Találatok a következő kifejezésre: A jobb minden (3049 db)

Melyik a jobb:Mini notebook vagy tablet?

Legjobb válasz: attól függ mire tartalomfogyasztásra (zene, film, androidos játékok) jobb a tábla... viszont fontos, hogy legyen már egy elsõdleges szgéped, ugyanis egy tábla sok feladatra egyszerûen nem alkalmas pc játékokra, minimális munkára (office, kép/audió/videószerkesztés) jobb egy note/ultra/netbook (csak nehogy atomos gépet vegyél...), valamint paramétereitõl függõen elsõdleges szgépnek is jól/kevésbé jól használható

attól függ mire tartalomfogyasztásra (zene, film, androidos játékok) jobb a tábla... viszont fontos, hogy legyen már egy elsõdleges szgéped, ugyanis egy tábla sok feladatra egyszerûen nem alkalmas pc játékokra, minimális munkára (office, kép/audió/videószerkesztés) jobb egy note/ultra/netbook (csak nehogy atomos gépet vegyél...), valamint paramétereitõl függõen elsõdleges szgépnek is jól/kevésbé jól használható
A kérdező hozzászólása: nekem konkretan kollegiumra kellene mert van egy notebookom de minden heten cipelni oda-vissza azert annak megvan a sulya..szerintem
oda jobb a net/ultrabook viszont csak akkor javaslom, ha a régi géped már eleve csereérett csak azért kiadni 65k-t (a legolcsóbb, még használható c60assal szerelt netbook), hogy hetente 2 alkalommal 2.5 kiló helyett 1.2-1.5 kilót kelljen cipelni... nos én nem tenném. nagyon nem.
Ha az akksit a koleszban hagyod, akkor könnyebb a gép. Amúgy ezzel kíméled az akksid élettartalmát. Az akksit kb 70%-os töltöttség mellett érdemes kivenni és tárolni, de idõnként 5-6 hónap érdemes visszarakni és rátölteni, hogy ismét 70% körül legyen a töltöttsége. Merült állapotban ne tárold az akksit, mert hamarabb megy tönkre.
Bocsánat, minimum 70% töltöttség mellett érdemes csak kivenni.

A lidl vagy a Penny a jobb minden szempont szerint?

ti hova szoktatok többet járni

Legjobb válasz: A kategórián belül Lidl és Aldi nálam egyforma, Penny az élelmiszereket tekintve az emberi fogyasztásra alkalmatlan kategória, CBA drága és nem jobb, mint az elsõként említettek. Pennybe akkor megyek, ha már nagyon nincs pénzem. (Lidlben is lehet érdekes összetételû kajákat találni.)

A kategórián belül Lidl és Aldi nálam egyforma, Penny az élelmiszereket tekintve az emberi fogyasztásra alkalmatlan kategória, CBA drága és nem jobb, mint az elsõként említettek. Pennybe akkor megyek, ha már nagyon nincs pénzem. (Lidlben is lehet érdekes összetételû kajákat találni.)
Lidl -be szoktam járni .
Mindkettõbe szívese járok, lényeges különbség hogy a Lidl-ben csak kizárólag minõségi termékek vannak nem találsz gagyi vagy rossz ízû/összetételû termékeket emellett nagyon olcsó-a Penny meg azért jó mert szinte minden olcsó de itt azért le kell mondani a magas minõségrõl az ár miatt.
Én kb ötévente egyszer megyek pennybe - szerintem elmondhatatlanul jellegtelen, nem igazán érzékelek semmi pluszt bármelyik másik lánchoz képest. A lidl-t szeretem, általában havonta, kéthetente ott vásárolok. Szeretem a zöldség-gyümölcs részlegét, és ami kifejezetten szuper, a LEL mosópor, valamint CIEN termékek. Szerintem sokkal jobb.

Régebben Fideszre, most Jobbikra szavazók! Miért jobb a Jobbik, mint a Fidesz, és mit tett, vagy nem tett a Fidesz, amiért elveszítette a szavazatotokat?

A kérdés komolyan érdekel, és nem akarok sem provokálni, sem bántani vele senkit!

