Találatok a következő kifejezésre: A joslófájásokat, hol kell (2 db)

Milyenek a jóslófájások mit kell érezni és hol? Mikor kellene a szülés előtt jelentkeznie?

38 hetesek vagyunk de igazábol én még semilyen jóslót nem éreztem vagyis nem is tudom mit kell érezni !Olyan viszont gyakran van f?leg este hogy bekeményedik a hasam !

Legjobb válasz: A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.

A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.
nekem sosem volt jóslófájásom, gondoltam is, h na ez is túlhordás lesz mint a nagytesó, nála se volt, õt 41 hetesen indították. a kistesó meg 38+3 naposan jött, és mondom sosem volt jóslóm, aznap du. voltam vizsgálaton, 2000 méhszáj és az orvos is azt mondta h odébb van ez még. szóval bármikor jöhet!
Nekem sem volt, nem mindenkinek van. Az olyan, mint az igazi, csak rendszertelen, és elmúlik. Az igazit lehet mérni szabályosabban bizonyos idõközönként jönnek a fájások, egyre gyakrabban, és erõsebben.

A joslófájásokat, fájásokat hol kell érezni és azok meddig tartanak?

Néhány napja a köldököm körül iszonyatos görcsöket érzek általában éjjel de nappal is el?fordul de eltartanak akár fél óráig is.38 hetes kismama vagyok. Volt már vkinek hasonló? S. O. S!

Legjobb válasz: Nekem öt éjszakán keresztül voltak menstruációszerû görcseim, nem is tudtam aludni tõlük. Nekem volt, hogy 6-7 óráig is eltartottak, rendszertelenül. Megrövidült már a méhnyak, egy ujjnyira nyitva vagyok, de két napja megszûntek a görcsök és a baba csak nem akar jönni. 38. hetet taposó kismama

Nekem öt éjszakán keresztül voltak menstruációszerû görcseim, nem is tudtam aludni tõlük. Nekem volt, hogy 6-7 óráig is eltartottak, rendszertelenül. Megrövidült már a méhnyak, egy ujjnyira nyitva vagyok, de két napja megszûntek a görcsök és a baba csak nem akar jönni. 38. hetet taposó kismama
szia.szerintem lassan jönn a baba.én is 38hét elején szültem nekem elfolyt a magzatvizem.szerintem menj el a dokidhoz......valakinek a dereka fáj valakinek a hasa huzodik össze.nekem elözö délutántol kezdödtek a joslofájások bekeményedet a hasam aztán reggel elfolyt a magzatvizem.grat babához.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!