Találatok a következő kifejezésre: A jobb nagyon (998 db)

A Jobbik nagyon jó esélyekkel indul a 2018-as választáson?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A Jobbik ugyanúgy csak a 3. lesz mint most, nem fog nyerni 2018-ban.

A Jobbik ugyanúgy csak a 3. lesz mint most, nem fog nyerni 2018-ban.
Kizárt, hogy nyerjen. Ilyen szélsõséges párt nagyon remélem, hogy nem nyer soha. Ettõl függetlenül örülök hogy megint bejutottak mert ellenzéknek azért jók, csak kormányhoz ne kerüljenek. " álasztási csalások " Te tudsz valamit? Jól értem, hogy a teljesen demokratikus úton lezajlott választás törvényességében kételkedsz?
A Jobbik Magyarország legerõsebb pártja? Akkor miért nem nyert? :D
"A Jobbik Magyarország legerõsebb pártja? Akkor miért nem nyert? :D" Ez az, amit egy jobbikos sem fog tudni megindokolni neked. Nemhogy nem nyertek, még a siralmas balabbik mögé is becsúsztak, jócskán-jócskán 3.-ak lettek.
09.29 mi van? tudod most volt szavazás. a legerõsebb párt a mandátumok 10%-t meg is szerezte.
Jobbernek lenni gáz. A butaság, a mûveletlenség az intolerancia szinonimája ez. Én nagyon bízom benne, hogy addigra a magyar szavazók talán kicsit okosodnak.
Ez a bajom a Jobbikosokkal. Amint kényelmetlen a téma, rögtön csak a lepontozás megy, érvelés nincs.
Ha a fidesz továbbra is a semmibõl fog élni, illetve Budapesten is bekövetkezik majd jó pár gyilkosság cigány által, akkor talán lesz esélye. De 4 év alatt nagyon sok minden változhat.
10.35 szerinted ez a nagyon okos kommented meddig marad itt? :)
"Ez mondjuk így, ebben a formában igaz." Miért okádod oda ezt a félmondatot minden jobbikb..arom haverod kommentje alá?
A Jobbik már most az ország második legerõsebb pártja. 2018 -ban esélyes.
Ha a Fidesz tovább majomkodik, a baloldal végleg elbukik akkor simán. Jó reklám volt nekik a pozitív kampány, több fideszes ismerõsöm gratulált a tiszta játékhoz.
1. Ez a választás, bár az ellenkezõjét próbálják kommunikálni, katasztrófális kudarc a Jobbik számára. 5%-al kikapni ettõl a baloldaltól? Szégyen. Ha megelõzték volna õket, meg egy-két helyen akár legyõzik a Fideszt, arra az eredményte lehetett volna építkezni. Erre viszont nem lehet. Ez egy nagy 0. Már nem egy naív friss pártról beszélgetünk, az a lendület rég megtorpant. 2. Lehet némi esélyük, ha pár hónapon belül csinálnak maguknak egy Tv adót, és gyökeresen megváltoztatják a gazdaság politikájukat. Kis pártként, 2. erõként még elmegy, de egy kormányzó erõ nem rugaszkodhat el ennyire a valóságtól.
Mivel a Jobbik jelenleg Magyarország legerõsebb (legtöbb támogatóval rendelkezõ) pártja, így az esélye mindössze már csak attól függnek, ki kivel áll össze és ki mennyi szavazatot vásárol.
"A Jobbik ugyanúgy csak a 3. lesz mint most, nem fog nyerni 2018-ban." Ez csak az õt megelõzõ pártok erõteljes szégyene lenne, és az efféle választási csalások tovább is rontják azok támogatottságát.
A Jobbik 2018-ban már nem a második helyért fog versenyezni, hanem az elsõért. Az Összefogás nem biztos, hogy egyben fog maradni, és ha külön-külön indulnak, akkor a Jobbik lesz a második legerõsebb erõ Magyarországon.
Ha önállóan, pártonként nézed már most a legerõsebb.
"Ha önállóan, pártonként nézed már most a legerõsebb." Ez mondjuk így, ebben a formában igaz.
Megy ám az önámítás. Statisztikák kiforgatása helyett azon kellene gondolkodni, hogyan lehet gyõzelemre vezetni a pártot. Ez a baloldal a totális megsemmisülés helyett, még Gyurcsányt felvállalva összekapart 25%-t, sõt, körzeteket nyert! Talán nem kellene lebecsülni õket! Ez nem összefogás, ez csak egy trükk volt. Ugyanazok az emberék voltak, akik korábban az Mszp-szdsz-t alkották. Ezzel a szétszéledéssel, majd újra összeállással tudták maximalizálni a szavazótáborukat.
"Jobbernek lenni gáz. A butaság, a mûveletlenség az intolerancia szinonimája ez. Én nagyon bízom benne, hogy addigra a magyar szavazók talán kicsit okosodnak." .... Ez általánosítás. Szerintem a Fidesz és az Összefrottyantás is teli van idiótákkal.

Melyik a jobb? (NAGYON FONTOS)

A CPU:

Legjobb válasz: Attól függ, mire kell? Játékra 6 magos AMD és 8 szálon dolgozó Core i7 egyaránt fölösleges. Viszont komolyabb munkára (renderelés pl.) jól jöhet. Játékra: AMD Phenom II X4 955 vagy Core i5 760 Videokártya felbontástól függ, FullHD-re mindkettõ alkalmas, új Radeon HD6850 elõnye a nagyon kedvezõ fogyasztás.