Legjobb válasz: mert egy multi likud párt

mert egy multi likud párt
A Jobbiknak legalább van programja, nem úgy mint az MSZP-nek vagy a Fidesznek... Egyébként én azért szimpatizálok a Jobbikkal, mert õk sokkal többet tettek az országért (lásd Magyar Gárda, amely a cigányokkal karöltve hordta a zsákokat a Sajó kiáradásánál hogy segítsen az embereknek) és nem szavaznak meg törvénytitkosítást és nem hagyják hogy az izraeli emberek azt mondják hogy már felvásároltak az ország 90%-át, vagy legalábbis tesznek ellene. Érdekli õket a Kárpát-medencében élõ magyarok sorsa is, nem csak azon embereké akiknek a szavazatát megszerezhetik. Szeretnék újra felvirágoztatni a magyar gazdaságot, a rendõrséget megerõsíteni, csendõrséget létrehozni és munkahelyeket teremteni. Ezentúl mindig felvállalják tetteik következményét, nem hazudnak összevissza és nem ejtik át az embereket. Nos, röviden ennyi. Szebb jövõt!
Attól függ hány éves vagy.Röviden a két nagy párt elkurta mindkettõ.És ez a dal nagyon régóta aktuális. http://www.youtube.com/watch?v=edw2qDlNyb8 A baj ezzel csak az, hogy a Magyar emberbõl kitörölték a hazafiságot és egy ilyen dal meghallgatása vagy egy Magyar zászló felemelése jelenleg egyet jelent a szélsõjobbal.És ez szégyen.A Mi szégyenünk.Nekünk kell helyrehozni.
Csak egy kérdésem lenne. Õszintén...Láttad már a koronázási "ékszereinket"?????? Nem fényképen?
46% 39&-ra zsugorodott:)
Te éhes proletár, a kommunizmusnak vége már. Ti vagytok az elvársak! Az mszp nem vész el, csak átalakul! http://kepfeltoltes.hu/100306/1071754557K_perny_k_p_www.kepf..
A jobbik az ellenzék ellenzéke. Na az mi?
A kérdező hozzászólása: 00:38: A linked igen elgondolkodtató volt, köszönet érte. Bár a többi válasz is... A Jobbik úgy használja saját céljai eléréséhez az internetet, mint ahogy az MSZP használja a televíziót és az újságokat. Nagyon ügyesen. Személyes véleményem szerint a Jobbik nagyon hamar beletanult a csúsztatás, és a tények ferdítésének mûvészetébe. Gyanúsan hamar. De ez csak az én véleményem. Fidesz-szimpatizánsként amikor a Jobbik elindult, még drukkoltam neki, hiszen minél többen vagyunk a jobboldalon, annál jobb nekünk. Mára azonban azt hiszem, a Jobbik még annyira sem én vagyok, mint anno a MIÉP volt. Sokkal több a közös vonásuk az MSZP-vel, mint a Fidesszel. Sajnos a gondolkodásmódjuk, és az eszközeik is hasonlítanak néhol. A legszembetûnõbb közös tulajdonságuk pedig a Fidesz-gyûlöletük, mindenek felett. Igen, én a magam részérõl Fidesz-párti voltam, vagyok, és valószínûleg maradok is. Éppen ezért nem értem azokat, akik ma inkább szavaznak a Jobbikra, mint a Fideszre. És ezért érdekel a véleményük. A zöld kezet pedig nem a pártszimpátia, hanem a válasz hasznossága alapján adom, még akkor is, ha nem értek vele egyet.
