Találatok a következő kifejezésre: A jobb fölött (22 db)

A baba mozoghatott? A szeméremdomb fölött jobb oldalon, egészen a combhajlat fölött éreztem nagyon nagyon finoman olyan rebegésfélét. Elég gyors volt kb 2 másodpecig tartott, mikor ráraktam a kezem abbamaradt.

Jobb oldalt van mindig egy kis pukli, néha érzek 1-1 gyenge rángást, bár nem tudom az Õ-e de ez is nagyon fura érzés volt.

Legjobb válasz: Jaj, bocsi most látom hogy nem jó helyre írtam!

A kérdező hozzászólása: Jaj, bocsi most látom hogy nem jó helyre írtam!
akár lehetett Õ is.

A felhők fölött 3 méterrel vagy a Vágyom rád/Akarlak a jobb? Nektek melyik tetszett jobban?

Legjobb válasz: Szerintem az elsõ rész a jobb, de ez majdnem minden fimnél így van sajnos.

Szerintem az elsõ rész a jobb, de ez majdnem minden fimnél így van sajnos.
detto, az elsõ jobban tetszett de a másodikban sokkal jobb volt H személyisége, kevesebbet keménykedett feleslegesen, és viccesebb volt. össze kéne gyúrni a két részt :)
Természetesen a doki tudni fogja:) de esélyes, hogy mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, de egyszerre csak egyet lehet kiszedetni, és azt kellene amelyik nagyobb gondot okoz. Ezért fizetek is , a másikat a tb által támogatotton veszik ki 23.án. úgyhogy nem mindegy. :)
Elõször azt vetesd ki, amelyik oldalon keletkezett az a dudor az elsõ fogadnál
Vagyis akkor elõször (mindeképp) ajobb oldalit kéne
A kérdező hozzászólása: köszi, szerintem is, a fogsoromnak az az oldala fáj
Voltál? Kiszedték? Milyen volt? Már jobban vagy?
A kérdező hozzászólása: Jaja kiszedték, hát amikor kiszedik, az nem fáj, meglepõdtem én is, hogy mennyire nem :) de amikor kimegy az érzéstelenítõ akkor már nem túl kellemes érzés (értsd:kvára fáj)

Mennyivel jobb a 4. emeleten lakni (4-emeletes tömbház), mint lejjebb? szomszédok, zajok szempontjából érdekelne, mennyivel csendesebb? mert ugye nem járkálnak a fejed fölött

Legjobb válasz: Az az egy h nem járkálnak a fejed felett(sokszor az is elég) de a 4 emeletesben általában nincsen lift,ergo mindig mindent cipelni kell,ami mondjuk egy 200 kilós akváriumnál vagy elég kellemetlen. A külsõ zaj szerintem kicsit jobb mintha a fsz-en laknál,de ugyanúgy feljön minden.

Az az egy h nem járkálnak a fejed felett(sokszor az is elég) de a 4 emeletesben általában nincsen lift, ergo mindig mindent cipelni kell, ami mondjuk egy 200 kilós akváriumnál vagy elég kellemetlen. A külsõ zaj szerintem kicsit jobb mintha a fsz-en laknál, de ugyanúgy feljön minden.
A lépcsõházból hallasz mindent, szerintem az, hogy járkálnak feletted nem olyan zavaró. Viszont ha a legfelsõ emeleten laksz, készülj fel rá, hogy nyáron szaunázni fogsz.
A kérdező hozzászólása: földszinten lakok, és nagyon elegem van mindenki zajából (utcacaj, garázsajtó csapkodás, lépcsõházajtó csapkodás, dübörögve futnak-mennek le a lépcsõn, járkálás felülrõl, széknyikorgatás, mindenféle hangoskodás)
A legfelsõ emeleten rohadt meleg van nyáron.Klíma nélkül nem lehet kibírni.
A kérdező hozzászólása: de a nyugalom érdekében inkább megéri - gondolom - a több lépcsõzés, és egy klíma beszerzése
Biztonságosabb, 4 emeletes házban általában nincs lift, így nem a 4.-re törnek be, mert nem akarnak cipekedni. Azért is biztonságosabb, mert nem áztat el a fölötted lakó. (Elvileg beázhatsz, de nem tudom, ez mennyire gyakori, nálunk még sosem fordult elõ.) Csendesebb, mint alant, mert ha te guggolásokat csinálsz, az alattad lakónál döng a plafon, de fölötted senki sem ugrál.
A kérdező hozzászólása: ez a lényeg, hogy nem ugrálnak a fejemen
Abszolút egyetértek, én is csak zárószintre költöznék (most keresek lakást, és zárószintit), valahogy akárhol laktam, állandóan rohangászás volt a fejem felett, vagy esetleg éjfélkor bútortologatás stb. :) Inkább cipekednék, és inkább áldoznék klímára. Nagyon sok évig laktam tizediken - a mai napig visszasírom. Az utcazaj és a por sem jött úgy fel. Aztán most elsõn lakom. Alattam fúrás-faragás a garázsban, vagy a garázs elõtt éjfélkor társadalmi élet élése. Felettem bulizó nyanya, mellettem dübörgõ gyerekek, a födémek csodásan vezetik a testhangot. Én is csak legfelülre költöznék.
A kérdező hozzászólása: Mennyire hallatszik fel a 4.-re az alattad lakó zaja: zene vagy wc-lehúzás?

