Találatok a következő kifejezésre: A kék és (904 db)

Mér van ekkora külömbsék a kék és a barna szemû huskyk árai közt?

Nézegettem a huskys hirdetéseket és azt láttom kék szemû nem nagyon van 40eft alatt de a barna szemûeket már 15be is adják nem ugyan olyan husky az mint egy kék szemû? kérem aki jönne a szaporítótól ne vegyél dumával nem akarok venni..már van husky barna a szeme és mentett kutya

Legjobb válasz: Sokan éppen a kék szeme miatt szeretnek bele. Jobban keresik, azért lehet drágábban eladni. Nekem régen egy olyan volt, aminek az egyik szeme kék volt, a másik barna.

Sokan éppen a kék szeme miatt szeretnek bele. Jobban keresik, azért lehet drágábban eladni. Nekem régen egy olyan volt, aminek az egyik szeme kék volt, a másik barna.
KÜLÖNBSÉG. mi az, hogy külömbsék jézusooom.
Aért, mert a köcsög szaporitók arra utaznak, és náluk a kék szem a lényeg, mert azt többen keresik, mert tudatlanok és igy elbirják sózni a kölyköket drágábban. De a hirdetésekben szereplõ kutyák, akár kék a szeme, akár barna nem husky, nagy eséllyel kapsz valami huskynak mondott keveréket... Az meg, hogy a husky a kék szemrõl meg a fekete fehér bundáról szól... Jézusom... Elég baj, ha valakinek csak errõl szól egy fajta.
Teljesen igaza van az elõttem írónak, az a baj, hogy nagyon sok ember amiatt vesz huskyt, mert jaj olyan aranyosan a Kutyahideg c. filmben... És ahhoz hasonlítanak mindent. Nekem barna szemû huskym van és az utcán rengetegen rámondják, hogy ez nem husky mert kicsit hosszabb a bundája és barna a szeme. Mire megkérdezem, hogy mibõl gondolják, hogy a huskynál nem elfogadott a barna szem, erre a válasz az hogy a tv-ben mindig kék a szeme. És természetesen teljesen meg vannak gyõzõdve az igazukról.Ennyi. Ezért drágább a kék szemû. Az emberek buták, és ezt kihasználják. Azt hiszik, hogy amelyik barna szemû az már nem is husky.
Elõször is, nem ügye, hanem ugye. Másodszor, egy kutya, legyen az bármilyen fajta, nem a szeme, illetve a szõre színétõl lesz a fajta krémje. Sokkal de sokkal fontosabb az, hogy milyen maga a jelleme. Aki huskyt akar, legyen az kék, barna szemû, fekete-fehér, vagy szürke-fehér, elsõsorban a jelleme miatt akarjon huskyt. Épp az ilyenek miatt vannak szerencsétlenek menhelyen, meg fajtamentõknél, mert sokan a kék szem, fekete fehér szõr miatt megveszik, mert ugyan kit érdekel, hogy milyen egy husky, az a lényeg, ha valaki elmegy a ház elõtt, az lássa, hogy hû de szép. Aztán meg rájönnek, hogy a husky egy energiabomba, egy lelõhetetlen "állat" felássa a kertet, meg szökik, mert nincs vele foglalkozva, mert a gazdáinak fogalma sincs , hogy mit vállaltak, csak a kék szemet figyelték. Nem mellesleg pedig, egy tenyésztõtõl származó " színtelen" barna szemû sokkal szebb tud lenni, mint egy szapis "igazi" husky Tessék, az álom huskyd: [link] Meg a színtelen nem igazi husky: [link] Gondolom nem kell magyarázat a képekhez.
Az egészség miatt az kívánatos, hogy normális helyrõl származzon a kutya. Ezek a 15-40 ezres kategóriák minden, csak nem normális hely. Anyagi haszonszerzés céljából elkövetett szaporítás.
én ugyan nem értek a husky-hoz, csak amennyit beleolvasok, de talán nem az egészség miatt kivánatosabb inkább a barna szem?
Mert a szaporítók erre utaznak. Ez nem árkülönbség. A különbség a husky és a szaporítós keverékek ára között van.
Hiába mondják itt egy páran hogy nem, már pedig a husky a kék szemekrõl és a fekete-fehér-ezüst, barna-fehér-ezüstrõl szól. Hiába van ez a hullám mostanság hogy színtelen szõrû, sötét barna, majdnem teljesen fekete szemû husky, az emberek akkor is a kéket fogják keresni, mert ez a husky. És ügye amire van kereslet, arra van kínálat. Ha majd egyszer úgy alakul hogy lesz egy huskym, olyan tenyésztet fogok keresni ahol azt a vonalat viszik mint amilyen Mishka is.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm a válaszokat :)