Én csak ennyit mondok: Pintér Sándor. Több embert nem is sorolok, akik okot adnak arra, hogy inkább a Jobbikra szavazzak, mint a Fideszre.
46% Mikor unod meg? Te éhes proletár, a kommunizmusnak vége már.
Szerintem is leszóltak a rabbik Likud Kolompár Viktornak, hogy fogja vissza a kutyáit!:)
Likud, koalicio az MSZP-vel, OV meggondolta magat es mar nem akar elszamoltatni, nem akarnak komolyabb valtozast.
Te nem olvastad el a Jobbik programját. Tessék, ittvan, belinkelem: http://jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY... Amennyiben elolvastad még mindig osztod elõbbi nézeteidet, nem zargatlak tovább, mert nincs értelme. Szebb Jövõt!
Nem tudtok ti semmit, csak zsidózni, cigányozni. Ez a programotok is. Azt nem tudom, hogyha kormányra kerültök, akkor is ez fog menni? A jobbik 4 éven keresztül zsidózni, cigányozni fog? A programozok meg egyenlõ a 0-val... Nincsen benne semmi konkrétum. Legalább a fidesznél lehet tudni hogy mit csinál, pedig jelenleg programja sincs... (illetve van neki, és legalább 1000x elmondták már, hogy mit mikor hogyan kéne megcsinálni.)
Erre mit lehet mondani? Az elvtársak mindig összefogtak egymással. MSZP, Jobbik olyan mindegy. Mindegyik bûnözõkbõl áll. A jobbikot meg akár hívhatnánk új mszp-nek is. Hiába: elfér itt még 20millió orosz... (a gyengébbek kedvéért ezt a vona gabika mondta...) A jobbik most nagyon szépen kihasználja az emberek magyarságtudatát, hazaszeretetét, de igazából az ország tönkretételin, kizsákmányolásán, zsidóknak/iránnak/oroszoknak történõ kijátszásán fáradoznak...
Mert hazudnak.Eddig sot meg most is azzal jonnek hogy elszamoltatast akarnak ok is...Beteszem ezt a videot de nem kampanybol csak azert mert a vegen nagyon szepen kiderul hogy nem akarnak semmi ilyesmit pusztan kampanyfogasnak hasznaljak.A video nem vicc es nem hazugsag. http://www.youtube.com/watch?v=OqGemD-mcUQ&feature=player_em..
A kérdező hozzászólása: Én láttam a koronázási ékszereket élõben. A Szent Koronát példának okáért éppen Esztergomban. Miért?
A kérdező hozzászólása: Nem értem, miért fontos az, hogy hány éves vagyok. Annál pedig picivel többet várnék a válaszban, hogy "a Fidesz elk*rta". Mit k*rt el? És miért hozod fel a nemzeti jelképeket? Ajánlom figyelmedbe Navrasics Tibor hozzászólásait, többek között az Árpád-sávos zászlót is többször védelmébe vette már a felszólalásaiban! A Fidesz sosem volt a nemzeti jelképek ellen! Sõt! Többek között a Szent Korona miatt is kapott már Orbán hideget-meleget a szocialistáktól! Az a baj, hogy te azt a Fideszt ismered, akit a szocialisták kreáltak, és nem a valódi Fideszt. Mindegy. Remélem, azért kifejted majd bõvebben is, hogy mi a fõ oka a kiábrándultságodnak.
Azért, mert fosok Pintér Sándortól!

