Találatok a következő kifejezésre: A kádban csinálni a (6 db)

Leginkább fürödni szeretek benne.
Egészségedre!
értjük. miért kéne ágyban? legjobb a kád!
Helyesbítek. Kád helyett ágy!
Miért kéne ágyban dugni? Legjobb az ágy!
páros bicepsz elölrõl széles hátizom hátulról
Fekvopoz, ulopoz, allopoz ha zuhanyzom benne.
Kerdezd meg a mentoszolgalatot, hogy milyen hulye pozokban ragadnak bele a kadba a delikvensek, vagy fordul ki ez-az az izuletuk :)
Farkaspóz. Ülök a lyuk mellett és vonyítok.
Privátban adhatok ötleteket.

Szeretnék a barátommal egy közös fürdőzést csinálni. De semmi mást nem szeretnék a kádban csinálni csak csókolózni, simogatni egymást. Ha nem ér össze a nemiszervünk lehet baj?

Legjobb válasz: Inkább zuhanyozzatok bár a kádas megoldás sem rossz!:)De én tuti nem bírnék megállni egy kis simogatásnál és csóknál!

Inkább zuhanyozzatok bár a kádas megoldás sem rossz!:) De én tuti nem bírnék megállni egy kis simogatásnál és csóknál!
ne aggódj nem lehet semmi baj, ha elég a csókolózás és a simogatás. Mi is nemrég csináltunk egy ilyen közös fürdõzést. Nagyon-nagyon jó volt.
Nem lesz belõle baj!Ezt hidd el nekem! Már elég régóta együtt fürdök kádban a b.nõmmel és a nemi szervünk is összeér és eccer sem volt baj belõle!Hidd el tök jó érzés ha együtt fürödnek a szerelmesek (azt tudom mondani hogy min. 1órát tuti bennt lesztek)xd mi bementünk és eccer csak 2 és fél óra mulva kiszálltunk xd! Sok sikert ha ajánlhatok vmit akkor tejszínhabbal kezdjetek azt egyétek le egymásról az nálam nagyon bejött na meg a narancs leve :)
A fürdõvíz hõmérséklete kb 40 fokos, vagy kcisit több. Ekkora hõmérsékleten nem maradnak életben a spermiumok, tehát ha nem hatol be a fiu akkor semmi baj nem lehet, de vigyázz, mert elég nehéz ilyenkor tartani a 3 lépés távolságot, és megállni a simogatásnál :) !

Hogyan tudnék a panel fürdőszobám kádjához eltolható szekrényt csinálni? Olyat, amilyen itt a képen van: www.furdoszobatitkok.hu/meret/mini-es-panel/panel-furdoszoba -tippek-3-kukucs-mi-van-a-kad-alatt Milyen anyagból kellene ezt elkészíteni?

Legjobb válasz: Hehe, én is pont egy ilyesmit néztem a napokban, hogy felújításkor megcsináljuk. Szerintem tökmindegy, mibõl készíted, csak vízzáró legyen. Lehet akár festett fa is, csak tényleg mindenhol le legyen festve, valamint az ajtó szélére kell szigetelés (valami olyasmi, mint a hûtõ vagy a mosógép ajtajánál). Én azon gondolkozom, hogy úgy csinálom meg, hogy ne is látsszon, hogy ott ajtó van, lecsempézem. De a pontos megoldást még nem tudom. De az biztos, hogy bármibõl csinálhatod, csak vízálló és vízzáró legyen! MDF és rokonai semmiképp!!

Hehe, én is pont egy ilyesmit néztem a napokban, hogy felújításkor megcsináljuk. Szerintem tökmindegy, mibõl készíted, csak vízzáró legyen. Lehet akár festett fa is, csak tényleg mindenhol le legyen festve, valamint az ajtó szélére kell szigetelés (valami olyasmi, mint a hûtõ vagy a mosógép ajtajánál). Én azon gondolkozom, hogy úgy csinálom meg, hogy ne is látsszon, hogy ott ajtó van, lecsempézem. De a pontos megoldást még nem tudom. De az biztos, hogy bármibõl csinálhatod, csak vízálló és vízzáró legyen! MDF és rokonai semmiképp!!

