Találatok a következő kifejezésre: A jobb minden rendben, de (5 db)

A jobb petevezetékkel minden rendben, de uh során a doki csak egyszer mondta hogy 1 tüsző érett meg a fél év alatt. A bal petevezetékem nem átjárható, itt pedig szépen érnek a tüszők. Mennyi lehet az esélyem?

Sziasztok! Lehet még esélyünk hogy babánk legyen?A jobb petevezetékkel minden rendben, de uh során a doki csak egyszer mondta hogy 1 tüsz? érett meg a fél év alatt. A bal petevezetékem nem átjárható, itt pedig szépen érnek a tüsz?k. Mit lehet ilyenkor tenni? Tudnak segíteni? a válszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Ugyanaz a helyzet, mint nálam, csak nálam a tükörképe (a jobb petevezetékem nem átjárható, és a bal petefészkem a lusta, nem termeli a tüszõket). Természetes úton így nagyon nehéz a megtermékenyülés. Van esély a Babára! Ha egyik petevezetéked sem lenne átjárható, akkor is tudnak segíteni a Meddõségi Központokban. Mivel ugyanaz a probléma, ami nálam volt, valószínûleg nem kísérleteznek inszeminációval, hanem rögtön lombik lesz. Esetleg a dokid a clostylbegit tablettát javasolta? Vagy annak a szedésén már túl vagy? 37 hetes kismama

Szia! Ugyanaz a helyzet, mint nálam, csak nálam a tükörképe (a jobb petevezetékem nem átjárható, és a bal petefészkem a lusta, nem termeli a tüszõket). Természetes úton így nagyon nehéz a megtermékenyülés. Van esély a Babára! Ha egyik petevezetéked sem lenne átjárható, akkor is tudnak segíteni a Meddõségi Központokban. Mivel ugyanaz a probléma, ami nálam volt, valószínûleg nem kísérleteznek inszeminációval, hanem rögtön lombik lesz. Esetleg a dokid a clostylbegit tablettát javasolta? Vagy annak a szedésén már túl vagy? 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! igen a closty szedésén már túl vagyok és az elsõ inszemináción is. akkor ezek szerint lombik lesz. Remélem sikerülni fog.Te pedig vigyáz magadra/tokra. köszi a választ
Köszönöm! Remélem, hamar sikerülni fog Neked is, nekünk 2.-ra jött össze. Nagyon szurkolok!!!

Ma reggel teszteltem pozitívat. Viszont napok óta szurkál a hasam alja két oldalt a petefészkem de inkább jobb oldalon. Olyan mindjárt megjön érzés.16-án van a nemvárt napja. Más is érzett ilyeneket ilyen korán? Normális ez? Minden rendben van?

Szinte a peteérés óta szurkál ott lent.

Legjobb válasz: Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.

Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.
Én is idõ elõtt teszteltem, 3 nappal, délután, erõset. Teljesen beparáztam, hogy méhenkívüli, ráadásul ugyanazok voltak a tüneteim, mint neked. szerencsére minden rendben nálunk 10. hetes kismama Remélem nálatok is rendben van 2. baba nálunk is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó!!!! Köszönöm a bíztatást! Reméljül nálunk is minden rendben lesz! :) Jó egészséget a babákhoz!
Szia! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Nekem is szurkált a hasam és én is attól féltem, hogy méhen kívüli...fõleg amikor 1 napig barnás folyásom volt. Akkor rögtön rohantam dokihoz, aki azt mondta, hogy nincs baj..de persze nem nyugtatott meg, mert meg sem vizsgált meg semmi UH, az csak 2 hétre rá volt. Hála az égnek minden rendben volt és most folyton rugdos!!:) 22 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Én is úgy izgulok a szivem csak úgy kalapál mert örülök is meg izgulok egyben, hogy minden rendben legyen.
Szia, nekem is a peteérés óta szúrkált és cisztára gyanakodtam , mert volt nekem már olyanom, de a doki megnyugtatott a 6. héten, hogy már a szíve is dobog, magne b6-ot adott rá.

Egy hete az egyik barátom belesikított a fülembe. Utána 1órával elkezdett zúgni, végül elmúlt csak azt vettem észre, hogy kevésbé hallok a jobb fülemmel Azt hittem, hogy minden renbe jön, de nem. Néha elkezd zúgni, de abbamarad. Lehet rajta segítení?

Legjobb válasz: El kell menni fül-orr-gégészetre, néhány infúzióval tudnak segíteni a regenerálódásban. Magától is javulhat, de akár fenn is maradhat utána halláskárosodás. Az infúzióval együtt több esélyed van rá, hogy nyomtalanul elmúljon. De minél elõbb kezdik el, annál hatékonyabb, úgyhogy ne halogasd!

El kell menni fül-orr-gégészetre, néhány infúzióval tudnak segíteni a regenerálódásban. Magától is javulhat, de akár fenn is maradhat utána halláskárosodás. Az infúzióval együtt több esélyed van rá, hogy nyomtalanul elmúljon. De minél elõbb kezdik el, annál hatékonyabb, úgyhogy ne halogasd!


Orvos mit mondott?
Rehab-ra kéne mennie majd Orvost kéne megkérdezni, õ "hogy látja"
Mennyi idõs a beteg?
Mielõbb el kell kezdeni a rehabilitációt, hogy mindezeket újra megtanulhassa. Van rá esély, ne aggódj!

4 hónapja fájdogál a petefészkem, a jobb oldali! Voltam uh-on is vele de azt mondta a doki h minden rendben! Akkor mégis mitől fájhat?

Legjobb válasz: Ezt mégiscsak a dokitól kellene megkérdezned, mert szerintem itt nem nagyon fogsz választ kapni rá. :(

Ezt mégiscsak a dokitól kellene megkérdezned, mert szerintem itt nem nagyon fogsz választ kapni rá. :(
Szia! Milyen gyakran szokott fájni? Úgy értem, hogy folyamatosan vagy csak a ciklus bizonyos napjain? Leírom a saját tapasztalatomat: amióta babára várunk, napra pontosan meg tudom mondani, h mikor van peteérésem, ugyanis erõs hasszurka kíséri, amit intenzíven csak 2-4 óráig érzek, de elõtte-utána 1-1 nappal már érzékeny (pl. sex közben az adott oldal, ahonnan a a pete éppen kiszabadul). Babavárás elõtti idõszakban azt hittem petefészekgyulladásom van, illetve a beleimre is gyanakodtam, amiért annyira fájt bizonyos napokon! De most már megnyugodtam :-) Esetleg lehet nálad is hasonlóan a tüszõrepedés okozza a fájdalmat a petefészkedben?? Próbáld megfigyelni, hátha egybeesik a peteérésed napjával a fájdalom és akkor megnyugodhatsz! Ettõl függetlenül természetesen az orvosnál is kérdezz erre rá! Hajrá! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!