Találatok a következő kifejezésre: A jobb minden rendben, de uh (2 db)

A jobb petevezetékkel minden rendben, de uh során a doki csak egyszer mondta hogy 1 tüsző érett meg a fél év alatt. A bal petevezetékem nem átjárható, itt pedig szépen érnek a tüszők. Mennyi lehet az esélyem?

Sziasztok! Lehet még esélyünk hogy babánk legyen?A jobb petevezetékkel minden rendben, de uh során a doki csak egyszer mondta hogy 1 tüsz? érett meg a fél év alatt. A bal petevezetékem nem átjárható, itt pedig szépen érnek a tüsz?k. Mit lehet ilyenkor tenni? Tudnak segíteni? a válszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Ugyanaz a helyzet, mint nálam, csak nálam a tükörképe (a jobb petevezetékem nem átjárható, és a bal petefészkem a lusta, nem termeli a tüszõket). Természetes úton így nagyon nehéz a megtermékenyülés. Van esély a Babára! Ha egyik petevezetéked sem lenne átjárható, akkor is tudnak segíteni a Meddõségi Központokban. Mivel ugyanaz a probléma, ami nálam volt, valószínûleg nem kísérleteznek inszeminációval, hanem rögtön lombik lesz. Esetleg a dokid a clostylbegit tablettát javasolta? Vagy annak a szedésén már túl vagy? 37 hetes kismama

Szia! Ugyanaz a helyzet, mint nálam, csak nálam a tükörképe (a jobb petevezetékem nem átjárható, és a bal petefészkem a lusta, nem termeli a tüszõket). Természetes úton így nagyon nehéz a megtermékenyülés. Van esély a Babára! Ha egyik petevezetéked sem lenne átjárható, akkor is tudnak segíteni a Meddõségi Központokban. Mivel ugyanaz a probléma, ami nálam volt, valószínûleg nem kísérleteznek inszeminációval, hanem rögtön lombik lesz. Esetleg a dokid a clostylbegit tablettát javasolta? Vagy annak a szedésén már túl vagy? 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! igen a closty szedésén már túl vagyok és az elsõ inszemináción is. akkor ezek szerint lombik lesz. Remélem sikerülni fog.Te pedig vigyáz magadra/tokra. köszi a választ
Köszönöm! Remélem, hamar sikerülni fog Neked is, nekünk 2.-ra jött össze. Nagyon szurkolok!!!

4 hónapja fájdogál a petefészkem, a jobb oldali! Voltam uh-on is vele de azt mondta a doki h minden rendben! Akkor mégis mitől fájhat?

Legjobb válasz: Ezt mégiscsak a dokitól kellene megkérdezned, mert szerintem itt nem nagyon fogsz választ kapni rá. :(

Ezt mégiscsak a dokitól kellene megkérdezned, mert szerintem itt nem nagyon fogsz választ kapni rá. :(
Szia! Milyen gyakran szokott fájni? Úgy értem, hogy folyamatosan vagy csak a ciklus bizonyos napjain? Leírom a saját tapasztalatomat: amióta babára várunk, napra pontosan meg tudom mondani, h mikor van peteérésem, ugyanis erõs hasszurka kíséri, amit intenzíven csak 2-4 óráig érzek, de elõtte-utána 1-1 nappal már érzékeny (pl. sex közben az adott oldal, ahonnan a a pete éppen kiszabadul). Babavárás elõtti idõszakban azt hittem petefészekgyulladásom van, illetve a beleimre is gyanakodtam, amiért annyira fájt bizonyos napokon! De most már megnyugodtam :-) Esetleg lehet nálad is hasonlóan a tüszõrepedés okozza a fájdalmat a petefészkedben?? Próbáld megfigyelni, hátha egybeesik a peteérésed napjával a fájdalom és akkor megnyugodhatsz! Ettõl függetlenül természetesen az orvosnál is kérdezz erre rá! Hajrá! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!