Ha újszülött babámat magamhoz venném a kádba fürdéskor, ártanék neki vele? Csak mert szeretnénk néhány fotót csinálni így! (2 hetes baba pontosan)

Legjobb válasz: Az utolsó válaszolóval értek egyet. Ha 2 hetes a babád akkor még vígan van szülés utáni folyásod, ami iszonyatosan fertõzõ lehet. Még a fürdést sem ajánlják ilyenkor az anyának sem, mert abba a vízbe ázik amibe a folyás is belekerül, utána a baba meg a cicin összeszedhet valamit. Szerintem egyáltalán ne ülj kádba, de babával meg egyáltalán ne. Várd meg vele hogy elmúljon a folyásod, vagy esetleg ha mindenféleképpen fotózni szeretnél, akkor zuhany alatt, de az meg a babának nem lenne jó. Eleve a köldökét nem is érheti víz. Szerintem ez butaság. Van más lehetõség is hogy jó képek készüljenek. vigyázz a babádra és magadra.

Hát én eddig csak negatív dolgokat hallottam a gyerekkel együttfürdésrõl! Egy fotó még ok, ha már túl vagy a 6 héten, de a rendszeres együttfürdés nem egészséges, mivel teljesen más a felnõttek meg a babák szervezete, lehet, hogy van egy kis gombás fertõzése az anyukának amit õ nem is érez, de a babának már komoly baja lehet tõle, és hát a melegvízben meg nagyonis jól érzik ezek a bacik magukat.Szóval szerintem nem a semmiért lett kitalálva a fürdetõkád! Szerintem attól még szeretheted a babádat, hogy nem fürdesz vele.
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Ha 2 hetes a babád akkor még vígan van szülés utáni folyásod, ami iszonyatosan fertõzõ lehet. Még a fürdést sem ajánlják ilyenkor az anyának sem, mert abba a vízbe ázik amibe a folyás is belekerül, utána a baba meg a cicin összeszedhet valamit. Szerintem egyáltalán ne ülj kádba, de babával meg egyáltalán ne. Várd meg vele hogy elmúljon a folyásod, vagy esetleg ha mindenféleképpen fotózni szeretnél, akkor zuhany alatt, de az meg a babának nem lenne jó. Eleve a köldökét nem is érheti víz. Szerintem ez butaság. Van más lehetõség is hogy jó képek készüljenek. vigyázz a babádra és magadra.
Semmi baja nem lesz tõle, ha nem nyel vizet. Jó fotózást!
Én akkor fürödtem Vele elõször mikor betöltötte a 2hónapot
Ha te vagy az apuka, akkor nyugodtan, csak alaposan takarítsd ki elõtte a kádat bababarát tisztítószerrel. Ha a köldökcsonkja megvan még a picinek, akkor én inkább várnék vele, mert ott nehezebb megtartani, így könnyebben vizes lesz a csonk.
Nekem a nogyogyasz, vedono is azt mondta, h 6 hetig semmikepp se furodjek a babaval, a gyermekagyi verzes, tisztulas miatt. En 2 hetesen nem furodnek egy vizben vele, 6 het utan igen. De legalabb 4 hetet varnek, az biztos. Te meg csak 2 hete szultel.
babának semmi baja nem lesz. viszont jó alaposan mosd ki a kádat, te még egy hónapig nem ülhetnél vízbe, ugye a méhseb miatt. szóval te se órákig áztasd magad. egyébként ha már jól vagy, túl vagy a 6 hetes kontrollon, akár rendszeresen is fürödhettek együtt :)
A kérdező hozzászólása: én vagyok az anyuka és köszi a válaszokat! Mandarina szívesen a tippet, amúgy már évek óta mûvészfotózok, de nem tudom megítélni, mennyire egyedi ötlet:)
nem lesz baja de elötte te fürödj le . engedd le a vizet kellemesen meleg ne forrot és utána beveheted a babot. de tündéri nekem eszembe se jutott na majd a kövinél köszi az ötletet
Pár foto erejéig semmi baja nem lessz.Az anyukája vagy a te karodban biztonságban van:)
Nem hinném, csak figyelj arra, hogy legyen elég meleg a víz és ne rakjál bele semmilyen fürdetõt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Páran szerintem félreértették a kérdést, mert itt nem együttfürdésrõl van szó, hanem csak megfogom a babát a kádban, semmi más extra.Csak készít a férjem pár fotót és ennyi.A 6 hetes idõszakról pedig tudtam. Ment a zöld kéz mindenkinek :) )