Attól függ, mire kell? Játékra 6 magos AMD és 8 szálon dolgozó Core i7 egyaránt fölösleges. Viszont komolyabb munkára (renderelés pl.) jól jöhet. Játékra: AMD Phenom II X4 955 vagy Core i5 760 Videokártya felbontástól függ, FullHD-re mindkettõ alkalmas, új Radeon HD6850 elõnye a nagyon kedvezõ fogyasztás.
A kérdező hozzászólása: A 2.kérdezõtõl kérdezném, hogy az i7 miért felesleges a játékra?Tehát ezzel most azt akarta mondani, hogy egy olcsóbb is bõven jó a játékra vagy más valami?
Prociból az i7, hiába 6 magos a phenom 2. Videokártyából alapból a radeon 6850 jobb, de a gtx460-at nagyon jól lehet tuningolni, simán megvan vele a +20%, amivel simán beéri a drágább 6850-et. A 6850-tet alig lehet tuningolni.
Nos, mi szerintem eleget gyõzködtünk, de ha nem érted meg hogy EGYETLEN árva FPS-t SEM fog jelenteni pluszba, akkor ennyi, vedd a drágábbat fölöslegesen, tapsold el a pénzt.
A kérdező hozzászólása: vagy mi mást tehetnék?lehet, hogy majd erõsebb VGA-t rendelek hozzá, d az I7 az megmarad.
A kérdező hozzászólása: aha, értem..viszont így lehet megvenni a gépet, 225 000-ért jelenleg. Lehet hogy megérné i5-öt venni, mert az i7 felesleges, de ha így adják, akkor felesleges gyengébbet venni bele.
Játékoknál felesleges az i7 ilyen kategóriánál. Bõven elég egy phenom2 955 is, még az i5 760 se feltétlenül kell. Az i7 szerkesztõ programoknál elõnyös, játékban csak akkor ha, valami brutális vga-d van, pl 5870 crossfire vagy gtx 480 és hasonlók. Egy gtx460 vagy radeon 6850 mellé bõven elég egy 955be is, fõleg ha még tuningolod is.
Igen pontosan azt akarta mondani.
A kérdező hozzászólása: én is azt gondoltam jobbnak.(i7, ati) de attól függetlenül kíváncsi vagyok az összes véleményre.
I7 - ati párost választanám.
A kérdező hozzászólása: Játékokra kell 1.sorban...nem lenne jó ezek közül 1-ik sem???:O
A kérdező hozzászólása: de a gép az így van árusítva...most felesleges szerintem kivenni az i7-et csak azért, mert felesleges...inkább majd egy erõsebb VGA-t rendelünk bele.

Melyik a jobb? Nagyon buta indokot kaptam a kérdésemre, melyik a jobb?

Mindenki azt mondja, hogy az életedben két férfi van, aki leginkább szerepet játszik. Egy akibe szerelmes vagy, és egy akivel le tudod élni az életed. Na már most, tudtommal, ha szerelmes vagy valakibe, akkor az egy id? után elmúlik, és felváltja valami még nagyobb, még er?sebb érzés ami már többet jelent , mint maga a szerelem. Akkor miért nem azzal éljük le az életünket akit megszeretünk? Most ez így lehet hogy bonyolultnak hangzik, de írok rá konkrétumot. Párkapcsolatban élek 3 éve, de egy éve beleszerettem az egyik barátjába, és ez az érzés kölcsönös. Arra, hogy mi tév? legyek, azt a választ kaptam, hogy lehet, hogy a barátjába szerelmes vagyok, de a jelenlegi barátommal, viszont le tudom élni az életem. Mert az ember életében két pasi játszik fontos szerepet...bla bla. Szerintetek nem kellene szakítanom és azzal lennem akit szeretek??? Mert miért ne élhetném le vele az életem?

Legjobb válasz: Na ezt a hülyeséget én még nem hallottam! Ha másba vagy szerelmes akkor nem szereted a barátodat, szakítsál vele! Én 13 éve beleszerettem egy srácba vele akartam leélni az életemet ezért hozzámentem. Nem vok szerelmes a barátjába, hanem szerelemmel is a férjemet szeretem!

Na ezt a hülyeséget én még nem hallottam! Ha másba vagy szerelmes akkor nem szereted a barátodat, szakítsál vele! Én 13 éve beleszerettem egy srácba vele akartam leélni az életemet ezért hozzámentem. Nem vok szerelmes a barátjába, hanem szerelemmel is a férjemet szeretem!
Azért szokták ezt mondani, mert akivel leélheted az életedet, az megbízható, gondolkodó, figyelmes, stb, de ez van akinek unalmas. Akibe szerelmes vagy, az vagány, lezser, meglepetésekkel teli, ami csak ideig - óráig érdekes, de nincs komoly háttér, biztonság. De ezek persze csak típusok, az élet egészen más. Fogj egy papírt, és sorold fel az egyik felén a jó tulajdonságait amit szeretsz, a másik felén a rosszakat. Úgy dönts, amelyik több lesz.
nah... az ilyen nõktõl mentsen meg engem az isten.....
"egy éve beleszerettem az egyik barátjába" írd le 1papírra mit szeretsz benne. aztán azt hogy a párodban mit szeretsz. "hogy lehet, hogy a barátjába szerelmes vagyok, de a jelenlegi barátommal, viszont le tudom élni az életem." a jelenlegi barátod, eltart, míg mással éled a szexuális életed??? beszéld meg mind2pasival, mi lenne ha 3masban élnétek 1fedél alatt.
Szerintem már elég nagy vagy és eltudod dönteni kit is válasz. Jó e a megszokott vagy a még ismeretlen lenne e a jóbb. Egy idõ után vagy megbánod és késõ lesz vagy boldog leszel. Sajnos ebben nehéz segíteni.
bocsi: gondoskodó
nem gondolod, hogy ez a szerelem csak egy fellángolás? nekem is volt hasonló, de jól döntöttem, h nem dobtam el a párkapcsolatom, mert most szerelmeseb vagyok belé mint valaha, és tényleg vele akarom leélni az életem.... az elmélet, amit írtál, hülyeség, úgy ahogy van, viszont abban igazuk van másoknak, hogy nem szabad ilyen könnyen feladni egy komoly kapcsolatot egy hirtelen jött szerelemért, mert nagyon megbánhatod késõbb
A kérdező hozzászólása: Nem a barátom tart el, én is dolgozom, együtt élünk és mindent felesben rendezünk. Ez így természetes, mint ahogy annak is természetesnek kellene lennie, hogy nem csalom meg a barátom. Ezt sajnos azok nem fogják megérteni addig amíg nem élik át. De ne is éljék, mert nem tudsz rá magyarázatot. Mint ahogy arra sem hogy miért okozol fájdalmat a barátodnak, feltéve ha kiderül. Nem vagyok büszke arra amit teszek, és csak azért írtam le, mert nem értettem ezt az elméletet. Ez egy nagy baromság. De köszi a válaszokat. Amúgy ez a papíros dolog tényleg beválik??? A gondolataimban ugyanúgy benne vannak ezek a dolgok, segít az hogyha leírom??
nekem is volt már egy-két fellángolásom a 3 éves kapcsolatom alatt, de sosem szakítottam, 1-2 hónapig türtõztettem magam és utána rájöttem, h milyen hülyeség lett volna szakítani de ha már egy éve tart akkor lehet, h érdemesebb lenne szakítani

Mi a jobb, nagy mell csúnya arc, kis mell, szép arc?

