Találatok a következő kifejezésre: A joslófájásokat, hol (8 db)

Az érdekelne, hogy a jóslófájás hol fáj? Mindenhol, vagy csak alul, vagy felül? És mennyire hasonlít az igazira?

Mostanában sokat fáj, de már én sem tudom hogyan .

Legjobb válasz: Szia!!!Joslo fájás az olyan mindha meg akarna jöni és alu hasadnál fájdogál közzbe fáj a derekad is és hol erõsebben hol gyengébben ez változo mindenkinél.PL:nekem egyhete nagyon erõsek voltak és azt hidtem szülni fogok ,de semi még mindig egybe vagyok.ÜDV:40hetes kismama!!!

Szia!!!Joslo fájás az olyan mindha meg akarna jöni és alu hasadnál fájdogál közzbe fáj a derekad is és hol erõsebben hol gyengébben ez változo mindenkinél.PL:nekem egyhete nagyon erõsek voltak és azt hidtem szülni fogok , de semi még mindig egybe vagyok.ÜDV:40hetes kismama!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, így akkor egyértelmûbb..így már tudom, hogy azok szoktak lenni, mert ilyeneket érzek néha, de nem olyan erõsen..inkább a derekamban.

Milyen a jóslófájás? Hol és hogyan fáj? Ez is rendszeresen van x percenként? Vagy rendszertelen, bármikor a nap bármely időszakában?

Legjobb válasz: A jósólófájás rendszertelen. Hetente egyszer is lehet, de lehet minden nap, pár percig tartó. Nekem ilyenek voltak. És természetesen bármikor. Olyan, mintha meg akarna jönni, vagy hátul a derekad szakad le, vagy hasad és derekad egyszerre fáj. Ha már rendszeres X percenként, az már szülési fájdalom.

A jósólófájás rendszertelen. Hetente egyszer is lehet, de lehet minden nap, pár percig tartó. Nekem ilyenek voltak. És természetesen bármikor. Olyan, mintha meg akarna jönni, vagy hátul a derekad szakad le, vagy hasad és derekad egyszerre fáj. Ha már rendszeres X percenként, az már szülési fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem a derekam szakad le. Mértem az idõt, de nagyon össze-vissza. 2-6-1-4-11-3-1-1-1- perenként volt/van.
Igen, olyan mint a menstruációs görcs de lehet rendszeres is ha nem erõsödnek a fájások akkor csak jósló, ha erõsödnek akkor vajúdás. Nekem olyan volt hogy szombat reggel elkezdett fájdogálni (5-20-7-3-25-12 perc) és fájt egész nap, majd vasárnap is egész nap. Hétfõn elmentem dokihoz, hogy mi ez (mert még mindig össze-vissza fájt) és mondta, hogy 3cm-re kitágultam, feküdjek be. Mondtam nem fekszek, majd jövök ha szülni kell... És fájdogált tovább egész nap, majd kedden is... Szerdán reggelre viszont elmúlt úgyhogy megint mentem dokihoz. Mondta, hogy mostmár nem mehetek sehova mert 6cm-re ki vagyok tágulva... 2 óra múlva elfolyt a magzatvíz, rá másfél órára már a mellkasomon pihegett a kisfiam! :)
Bocsi az off-ért: Akkor az jóslónak számít ha hirtelen ( amúgy éppen csak állok, semmi extrát nem csinálok) el kezd fájni a derekam, és csak vagy 10mp-ig tart? Mert ha igen, akkor ezt nem is tudtam...

Milyenek a jóslófájások mit kell érezni és hol? Mikor kellene a szülés előtt jelentkeznie?

38 hetesek vagyunk de igazábol én még semilyen jóslót nem éreztem vagyis nem is tudom mit kell érezni !Olyan viszont gyakran van f?leg este hogy bekeményedik a hasam !

Legjobb válasz: A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.

A jóslófájás azért jóslófájás, mert fáj. :) Szóval a keményedés az nem az. A jóslóknál bekeményedik a pocid, és hozzá még fáj is. Nekem olyan menstruációs jellegûek a fájások, bár annál enyhébbek (mondjuk nekem nagyon durva menstruációs fájdalmaim voltak). És olyankor a derekam is fáj. Nem is biztos, hogy érzel majd jóslót, van olyan kismama, akinek egyáltalán nincsenek.
nekem sosem volt jóslófájásom, gondoltam is, h na ez is túlhordás lesz mint a nagytesó, nála se volt, õt 41 hetesen indították. a kistesó meg 38+3 naposan jött, és mondom sosem volt jóslóm, aznap du. voltam vizsgálaton, 2000 méhszáj és az orvos is azt mondta h odébb van ez még. szóval bármikor jöhet!
Nekem sem volt, nem mindenkinek van. Az olyan, mint az igazi, csak rendszertelen, és elmúlik. Az igazit lehet mérni szabályosabban bizonyos idõközönként jönnek a fájások, egyre gyakrabban, és erõsebben.

Fáj a derekam. Hol jobban hol gyengébben? Ez már előjel? Ti, hogyan éltétek meg a jóslófájást? Hányadig héttől voltak? Nagyon fájt? Vagy csak keményedés volt? 37hetes km

Legjobb válasz: Nekem mindhárom szülés elõtt már hetekkel voltak jóslók, általában csak kellemetlen, erõs keményedések, de volt, hogy fájt is. Tágult is a méhszájam szép lassan. (A derékfájás is normális ilyenkor.) De azért a szülési fájdalmakkal nem lehet összekeverni. Legalábbis nálam nem lehetett, egyértelmû volt. Sok sikert a szüléshez!

