Találatok a következő kifejezésre: A jobb teteje (7 db)

Lyukas a harmadik jobb alsó nagy rágófogam, de nem a fogam fáj hanem a jobb oldalon a homlokom oldalt az állkapocstól a homlokom tetejéig, ez a fogtól lehet?

A fognak a fele kb. hiányzik, pár hónapja tört le és azóta többször leestek róla kisebb darabok, fehér foltok vannak rajta, ez a fogszuvasodás ugye? Eleinte nem fájt, aztán a elkezdett fájni, mostanában meg a fog nem fáj, csak a homlokom oldalt. Legszívesebben kihúzatnám, mert a tömés szerintem kiesne meg kezelésekre kellene járni, de soha nem voltam még fogorvosnál és félek nagyon f?leg az injekciótól, de lehet hogy el kellene menni lassan. Volt valakinek hasonló? F/29

Legjobb válasz: Kisugároz a fájdalom.

Kisugároz a fájdalom.
Sajnos egy rossz fog könnyen okoz fejfájást, sõt sok minden mást is, csak góc a szervezetben egy rossz fog.Muszáj lenne pedig elmenned, az injekció hidd el nem fáj, addig érzed míg adják, feszítõ érzés, de nem vészes, bátorság!És gondolj arra az injekció azért kell hogy a húzás ne fájjon, mert az tud viszont, ha nem érzéstelenítik. Ne szenvedj, meglátod utána jobb lesz!
Igen, valószínûleg attól fáj, átsugárzik. Nem fáj sem az injekció, sem a foghúzás, de nem biztos hogy húzza.

Új fűtési rendszerünk utolsó és legnagyobb radiátorunk a fűtés alatt csak a jobb eleje és végig a teteje meleg a többi része hidek mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Az a lényeg hogy amejik végét légtelenitenéd az magasabban legyen mint a mäsik és akkor ki lehet légteleniteni és akkor jobb lesz Ja és ha van elég äramläs a radiätorba Mert az ujfajta lemezradiätorokat csak keringtetö szivattyuval érdemes üzemeltetni

Az a lényeg hogy amejik végét légtelenitenéd az magasabban legyen mint a mäsik és akkor ki lehet légteleniteni és akkor jobb leszJa és ha van elég äramläs a radiätorbaMert az ujfajta lemezradiätorokat csak keringtetö szivattyuval érdemes üzemeltetni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Új lemezradiátor ami alsó kötésü és egymás mellett van a beés kimenõ isA légtelenítést már próbáltam, nem levegõs.Keringtetõ szivattyúval müködik.Más lehetõség?
esetleg keringetõ szivattyú teljesítménye kevés, ha van.
Valószínüleg levegõs a rendszer, de ez kb. annyira aktuális, mint tavasszal a szüret. Ma dõlt meg Szegeden a melegrekord:) ))
Valószínûleg olyan a radiátor, hogy egyik oldalon folyik bele és ugyanazon az oldalon is folyik ki a víz. Így a radiátor vége igazából soha nem fog átmelegedni, hiszen a meleg víz felfelé áramlik, ezért a teteje meleg, és a továbbáramlása pedig egy oldalon van biztosítva, így nem jut el a "sötét csücsökbe". A leghatékonyabb, ha a radiátor egyik felén be, a másik felén pedig ki. Akkor tuti meleg lesz az egész.
Gondolom ez lehetett a próbaüzem. A szerelõ nem mondott semmit erre? Gondolom õ is a helyszínen volt. Régen mi is csak addig csináltuk a próbafûtést, amíg az utolsó radiátorban megjelent a melegvíz, utána lezártuk. Nyáron minek fûtsünk bele a világba! Majd, ha folyamatos üzemben lesz akkor bemelegszik végig az is! Akik levegõsödést írtak gondolják át mégegyszer! A kérdezõ azt írta, hogy a radiátor teteje végig meleg! A levegõ felfelé törekszik!
Mindenképpen légteleníteni kell!Nálunk is voltak ilyen problémák, és az megoldotta.Most panelban lakom és a fûtés beindítása után 3* is kihívtuk a TERMOSZTÁR szerelõit légtelenítés miatt.Alul hidegek voltak a radiátorok.

A jobb mandulám felett van egy kis pattanás szerű duzzanat aminek fehéres a teteje. Elég kicsi, de ha kinyitom a szám és belenézek látszik, hogy ott van meg érzem nyeléskor, hogy 'van ott valami'. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: lehet, hogy detritusz/ mandulakõ, de tüszõ is lehet. ha egy fültisztítóval sikerül kipiszkálnod, akkor az elsõ. de egyébként nem egy súlyos dolog, olvass utána neten!

lehet, hogy detritusz/ mandulakõ, de tüszõ is lehet. ha egy fültisztítóval sikerül kipiszkálnod, akkor az elsõ. de egyébként nem egy súlyos dolog, olvass utána neten!


A jobb mellbimbóm teteje fehér színű, de nem folyik belőle semmi, hanem csak kellemetlen szagú. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem terhesség alatt alakult ki szintén ez, bár én nem szagoltam meg. Szerintem egy kis elõtej szivároghatott, ami aztán lerakódott a mellbimbómon. Igaz ez csak a 3. terhességemnél volt így. Lehet, hogy Nálad is ez van, bár nem tudom, hogy terhes vagy-e, mert a teherbeesés rovatba írtál! (ha igen, akkor gratulálok!)

Nekem terhesség alatt alakult ki szintén ez, bár én nem szagoltam meg. Szerintem egy kis elõtej szivároghatott, ami aztán lerakódott a mellbimbómon. Igaz ez csak a 3. terhességemnél volt így. Lehet, hogy Nálad is ez van, bár nem tudom, hogy terhes vagy-e, mert a teherbeesés rovatba írtál! (ha igen, akkor gratulálok!)

Most sül a sütim, túl híg a tetején a krém (mascarpone, tojás, cukor). A teteje már majdnem égett, hogyan süssem, hogy jobb legyen?

Most légkeverésesre tettem a süt?t.

Legjobb válasz: Tegyél a tetejére alufóliát (akár több réteget is), az valamennyire megvédi a hõtõl, ott kevésbé fog sülni.

Tegyél a tetejére alufóliát (akár több réteget is), az valamennyire megvédi a hõtõl, ott kevésbé fog sülni.
CTRL + [lefele nyíl]
Ha NVIDIA videókártyád van akkor NVIDIA vezérlõpult-->Megjelenítõ elforgatás-->Fekvõ-->alkalmaz
Ctrl+alt+nyilak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!
csak az a kis lemez fogja!
Nincs gázrugó, csak a lemez. A miénken is ki van már kopva. Ha fúj a szél és a csomagtartóban matatsz, akkor könnyen gerincen vághat :D Szerintem lehet kapni hozzá másikat.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!! Majd utánajárok de lehet h kap majd 1 kis gázrugót....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!