Legjobb válasz: kis mell szép arc:D

kis mell szép arc:D
Nah, ez volt a napi hülye kérdés.
eggggggyértelmûû
Lapos mellkas és a szép arc. Ez egy tisztességes.

A Jobbikot nagyon csúnyán helybenhagyták?

Sehol nem bírtak egyéni választókerületben nyerni. Pedig még kormányváltásról is szó volt, Vona számtalanszor nyilatkozta, hogy így meg úgy kormányt fognak váltani. Csak nem hazudozott?

Legjobb válasz: Hazudni és többet várni a szavazóktól az azért nem ugyanaz. Amúgy, ha jól tudom jobban szerepeltek most, mint 4 éve, így nem mondanám, hogy csúnyán helybenhagyták õket.

Hazudni és többet várni a szavazóktól az azért nem ugyanaz. Amúgy, ha jól tudom jobban szerepeltek most, mint 4 éve, így nem mondanám, hogy csúnyán helybenhagyták õket.
A kérdező hozzászólása: ma 19:06 A mostani, azaz '14-es Április 6-ai választás nagy jóindulattal kétesélyes volt. Az MSZP-összeborulás, és a Fidesz között dõlt el. Persze az értelmesebbjének teljesen nyilvánvaló volt már 2012-tõl (új választótörvény hatályba lépésétõl), hogy a fidesz nyer majd. Teljesen indokolatlan tehát a Jobbiknak azt nyilatkozni, hogy szerintük nyerni fognak, mert ez tükröz mindent, csak nem a realitást.
19.10 már miért lenne indokolatlan? az egész választás egy nagy marketing verseny. olyan mintha a válogatott úgy állna ki, hogy biztos vereséget szenvedünk, de azért megpróbáljuk... szerinted így kellene?
Röhej, ha valaki optimista, és azt mondják rá, hogy hazudik...
A kérdező hozzászólása: Hja, az ostobák számára. Mint már leírtam, az értelmesebb emberek nem a kuruzslásban, a vajákosságban meg az ígérgetésekben hisznek, hanem megfigyelnek 4-5 független közvéleménykutatót, és az eredményeikbõl összerakják a reális helyzetet. "olyan mintha a válogatott úgy állna ki, hogy biztos vereséget szenvedünk, de azért megpróbáljuk... szerinted így kellene?" Ezt már elmondtad az elõbb, akkor nem találtam érdemesnek reagálni rá. Mibõl gondolod, hogy azóta meggondoltam magam?
Mi ez a fölényes hangnem? Tudod, mit tesznek a pénisz fejére?
A kérdező hozzászólása: Te pedig nyilván tudod, mikor kell ágyba bújnod. Ha nem, a kedves szülõket megkérdezheted. Még le is fektetnek, ha szépen kéred.
Azt mondtam egy barátomnak, hogy a Barcelona lesz a bajnok. Ma kikaptak, így úszott a dolog. Most hazug vagyok? :S
Lényegileg amíg van Jobbik, és MSZP. Ámíg ez a két oldal nem köt szövetséget, addig biztosított a Fidesz 2/3-ad a jelenlegi választási rendszerben! Egy új ellenzéki erõ kell, amelyik mindkettõ párt szavazatát integrálja, csak így lehet majd legyõzni a Fideszt.
A kérdező hozzászólása: " Jó, ennyi erõvel a meteorológus is hazudik, ha nem jön be a jóslás? " Rossz a hasonlatod. A te analógiádon a tárki, origo, IPSOS, et cetera... közvéleménykutatók lennének gondban, ha nem jött volna be a jóslatuk. Ugyanis nekik az a dolguk. A meteorológusnak is az, hogy "jósoljon". A Jobbik viszont azt prédikálja, hogy õk -ellentétben az összes többivel- igazat beszélnek mindig. Ez már önmagában ordas nagy lódítás, de mondom, amitõl a bicska kinyílik az átlag zsebében, az az, hogy hót komolyan állítják, hogy õk biztosak benne, hogy nyerni fognak. És akkor ezt a Vona azzal a halál gyenge hülyeséggel indokolja, hogy " mert úgy senki sem indul a választásoknak, hogy nincs meggyõzõdve a nyerés tényérõl". Érdekes, az LMP nem jött azzal, hogy õk így nyernek, meg úgy nyernek majd.
19.02 szerinted hogyan kellene marketingelnie egy pártnak? szavazzatok ránk, biztos veszítünk, és az egésznek semmi értelme, de azért légyszi? ráadásul ha valaki azt mondja, hogy õk nyernek, az reményt fejez ki, és nem ígéret. kivéve a fidesz esetében. ott lehet ígéret is. addig változtatják a választási törvényt majd, hogy mindenképp õk nyernek :D
A kérdező hozzászólása: ma 18:19 Tehát akkor addig hazudoznak, amíg egyszer véletlenül nem nyernek. Értem.
Hát ez legyen a legnagyobb ""hazugságuk"" az életben... De ez amúgy sem minõsül hazugságnak, legalább is normális ember nem tekinti annak. Az emberek hagyták cserben, igen. Fõleg az a sok nem szavazó.
Mi köze van annak, h azt remélte, h kormányváltás lesz meg a hazugságnak? Itt szerintem téged hagytak helyben és sérült erõsen az agyad.
A kérdező hozzászólása: "Mi köze van annak, h azt remélte, h kormányváltás lesz meg a hazugságnak? " Nem így fogalmaztam, és õ sem. Azt mondta, nem azt remélte. Számtalan interjún kifejezetten azt mondta Vona, de más jobbikos pártemberek is, hogy kormányváltás lesz, a Jobbik váltja majd a fideszt. Na most ez nem következett be, ugye.
Logikus, hogy egy gyors eredményt akaró, radikális párt, radikális célokat tûz ki. Kormányváltást, gyõzelmet tûztek ki célul, nem most, de már 2010 - ben is. Tudva levõ volt, erre nagy esély nincs. Nem baj, kis lépésekkel kell haladni, Ha ügyesen építkeznek, nem puhulnak el, nem adják fel elveiket, felülkerekednek a belsõ ellentéteken még sikerülhet. Nem régi párt még, 2006 - ban még a MIÉP - pel indultak együtt. Ma meg harmadik, ha nem második erõ. Közben hol vannak ma már egyes "nagy" pártok, MDF, SzDSz? Sok tekintetben nem érték el - a magasra tûzött - céljaikat, de csúnyán helybenhagyásról nemigen beszélhetünk.
Mindenki tudta, hogy most még nem nyerhetnek a Jobbikosok. Fõleg, hogy Magyarország tv-nézõi csak annyit tudtak róluk, (hála orbánnak) hogy nácik, rasszisták, ami nem igaz, (sõt ellenkezõleg) de az agy-mosottak nem vették a fáradságot, hogy utána nézzenek. Ezért 2 lehetõség maradt számukra: a szemkilövetõs gyurcsány, vagy a stadionépítõ rezsiharcos orbán. Sok-sok olyan kommentet olvastam, hogy a fidesz csak azért mert az a kisebbik rossz. Mi, Jobbikosok végig tudtuk, hogy még nincs itt az idõ, még túlságosan sok ember van megvezetve, még nem nyerhetünk. Ennek ellenére én is 25-28%-ra számítottam. Ha netán holnap új szavazás lenne, az eredmény hasonló lenne az ápr.6.hoz, mert az embereknek még nem nyílt fel a szemük eléggé. Ehhez kell egy kis idõ. Majd ha a fidesz csinálja tovább a dolgait, úgy ahogy eddig, sokan ráfognak jönni, mi az igazság. Vona mégsem állhatott úgy ki az emberei elé, hogy : cél a 2. 3. hely! 2018-ra, viszont már reális a gyõzelem.
Jó, ennyi erõvel a meteorológus is hazudik, ha nem jön be a jóslás? Érdekes egy ember vagy.....
Lehet nem hozta, a szintet, amit vártam tõke és, amit Vona várt tõle, de mindegyik párt pelust cserélt, hogy megint 12-14% mérték a jobbikot, és 20% lett neki. Persze jó lett volna, ha megelõzi a baloldalt, de ez van. Mérges voltam egy napig, de azt gondolom, õk normális kampányt folytattak, nem sárt dobáltak. Persze tudom, hogy egy politikus se becsületes, róluk viszont el tudnám képzelni, hogy azok lennének.
Kérdezö! Te hü..e vagy.
Ha neked az "csúnyán helybenhagyták" kategória, hogy olyan eredményt értek el, ami nem túl sokkal maradt el a balliberális pártok "kormányváltó" összefogása mögött, és ha az az öt párt akár kénytelen, akár képes lett volna külön-külön indulni a választáson, akkor a Jobbik toronymagasan veri bármelyiket, akkor maradjunk annyiban, hogy tényleg "csúnyán helybenhagyták" õket.