Intel vagy Amd? Szerintetek melyik. A jobb, mint jatemra, mint altalanos dolgokra?

Sokan mondjak hogy az Amd proci jobb a gamek-hez, de eddiig en nem ugy vettem eszre,egyforma konfiggal az intel procival elvezhetobb volt a game, mint az Amd-nel. Az Amd-nel par ora jatek utan 1-2mp-re be - be akadt, mig az intel konnyeden futtata. A teszt jatek: Call of Duty Modernwarfare 3. (bocsi az ekezeteker)

Legjobb válasz: intel

intel
250k felett Intel, 250k alatt AMD. Nyilván egy Core i7 jobb mint egy fx6300..
Ket honapja teszteket olvasok, hogy melyiket vegyem majd. Jo ideig FX 8320-at akartam, de nagyon billen a merleg az i5 4670 fele. Dragabb ugyan, de en 5-6 evente ujitok csak. Szerintem amig a jatekok negy magot hasznalnak, es nem fogom munkara a procit, az intel a nyerobb. Felreertes ne essek, mindket markat kedvelem. De jatekok szempontjabol nekem az i5 szimpatikus.
A kérdező hozzászólása: Ertem, hat en valahogy az Intel partjat fogom. De koszonom szepen a valaszokat, megy a zold!
Én is ki vagyok békülve mind a 2 márkával, szerintem az intelnél van a teljestímény, tehát egy 8350-es vagy 8320as prici versenybe se szál akár egy házwelles i5-össel (vagyis csak egyesekkel), tehát ha olyan programot akarnál futtatni, ami cpu igényes, mint pl a renderelés, akkor egyértelmûen i7. Az amd mellett szól az, hogy akár késõbb könnyen tudod fejleszteni, mert egy 1150-es foglaltba hiába rakál 1155-ös procit az el nem indul, de mint most is bebizonyította za amd, visszafele sokkal kompatibilisebb mint az intel, tehát fm2+-os lapba simán megy fm2-es proci, és elég sok jó nevû gyártó egy bios frissítéssel megoldja az fm2+ os proci mûködtetését egy fm2-es lapban. Az amd mellett az is szól, hogy lényegesebben olcsóbb mint az inteles azonos tudású barátjai. Ezért ajánlják gamer gépbe, mert így több jut a vga-ra. Az intel mellet pedig az szól, hogy sokkal kevesebbet fogyszt mint az amd. Amd mellet van az is, hogy az xbox és a ps legújabb konzoljaikban is amd-s proci van, 8 maggal. Itt leírtam egy pár érvet, sok sok van még, döntsd el te magad :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, egy par ujj infot sikerult szerezzek :) Edig csak Inteles procim volt, es nagyon bevallt, azt gondoltam hogy az Amd lenyegesen jobb mindenben, tehat maradok az Intelnek :)

Hoznátok fel nekem érveket mind a Jobbik, mind az SZDSZ mellett?

Ellenérv nem kell, köszönöm, az már van elég. Véleményem is van, de kíváncsi vagyok. Nem szeretnék mocskolódást, csak tényeket.

Legjobb válasz: És mivel az SZDSZ mára szinte megszûnt pártnak lenni ( az más kérdés, hogy az õ politikai hitvallásukat, szellemiségüket képviselõ egyének minden jelenlegi parlamenti pártban jelen vannak), a kérdés másik felével nem hiszem, hogy volna értelme foglalkozni. Valószínûleg az SZDSZ romjaiból építkezõ ma még kis támogatottságú pártok (pl. LPM, HP) nagyobb eséllyel fognak indulni a tavaszi és õszi választásokon, feltéve, hogy addigra sikerül vidéki bázist kiépíteniük, amire már nincsen túl sok idejük... (második voltam)

