Találatok a következő kifejezésre: A kérdéseknek mekkora (99 db)

Az M0-ról "sikeresen" az M5-re hajtottam. Az ócsai lehajtónál lekanyarodtam. Kérdés, hogy ezen a szakaszon is büntetnek-e? A válaszokat elõre köszönöm bár sejtem, hogy milyen eredményt fogtok írni. Így inkább a kérdés: mekkora büntetésre számíthatok?

Legjobb válasz: Természetesen ezen a szakaszon is büntetnek. Ha a pályára felhajtás után pár száz méterrel nem állt a jobb szélen egy sárga villogós autó, akkor bemákoldtad, mert ott szoktak állni a kontrollkocsik. A következõ már az ócsai kihajtó után, vagy az inárcsi kútnál vagy a dabasi kihajtónál szokott állni. Ha állt ott, akkor esélyes a bünti, 14875 forint.

Természetesen ezen a szakaszon is büntetnek. Ha a pályára felhajtás után pár száz méterrel nem állt a jobb szélen egy sárga villogós autó, akkor bemákoldtad, mert ott szoktak állni a kontrollkocsik. A következõ már az ócsai kihajtó után, vagy az inárcsi kútnál vagy a dabasi kihajtónál szokott állni. Ha állt ott, akkor esélyes a bünti, 14875 forint.

A kérdésem : Mekkora a magnetit olvadádspontja? Valamint, fizikával foglalkozó tanár segítségét kérném .

Valamint a magnetit gömbbé való alakítása

Legjobb válasz: A magnetit, mágnesvasérc 1538 fokon olvad.Nem tudom miféle gömbbé való alakításról beszélsz?

A magnetit, mágnesvasérc 1538 fokon olvad.Nem tudom miféle gömbbé való alakításról beszélsz?
A kérdező hozzászólása: Olvadt magnetitet két üreges félgömbbõl
Két üreges félgömböt megolvasztod, és olvadt magnetited lesz (ami már nem lesz magnetit, csak natúr olvadt vas, mert elveszíti mágneses tulajdonságát) :D
A kérdező hozzászólása: Hogyan formálhatok félgömböt ?
Megolvasztod, és formába öntöd.
Ez egy mérést igényel. Függ a talajminõségtõl, a test homlokfelületétõl, a rugalmasságától. Kérdés hogy deformálódik-e.
Az m*v = F*t a Newtoni F = m*a átalakított formája F = m*a = m*v/t F*t = m*v ami a tétel impulzusos alakja. dI/dt = F alakban is írható. Az impulzus vektormennyiség.
DeeDee ez az erõ hogy is jött ki? A mozgási energia nem F=1/2*m*(v^2) ?
A kérdező hozzászólása: Köszi DeeDee
Az elsõ válaszoló által említett tényezõk elhanyagolásával egy jó közelítõ érték azért meghatározható. Ha egy testet 10 m magasból leejtesz, a becsapódási sebessége kb. 14 m/s (kb. 50 km/h). Ha ez az érték t = 0, 1 s alatt csökken 0-ra, akkor a lassulás az a = v/t alapján kb 140 m/s², ez pedig kb. 14g. Az erõt az m*v = F*t képletbõl, t = 0, 1 s-el számolva F = m*v/t F = 5500*14/0, 1 = 55000*14 = 770000N DeeDee ******
A kérdező hozzászólása: Igen acél, s nagyjából 10G-re tesszük a lassulást a rendszer merevsége miatt.
És a test is acél?
A kérdező hozzászólása: Egy acéllapra történik az ejtés ami 200mm vastag
Konkrétabban fogalmazz, ha egyáltalán gyakorlati a kérdés.

Mekkora az esélye, hogy ezt a kérdésemet törölteti egy ecet?