A kádban szeretnénk csinálni a barátnőmmel de ott nem fog belemenni a gumiba a vuz vagy nem lessz vesély hogy terhes leszs?

Legjobb válasz: MI van? Én errõl még nem hallottam. Miért lehet valaki meddõ a viz miatt????? Irjatok már léci? Én kb annyit tudok, h KEVESEBB az esélye vizben a teherbe esésnek, vagy vmi ilyet hallottam.

MI van? Én errõl még nem hallottam. Miért lehet valaki meddõ a viz miatt????? Irjatok már léci? Én kb annyit tudok, h KEVESEBB az esélye vizben a teherbe esésnek, vagy vmi ilyet hallottam.
Nem, nem kevesebb. Ha nem szed a barátnõd tablettát, akkor elég rizikós, mert gumival nem igazán tudom elképzelni a szitut. Meg a bacik tényleg ott vannak, bár sokan csinélják nyilvános helyen is medencében stb, mégsincs semmi bajuk. Azért ha nem akarsz még apa lenni, gondoljátok meg.
ja. és a vízben ráadásul még halak is vannak... mivan, ideszabadult az összes világvégehanulatos? Tényleg van némi kockázata. De leginkább csak akkor ha úgy csináljátok, hogy teljesen kiveszed belõle. Így tényleg "felpumpálhatod" vízzel. Egyszeri behatolás és utána csak ki-be mozgás nem fog gondodt okozni. De pl. ha kicsit kiemelkedtek behatolásnál és csak után süllyedtek vissza, akkor gyakorlatilag nincs semmi veszélye. Az óvszerrel viszont csak bajotok lesz. Az biztos, hogy a víz leoldja a külsõ felületérõl a síkosítót. Az ilyen kalandot tabletta mellett tudnám csak javasolni.
Na ne!!!!! Azért ez a hüvely-méhszáj-méh-petevezeték útvonal nem egy teljesen nyitott útvonal, ahová csak úgy fel lehet pumpálni valamit! Nézzetek már utána egy kicsit! Egy betegség ráterjedhet a petevezetékre, de hogy közvetlenül oda vizet pumpálni?! OÁÁÁ!
Nyugodttan szexelhettek a kádban, csak ne használjatok szappant, tusfürdõt stb... mert attól kilyukadhat a gumi!!!
uhhhh!Ha a víz csak úgy mászkálna ki-be akkor a magzatvíz is kifolyna!!! Az pedig 9 hónapig jól elvan ott. A víz, vagyis a szappanos víz a tejsavalat mossa le, amire szükség van ott, ezzel esélyt adva a gombás fertõzéseknek. Gumival tényleg nem ajánlatos, mert sérülhet.Gumi nélkül viszont nem lesz bajotok ha kipróbáljátok, csak védekezni kell!!!Vagy ha mindenképen ragaszkodsz a vízhez, válaszd a zuhanyt!
Itt mindenki mond mindent. Inkább olvasd ezt el: http://www.eletforma.hu/?r=4332
Azért az a magzatvíz a magzatburkon belül van! :D
Meddõség: a pénisszel ahogy "pumpálsz" a víz belemehet a petevzetékekbe, onnan pedig a petefészkekbe. :(
Én jobban félnék a betegségektõl, ugyanis a víz, ami tele van bacival és szappannal, átmossa belülrõl, így sok féle betegséget össze lehet szedni. Vízben nem éri meg, ugyanis te bele pumpálod a vizet, így akár meddõvé is teheted,
Sztem próbáljátok ki. Bár nekem nem volt nagy élmény, tök kényelmetlen és csúszós az egész :S használhattok gumit is, csak macerásabb kicsit, mint kint a szárazon. Húzd fel mielõtt beszálltok a kádba, aztán hajrá :) Am tényleg védtelenebbé válik a barátnõd a fertõzésekkel szemben ha vízben csináljátok.
Ha együtt vagytok már rég, elõtte lezuhanyoztok, és csak sima vízben vagytok nagyon kicsi az esélye bármi bacinak. (Nekem-nekünk sosem volt) és óvszeren kívül van egy csomó más! Hüvelygyûrû, hüvelykúp, bár az utóbbi a vízben lehet, hogy kijön. Sok szerencsét!
Legjobbana pirannyákra kell vigyázni, mert könyen leharapják... A cápa meg csak azt nem harapja le, mde téged egészben lenyel.
A vizben mindjart meghalnak a spermiumok ugyhogy nemkell félni... én már csináltam a pasimmal kádban... :)
A vízben meghalnak a spermiumok :DDD Ez a csúcs :DDD Azért ha mégis teherbeesnél a vizes szex után, (aminek elég jó esélye van) ne félj, nem azért történt mert kopoltyúsak lettek a spermiumok, a gyereknek se lesz kopoltyúja :D