A Jobbik nagyon le van állva a lakossági fórumokkal, nem lesz több?

Ennyi volt?

Legjobb válasz: Nálunk volt a múlthéten, az Eltelt 60 nap értékelése címmel lakossági fórum.

Nálunk volt a múlthéten, az Eltelt 60 nap értékelése címmel lakossági fórum.
azt nem tudom , re rendezvényeket fog tartani az tuti, illetve az örs vezér terén az aluláróban megjelentek újra a kis bódéban nmtom mit csinálnak gondolom önkormányzatira készülõsnek
Ennyi volt, bejutottunk a parlamentbe. Megcsináltuk! Nem lesz több lakossági fórum, a gárda le fogja szarni az embereket. A hétszázát!
Jobb is, hogy a Jobbik végre eltakarodik, bárcsak a Fidesz is eltûnne!
Én a múltkor is láttam egy Jobbik támogatásû programot errefelé. Meg elvileg az van nekik kitûzve, h félévente tartsanak egy nagy fórumot mindenki a saját körzetében, közben meg gondolom annyit amennyit akarnak.
Nyilván õk is majd szépen beállnak a sorba. A fontos parlamenti munka mellett már nem marad idõ ránk. Az önkormányzati választás elõtt persze lesz még egy fellángolás, aztán legközelebb 2014-ben leszel fontos. Én a választás elõtt írtam nekik 3 emailt úgy fél éven belül. Mindegyikre szép részletes választ kaptam. A választás után is írtam még egyet, na erre már nem jött válasz.
Nem áltak le csak te nem tudsz róla!
http://www.jobbik.hu/esemenynaptar Nyári szünet van egyébként. De állítólag augusztus közepétõl kezdik a kampányt. Szóval akkortól érdemes lesz gyakran figyelni az oldalt.

Segítene valaki, h a Padányi, Loczy és a Kéttannyelvű között hova érdemesebb menni s melyik suli a jobb? Nagyon kéne a segítség.

Legjobb válasz: Ezek közül a Kéttannyelvû a legjobb. De akkor már gyere a Lovassyba, én most vagyok kilencedikes és imádom.:D

Ezek közül a Kéttannyelvû a legjobb. De akkor már gyere a Lovassyba, én most vagyok kilencedikes és imádom.:D

Ha strandra megyek a barátommal, nagyon rosszul fogom érezni magam, ha látunk egy nálam sokkal jobb csajt. Fiúk, mi a véleményetek?