Legjobb válasz: Én egy ecet vagyok, és nem töröltetem a kérdésedet :)

Én egy ecet vagyok, és nem töröltetem a kérdésedet :)
Figyeld, Farikcsaaa nézi az RTL-t, azért van eltûnve, erre mérget vennék:) ) Gyere elõ, icike picike Farikcsaaa:) :P
hát.. úgy 50% Utálom õket. Rühellem. Hülye kis trollok. Eddig 92 kérdést írtam ki, és 47-et töröltek. Legutóbb amikor beléptem kijött egy ablak, amire ez volt írva: Múltkor a rántott húshoz nem ettél ecetes uborkasalátát. ezért egy újabb kérdést töröltünk. És mellette egy Trollface. Azt hittem agyvérzést kapok.. Elegem van az ecetekbõl!
Farikcsaaa! Ki aludt már a lámpa?:) ))
Köszi :)
Kösz :P Hallod, farikcsaaa, te fiú vagy vagy lány? Egyszer kiírtam ezt a kérdést, de törölték. Am én nem ismerkedni akarok vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok :D
Kb. ugyanakkora, mint hogy egy pamac. És lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: férfi :)
50%. Ecet? Cecet!
A kérdező hozzászólása: Akkor kapsz egy pacsit :)
A kérdező hozzászólása: A vizilabda meccset nézem, rágom a körmöm.
Máma 36 kérdésemet töröltették a 27-bõl, szóval igen nagy :( Am. Farikcsaaa pasi és nálam is minden farikcsaaas kérdést töröltek, pedig celebet akartam belõle csinálni, hogy ott legyen a népszerû témák között.
A kérdező hozzászólása: Megkönnyezem ezt meghatottságomban, le szeretném nyomni Uhrin Benedeket :-)

Mekkora valószínűséggel lehet helyes választ adni erre a kérdésre?

A) 25% B) 50% C) 100% D) 25%

Legjobb válasz: A nyári esõ teljesen kiszámíthatatlan!Erre a kérdésre a nyári esõ kiszámításához képest pofonegyszerû a válasz,pedig valljuk be,ez a kérdés bizony nehéz. Szerintem a D válasz a helyes,25 %-al.Az A válasz nem helyes.

A nyári esõ teljesen kiszámíthatatlan!Erre a kérdésre a nyári esõ kiszámításához képest pofonegyszerû a válasz, pedig valljuk be, ez a kérdés bizony nehéz. Szerintem a D válasz a helyes, 25 %-al.Az A válasz nem helyes.
Szerintem 50%. Vagy helyes, vagy nem :'D
437566745648543325982635373 %

Nehezen mertem feltenni a kérdést, ne nevessetek kérlek. Egy 9 10 éves fiúnak nagyjából mekkora a fütyköse? Picinek találom a fiamét, a férjem meg kiröhög, de én aggódóm hogy később is kisebb lesz az átlagnál.

Picinek találom a fiamét, a férjem meg ki röhög hogy ilyennel foglalkozom, de én aggódom hogy esetleg kisebb lesz neki az átlagnál.

Legjobb válasz: Szerintem nem szabad emiatt aggódnod. Elõször is, a kisfiad még óriási testi fejlõdés elõtt áll, nem lehet tudni, melyik része mekkorára nõ. Például egy mindig apró, törékeny kisfiúból 18 éves korára könnyen lehet 190 cm magas izmos, erõs férfi, és fordítva is lehet: az oviban mindig a legnagyobb volt, aztán iskolában a többiek lassan lehagyják és õ "csak" 170-172 körülire nõ. Ugyanígy van ez azokkal a fránya kukacokkal is: senki meg nem tudja mondani egy ötéves kisfiú méreteibõl, hogy mekkora lesz nagykorára!

