, az sztem inkább a személyiségtõl függ, minél csinosabb a lány, annál furcsább, hogy még nem volt egy normális férfi az életében. Mondom ezt nõként.
Én szûz csajokkal nem is kavarok, 1x volt rá példa--de leráztam. Az én méretem nem nekik való.
És mi a negatívum? Elzárva él a világtól vagy 14 éves?
Te tényleg ennyire nulla vagy agyilag? Hidd el ez az amiatt nem kezdenek veled, nem az, hogy szûz vagy...
A kérdező hozzászólása: #9: Direkt odaírtam: "számotokra megfelelõ, értelmes, normális személyiség" Tehát olyan lány, aki számotokra tökéletesen megfelelne személyiség alapján IS, és külsõleg IS.
Ha amúgy minden stimm akkor kit érdekel hogy szûz e vagy sem?
Azért egy nõnek/lánynak más tulajdonságai is vannak, minth csinos és szûz. Például milyen a természete? Kedves? Arrogáns? Van kisugárzása? Mik a céljai? Az h szûz-e vagy sem, tökmindegy.
A kérdező hozzászólása: Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik úgy gondolják, hogy a nagybetûs rész rájuk jellemzõ. Köszi :)
figyelmen kívül hagyva a nagybetûs feltételt: nem utasítom vissza, ha nem zavarja, hogy nem voltam még nõvel és végtelenül ügyetlen vagyok
Kérdezõ....miért kérdezed ezt? Te vagy a szûz bomba csaj?
Aki emiatt elutasít egy lányt az nem normális és meg sem érdemel téged!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!