És mivel az SZDSZ mára szinte megszûnt pártnak lenni ( az más kérdés, hogy az õ politikai hitvallásukat, szellemiségüket képviselõ egyének minden jelenlegi parlamenti pártban jelen vannak), a kérdés másik felével nem hiszem, hogy volna értelme foglalkozni. Valószínûleg az SZDSZ romjaiból építkezõ ma még kis támogatottságú pártok (pl. LPM, HP) nagyobb eséllyel fognak indulni a tavaszi és õszi választásokon, feltéve, hogy addigra sikerül vidéki bázist kiépíteniük, amire már nincsen túl sok idejük... (második voltam)
SZDSZ: Dughatsz 14év alatti fiúkat, drogozhatsz, szexelhetsz állatokkal. Jobbik: Járhatsz biztonságban az utcán, gyereked talán emberibb nevelést kap majd mint te.
Az SZDSZ-el már nem kell foglalkozni, nekik végük, és ezt csak maguknak köszönhetik.A Jobbik talán a jövõ politikai ereje lehet, ahogy a mai fiatalokat elnézem.
Jobbik: 1. Eddig még nem volt! Aki eddig volt, az mind alkalmatlan. Próbáljuk meg talán ezt! 2. A kisemberek gondjaival foglalkozik, nem a hatalmi elitek belterjes problémáival. 3. A magyar érdekeket is figyelembe vevõ reális gazdaságpolitikát próbál meghonosítani. SZDSZ: Az emberi jogok hangsúlyozása miatt lehet(ett volna) szimpatikus (ha mondjuk emberi jogok címén inkább a kisemberek kis gondjaira koncentrál, pl. parkolás, hivatali visszaélések stb. és nem csak a cigány-b'zi-drogos tematikát forszírozza).
A Jobbik Magyarországért Mozgalom célja a rendszerváltozás befejezése, a jelenleginél igazságosabb társadalom megteremtése. A Jobbik Magyarországért Mozgalom értékelvû, konzervatív, módszereiben radikális, nemzeti-keresztény párt. A Jobbik Magyarországért Mozgalom elõtt álló elsõdleges feladat a kommunista utódpárt és a vele összeforrt szélsõséges liberálisok eltávolítása a politikai hatalomból. A Parlamentben a mindenkori jobboldali kormány lelkiismerete kívánunk lenni. Meg akarjuk jeleníteni a nemzet jövõképét, programunkban ezért a nemzet egészét kívánjuk képviselni. Feladatunknak érezzük, hogy azokat az embereket is képviseljük, akik számára az átlagos életszínvonal csak ábránd; akiknek a bére, nyugdíja mindössze mindennapi megélhetésük szûkös fedezésére elég; akik a felgyorsuló világ, a fogyasztói társadalom kihívásainak egyre kevésbé képesek megfelelni, és a társadalmi lecsúszás fenyegeti õket. Manapság az emberi önzés szabja meg a világ mûködését. Ahhoz, hogy egy élhetõbb Magyarországon élhessünk, képesnek kell lennünk újra felfedezni közös gyökereinket. Nem egyénenként, hanem csak együtt válhatunk erõs tagjává a világnak. A magyarság jövõje, megmaradásunk azon múlik, hogy a következõ években, évtizedekben mennyire tudunk valóban egységes nemzetté válni. Csak egy erkölcsileg megújult, nemzetben gondolkodó és cselekvõ magyarság képes megtalálni a helyes utat, amely a jobbik Magyarországhoz vezet bennünket és utódainkat. részlet a Jobbik alapító okiratából ( http://www.jobbik.hu) A honlapot böngészve sok egyéb érvet is találsz, de szerintem az, hogy a Jobbik és vezetése-tagsága életkorából adódó okok miatt nem haszonélvezõje, inkább elszenvedõje volt a rendszerváltoztatást követõ üzleti és politikai folyamatoknak, egyfajta garanciát jelent arra nézve, hogy megpróbálja megfékezni a mai napig folyamatos osztozkodást, harácsolást, lopásokat, sikkasztásokat. Hogyha pedig a Jobbik szervezeti felépítését és szabályait nézed, az garanciát ad arra, hogy ez ne csak üres lózung legyen. Legjobb tudomásom szerint ez az egyetlen olyan párt Magyarországon, ahol a tisztséghalmozás kizáró ok.
az szdsz mellett nem tudok, sajnálom, a jobbik mellett pedig mindenki számára más érvek a fontosak...javaslom, hogy olvasd el a programjukat, a kérdezz feleletüket a jobbik.hu-n és válaszd ki te magad, mely pontok szólnak a te szemedben mellette és melyek ellene...
van ilyen?
Jobbik: Ha mindenki beledöglik, akkor is Mária Országa leszünk, de azért vannak táltosaink is, és úgy vagyunk jobboldaliak, hogy Kun Béla belepirulna abba, amit akarunk. ( nagybirtokrendszer szétverése, földosztás, ésatöbbi) Ja, és nem boldog, vagy gazdag, hanem erõs országot akarnak, nem tudom érzed e a különbséget. SZDSZ: Próbáljuk meg úgy elviselni egymást, ahogy születtünk. A relatív többség ne akadályozza a kisebbséget.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm! várok még válaszokat!
Egyik mellett sem tudok érveket hozni. A Jobbik túlzásba vitte a jobboldaliságot, túlzottan bele akar szólni az emberek gondolkodásába, és kulturálatlanul politizál, az SZDSZ túlzásba vitte a liberalizmust, és ahelyett, hogy valamiként meghatározná magát, mindig csak valami ellen tette. Vagyis (ezzel nem leszek népszerû, de:) mind a kettõ rosszul mûveli azt, amit csinál.