Szerintem nem szabad emiatt aggódnod. Elõször is, a kisfiad még óriási testi fejlõdés elõtt áll, nem lehet tudni, melyik része mekkorára nõ. Például egy mindig apró, törékeny kisfiúból 18 éves korára könnyen lehet 190 cm magas izmos, erõs férfi, és fordítva is lehet: az oviban mindig a legnagyobb volt, aztán iskolában a többiek lassan lehagyják és õ "csak" 170-172 körülire nõ. Ugyanígy van ez azokkal a fránya kukacokkal is: senki meg nem tudja mondani egy ötéves kisfiú méreteibõl, hogy mekkora lesz nagykorára!
Nem nevetünk ki! Én is kicsinek találtam régen az öcsémét, de a múltkor láttam és szépen megnõtt :)
Az én fiam is így van /6 / , én is mindig láttam a védõbe hogy más srácoké nagyobb, de sosem foglalkoztam vele! Lehet nincs köze a kettõnek egymáshoz de lehet hogy sok, mert az én drága férjemnek nyugalomban nem nagy , na de ha "tettre" kész... akkor aztán tud nyújtozkodni:) :) :)
Nekem 3 fiam van.A 13 évesnek mindig pici volt, de most egy éve úgy megnött...Szóval ne aggódj, amikor beindulnak a hormonok majd elkezd nöni.
Szerinted a méret a lényeg? Miért lenne baj, ha kicsi? Ha lányod lenne, akkor azon aggódnál, hogy ne legyen kis melle? Merevedéskor többszörösére dúzzad, gondolom ezzel a dologgal már te is találkoztál. Akkor meg nem mindegy, hogy amúgy mekkora? És, ha történetesen valóban nagyon kicsi, akkor tudsz rajta segíteni? Mert én nem tudok fütyinövelõ technikáról, már olyanról, ami hatásos lenne. Ne aggódj ezen, nyugodj bele és fogadd el. Olyan, amilyen.
A fütyi mérete, pont olyan, mint a lányoknál a mell méret, vagy az, hogy egyik lánynak kilóg a puncijából a kisajka, másnak nem. Nem kell ezzel foglalkozni, ettõl semmi baja nem lesz a kisfiadnak.
Valószínûleg most kicsinek látod, ahogy valaki írta már, a hormonok hatására serdülõ korban megy majd át nagy változásokon.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó valaki végre komolyan is veszi a kérdésemet és hasznos válasz is írt. Köszönöm. Azért a többieknek is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Igen a lányomnál meg attól félek hogy kicsi lesz a melle. Az enyém is az. Ha merevedése van akkor is kicsinek találom. Nem tudom más fiuknak mekkora olyankor (nyilván azt nem láttam), de neki kb. 6 cm elsõ pillantásra, Annyira nem nézek már oda. Akinek hasonló korú fia van, mekkora nekik nagyjából?
Legelsõ vagyok megint. Mindegy, hogy pici mellû vagy telt lesz a lányod, én azt szeretném majd megértetni vele, hogy minden lehet szép. Mindig pozitív dolgokat mondj nekik, ne szorongj! Ha pici a melle, könnyen kap majd ruhákat. Ha nagy, alig gyõzöd majd lefedetni vele :)
Merre ne menjek? :SSS
Megkérdezi az egyiktõl, hogy mit mondana a másik. 1. az út jó felé megy -> válaszok igazmondó: a másik azt mondaná, ne menj arra hazudós: a másik azt mondaná, ne menj arra ->> ez az irány a helyes 2. az út rossz felé megy -> válaszok igazmondó: a másik azt mondaná, arra menj hazudós: a másik azt mondaná, arra menj ->> a másik irány a helyes Tehát mindig az ellenkezõjét kell tennie, mint amit mondanak
"Mit mondana a másik ember?" És akármi a válasz, a másik irányba kell menni, az lesz a helyes út.
pl: hány lába van egy kutyának? - ebbõl megtudjuk melyik hazudik. Utána pedig az igazmondónak : na mutasd merre van Mekka, mert különben fejed szétverem! (ugyebár a feszólítás nem kérdés:D)

Van egy Xperia Mini (St15i) telefonom. Az lenne a kérdés, hogy mekkora sd kártyát rakhatok bele max?

Szóval,ha Én veszek Egy 64gb-ost akkor azt felfogja ismerni,meg minden?!

Legjobb válasz: Max 32gb.

Max 32gb.
A kérdező hozzászólása: Ezt hol nézted?:O Igazából, csak azért kellene, hogy nCore-ról szedek le filmeket, majd rárakom, és Full hd Smart TV-nken lejátszom. Ezért szerinted jobban megéri egy külsõ vinyót, mint egy ilyen sd kártyát?

ELTE biosz diplomával hol lehet elhelyezkedni és mekkora fizetésért? BME biomérnök - ugyanez a kérdés.

Ill a biomérnök mivel foglalkozik?

Legjobb válasz: biosz diploma kuka. biomérnökként külföldön el lehet helyezkedni.

biosz diploma kuka. biomérnökként külföldön el lehet helyezkedni.
A kérdező hozzászólása: és belföld?
Ha azt írta, h külföldön lehet elhelyezkedni vele, akkor az nagy valószínûséggel azért írta, mert belföldön nem.
A kérdező hozzászólása: szomorú:(
Biomérnökivel belföldön is el lehet helyezkedni!!!!! Ez lényegében speciális vegyészmérnöki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!