Találatok a következő kifejezésre: A kép Virtualdub (5 db)

A kép minősége Virtualdub után mindenképpen romlik?

Én vagyok az, aki pár kérdéssel ezel?tt arról kérdezett, hogy miért olyan nagy a film mérete.

Legjobb válasz: Esetleg a hangot is lehet tömöríteni, Audio->Compression... Így a képet kevésbé kell tömöríteni, és azanos méret mellett jobb minõségû képet kapsz. Ha a hang már eleve tömörített, akkor ez a lehetõség ugrott. A megfelelõ beállításokat, így látatlanban nem tudom megmondani. Kísérletezned kell velük. Minél kisebb méretû lesz a filmed, úgy fog romlani a minõsége, ez ellen nincs mit tenni. El kell találni azt a határt, ahol még nem romlik számottevõen a minõség, de a fájlméret sem túl nagy.

Esetleg a hangot is lehet tömöríteni, Audio->Compression... Így a képet kevésbé kell tömöríteni, és azanos méret mellett jobb minõségû képet kapsz. Ha a hang már eleve tömörített, akkor ez a lehetõség ugrott. A megfelelõ beállításokat, így látatlanban nem tudom megmondani. Kísérletezned kell velük. Minél kisebb méretû lesz a filmed, úgy fog romlani a minõsége, ez ellen nincs mit tenni. El kell találni azt a határt, ahol még nem romlik számottevõen a minõség, de a fájlméret sem túl nagy.
Azért ilyen nagy, mert nem választottál ki tömörítõ codecet a Video/Compression menübõl, és tömörítetlenül menti az egészet, ami elég nagy. Itt válassz nagy bitrátát a beállításoknál. Vagy nem tudom hogy szerkesztésnél mûködik-e a Video/Direct stream copy. Ez utóbbinál nem változtat semmit a képminõségnél, ha elérhetõ.

VirtualDub-bal feliratot égettem a filmbe, és most siet a kép és a felirat, a hang meg lemarad. Mit tegyek?

http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=56&.. Ennek az oldalnak az utasításait követtem, minden oké, összerakta csak éppen nem úgy hogy élvezetes is lehetne.

Legjobb válasz: Elõtte rendben volt az idõzítés. Egyébként beleégetett feliratot utólag nem lehet eltávolítani tudtommal.

Elõtte rendben volt az idõzítés. Egyébként beleégetett feliratot utólag nem lehet eltávolítani tudtommal.
A kérdező hozzászólása: Kitöröltem simán. Új .avi fájlt hozott létre saját magának, és az késik jobbra-balra. Szóval, a kérdés még adott. Újra beleégetem, akkor min változtassak?
De elõtte végignézted a filmet és akkor nem csúszott? Ha csúszik akkor van ötletem, ha nem akkor passz. Viszont xvid codec jobb lenne...szerintem.
A kérdező hozzászólása: Végig néztem elõtte a filmet, teljesen jó minden, pontos. Na akkor azt kipróbáljuk. Köszi :)


VirtualDub miért írja ki ezt? Kép és a többi lent!

Amikor beakarok rakni egy vidit a progiba ez az üzenet jön! Gondolom valami codec kell neki. Vagy mi lehet a probléma? Esetleg bírnátok linkelni hogy milyen codec kellene hozzá? A kép:

Legjobb válasz: ffdshow szerintem messze a legjobb kodek pack.. nem szemetel tele minden dll-el, kis méretû, kompaktan kezeli a kodekeket. próbáld ki, a compressionnál válaszd az ffdshow-t miután telepítetted

ffdshow szerintem messze a legjobb kodek pack.. nem szemetel tele minden dll-el, kis méretû, kompaktan kezeli a kodekeket. próbáld ki, a compressionnál válaszd az ffdshow-t miután telepítetted
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem egyet felnyomtam, de nem jó még mindig! Ugyan azt írja ki! A compressort nem találtam meg! :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!