Miért sokkal népszerűbb a Fidesz és a Jobbik, mint a baloldal?

http://index.hu/belfold/2013/04/24/magasan_veri_a_mezonyt_a_.. A Fidesz támogatottsága 48%, a Jobbiké 17%, a kettő együtt még mindig 65%.

Legjobb válasz: Mert a baloldal nem egységes, és széttöredezett. a szocik meg túlságosan sokszor fordítottak hátat elveiknek, irányaiknak, ráadásul le is járatódtak sokak szemében. a Fidesz kívülrõl egységes, stabil, erõs, befolyásos párt, az átlagember meg azt kedveli. a Jobbik is erõs, határozott, radikális, folyamatosan terjeszkedik és nem volt még alkalma lejáratódni sem. Bajnai húzóember, de más nincs nagyon ott. ráadásul nem tudja meghatározni a napirendet sem, gyenge a hangja, és nem tudni hova fog majd kilyukadni.

Mert a baloldal nem egységes, és széttöredezett. a szocik meg túlságosan sokszor fordítottak hátat elveiknek, irányaiknak, ráadásul le is járatódtak sokak szemében. a Fidesz kívülrõl egységes, stabil, erõs, befolyásos párt, az átlagember meg azt kedveli. a Jobbik is erõs, határozott, radikális, folyamatosan terjeszkedik és nem volt még alkalma lejáratódni sem. Bajnai húzóember, de más nincs nagyon ott. ráadásul nem tudja meghatározni a napirendet sem, gyenge a hangja, és nem tudni hova fog majd kilyukadni.
Nagyon jól mondták az eddigiek: a baloldal széthúz, nem egységes, illetve a másodiknak is igaza van, ironikus módon a baloldali szociális demagógiában a jobboldal jár ma élen. Fontos ok még, hogy a Gyurcsány-Medgyessy kormányzás a tökéletes töketlenség mintaképe (sokak szerint a Bajnai-kormány is, bár észérvek itt már ritkábbak) egy egyértelmûen rossz emlékû idõszak, amit a baloldalhoz kötnek, és most a baloldal kvázi (megérdemelt) büntetését tölti miatta. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Fidesznek csúnya nagy PR és médiagépezete van, aki fideszes médiát néz/hallgat/olvas, az el tud tölteni úgy egy életet, hogy kizárólag Fidesz-kompatibilis véleményt és híreket kap, így jó sokáig az akolban marad... A Jobbik is erõsen törekszik erre, de nekik ott van még a Kuruc.info.
"A magyar választók többségének antikapitalista-posztádári szociális demagógia kell, azt pedig megkapják bõségesen a Fidesztõl és a Jobbiktól is." Ha a kapitalizmus nem arról szólna nálunk, hogy kihajtják a beledet minden nap a munkahelyeden havi 80-100-ért, akkor nem lenne ennyi antikapitalista. Nyugaton a kapitalizmus rendes bért jelent az embereknek, ott azért is szeretik a kapitalizmust.
És azért is, mert baloldalibbak a baloldalnál is. A magyar választók többségének antikapitalista-posztádári szociális demagógia kell, azt pedig megkapják bõségesen a Fidesztõl és a Jobbiktól is.
A Fidesz nem jobboldali. A programja tiszta baloldali. Attól pedig, hogy nem adja el az országot még nem lesz nemzeti. A szlovák Fico is baloldali, nagyjából hasonló a programjuk is, elég jól meg is értik egymást. Csak a Fico az volt kommunista, de a Fideszben is sok volt kommunista van. Szóval a Fidesz baloldali. A Jobbik pedig jobboldali, az MSZP, Bajnai, Gyurcsány, pedig egyszerûen egy hazaáruló társaság, annak adják oda az országot, aki többet fizet.
Mert a baloldal kirekesztõ és fasiszta náci.
Hát figyelj , Akik 2002-ben Medgyessy-re szavaztak azok kaptak egy Gyurcsányt , akik 2006-ban Gyurcsányra azok meg kaptak egy Bajnait. A szocik nem bírtak magukkal. Emellett a baloldal teljesen széttöredezett , széthúzott.Ezért nem is tudnak összeállni.Minek állnak össze ha egyszer már szétváltak? A Jobbik pedig a francia FN meg a brit BNP másolata.Az FN jelenleg erõsebb a hazájában , mint itt a Jobbik.
A kérdező hozzászólása: "Ha a kapitalizmus nem arról szólna nálunk, hogy kihajtják a beledet minden nap a munkahelyeden havi 80-100-ért, akkor nem lenne ennyi antikapitalista. Nyugaton a kapitalizmus rendes bért jelent az embereknek, ott azért is szeretik a kapitalizmust." Nyugaton is ugyan úgy utálják a kapitalizmust a szegényebbek. A 800-1200 eurós minimálbért is az ottani kommunisták harcolták ki, nem a nagyvállalatok menedzsmentje. Csak ugye, mivel szabad piac van, a multik átviszik a termelést Kelet-Európába, Törökországba. A francia, német, olasz szakszervezetek is egyre többször kényszerülnek kompromisszumokra és engednek az eddigi juttatásokból.

