Találatok a következő kifejezésre: A kérdéseknek mekkora hányada (3 db)

A kérdéseknek kb. mekkora hányada "kamu"?

Legjobb válasz: Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni: még soha nem tettem fel kamukérdést. És soha nem adtam õszintétlen válaszokat. Lepontozott "haszontalant" igen, de betudom annak, hogy nem vagyunk egyformák és nem kell mindenkinek mindenben egyetérteni.

Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni: még soha nem tettem fel kamukérdést. És soha nem adtam õszintétlen válaszokat. Lepontozott "haszontalant" igen, de betudom annak, hogy nem vagyunk egyformák és nem kell mindenkinek mindenben egyetérteni.

A kérdésem: Ha a saját véremet megiszom, akkor annak mekkora hányada épül vissza a szervezetembe, azaz mennyi "válik vérré" belőle?

Legjobb válasz: Semennyi. Az emésztõrendszerbõl nem szívódik be a vér a keringésbe. De jó lenne,ha így lenne! Nem kéne transzfúziókat adni, csak itatni :)

Semennyi. Az emésztõrendszerbõl nem szívódik be a vér a keringésbe. De jó lenne, ha így lenne! Nem kéne transzfúziókat adni, csak itatni :)
Nem vagy te vámpír.
Dehogyisnem, a céklát is a vérképzés miatt eszik, amiben van valami nagyon vérhez hasonlító dolog, ezért a szervezet könnyen beépíti. Ha ez megy neki miért ne menne pont a vérrel??
Istenem! A céklában sok a vas, ami a vérképzéshez kell és az felszívódik. De a vért hiába issza meg valaki az megemésztõdik, tehát nem megy vele semmire.

Yamaha neos alvázszámából hogy lehet rájönni a gyártási évére? Melyik ill hányadik karakter (ek) adják meg az évet? Egyéb kérdés hogy mekkora a max terhelhető össztömeg neos esetében? Biztosításhoz kellenének az adatok.

Legjobb válasz: Idomokban, blokkban, felnikben minden gyártó megjelöli a gyártási dátumot. Több verzióval is találkozhatunk. Általában egy körben láthatunk két számot. Pl.: ’02’ – Ez 2002-es gyártásra utal. Van, hogy mellette (általában nagyobb idomok esetében) táblázat formájában még a hónap is be van pontozva, vagy ugyanúgy, mint a gyártási év – körben fel vannak 1-12-ig sorolva a hónapok, s egy nyíl mutat az adott hónapra. Hát a terhelhetõséget nem tudom miért kérdezik,a motor maga 90-és 95 kiló körül van önsúlyban. Aztán nyilván elbír egy 120 kilós embert is. Írj be 200 kilót össztömegre.. :)

Idomokban, blokkban, felnikben minden gyártó megjelöli a gyártási dátumot. Több verzióval is találkozhatunk. Általában egy körben láthatunk két számot. Pl.: ’02’ – Ez 2002-es gyártásra utal. Van, hogy mellette (általában nagyobb idomok esetében) táblázat formájában még a hónap is be van pontozva, vagy ugyanúgy, mint a gyártási év – körben fel vannak 1-12-ig sorolva a hónapok, s egy nyíl mutat az adott hónapra. Hát a terhelhetõséget nem tudom miért kérdezik, a motor maga 90-és 95 kiló körül van önsúlyban. Aztán nyilván elbír egy 120 kilós embert is. Írj be 200 kilót össztömegre.. :)
Ha 17 számjegyû az alvázszámod, akkor ezt próbáld meg: http://www.motoverse.com/tools/vin/yamaha.asp De a pontos típus alapján keresd meg a terhelhetõséget a neten, 1-2 kilón úgyse múlik semmi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!