Szülők, mit szólnátok ha gyereketek egyszer csak fürdés előtt behívna a fürdőszobába h mutatni akar valamit, és a vízzel tele kádban bukfenceket csinálna előre-hátra?

Gondolom vicces kérdés. csak érdekelne.

Legjobb válasz: Mekkora gyerek? Ha a 2 évesem csinálná akkor az biztos szívinfarktust kapnék, ha a 4 évesem akkor kiröhögném, de megkérném, hogy többet ne csinálja a fürdõkádban! Szõnyegen lehet gyakorolni, a kádban fürödni kell!!! Jó a kérdés! Elképzeltem!

Mekkora gyerek? Ha a 2 évesem csinálná akkor az biztos szívinfarktust kapnék, ha a 4 évesem akkor kiröhögném, de megkérném, hogy többet ne csinálja a fürdõkádban! Szõnyegen lehet gyakorolni, a kádban fürödni kell!!! Jó a kérdés! Elképzeltem!
tegnap 10:57 jót nevettem rajtad. : D : ) Egyébként nem tudom hogy csinálja, de tud valamit.:D
Irigylem a nagy kádat! :) De komolyan, szerintem aranyos.
megkérném, h vegyen fel fürdõruhát/úszónadrágot és folytassa, felvenném videóra és eldicsekednék mindenkinek h na mi van, a ti gyereketek ilyet nem tud! kihívnám a testnevelés tanárt, nézze meg, az ötöse tornából garantált lenne.
Én megpróbáltam nem bukfencezni, csak simán átfordulni :D Majdnem sikerült :D egy híján húsz éves vagyok :D
"Kisfiam/kislányom fürödj inkább és a szõnyegen csinálhatod tõlem.." :)
ezt azért megnézném, hogy vki kádban tud bukfencezni
Ez téged izgat?...
A kérdező hozzászólása: Nem kitalált dolog, van ilyen :) de nem tudok róla h szülõt ilyenbe beavatták. hát olyan 8-14 éves kor közöttire gondoltam, aki kb. tudja mit csinál és még eléggé játékos is.
A kérdező hozzászólása: én kb. 15 éves korom óta játszogatok ilyesmiket kádban de szüleimnek sose mondtam, amúgy is nagyon féltettek mindentõl. ha pl. 15-20 éves közöttirõl megtudnák a szülei h ilyen "szokásai" vannak, mit szólnának a szülõk? vagy ebben a korban azt csinál mindenki, amit akar? annyira nem hatott volna meg, ha eltiltanak tõle, csak érdekelne mit válthat ez ki szülõbõl. Nem életbevágóan fontos kérdés ez, csak tényleg érdekelne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!