Találatok a következő kifejezésre: A kérdésekben, linket (127 db)

Szerintetek is kamu ez a kérdés? (link)

Legjobb válasz: Szerintem az.De ez csak az én véleményem,mindenki mást gondol róla,fõleg az okkultizmussal foglalatoskodók...De szerintem kamu. :D

Szerintem az.De ez csak az én véleményem, mindenki mást gondol róla, fõleg az okkultizmussal foglalatoskodók...De szerintem kamu. :D

Hogy lehet ide a kérdés mellé képet, vagy linket kitenni?

Legjobb válasz: kérdés mellé a link sem igazán helyesen jelenik meg az elsõ hozzászólásba beteszed a jó linket ide meg feltöltöd a képet és belinkeled http://kepfeltoltes.hu/

kérdés mellé a link sem igazán helyesen jelenik meg az elsõ hozzászólásba beteszed a jó linket ide meg feltöltöd a képet és belinkeled http://kepfeltoltes.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mit válaszolnátok ezekre a kérdésekre? (angol) Would you like to live abroad and commute to work in your country? 1. Why? 2. Why not?

Legjobb válasz: 2. No, because i fucking hate to talk in english, or do somebody else's homework, or i dont't know what do you wanna do with this question:) Maybe you should find an english man and talk to him, or in your classroom with somebody, or something like that, i dont know. Why didnt you find something better program? xd Now lets do your homework alone, or read, or what you like to do

2. No, because i fucking hate to talk in english, or do somebody else's homework, or i dont't know what do you wanna do with this question:) Maybe you should find an english man and talk to him, or in your classroom with somebody, or something like that, i dont know. Why didnt you find something better program? xd Now lets do your homework alone, or read, or what you like to do
Szorri.Áj dont szpik inglis!!! Kb ennyit......
I wouldn't anymore. Why not. That's none of your business.


Hogy tűnt el a kérdés? Olvastam egy kérdést (egy másik kérdés válaszában volt a likje), volt rá 4, vagy 5 oldal válasz, és amikor a, ásodik oldalra kattintottam, eltűnt a kérdés.

Pedig nem volt benne semmi trágár, vagy sért?, ami miatt kimoderálhatták volna. Akkor miért t?nt el?

Legjobb válasz: Mi volt a kérdés?

Mi volt a kérdés?
A kérdező hozzászólása: Családi kapcsolatokban, a férfi házában laktak, de ugyanabban a házban lakott a ffi apja is, csak másik lakásban; ott volt a vállalkozásuk is, a feleség meg el akart költözni az após közelébõl. Már laktak így, de akkor meg anyagilag ment rosszul nekik.
0, 001%
oszd el a kedvezõ esetet, vagyis az 1et, az összes esettel 777 778 ^^
A kérdező hozzászólása: aha köszi, csak kiváncsi voltam :D és ha van 14 kérdésem akkor mennyi az esély hogy akármeik a véletlen kérdésben lesz?
a matek nem az erõsséged, mi? :P 14/781328 az esélye, azaz 0, 00001791821, azaz 55809 kattintásból egyszer a te egyik kérdésed jön ki =)
A kérdező hozzászólása: amúgy erõsségem a matek, abba a csoportba ahova járok ott én vok a legjobb, csak kiváncsi voltam mondtok egy új megoldást erre mert semmi ideig nem tartott volna kiszámolni hogy egy a <az a szám amennyi mutatja mennyi kérdés van az oldalon>-hoz és az mennyi.
Nem bántani szeretnélek, de ha te vagy ott a legpengébb akkor az elég gyenge csoport lehet.
A kérdező hozzászólása: fú, erre nagyon kiváncsi vagyok, hogy te mennyire ismersz engem hogy ezt így megállapítod...

LIKE VS NOT LIKE? Ez itt a kérdés!

http://www.youtube.com/user/TheFunkySocksTV

Ehhez mit szóltok magyar vezetõ beosztású rendõrtisztek? (link) Gondolom azt szóljátok hozzá, hogy kitiltjátok a kérdést.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Igen. Minden egyes rendõrséggel kapcsolatos kérdésben le szoktam írni, hogy ezt a bûnszervezetet már rég fel kellett volna oszlatni, tagjaikat számûzni, vagyonukat pedig elkobozni. Mindig törölni is szokták ezen felvetésem, így gondolom a te kérdésednek sem fognak örülni. Minden a rendõrség megreformálásával kapcsolatos felvetést csírájában szoktak elfojtani.

Igen. Minden egyes rendõrséggel kapcsolatos kérdésben le szoktam írni, hogy ezt a bûnszervezetet már rég fel kellett volna oszlatni, tagjaikat számûzni, vagyonukat pedig elkobozni. Mindig törölni is szokták ezen felvetésem, így gondolom a te kérdésednek sem fognak örülni. Minden a rendõrség megreformálásával kapcsolatos felvetést csírájában szoktak elfojtani.
Azért az elég kemény "reform", hogy tekintsünk 40.000 embert bûnözõnek, "számûzzük õket" és kobozzuk el a vagyonukat, mintha mindegyik lopta volna. Már akinek esetleg több vagyona van egy 20 éves Suzukinál... :D Egyébként, a kérdéshez... Azért ez szerintem elég durván a farkába harapó kígyó esete. Leváltanak minden vezetõt és gyökeres átalakításokat végeznek. És nyilván el kellene hinni, hogy semmiféle politikai érdek nem játszik szerepet, pusztán a hazafias jóindulat. Amúgy nem hinném, hogy olyan sok vezetõ rendõrtisztet érdekelne, hogy ki mit írogat itt a gyakorin. Mondjuk szerintem egyet se. :)

Rosario to vampire melyik részében van? A kérdés kiegészítésében van a link

http://www.youtube.com/watch? V=ZNPE5dEpsVQ&list=LL2AyU7O_IJRxJ_AbJv6fgng

Legjobb válasz: Normális linket.

Normális linket.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=ZNPE5dEpsVQ&list=LL2AyU7O_IJR..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!