Találatok a következő kifejezésre: A képernyőn apró (3 db)

A képernyőn egy apró fekete foltot láttam de a doki nme tudta megmonjdani h valojában mi is az mert még apró volt. Mit láthattam az uh-on?

1hete késik és teganp hüvelyi uh-on voltam.

Legjobb válasz: Szerintem,hogy mit láttál az UH-on azt csak a jó Isten tudja,fõleg ha még az orvos sem tudta.Ha negatívak a tesztek,akkor nem valószínû,hogy terhes vagy.

Szerintem, hogy mit láttál az UH-on azt csak a jó Isten tudja, fõleg ha még az orvos sem tudta.Ha negatívak a tesztek, akkor nem valószínû, hogy terhes vagy.
Nekem is volt ilyen, hogy két hetes mensi késéssel és negatív tesztekkel mentem dokihoz. Én is olyan gyógyszert kaptam amitõl megjön. Nem volt peteérésem azt mondta. Ez áprilisba volt. Ma vagyok a 21. napon és remélem most már lesz baba :)

Valami vírus az, hogy egy bogár nagyon apró futkározik a képernyőmön és nem tudom szétnyomni? Esetleg kémprogram?

Legjobb válasz: Ha print screen-el lefényképezem nincs ott de még is mûnek tûnik. Elég vicces :)) Valaki vmi tipp?

A kérdező hozzászólása: Ha print screen-el lefényképezem nincs ott de még is mûnek tûnik. Elég vicces :) ) Valaki vmi tipp?
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem: Olyan mintha a képernyõben lenne(LCD), mert mikor be rá kellene menjen egy betüre olyen mintha alája menne, vagyis az mögé.
???? pls egy videót vagy valamit mert akarok mosolyogni, sajnos értelmes választ nem tudok adni, a géped nem lassult be? ha van vírusírtód akkor egy nagyobb futtatást csinálj, addig is ne nagyon lépkedj be sehova jelszóval, mer lehet keylogger is
A kérdező hozzászólása: KB ilyen csak valamivel kissebb és jóval gyorsabb: http://embed.indavideo.hu/player/html5/b74bfd0e1b?red=1
Az lehet, hogy tényleg egy kis bogár, a youtube-on is sok ilyen video van. Beköltöznek (vagy betévednek) a monitorba, az "üveg" alá. Megróbálhatod, hogy egy rovaritóval kizavarod, csak ne fújd tele a monitort, csak egy kicsit, nem túl közelrõl. :)

A laptopomon a Ctr és a _ kombinációjával nagyon apró betűs lett a képernyőm! Hogyan tudnám visszaállítani?

Legjobb válasz: Alapbeállításra visszaállítani tehát 100%-os nagyítási nézetre a Ctrl+0 (azaz Ctrl+nulla)

Alapbeállításra visszaállítani tehát 100%-os nagyítási nézetre a Ctrl+0 (azaz Ctrl+nulla)
Ctrl és +


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!