A kék és barna ruhák (együtt) most divat? Vagy régen is hordták együtt, csak nekem nem tűnt fel?

Ha divat, akkor nem csapok le rá...

Legjobb válasz: Idén nyáron fõleg a kék és minden árnyalata a divat/trend. Szerintem eddig is hordták, és ezután is fogják..ha meg tetszik akkor "csapj le rá" ;)

Idén nyáron fõleg a kék és minden árnyalata a divat/trend. Szerintem eddig is hordták, és ezután is fogják..ha meg tetszik akkor "csapj le rá" ;)
Nekem nagyon tetszik együtt a kék és a barna. Szoktam ilyen összeállításokat hordani. Azt nem tudom, hogy divat-e, nekem tetszik.

Ha 10 Mb/s UTP kábelt szeretnék krimpelni, akkor melyik kettő szálat kell bekrimpelnem? A kéket és kék-fehéret?

UTP, hálózat, LAN, Internet, Cat5e, Cat5, Cat3, telefon, krimpelés, switch, patch kábel, router, sodort kábel, vezeték, kábel, fogó, hálózati kábel, keresztkábel

Legjobb válasz: Hallod, a lírás nem ott van, ahova írtad. Meg negyed ennyi is sok lett volna. Mert minek...!? Ja és krimpeld be mindet a helyére. Az úgy jó lesz.

Hallod, a lírás nem ott van, ahova írtad. Meg negyed ennyi is sok lett volna. Mert minek...!? Ja és krimpeld be mindet a helyére. Az úgy jó lesz.
Ha nem akarsz trükközni a kábellel akkor kösd be mindet és 100 megára is jó lesz.
A kérdező hozzászólása: 3 kábelt szeretnék csinálni egy kábelbõl: 2 db 10 Mbiteset, és egy 100 Mbiteset
Ja hogy szeretnél valakiket lekorlátozni vele ...:) értem.
2x100MB-t már csináltam így és mûködik rendesen. Viszont úgy tudom, 10-hez is kell a 2db RxTx.
A kérdező hozzászólása: Nem lekorlátozni szeretném, hanem csak spórolásból, mert különben egymás mellé kellene bekötnöm 3 kábelt, és így tudok spórolni. A 10 Mb/s-hoz is 4 szálat kell bekötnöm?
Na rákerestem és tényleg 4 ér kell neki. Tehát vagy 2 UTP kábel kell, vagy ha csak 1 kábelt van lehetõség behúzni akkor jó lehet a 6x2x0, 14-es liycy kábel. http://www.windowsnetworking.com/j_helmig/thistedw.htm
A kérdező hozzászólása: Hát akkor egy kábelbõl csinálok 2 db 100 Mbites kábelt. :) Köszi, hogy utánanéztél.


Kék hálószobához milyen fal szín illene a kéken és sárgán kívül?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/imgres?q=blue+room&um=1&hl=hu&sa=N&biw=.. http://www.google.hu/imgres?q=blue+orange+room&um=1&hl=hu&bi..

Szerintetek hülyeség lenne azért kék vagy zöld kontaklencsét hordani, mert szeretem a kék és zöld szemeket?

15/f vagyok még nem hordok kontaklencsét, de később szeretnék.

