Találatok a következő kifejezésre: A jobb nagyon fáj és néha (9 db)

A jobb mellem nagyon fáj és néha erösen bele nyilal a fájdalom mintha lázas volna. Terhes lehetek?

A mensi elött szokott mell feszülésem lenni de akkor mind a kettö fáj és nem igy .Ez mensis tünet?Én még ilyent soha nem éreztem.Még egy nap a nem várt mensiig.

Legjobb válasz: Én úgy éreztem mensi elõtt egy nappal, hogy majd leszakadnak a melleim. Akkor babás lettem! Drukkolok, hogy bebabásodj!

Én úgy éreztem mensi elõtt egy nappal, hogy majd leszakadnak a melleim. Akkor babás lettem! Drukkolok, hogy bebabásodj!
sajnos ez lehet menzis tünet is
Nekem is ezek a tüneteim, és volt már egy halvány második csíkom.... Sajnos az elõzõ hónapban is volt, de akkor megjött... Nem tudom, hogy mi lehet ez, de sokszor fáj, szurkál nekem is. Neked mióta? Elmúlt? Nem lehet, hogy be vagy gyulladva?
megfázástól, felfázástól is fáj!ülj be egy kád forró vizbe!jobb lesz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Épp most engedek jó fórró vizet és ülök bele!! Remélem elmúlik!

Tesi órán hátraestem és bevertem a tarkómat és a jobb kezem is eléggé megzúzódott vagy valami olyasmi. Azóta a kezem állandóan remeg és nem nagyon tudom mozgatni. és a fejem is nagyon fáj néha szédülök is. Lehetséges hogy valami komoly?

(orvoshoz nem szívesen mennék vele ha nem muszáj.)

Legjobb válasz: Pedig jobb ha elmész, lehet, hogy agyrázkódásod van és az sem normális, hogy azóta remeg a kezed és nem tudod mozgatni. Szerintem azonnal menj el sebészetre.

Pedig jobb ha elmész, lehet, hogy agyrázkódásod van és az sem normális, hogy azóta remeg a kezed és nem tudod mozgatni. Szerintem azonnal menj el sebészetre.
agyrázkódást kaphattál el kell menni orvoshoz
Menj el dokihoz Hidd el, utána jobban fogod magad érezni Meg tudod vele beszélni, mi lehet
Mibe verted be a kobakod? Javult már valamennyit?
Hogy vagy?
Szegénykém:S Gyógyulj gyorsan!!
A kérdező hozzászólása: a padlóba vertem be a fejem de már kutya bajom :D
Na akkor jó:) )


Néhány napja fáj a jobb herém. Napi 4-5óra. Nem nagy fájdalom. Néha a hasam is, és néha szur az oldalamban. Lehet ez felfázás? Pár honapja a barátnöm picit erösebben masszirozta, és 1-2-szer szurást éreztem benne, mint amikor erösebben megnyomják.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)

Szia! Elõször is...ha meg akarsz nyugodni menj orvoshoz! És a másik ha valami nem kellemes érzés együttlétkor akkor nyugodtan szólj rá a barátnõdre nem fogja leharapni a fejed :) (egy 17 éves pasi)

33 hetes vagyok és már 2 napja alig alszok valamit. A bal és a jobb hasam alja néha nagyon fáj.hányingerem is van, és érzem hogy keményedik a hasam is (nem egész nap). Mitől lehetnek ezek a tünetek?

22hetesen bevarrták a méhfalat mert nyitva voltam és azóta szedema magnéziumot de ugy érzem mintha a alig lenne helye a babámnak.

Legjobb válasz: Szia! Én a helyedben orvossal beszélnék!!! Nem tudok ebben segíteni mert én még az elején járok jobb ha szólsz dokinak azért is gondolom ezt mert bevarrták a méhfalad.

Szia! Én a helyedben orvossal beszélnék!!! Nem tudok ebben segíteni mert én még az elején járok jobb ha szólsz dokinak azért is gondolom ezt mert bevarrták a méhfalad.
Akeményedésekre szerintem szedj még több Magnéziumot, lehet, hogy estleg más lazító hatású gyógyszer is kellene. Szerintem menj el az orvosodhoz, mert lehet, hogy többet kell pihenned, feküdnöd. Azért is jó lenne, ha konzultálnál az orvossal, mert a méhszájat is ellenõrzi. Gondolom ezt értetted alatta és nem méhfalat. Szép és nyugodt babavárást! 24 hetes kismama

Ujj- és kézfejzsibbadásra ajánlanátok ötleteket amiktől jobb lehet? Korábban csak este volt, de mostmár napközben is, folyamatosan zsibbad a bal kézfejem, nagyon rossz érzés, néha már fáj. 34+5 hkm