Nekem mindhárom szülés elõtt már hetekkel voltak jóslók, általában csak kellemetlen, erõs keményedések, de volt, hogy fájt is. Tágult is a méhszájam szép lassan. (A derékfájás is normális ilyenkor.) De azért a szülési fájdalmakkal nem lehet összekeverni. Legalábbis nálam nem lehetett, egyértelmû volt. Sok sikert a szüléshez!
Szia! Nekem soha 1 jóslófájásom nem volt. Sõt semmi panaszom nem volt. Nekem a szülés kezdõdött derékfájással (mint a mensinél), aztán vérezni kezdtem. 8 órával késõbb már a kisfiúnkat fényképezte az apukája. :) Sok boldogságot nektek!:) 3hetes baba anyucija

20. héttől nagyon keményedem, a jóslófájások tényleg fájnak, tágul a medencém, meddig húzhatom így? (a frontot előre érezzük, méhszájam nem tudom hol tart, nem nézte az orvosom, most szabin van) 35 hkm

Legjobb válasz: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem írni, hogy 2.baba, az elsõnél is nyíltam, de õt túlhordtam (pihenés mellett), most nincs lehetõségem pihenni.
Én a helyedben nem várnék a dokimra.Menj be a kórházba ahol szülni fogsz.Szerintem bárki meg fog nézni.Inkább mint hogy gond legyen.Végül is idõben is leszel lassan.
Én az elsõ babámnál voltam ugyanígy! A frontokat nagyon megéreztem, idejekorán kinyíltam. A doki pihenésre ítélt, de sajnos nem ment, nem az a fajta fekvõs típus vagyok... Túlhordás miatt indították, pedig a 21.héttõl koraszüléssel riogatott az orvosom. Én szedtem mg citricit, jó volt, de a frontokat nagyon megéreztem így is.

A joslófájásokat, fájásokat hol kell érezni és azok meddig tartanak?

Néhány napja a köldököm körül iszonyatos görcsöket érzek általában éjjel de nappal is el?fordul de eltartanak akár fél óráig is.38 hetes kismama vagyok. Volt már vkinek hasonló? S. O. S!

Legjobb válasz: Nekem öt éjszakán keresztül voltak menstruációszerû görcseim, nem is tudtam aludni tõlük. Nekem volt, hogy 6-7 óráig is eltartottak, rendszertelenül. Megrövidült már a méhnyak, egy ujjnyira nyitva vagyok, de két napja megszûntek a görcsök és a baba csak nem akar jönni. 38. hetet taposó kismama

Nekem öt éjszakán keresztül voltak menstruációszerû görcseim, nem is tudtam aludni tõlük. Nekem volt, hogy 6-7 óráig is eltartottak, rendszertelenül. Megrövidült már a méhnyak, egy ujjnyira nyitva vagyok, de két napja megszûntek a görcsök és a baba csak nem akar jönni. 38. hetet taposó kismama
szia.szerintem lassan jönn a baba.én is 38hét elején szültem nekem elfolyt a magzatvizem.szerintem menj el a dokidhoz......valakinek a dereka fáj valakinek a hasa huzodik össze.nekem elözö délutántol kezdödtek a joslofájások bekeményedet a hasam aztán reggel elfolyt a magzatvizem.grat babához.

Majd leszakad a derekam, és furcsán fáj a hasam, mintha ki akarna szakadni. Hol fáj, hol nem, de rendszerességet nem veszek észre. Jóslófájásaim már voltak, elég erősek, de ez most más.36 hetes vagyok. Ugye nem fogok még szülni?

A pocakom k?kemény. Magnéziumot szedhetek még rá, vagy inkább már ne?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás,keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le,polcold fel a lábad,és kitartás.Könnyû szülést kívánok!

Nem feltétlenül jelentkezik rendszerességgel a fájás, keményedés.Ha bizonytalan vagy inkább menj be ügyeletre.Addig is pihenj le, polcold fel a lábad, és kitartás.Könnyû szülést kívánok!
Magnéziumot semmiképp se szedj már, a 36. héten abba kell hagyni. Szerintem a méhed gyakorol a szülésre, ez csak amolyan szülési elõfutár. :)
A 36. hét végéig nyugodtan szedhetsz magnéziumot! Nekem az orvos 3x2-t javasolt a 36. hét végéig, eddig csak 1-et szedtem naponta... 35 hetes
Szia! Magnéziumot már semmiképp ne szedj, a szülésnél fájásgyengeséget okoz. Ha nincs rendszeresség és nem erõsõdik, akkor ezek is jóslófájások...de bármikor erõsõdhet és rendszeres lehet :) Én is hasonló cipõben járok...37 hetes pocakos
Szia.Nekem pénteken ment el a nyákdugó, azóta hasonlók a tüneteim mint neked, de nem rendszeres, sajnos mindig abba marad.Magnéziumot szerintem már ne szedj, nekem azt mondta a védõnõ, hogy 36.dik hétig lehet de utána már ne. Lehet csak a frontoktól van, de ha nem múlik akkor meny be az ügyeletre.Minden jót, 38hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Könnyû szülést Nektek is!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!