Facebookon, az adatlapon, az egyébből, hogy kell eltüntetni, a "jobb, mint-es" linkeket?

Pl. foci jobb mint a kézilabda Hogyan tudom ezeket eltüntetni?

A Nokia c6-00 vagy a nokia N97 a jobb? Mind a kettőben van Wi-fi és mind a kettőn van ingyen facebook (ha t-mobile-os)? A RIM Blackberry 9300-on van magyar nyelv? Ha nincs lehet rá teni? A sony ericsson 10x mini pro-ról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sok különbség nincs köztük. Mind a kettõ borzalmas egy telefon. Akár T-mobileos akár nem, ha wifin netezel akkor persze, hogy ingyen van. Ha meg a T-s ingyen facera gondolsz az meg nem telefonfüggõ.

Sok különbség nincs köztük. Mind a kettõ borzalmas egy telefon. Akár T-mobileos akár nem, ha wifin netezel akkor persze, hogy ingyen van. Ha meg a T-s ingyen facera gondolsz az meg nem telefonfüggõ.
Minden BlackBerry tud magyarul
A 8120-asom nem tudott magyarul. És nem is lehetett megoldani. Nem mint ha ez számított volna valamit is.

Az ELTE vagy a BME matek szaka a jobb? Minden érv érdekel pro és kontra.

A fiam ezekre jelentkezne, elméleti matematikára. Hogy pontosan a matekon belül hová szakosodna késõbb, azt még nem tudja. Annyit tudunk, hogy az elsõ években elmélet megy, késõbb szakosodnak. Mik a tapasztalataitok? Egyetem színvonala, atmoszférája, tanárai, stílusa, esetleg elmélet-gyakorlati jellegek aránya, bármi. Elõre is köszi.

Szerintetek melyik ház a jobb? Mint kinézetre és hűtésre.

http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gz_g2/198474

Legjobb válasz: Amit én linkeltem? A nagyobbik végét rá kell dugni egy molex csatlakozóra és abból kijön 3 ventillátor kábel amikre 3 ventillátort köthetsz.

Amit én linkeltem? A nagyobbik végét rá kell dugni egy molex csatlakozóra és abból kijön 3 ventillátor kábel amikre 3 ventillátort köthetsz.
Szerintem a Zalman, bár mindkettõnek elég jónak tûnik a légáramlása. Mivel Zalman gondolom jó a légáramlásra hajtanak :D A ventillátorokat meg lehet oldani pl. ilyennel is: http://demo.hardverker.hu/productpics/248648.jpg
Mind kettõ jó minek 5 venti?Csak hangos lesz.Én kinézet alapján döntenék.
A kérdező hozzászólása: Igen és az a zalman igazából 20 ezer elõször még teljesen a zalman mellett voltam, de nem tudom.Ki nézetre is mind a 2 tetszik :D
A kérdező hozzászólása: Azok a kábelek mik ? az külön van a tápba vagy mi ?
Te vitted el a gigabyte házat?
A kérdező hozzászólása: És mi az a molex ?:O Nem én vittem el :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!