Legjobb válasz: sajnos jó ötlet nincsen. nekem ez volt az elsõ jele a toxémiámnak, azaz a vizesedésnek. hidd el ami volt a világon kipróbáltam, orvostól orvosig jártam, de semmi. végül 32+5 napra császár lett a vége. a fájdalmat tudod csökkenteni, azaz nekem sikerült, igaz költséges mert napi 3 calcium sandozt ittam meg. ezt heteken keresztül, egy belgyógyász ismerõs tanácsára. a fájdalom, görcsösség kiszünt, de a zsibbadás megmaradt. ráadásul nekem 18hétõl kezdõdött a zsibbadás és 24 hetesen már non-stop zsibbadtak és fájtak az újjaim. szóval csak azt írhatom kitartás, még van öt heted, aztán még egy hónap és elmúlik....nagyon rossz én még öltözni sem tudtam, a férjem segített olykor.

sajnos jó ötlet nincsen. nekem ez volt az elsõ jele a toxémiámnak, azaz a vizesedésnek. hidd el ami volt a világon kipróbáltam, orvostól orvosig jártam, de semmi. végül 32+5 napra császár lett a vége. a fájdalmat tudod csökkenteni, azaz nekem sikerült, igaz költséges mert napi 3 calcium sandozt ittam meg. ezt heteken keresztül, egy belgyógyász ismerõs tanácsára. a fájdalom, görcsösség kiszünt, de a zsibbadás megmaradt. ráadásul nekem 18hétõl kezdõdött a zsibbadás és 24 hetesen már non-stop zsibbadtak és fájtak az újjaim. szóval csak azt írhatom kitartás, még van öt heted, aztán még egy hónap és elmúlik....nagyon rossz én még öltözni sem tudtam, a férjem segített olykor.
ja, és nekem mindekttõ kezem zsibbabdt.
Nekem is a rengeteg víztõl volt. Csak azzal tudlak "vigasztalni", hogy nekem a 19. héten kezdõdött és a végére konkrétan elviselhetetlen volt, már egy gombot sem tudtam begombolni. Amúyg én is toxémiás lettem, de a 38. hétig húztam. Nekem egy nagyon-nagyon kicsit segítetta torna, kézkörzés de igazából csak a császár után múlt el.
Szia! Nekem 23 hetesen kezdõdött, 38+4-re szültem, nem lettem toxémiás, én csupán csak a melegtõl vizesedtem be annyira hogy a sok víz nyomott valami ideget. Mindkét kezem az elsõ 3 ujjam zsibbadt. Nekem semmi sem vált be rá, de megszületett a gyerkõc, és szerintem már aznap este nem zsibbadt. Kitartást:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! szerencsére a vérnyomásom okés, meg nem is vizesedek, úgyhogy ez akkor a meleg lesz és a túlnyomás (néha már egy pezsgõsüvegnek érzem magam, ami mindjárt kidurran :) ) remélem azért sokkal rosszabb már nem lesz és akkor ezt az öt hetet fél lábon is kibírom, végülis megéri az tuti :) Köszi még egyszer a segítségetek és jó babázást mindenkinek!
elsõ vagyok. azt írtad nem vizesedsz. mennyit híztál? mert ugye én a 32 hét alatt 25 kilót, nekem a víz nyomta a kéz ideget...de nálad nem lehet hogy inkább a gerincbõl indul ki? bár ezt cáfolta az én dokim mondván a baba nem tud ott ideget nyomni...más doki meg mást mondott. jobbulást és kitartást :)
A kérdező hozzászólása: ...eddig hét és fél kilót, erre mondta a dokim is, hogy biztos nem vizesedéstõl van, meg megnyomogatta a lábam is. Valamitõl azonban sajnos mégis :( bár most váltott, éjjel egész elviselhetõ és nappal lett nagyon rossz...
Hát akkor tényleg nem valószínû hogy a víztõl van. van doki aki mint írtam azt mondja a baba nyom ideget. rosszul írtam, a dokim is ezt mondta, ám a belgyógyászunk mondta hogy ez nem valószínû, ott nincs ezért felelõs ideg. amit még én esténként alkalmaztam az a jégzselé. bekentem a kezemet vele, aztán belenyomtam egy tál hideg vízbe...pár percig jó volt, de nekem már az is sokat számított. én sokat sírtam a végén már emiatt, elviselhetetlen volt, még a kanalat se tudtam megfogni. kitartás neked, örülök hogy azért neked nem olyan súlyos mint nekem. sajnos erre nincsen gyógymód. én neurológián is voltam emiatt, nagyon rosszak voltak mindkét kezem reflexei, idegi vizsgálatai, de ugye a kismamákkal nem mernek semmit sem csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a biztató szavakat, ezt a jégzselés dolgot kipróbálom mindenképp...aztán meg jobb híján akkor tûrök, azt hiszem még így is szerencsésnek mondhatom magam mert a tipikus "kismamabetegségek" nagy része elkerült (kopkopkop). Köszi még egyszer, szép napot!
Nem vagyok orvos! Valami kopás állhat a háttérben a csípõnél, ami kisugárzik a lábadba.
A kérdező hozzászólása: csak 19 vagyok
Hát ezek csak tippek:lehet esetleg rossz cipõtõl, helytelen testtartástól, régi sérüléstõl.Egyoldalú megterheléstõl.
CSak az egyik csipõd fáj?? Nekem most mûtötték a csípõmet, ilyen tönetekkel(nekem csak egyik fájt). Nekem elcsúszott a combcsont a helyébõl, azért sántitottam.Elég gyakori este az orvos szerint.
A kérdező hozzászólása: igen, csak az egyik, de ilyen tünetei vannak a Perthes-kórnak is