Legjobb válasz: nemááár, a barna szem a legszebb :)) amúgy én is egyszer kipróbálnám, milyen, de nem hosszú távra. Szerintem sokkal szebb a természetes szín :)

nemááár, a barna szem a legszebb :) ) amúgy én is egyszer kipróbálnám, milyen, de nem hosszú távra. Szerintem sokkal szebb a természetes szín :)
A kérdező hozzászólása: Ilyen színû most a szemem: [link] És ilyet szeretnék: [link] [link] Csak a színüket nézzétek ne azt, hogy lányok.
eredetii :) nagyon szép szemed lehet, komolyan :) ) örülnék ha nekem is barna lehetne :)
Csak emiatt ne hordj..nekem rossz a szemem és rendszeresen hordanom kell, de örülnék, ha nem kéne. Minden reggel berakni, este ki, fejben tartani, hogy mikor kell cserélni, arról nem beszélve, hogy elég drága. És bár, nekem zöld szemem van, anno kérdeztem a szemésztõl, hogy ha már úgyis kell lencsét hordanom, mi lenne, ha kipróbálnám a kéket, nagyon lebeszélt róla, mert a színes lencsék mindig rosszabb minõségûek, nem tesznek jót a szemnek.
A színes lencsék a legrosszabbak, nincs oxigén áteresztésük, ezért mindennapokra nem is jó mert tönkreteszi a szemed. Max 1-2 alkalomra berakni még okés, de semmi több. Amúgy elég kényelmetlen is, mivel ha elcsúszik a lencse vagy kitágul a pupillád akkor homályosan látsz a színes rész miatt ami a látótérbe lóg. Nekem volt több színes lencsém is, reméltem hogy találok egy szépet és jót, de olyan nincs... egyik sem néz ki természetesnek, tehát olyan mint a linkelt képeken sose lesz a szemed, max ilyesmire számíthatsz: [link] Szerintem ronda, bár van akinek pont ez tetszik... A saját szemszíned meg mindig kilátszik valamennyire.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát hogyha nem érdemes ilyet hordani, akkor lemondok róla.
Szerintem nem hülyeség. Nekem van ismerõsöm, akinek hol barna, hol kék szeme van, és egyszer megkérdeztem tõle, hogy mi a francokat csinál õ a szemével, és mondta, hogy néha kontaktlencsét hord, mert alapból kék, de tetszik neki a barna. Ha nem bántja a szemed, akkor csináld :)
igen hülyeség lenne
A kérdező hozzászólása: Utolsó szerinted miért hülyeség?

Horvát középfokú nyelvvizsgához lenne szükségem segédanyagra, írott illetve hangzóanyag formában. Hol és mit lehet a témában kapni? A kék és a zöld tankönyv meg van.

Legjobb válasz: Milyen kék, zöld könyv? A Jana-®ivkovic-Mandic: Horvát nyelv alapfokon(tankkönyv, munkafüzet, hanganyag B1 szint), és Középfokos könyves folytatására gondolsz? Nekem pluszban van szótár és a Kezdõk Horvát nyelvkönyve(nem lenézni!) és kicsit angolul tanultam interneten horvátot. Ezek elgendõek a középfokhoz! És utána picit magántanár! + Ahol lakom foghatóak már a horvát rádiók!

Milyen kék, zöld könyv? A Jana-®ivkovic-Mandic: Horvát nyelv alapfokon(tankkönyv, munkafüzet, hanganyag B1 szint), és Középfokos könyves folytatására gondolsz? Nekem pluszban van szótár és a Kezdõk Horvát nyelvkönyve(nem lenézni!) és kicsit angolul tanultam interneten horvátot. Ezek elgendõek a középfokhoz! És utána picit magántanár! + Ahol lakom foghatóak már a horvát rádiók!

Májusban születik első kisbabánk, aki fiú lesz. A kéken és a sárgán kívül milyen színt ajánlotok a falra?

Arra is gondoltunk, hogy akár több szín is lehet, mivel tet?téri a szoba, egyik fal ilyen másik olyan szín? lehetne.

Legjobb válasz: Szia! Mi a nap sárga ,halványzöld és kék között vacilláltunk. Most a szoba alsó egy harmada sárga felül fehér és micimacis bordûr van elválasztónak. A fehér felét állatos képek és falmatricák vannak. Legyetek ügyesek!