A yorkim jobb oldalra rángatja a fejét. Amikor megfogom érzem, hogy a közvetlenül a válla fölött a gödörben az izom "húzza" jobb oldalra a fejét. Mi lehet a baj?

Péntek óta csinálja, akkor még nem vittem el orvoshoz, hátha elmúlik, de mostmár kezdek megijedni, mert szünet nélkül csinálja. Holnap mindenképp viszem orvoshoz.

Legjobb válasz: Ez nem hangzik valami jól. Izomgörcsöt is sok minden (súlyosabb betegség) okozhat. Majd mondd el, mi volt az orvosnál. (hogy mi is "tanulhassunk" belõle)

Ez nem hangzik valami jól. Izomgörcsöt is sok minden (súlyosabb betegség) okozhat. Majd mondd el, mi volt az orvosnál. (hogy mi is "tanulhassunk" belõle)
A tenyésztõjét kérdezd meg....ha nincs akkor IJ! Vidd el orvoshoz és reméljük nem kerül 130 ezer Ft-ba vagy a kutya életébe.
Így látatlanba nehéz megmondani. Nibcs a közeletekben ügyelet?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs. A kutya szülei pedig makk egészségesek voltak.

Erős fájdalom jobb oldalt a mellkasom fölött, mi lehet az oka?

Szívemmel egy magasságban jobb oldalt és középen egyaránt szúró, éget? érzést érzek . Ez minek tudható be? Egész nap nem fáj ,de ha haza jövök estére, akkor el kezd er?södni . Kérem aki tud, segítsen.

Legjobb válasz: izomhúzódástól elkezdve akármi lehet... orvos...

izomhúzódástól elkezdve akármi lehet... orvos...
A kérdező hozzászólása: a fájdalom már enyhül , és nem fáj olyan sûrûn. Remélem nyom nélkül elmúlik...
Akármilyen hihetetlen, de akár refluxtól is lehet.
A kérdező hozzászólása: Már teljesen elmúlt , hála Istennek , köszönöm azért a válaszokat.

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3-4 cm-es duzzanatot, (fájdalmatlan) csomót vettem észre, kicsivel a csiklóm fölött, és jobb oldalon. Tapintással nem fáj, de rémlik, hogy 1-2 alkalommal már éreztem itt furcsa fájdalmat (nem rendszeresen). Mi lehet ez? Köszönöm vá

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3-4 cm-es duzzanatot, (fájdalmatlan) csomót vettem észre, kicsivel a csiklóm fölött, és jobb oldalon. Tapintással nem fáj, de rémlik, hogy 1-2 alkalommal már éreztem itt furcsa fájdalmat (nem rendszeresen). Mi lehet ez? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A probléma okát sajnos így nem lehet megállapítani, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A probléma okát sajnos így nem lehet megállapítani, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3-4 cm-es duzzanatot, (fájdalmatlan) csomót vettem észre, kicsivel a csiklóm fölött, és jobb oldalon. Tapintással nem fáj, de rémlik, hogy 1-2 alkalommal már éreztem itt furcsa fájdalmat (nem rendszeresen). Mi lehet ez? Köszönöm vá

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 3-4 cm-es duzzanatot, (fájdalmatlan) csomót vettem észre, kicsivel a csiklóm fölött, és jobb oldalon. Tapintással nem fáj, de rémlik, hogy 1-2 alkalommal már éreztem itt furcsa fájdalmat (nem rendszeresen). Mi lehet ez? Köszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A probléma okát sajnos így nem lehet megállapítani, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A probléma okát sajnos így nem lehet megállapítani, ezért javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nem lenne sokkal jobb, ha mindenkinek látszana a feje fölött, hányszor létesített szexuális kapcsolatot?