Fáj az alhasam, hol a jobb oldalon, hol a bal oldalon, néha középen is, és kisugárzik a derekamba. Van hogy görcsölök is, és úgy érzem mintha "egy nagy súly lefelé húzná "a méhemet. Mi bajom lehet?

A menzim egynapos volt,és ez azóta van.

Legjobb válasz: Ma voltam nõdokinál.Semmi különöset nem talált.Csinált hüvelyi UH-,de ott sem talált semmit.Levette a rákszûrést is majd meglátjuk mi lesz az eredmény.Azt mondta nem ad gyógyszert nehogy kikészítse a gyomromat.Egy hónap múlva megyek vissza az eredményért.Remélem nem lesz semmi gáz.Köszi a hozzászólásokat!

A kérdező hozzászólása: Ma voltam nõdokinál.Semmi különöset nem talált.Csinált hüvelyi UH-, de ott sem talált semmit.Levette a rákszûrést is majd meglátjuk mi lesz az eredmény.Azt mondta nem ad gyógyszert nehogy kikészítse a gyomromat.Egy hónap múlva megyek vissza az eredményért.Remélem nem lesz semmi gáz.Köszi a hozzászólásokat!
Terhesség? Én hasonló tünetekkel megyek ma orvoshoz, de a teszt -:(
A kérdező hozzászólása: Terhesség kizárva, nem tudom mi lehet ez.
Ha kizárt a terhesség, lehet petefészek, vagy méh gyulladás, a kettõ együtt meg nagyon "finom", de mindenképpen irány egy nõgyógyász, habár egy vesekõ is tud ilyet produkálni, hamár a hólyag közelében jár(személyes tapasztalat), úgyhogy több minden lehet!
hát én hasonlókkal mentem ma nõdokihoz.. azt mondta semmiféle nõgyógyászati problémám nincs.. terhesség is kizárva hálisten.. mondjuk nekem spec ha megnyomják a jobboldalon akkor szúr.. szóval én elnézek a dokibácsihoz vakbélgyanuval.. egyébként ez felfázástól is simán lehet..
utolsó vagyok.. :) azt elfelejtettem h nekem viszont rendesen megvolt.. szóval mindenképp nézz el nõdokihoz max kinevet mint engem.. :(:D L17

Múltkor "nagy dolgom volt" és eléggé erőlködtem, majd utána kb 5 perccel észrevettem hogy a hasam jobb oldalán a köldököm alatt 3 centivel és kb 10 centire egy púp nőtt, és fájt is, már a púp eltűnt, viszont néha kicsit fáj még, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Köldök sérved van. Azonnal jelentkezz a háziorvosnál mert bár jelenleg nem okoz tüneteket de késõbb kizáródhat és életveszélyes! Egy rutinmûtéttel megoldják.

Köldök sérved van. Azonnal jelentkezz a háziorvosnál mert bár jelenleg nem okoz tüneteket de késõbb kizáródhat és életveszélyes! Egy rutinmûtéttel megoldják.
A kérdező hozzászólása: Elmegyek mindenképp, de tuti hogy sérv?:S
Hát a leírás alapján tuti.
A kérdező hozzászólása: Ennyitõl is lehet sérvet kapni?:S
Ha kötõszöveti gyengeséged van, igen, ennyi is elég.
Jézusom. Akkor nekem is sérvem van! :D Bakker!
Sérv.
A kérdező hozzászólása: köldöksérv?:S Rosszul fogalmaztam lehet, nem a köldököm alatt fáj, hanem a köldökömtõl lejjebb haladva 3 centivel jobbra "fordulva" 10 centire volt a kis púp
Attól még sérv. Menj orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!