Szerintem nem nehéz nálam csinosabb lányt találni. Szeret a barátom, de ? sem vak. Mit lehet ezzel tenni?

Legjobb válasz: Én lány vagyok, de ezt úgy oldom meg, hogy keresek egy nálam kiemelkedõen jobb csajt(jobb csaj = szinte mindenki más; kiemelkedõen jobb csaj = istennõszerû) és valami hasonló szöveggel letámadom barátomat: "Nézd csak szívem! Milyen formás combjai vannak, ez igen! Nagyon arányos is, nem gondolod? Ritkaság az ilyen..." Ez meglepi annyira, hogy igazat válaszoljon. Nekem sokat segít, hogy így beismerem a dolgokat és hogy beszélünk is más csajokról. Egy idõ után meg már egyszerûen csak vicces és szórakoztató. :) De vigyázz, halkan diskuráljatok a témáról. :D

Én lány vagyok, de ezt úgy oldom meg, hogy keresek egy nálam kiemelkedõen jobb csajt(jobb csaj = szinte mindenki más; kiemelkedõen jobb csaj = istennõszerû) és valami hasonló szöveggel letámadom barátomat: "Nézd csak szívem! Milyen formás combjai vannak, ez igen! Nagyon arányos is, nem gondolod? Ritkaság az ilyen..." Ez meglepi annyira, hogy igazat válaszoljon. Nekem sokat segít, hogy így beismerem a dolgokat és hogy beszélünk is más csajokról. Egy idõ után meg már egyszerûen csak vicces és szórakoztató. :) De vigyázz, halkan diskuráljatok a témáról. :D
Kérdezõ! csak akkor jogos a felháborodás, ha a társaságodban feltûnõen és hosszan bámulja a nõket. Ha nincs így, akkor inkább azon munkálkodj, hogy õ ott a strandon is azt a kedves, vidám, jópofa lányt lássa benned, mint akibe beleszeretett. Ne pedig azon, hogy a tekintetét pásztázod, hogy éppen hová néz.
Ezt a rossz érzést/nem tetszést sajnos be kell nyelned. A barátodat, ha nem feltûnõen és zavaróan hosszan bámulja meg a lányokat, akkor nem hibáztathatod. Hûséget fogadott nem vakságot és valóban jól írod, nem sajátíthatod ki. A saját magaddal szembeni elégedetlenség miatt a barátodat heccelni, ilyen "nézd szivem, de jó csaj" típusú beszólásokkal nem korrekt. Ha ezeket a helyzeteket rendszeresen szóvá teszed neki, azzal lelkiismeret furdalást keltesz benne. Ezután jön az, hogy szükségét érzi bizonygatni minden ilyen szituációban, hogy neki Te vagy legszebb, ezzel megnyugtatva téged. Ez nem jó út.
Megvakítod
Miért érzem, hogy nem vagy megelégedve magaddal? Minden csajtól van jobb csaj, és minden pasitól van jobb pasi. Nem kell ezen görcsölni. A barátod szeret, téged választott és ha tekintettel van rád, akkor nem fogja a látványosan bámulni a strandon a csajokat.
nõ vagyok, de tanácsot tudok adni. ne legyél ilyen, miért baj, ha megnéz mást? mi a férjemmel pontozni szoktuk a népeket a strandon, ha unatkozunk :P. nehogy már emiatt rosszul érezd magad, ez butaság.
semmit. ha szeret olyannak szeret amilyen vagy. hüséget fogadott nem vakságot.te is láthatsz jó pasikat, izmos kis barnákat mini boxerban.
Ezzel viszont nem lehet mit kezdeni. Ha nekem a kibeszélés nem jön be, akkor csak annyit teszek, hogy végigmérem, a lehetõ leggúnyosabban s magamban megjegyzem, hogy biztos nem tud sütni... Vagy valami olyanra gondolok, amit nem nézek ki belõle, de én jó vagyok benne.
akkor vegyél neki szemellenzõt. tudod, amilyen a lovakon van, és a fejét mindig tekergesd magad felé :P:D komolyan: ezen csak te tudsz változtatni, és muszáj lesz, mert be fogsz csavarodni, a pasid meg meg fogja unni a fancsali arckifejezésedet nézni, valahányszor nem Rád vagy a földre bámul meredten, és el fog hagyni. tudom, hogy rosszul esik, csak azért írtam le, hogy érezd, mi a tét, és legyen motivációd változni. kicsit könnyedébben kéne felfognod az ilyen dolgokat, és nem görcsölni. mondjuk nézegesd a jó pasikat a strandon (ne feltûnõen), pár visszanéz, és már lesz is némi önbizalmad :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem vagyok magammal megelégedve. Nekem fáj, ha a barátom másokat néz, fõleg ha jobb nálam. Akkor is, ha nem feltûnõen bámul, de tudom, hogy tetszenek neki. Persze, nem lehet kisajátítani õt, és a nézegetésben nincs semmi, de nekem nagyon rosszul esik. Tudja ezt a barátom is, próbálkoztam már azzal én is, hogy külön felhívtam valakire a figyelmét, de egybõl lejött neki és nyugtatni próbált.
Te még a jobbik eset vagy... A barátnõm akkor is pattog, ha rámmosolyog egy lány.
a pasinak természetes hogy megnéz egy jó nõt elõször a fenekét és aztán a mellét az arcra általában már nem is kerül sor:D De ez nem azt jelenti, hogy te nem vagy neki elég szép egyszerûen csak a génjükben van.De én is megnézek néha egy jó pasit, de ettõl még a párom a legszebb.De ha ennyire zavar akkor te is nézz meg látványosan egy férfit és fûzz is hozzá pár szót:D 25/N
nem megnézte, hanem csak ránézett, nem?????? az én barátom is szokta, és rögtön elmondtam neki h rosszul esik.. aztán rájöttem hogy csak ránézett, mint emberre, nem mint nõre, én is ugyanúgy szoktam nézni a lányokat, csak úgy...attól még minket szeretnek a pasijaink, mert mi többek vagyunk nekik mint comb és mell...ha érted mire gondolok...:) L/25
Nyugodj meg láthat csajokat de ha szeret akkor a legjobb csaj akit ott látni fog az te leszel:)
Nekem van csajom imádom meg minden de amikor strandon vagyunk nézem a jó segekett de õt nem érdekli mert tudja hogy szeretem :)