Szia! Mi a nap sárga , halványzöld és kék között vacilláltunk. Most a szoba alsó egy harmada sárga felül fehér és micimacis bordûr van elválasztónak. A fehér felét állatos képek és falmatricák vannak. Legyetek ügyesek!
Nálunk is sárga, de szóba jöhet még a zöld is, vagy a vaj, és krém szín. :)
A fiamnak narancssárga-citromsárga színû a szobája, és mackós bordûrt tettünk, amiben kék szín is van.
Fiú szobába szerintem nagyon jó lehet a zöld, a narancs is, a kávé és a dohány szín. Bár a barna árnyalatai nem annyira babás színek, de szerintem nagyon jól tud kinézni pl. fehérrel kombinálva. Ha nem albérletben laknánk, én tuti ilyenre festettem volna.

Mi a különbség a kék és a barna diákigazolvány között?

Csakis kíváncsiságból, érdekl?désb?l kérdezem. Most megyek 8. osztályba.

Legjobb válasz: A kéket a felsõoktatásban tanulók kapják, a barnát a közoktatásban lévõk.

A kéket a felsõoktatásban tanulók kapják, a barnát a közoktatásban lévõk.
Õsztõl már ilyet kap mindenki? Vagy még a régire kapunk matricát, vagy hogy lesz ez?
Pontosabban kapTÁK. Az új diák mindenkinek barna, de képi elemeiben más mint a régi. http://www.kormany.hu/download/d/39/80000/20120424_9852BG_mi..
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm szépen, ment a zöld kéz. :)
A régiek maradnak forgalomban, de újat már csak ilyet adnak ki!
Én januárban váltottam sulit és 7 hónapot vártam rá, hogy megkapjam az újfélét... 2020-ig érvényes, szóval ha valaki továbbtanul, akkor ugyanez marad majd.
A kérdező hozzászólása: Ez jobban néz ki, mint a mostani. Mindenkinek ment a zöld kéz. :D

Anyukák, a kék és a piros ablak-zsiráf ugyanaz, csak más kiadás?

Ajándékba szeretnék venni egyet valakinek és ezért érdekl?döm. (Másodikosnak kellene.)

Legjobb válasz: Elvileg a piros az eredeti, a kék bõvített kiadás. De menj be egy könyvesboltba és hasonlítsd össze, mert már rég volt a kezemben, neten néztem meg én is.... De a szülõket is érdemes megkérdezni, hogy ha esetleg megvan valamelyik, akkor a másikat veszed meg.

Elvileg a piros az eredeti, a kék bõvített kiadás. De menj be egy könyvesboltba és hasonlítsd össze, mert már rég volt a kezemben, neten néztem meg én is.... De a szülõket is érdemes megkérdezni, hogy ha esetleg megvan valamelyik, akkor a másikat veszed meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ!

Mi a különbség a kék és a lila színű sütifaló bödönke között?

Más dalok, vagy egyik többet "tud" mint a másik?

Legjobb válasz: a kék az régebbi, a lila tetejû újabb kiadás. Legalábbis így tudom, hogy mennyivel tud többet vagy kevesebbet azt nem tudom.

a kék az régebbi, a lila tetejû újabb kiadás. Legalábbis így tudom, hogy mennyivel tud többet vagy kevesebbet azt nem tudom.
az én lányom 2, 5 évesen szeretett vele játszani, kisfiam 9 hós imádja hallgatni a zenéjét, állandóan benne a keze, hogy zenéljen. Amúgy mi nem vetttük, hanem pelenka vonalkódért kaptuk a pamperstõl:) de tényleg drága, lehet hogy nem futotta volna rá
mi kaptunk ajandekba de szerintem nem er annyit. Legalabbis az en lanyom nem igazan jatszik vele. Csak ritkan. Jobban orul a szines ceruzaknak pl. 13hosan kapta es most 15 hos. De semmi valtozas. Tanulo Fisher Price Maci ugyanaz a mese. Be van dobva a "sulyesztobe". Pedig milyen draga.... Az ember utolag rajon. Jo lenne ha ki lehetne kocsonozni egyes jatekokat megvetel elott. Akkor talan nem vennenk ennyi kacatot, mi szulok, jo sok penzert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!