Találatok a következő kifejezésre: A kérdésekben, linket írok (5 db)

Szerintetek igaz amiket ezen az oldalon írnak a hvp vírus-ról és a vakcináról? (link a kérdésen belül)

http://hpvoltas.atspace.com/

Legjobb válasz: Gondolok be linkelek egy ellentétet is ami az HPV vírusról és a vakcináról is egész mást állít. http://www.anyalanya.hu/tiniknek/a-mehnyakrak-elleni-oltasrol

A kérdező hozzászólása: Gondolok be linkelek egy ellentétet is ami az HPV vírusról és a vakcináról is egész mást állít. http://www.anyalanya.hu/tiniknek/a-mehnyakrak-elleni-oltasrol
ha behozná az oldalt megmondanám
Annyira, hogy be sem jön.
A kérdező hozzászólása: Baszus az elõbb még bejött.
Az ilyen ingyenes doménekre bejegyzett oltás-ellenes, összeesküvés elméletes honlapok hatalmas hazugságok, az összes story kitalált, és egy hozzáértõ már a 2. mondatnál abbahagyja az olvasásukat annyira ordít róluk a "hozzá nem értés". Csak megpróbálják tudományos köntösbe bújtatni a baromságaikat és XY "világhírû" külföldi tudósokra hivatkoznak, akik vagy nem is mondtak sose olyat, vagy nem is tudósok... Egy a céljuk, hogy az "alternatív" gyógymódot eladják jó pénzért, mely [email protected] sem ér (pl: ilyen-olyan vitamin, varázstea, gyógylóhúgy stb.) Vagyis ezek megtévesztõ reklámoknak tekinthetõek. Amúgy remélem, hogy soha többé nem is lesz olvasható.
Sajnos van rajta igazság (nekem bejött). Az pl. igaz, hogy méhnyakrákot nem csak HPV okozhat. Tehát oltás ide vagy oda, a szûrõvizsgálat nem kerülhetõ ki, csak az véd 100%-osan, ha rendszeresen jársz és idõben felfedezik. Az oltás csökkenti tehát a kockázatot, de nem zárható ki a veszély. Az is igaz, hogy MINDEN oltásnak van kockázata, és elõfordulhatnak mellékhatások. Hogy konkrétan mindaz igaz-e, amit felsoroltak, nem tudom. A többit nem tudom megítélni. Szerintem valóságalapja lehet, de el tudom képzelni, hogy mindkét oldal azt a részt domborítja ki jobban, ami érdekében áll. Az ellenzõk a mellékhatásokat és a bizonytalanságokat, a gyógyszergyártók az elõnyöket. Az az igazság, hogy a tavalyi influenza-hisztéria után én már senkinek sem hiszek. Viszont a himlõ az oltás miatt tûnt el Földrõl. Biztos van néhány szükséges oltás, de hogy mind kell-e... nem tudom.
A kérdező hozzászólása: huha na most aztán már végkép össze zavarodtam most akkor kinek is lehet hinni és kinek nem?

A kérdésekben, ha linket írok be, miért nem alakul az át, mint a válaszokban kattintható formává?

Gyakran szükség lenne rá amikor hivatkozni akarok a kérdésemmel 1 oldalon találhato dologra, vagy amikor képpel akarok valamit megkérdezni.

Legjobb válasz: Mert ilyenre írták a programozók ..

Mert ilyenre írták a programozók ..
Tanulj, tanulj.
Sajnos valószínûleg a kémia tanárod nem olvassa a kérdésedet. Így esélytelen, hogy valaki megmondja neked elõre a kérdéseket... Tanuljál szépen.


Itt a gyakorikérdéseken (! ) ha egy válaszoló egy kérdésre ir egy linket http nélkül, akkor az miért nem lesz kék és miért nem lehet ráklikkelni? De ha már ott van a http akkor igen. Miért van ez?

ocsi, de nem értek ehhez :DDD

Legjobb válasz: de egy válaszban lévõ www.nemtudommire.hu-ra látszólag nem lehet ráklikelni vagy esetleg valamilyen módon igen?? bocs, tudom, hogy most jót röhögtök, de félek :DDD, hogy ráklikkeltem véletlenül valami virusos oldlara :))))

A kérdező hozzászólása: de egy válaszban lévõ http://www.nemtudommire.hu-ra látszólag nem lehet ráklikelni vagy esetleg valamilyen módon igen?? bocs, tudom, hogy most jót röhögtök, de félek :DDD, hogy ráklikkeltem véletlenül valami virusos oldlara :) )))
A kérdező hozzászólása: esteleg ha valaki hülyének találja ezt a kérdést, akkor itt az oldal szlogenje: amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted! :)
Folytatásképp: "hogy ráklikkeltem véletlenül valami virusos oldlara" Nem lehet vírusos az oldal, csak ha valamit le is töltöttél róla, és fel is telepítetted. Az oldalakon esetleg JS "vírus" lehet, amibõl könnyen ki lehet lépni (be kell fejezni a folyamatot), vagy tiltani kell a JavaScriptet. De ha ennyire aggódsz, tégy fel egy Linux disztribúciót, és nem kell többet emiatt aggódnod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. És az amit a Mozilla böngészõhöz írtál az automatikusan be van kapcsolva vagy beaállítható? mert nekem Mozilla van és mégsem olyan.
A kérdező hozzászólása: Szóval itt a GY.K.-n a http nélküli weboldalak nem linkek, ezáltal nem is lehet ráklikkelni?! ha jól fogtam fel...?
Linkek azok, csak az oldal nem linkként teszi ki, be kell másolni a böngészõbe. Nem, ez egy Add-on a Firefox-hoz, le kell tölteni hozzá, például innen: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/190 (add to Firefox gomb megnyomásával) (És ha már Add-on -nál vagyunk, az egyik leghasznosabb (ha még nincs fent), eltünteti a reklámokat. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/1865/ bár ez nem tartozik a kérdéshez)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen a válaszod! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!