Androidos telefont szeretnék venni, 2 készülékben gondolkodtam. A sony xperia go-ban és a sony xperia solában gondolkodtam. Melyik a jobb? Válaszokat nagyon megköszönném :-)

A két készülék paraméterei nagyjából ugyan azok.De olvastam más cikkeket is , és ott azt írták "a sola jobb". A solának az aksija elvileg rossz.Ez valóságban igaz? Szoval engem a képerny?mérret nagyon nem érdekel csak sokáig birja egy töltéssel, és kétmagos legyen. A sola vagy a go? Vagy esetleg ilyen árban még milyen hasonló jó van? ( jah még az is fontos, hogy sok legyen "viszonylag" benne a tárhely,mert az sd tartalomnak kell a hely...)(játékoknál)

Legjobb válasz: neked egyértelmûen sola kell... jobb hardver, nagyobb bõvíthetõség, több frissítési lehetõség, alap app-ok, floting tuch( ami nagyon jó! hozzá érés nélkül, érzékel), jobb képminõség.

neked egyértelmûen sola kell... jobb hardver, nagyobb bõvíthetõség, több frissítési lehetõség, alap app-ok, floting tuch( ami nagyon jó! hozzá érés nélkül, érzékel), jobb képminõség.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :-) :-)
A sola akuja 1 vagy max 1.5 napig bírja. Go ról nem tudom.
Az elõzõ adat ICS-vel értendõ.
Javaslom hasonlítsd össze a két készülék kijelzõjének minõségét. Sok másban és ebben is sokkal jobb a Sola. Egyébként szinte minden okostelefon akkuja használat függõ de max kb 1, 5 napig bírja annak aki használja is.
A kérdező hozzászólása: Thx
A kérdező hozzászólása: Jah, és valaki meg tudná mondani, hogy a solának rosszabb az aksi ideje ha 2.3.7-en van , mint 4.0-án?, És megéri frissíteni? Ha igen miért?
rosszabb 4.0 nál (az akku) de nagyon megéri, minden féle kép! ezt így nem lehet elmondani miért mert nagyon nagyon nagy különbség van. kb 1-2év a kettõ közötti különbsége.

Ti is nagyon várjátok már hogy a jobbik kerüljön hatalomra?

Bevallom én nem vagyok über nacionalista.Liberális embernek vallom magam kivéve egy dologban.Ez a cigány kérdés.

Legjobb válasz: Igen, nagyon várom már, hogy a Jobbik kerüljön hatalomra. Nagyon rövid idõ alatt megdupláznák az angol font forinthoz képest mért értékét, és így jó gazdagon látogathatnék haza...