Ismerkedésnél nem kellene rákérdezni, elég lenne csak az emberek feje fölé pillantani. A házastársak pontosan tudnák, ha valaki megcsalta volna a másikat. Nekem meg lenne végre egy menő glóriám.

Legjobb válasz: Fogadjunk, hogy csak a glóriás poén miatt írtad le. :D

Fogadjunk, hogy csak a glóriás poén miatt írtad le. :D
A glória a nullát jelenti, vagy azt, hogy körbeértél, és megvolt mindenki?
Nem hiszem mert ez engem baromira nem érdekel. Inkább az legyen kiírva az emberek feje fölé, életük során eddig hány m3 biogáz hagyta el õket.
egy alig pislogó égõsorod jó ötlet!
Te nagyon egy gyökér vagy. De visszatérve a kérdésre minek is lenne az ojan jó?jobb az ahogyan van.
Jó lenne mert látnék sötétben.De az durvább lenne ha mondjuk azt mutatná hányszor rántottam rá.
Hát az borzalmas lenne!!! 19/L
vidám családi ebédek lennének... "Jaj kisunokám, már egy éve nem láttalak, hadd nézzelek meg jobban! - mondta a nagyi, és feltette a szemüvegét... majd szívrohamot kapott."
vagy mint a lottó reklámban... belépsz egy épületbe, és valaki felordít "MENNYI????"
Oké, de mivel egy ilyen szám a nõk számára lehet kínosabb, ezért a pasiknál az is látszódjon, hogy hány centi mereven a kuki! :D Így lenne nagyjából fair szerintem. :D 28/L
Nem, mert engem az ilyesmi egyáltalán nem érdekel. Én ismerkedéskor meg sem szoktam kérdezni, és válaszolni sem szoktam rá. Szerintem ez az egyik legirrelevánsabb dolog a világon. Ha egy pasit csak az érdekel, hány pasassal dugtam, azzal én nem akarok komolyabban ismerkedni, mert senkit sem a szexuális élete alapján alapján kell megítélni. Nem számolva azt, hogy nem akarok idõs néniket látni fejük felett egy villogó 6548-assal.
nem mert soknak kiakadna a számláló:D
Lehet az arab vilagban mar mindenkinek van gloriaja ... azert jarnak csadorban :D
Erdekes ... en az ilyen gloriak nelkul is elsore latom, hogy ki a luzer es ki az, aki meg aznap meglesz :) Amugy pedig ha reklamozni szeretned a szexualis teljesitmenyedet, akkor tetovaltass farkakat/puncikat a homlokodra ... vadaszpilotak is jelzik a gepukon, hogy mennyi ellenseget lottek le. :)
Nem feltétlenül :) A te fejed fölött is ott lenne, ezért másmilyen lenne a hozzáállásod. Különben, errõl az ugrik be, hogy van egy olyan film, ami egy olyan társadalmat mutat be, ahol nem hazudnak.
"Amúgy inkább olyan kéne, hogy elõre ki lenne írva minden, ami csak utólag derülne ki róla." És így halna ki az emberiség a dínók után:D
le kellene védetned. Unalmasabb lenne a témakör
2-es +1 :D Amúgy inkább olyan kéne, hogy elõre ki lenne írva minden, ami csak utólag derülne ki róla.
kukicenti, meg ki mennyiszer dugott? ki a francot erdekel? ... de raertek :P

A jobb nagyajkam fölött van valami "kinövés". Olyan, mint egy pattanás. Sokáig azt hittem, elmúlik, de nem! Mi lehet ez? Már nagyon rég ott van, és kezdek megijedni.

Szexuális kapcsolatom rég nem volt, uszodában sem voltam, tehát így nem kaphattam el.

Legjobb válasz: Szerintem szemölcs lesz. Nekem a hátamon van egy kinövés, bõrszínû. 1 év alatt nõtt, úgyhogy megyek bõrgyógyhoz. Gondolom leszedik.

Szerintem szemölcs lesz. Nekem a hátamon van egy kinövés, bõrszínû. 1 év alatt nõtt, úgyhogy megyek bõrgyógyhoz. Gondolom leszedik.
Nekem a fenekemen volt egyszer egy szemölcs jó pár évig de már nincs ott.Magától eltûnt
Nekem is volt ilyenem jó pár éve. Egy kicsi pattanás szerû valami. Jó ideig nem foglalkoztam vele, és mára már elmúlt. Neked mennyi ideje van ott?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!