Igen, nagyon várom már, hogy a Jobbik kerüljön hatalomra. Nagyon rövid idõ alatt megdupláznák az angol font forinthoz képest mért értékét, és így jó gazdagon látogathatnék haza...
Soha ne jöjjön el az a pillanat, hogy hatalomra kerülnek!
Nem hiszem, hogy a Jobbik nevû párt meg tudná oldani a cigánykérdést, legfeljebb ez a fõ témája, ezzel gyûjti a híveit, mint ahogy a kérdezõt is így sikerül megnyerni. Szerintem is megoldásra vár a cigánykérdés, de nem hiszem, hogy randalírozó félkegyelmûek meg tudnák oldani. Mert kiket is küldene a Jobbik a cigányok ellen? Kultúrált magyar polgárokat? Azokat nem lehet. Proli, kopasz, bakancsos bandát, akiknek kb. ugyanannyi az iskolai végzettsége, mint a romáké? Azokat lehetne, igen, de miért is megoldás ez? Két deviáns csoport halomra veri egymást, vagy hogy mit is képzeltünk megoldásként? És ettõl hogyan menne elõbbre az ország? Mitõl fejlõdne az ipar és a mezõgazdaság? Kilépnénk az EU-ból? Vagy mi? Az EU nem tûrné a lakosság intézményes veretését, balkáni állapotok lennének. Eladósodnánk, külföldre szökdösne mindenki, vér és füst lenne a hazából. Kinek kellene ez?
Hogy akarják megoldani a cigánykérdést?
Nem, sõt!
a kérdésre a válasz: nem. És nagyon naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a Jobbik értelmes megoldást fog találni a cigánykérdésre. Amint megérzik a hatalom ízét, õket sem fogja tovább érdekelni az ország sorsa.
Persze hogy várom . Van egy rakás svájci frankom és euróm , így végre belõlem is nagypályás ballibsi spekuláns válhat . Ha már téma mégis hogyan szeretnél pénzt az új börtönökre. Mi lesz azokkal a cigányokkal akiket nem ér el az igazságszolgáltatás keze? Mi garantálja az ismeretlen módszerû agymosás sikerét.? Miféle hasznos képzettséget tanítasz neki és hogyan teremtesz nekik (és persze a magyaroknak) elegendõ és megfelelõ munkahelyet? A Jobbik mindenki kapára fel , marhasága erre nem lesz elég.
Kedves kérdezõ igazad van abban hogy egyik part sem tökéletes, sõt vannak olyanok akik már bizonyították hogy nagyon nem azok de véleményem szerint a jobbik nem hogy nem tökéletes hanem rossz Ha õket itt megválasztanák akkor õszintén megmondom neked nem tudom hogy mi lenne mert nem olvastam a programjukat nem is fogom de hogy semmi jó nem lenne az biztos De mindenkinek megvan a saját szavazási joga én biztos nem a jobbikra fogok szavazni
A Jobbik nem fog hatalomra jutni 2014-ben. Elég nagy válságban vannak most emiatt a Szegedi-ügy miatt, és Tiszavasváriban is rosszul áll a szénájuk.
Nagyon radikális vagy? És hogyan oldanád meg? Halomra lõnél mindenkit, aki cigány? És mibõl állapítod meg, hogy valaki cigány? Hetedíziglen családfakutatás? Hülyén nézne ki, mert akkor kiderülne, hogy az ország lakosságának 95%-a cigány, hiszen szinte minden családban van valahol egy cigány rokon. Tehát, mit tennél? Milyen forradalmi újítást tudsz mondani? Halljuk, nagyon érdekelne, mert eddig mindenhol csak azt olvastam, "radikális vagyok, úgy megoldanám, hogy csak na", és itt végetért a nóta :) Na, de majd te...
Engem egyre rosszabbul érint amit ezek a tetvesek mûvelnek az országunkkal és az emberekkel.Fõleg a napokban fogott el valami félelem szerûség, mert itt lakom ahol a késelés történt a napokban. Nem vagyok túlzottan Jobbik szimpatizáns, nem akarok pálcát törni felettük hogy mi lenne ha hatalomra jutnának, de szélsõjobbosként nyilván annak örülnék ha õk nyernék meg a választást.
- napokban :D
Na az én válaszomat is törölni kellett úgy látom. Hiába, na, úgy látszik a jobbik fanoknak nem tetszik, ha valaki más véleményen van és ezt normális hangnemben közli is. Mert ugye milyen egyszerûek vagytok: úgy gondoljátok, hogy aki nincs veletek az ellenetek van. Ezt azért jól megtanultátok Rákosi elvtárstól.
Tudod mi lenne ha a jobbik kerülne hatalomra? Hát megosztom veled... cigány felkelések.. rosszabb lenne a helyzet mint most. Lázadás lenne, még több bûnözés a részükrõl. Bár engem épp nem érdekel a politika, irányítson az aki akar, ezt az országot már tönkretették, innen kiút nincs!
A Jobbik egy átverés, zsidók játszanak nácit, hogy bebizonyíthassák, hogy ez egy náci ország. Ilyen párttal mire megyünk. Vagy, ha nem igaz, akkor olyan amatõrök, hogy simán átengedik a párt vezetését a zsidóknak, hogy azok játszanak álnácit, miközben kézben tartanak egy ilyen erõs, ellenük irányuló mozgalmat. Vagy átverés, vagy pancserok, egyikkel sem megyünk semmire.
De magyarázd már el, mivel állapítod meg, hogy cigány vagy sem? És akik "fehér fajmagyarok" és agyonvernek ugyanúgy egy ártatlant, mert rabolni akartak? Õk ejnye-bejnyével elmehetnek? Vagy velük mit teszel? És a sorozatgyilkosokkal? Meg úgy általában, a "magyar" bûnözõkkel?
A jobbik be nyalt a cigányságnak, de csontig!!!Morvai Krisztina a cigányoknál zabálta a sütõtököt februárban , szerinted mi lesz belõlük?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok a népirtások vagy a felesleges mészárlások híve csupán a Magyarországot védem. Azt sem támogatom hogy a mostani kormány "puha" semmmi nem érõ módszereket alkalmaz , segélyezés...stb Ide kemény , durva módszerek kellenek mind mentálisan , mind fizikailag. A cigányok védelme Magyarországon felér egy hazaárulással , aki védi õket szerintem adja le az állampolgárságát. Miattuk romlik a közbiztonság , miattuk nem mer kimenni sok magyar este az utcára. Nem is olyan rég Esztergomban 8 cigány megkéselt 2 magyar fiút.
Ha nem foglalkozok a kreténekkel, akkor hogyan szavazzak nem létezõ pártra? :P
Szavazz a Jobbikra, ne foglalkozz a kreténekkel! Én is azt teszem!
na gratulalok, a valaszomat torolni siman lehet, de valaszolni mar nem.. erdekes, mert szerintem jo kerdeseket tettem fel, amire a kerdezo nyilvanvaloan nem tud valaszolni.. hat tessek, akkor itt van meg egyszer. Nem. Neharagudj kerdezo, de te nem liberalis vagy, hanem szimplam hulye. "Elég csak rendõrségi aktákat nézegetni.A 90 százalékuk roma." nem tudom, hogy neked milyen kapcslataid vannak a rendorseggel (nekem semmilyen), de nekem nincs hozzaferesem a rendorsegi aktakhoz - ebbol kovetkeztetek, hogy neked sincs. a romak altal elkovetett buncselekmenyek szama, illetve a nem roma elkovetokhoz viszonyitott szazalekuk tudtommal nem hogy nem nyilvanos, de meg nyilvantartas sincsen. ember kovet el buncselekmeny, mindegy, hogy honnan jott, milyen a szarmazasa - mindannyian embrek vagyunk. amig be nem bizonyosodik a bunosseg, addig artatlankent kell kezelni mindenkit - szerencsere nem valami azsiai-oceaniai kisorszag vagyunk, ahol bunos vagy, amig be nem bizonyosodik az ellentete. mutass hiteles rendorsegi forrast, hiteles akarmilyen hivatalos forrast es elhiszem neked ezt a 90%-ot. addig viszont ez nem igaz. tudod, csak azert, mert te ebben hiszel, meg nem valik igazza.. "Újabb börtönökre lenne szükség.Ott a cigányokat pszichológia terrorral és agymosással lennének kezelve.Beléjük vernék hogy tisztelniük kell a magyarokat és hogy tartsanak tõlünk." rengeteg kutatas epul a bortonokre, a bortoni eletre, rehabilitaciora, ezeket erdemes lenne atragnod mielott hulyesegeket beszelsz. uj bortonok oke. ne felejtsd el, hogy ma mar a bortononek is meg kell felelniuk egy minimum standard-nek, a felepitese es fenntartasa ebben az orszagban legalabb haromszorosaba kerulne, mint egy normalis orszagban (legalabb 2 epitoceg becsodol, a penz fele hianyzik, anyamkinja). en csodalkoznek, ha 5 ev alatt felhuznanak egy uj bortont, nem hogy tobbet.. hogy mi az a pszichologia terror, lovesem sincs sajnos (pedig termeszettudomanyi szakon vagyok) :D de allati kiralyul kitalaltad. agymosas megint egy hulyseg ebben a szovegkornyezetben; en agymosasnak hivom azt, amikot szuper vallasos szulok a gyerek szuletesetol fogva azt sulykoljak szerencsetlen gyerekbe, hogy a biblia az egyetlen igaz, a tudomanyok, evolucio hazugsag; es mire felno, mivel mast ritkan hall, el is hiszi.. 5 evesen meg tudsz nevelni az emberen, 22 evesen mar kicsit nehezebb (de nem lehetetlen).  elmeselek neked egy egyszeru dolgot a pozitiv es negativ megerositesrol, ami neked valoszinuleg sokat mond (tisztan lathatoan van egy atfogo keped a pszichologia alapjairol..'-, -). a pozitiv megerosites a viselkedest hosszutavon valtoztatja, mig a negativ leginkabb rovidtavon mutat eredmenyeket (ez utobbit hivjuk egyszeruen, hogy te is megertsd buntetesnek, az elobbit rehabilitacionak). Skinner munkaiba erdemes lenne beleasnod magad, mivel egy elismert viselkedeskutato, illetve neves amerikai pszichologus.  a terror, a megfelelmites hosszutavon sohasem vezet eredmenyre. Monty Roberts jutott az eszembe, aki az eroszakmentes lobetorest "talalta ki". rajott, hogy ha nem kenyszerrel, eroszakkal, fenyitessel, veressel kepzi ki a lovakat, akkor azok hosszabb, jobb eletet fognak elni, nem fognak 7-8 ev utan tonkremenni es biztonsagosabb, kezelhetobb allatokat eredmenyez hosszutavra. mert jusson az eszedbe, hogy hosszutavu terv szukseges akarmilyen viselkedes megvaltoztatasara. a terror, az eroszak nem jo megoldas semmilyen kerdesre sem, kar, hogy ezt meg nem sikerult megtanulnod. az esz, az oktatas tobbet er, mint 2 nagy pofon, az ertelem, a racionalizmus az, ami beloled sajnos hianyzik. pallerozd az elmedet, tanulj sokat, egyszer talan sikerul majd megertened. az eroszak eroszakot szul, errol meg nem hallottal? "Emellett meg kellene tõlük vonni jogokat.Mivel õk jöttek a mi földünkre és nem mi az övékre.Véget kell vetni ennek a pozitív megkülönböztetésnek." nem ertek egyet egyik pontoddal sem ugy latom :) hogy ki jott kinek a foldjere, na hellooo a magyarok is ugy vandoroltak ide, ha remlik valami a tortenelem oktatasodbol. tudod, az emberiseg nagy problemaja akkor kezdodott, amikor valaki kijelentette: "ez az enyem". jogok megvonasa, na.. nem veletlenul vannak alap emberisegi jogok meg allampolgarsagi jogok, mert ide teremtek. ezek mind-mind hosszu-hosszu evek soran kialakult elvek, utmutatas lehet az olyanoknak, mint te is. ha toluk el lehet vennima jogokat, toled miert nem? "A másik megoldás pedig a beilleszkedni nem tudó roma egyedeket sterilizálni.Vagy megadóztatni a gyermek vállalásukat.Minél több agyerek annál többet kell fizetniük." mi alapjan mersz te eletet oszogatni? szallj le a felhokbol az emberi vilagra kerlek. sterilizalni? na persze. felhaborito, de komolyan. mi alapjan? es nem roma szarmozasuakat miert nem sterilizalunk? kettos merce az latom megvan, de szerintem te sem fogsz tudni epkezlab valaszt adni azon kivul, hogy ravagod: mert ok ciganyok. semmivel sem kevesebbel vagy tobbek, mint akarki mas. bizonyitsd be, hogy igazad van! mi alapjan dontened el, hogy kik az "igazi" magyarok es kik romak vagy akarmi masok? be ne merd mocskolni a tudomanyt viszont, mert erre nem fogsz tudni normalis magyarazatot adni a hozongesen kivul.  ugyanigy, ha a romakat megadoztatod gyerekvallalas miatt, akkor mindenki mast is.  ebredj fel Csipkerozsika, a 21. szazadban elunk. kar, hogy a te ertelmi szinted sajnos nem felel meg a jelenlegi korszaknak.
Igen! És a Fidesz öngóljával 2018 helyett már 2 év múlva õk jönnek!!! :()
Engem is érdekelne, hogy mit kezdenének a hatalommal. Szerintem teljesen mindegy milyen színû, származású egy bûnözõ aki csak a normális emberek életét keseríti meg "szabad" idejében. A bûnözõk ellen sokkal keményebben kéne fellépni és nem továbbképzõ börtönökben vakációztatni õket. Kegyetlen gyilkosok pár év alatt szabadulnak és ez elég durva.
Szerintem Vonáról is ki fog derülni, hogy zsidó, ugyanúgy beszélt a zsidók ellen, mint Szegedi tette, mintha egy magnóról játszanák a szövegeiket. Holokauszttúlélõ zsidók unokái, bebizonyítják, hogy ennek az országnak még mindig bûnhõdnie kell. Érdekes módon mezei jobbikos ismerõseim azt mondták a Szegedi ügyrõl, hogy miért baj, ha egy jobbikos zsidó, hiszen õk is német, szlovák, szerb, származásúak mégis a szívük Magyarországért dobog. Nincs semmi baj egy hazáját szeretõ jobbikos zsidóval. A gond az Szegedivel, hogy hazudott, mondták jobbikos ismerõseim. Hát, ennyit a Jobbikról, még a tagságot sem tudják nácivá nevelni zsidó vezetõik. A magyarságtól annyira távol áll az idegengyûlölet, mindig mindenkit befogadtunk. Nem bántottuk soha az idegeneket, a szlovákok is ezer évet vígen eléltek Magyarország alatt, fordítva 100 év alatt minden magyart elûztek már onnan. A Jobbik arra kell, hogy valamilyen céllal bebizonyítsák a Jobbikot irányítók, hogy itt van nácizmus, és ezzel is tovább alázzák ezt a sokat szenvedett nemzetet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!