Találatok a következő kifejezésre: A jobb - főleg (90 db)

A Jobbikot főleg az iskolázatlanabbak támogatják?

"Szerintük nyitni kell az iskolázottabb szavazók felé, de nem szabad feladni a Jobbik h?séges támogatóit sem."

Legjobb válasz: Ez butaság. Valaki párszor belinkelt már egy statisztikát, hogy milyen rétegekbõl kerülnek ki a pártok szavazói. A legtöbb iskolázatlan a Fidesz szavazói között volt, de ha belegondolunk, ez nem is csoda, hiszen gyûjtõpárt, gyakorlatilag minden rétegbõl volt/van szavazója. De ha megnézzük, akkor a legtöbb egyetemista pl. LMP, vagy Jobbik szavazó, pont azért, mert fiatalok, és nem támogatják a két "régi" pártot, változást szeretnének. Én pl. Jobbik szavazó vagyok, és az orvosi egyetemet végzem, ez utóbbi hozzájárult, hogy Jobbik szavazó legyek. A Jobbikban tevékenykedik Dr. Gyenes Géza, akit van szerencsém ismerni, és messze a legértelmesebb orvos, akit csak ismerek. Sokáig volt a Magyar Orvosi Kamara fõtitkára, és szívesen látnám az egészségügyi államtitkárként.

Ez butaság. Valaki párszor belinkelt már egy statisztikát, hogy milyen rétegekbõl kerülnek ki a pártok szavazói. A legtöbb iskolázatlan a Fidesz szavazói között volt, de ha belegondolunk, ez nem is csoda, hiszen gyûjtõpárt, gyakorlatilag minden rétegbõl volt/van szavazója. De ha megnézzük, akkor a legtöbb egyetemista pl. LMP, vagy Jobbik szavazó, pont azért, mert fiatalok, és nem támogatják a két "régi" pártot, változást szeretnének. Én pl. Jobbik szavazó vagyok, és az orvosi egyetemet végzem, ez utóbbi hozzájárult, hogy Jobbik szavazó legyek. A Jobbikban tevékenykedik Dr. Gyenes Géza, akit van szerencsém ismerni, és messze a legértelmesebb orvos, akit csak ismerek. Sokáig volt a Magyar Orvosi Kamara fõtitkára, és szívesen látnám az egészségügyi államtitkárként.
igen
"A Jobbik politikája csak a tanulatlan, parasztos stílusú, hõzöngõ szélsõségesek számára kedvezõ. Tanult, értelmiségi jobboldali, és egyáltalán bármilyen tanult értelmes magyar ember a Fideszt támogatja." Az egyik fõiskolai tanárom speciel a Jobbikot támogatja. Az ország egyik legjobb szakértõje a maga szakterületén. Ahogy a kommentedet olvastam egy "ici-picit" tanultabb, és több esze van nálad!
akkor a fõiskolai tanárod vagy kommunista vagy rasszista.
A Jobbik politikája csak a tanulatlan, parasztos stílusú, hõzöngõ szélsõségesek számára kedvezõ. Tanult, értelmiségi jobboldali, és egyáltalán bármilyen tanult értelmes magyar ember a Fideszt támogatja.
14:17 Annyira "imádom", hogy az orvosisok és jogászok szerint minden butaság, ami nem az, amit õk hallgatnak. :(
Még a legagyonhazudottabb statisztikák is igazolják, mert NEM tudják NEM igazolni, hogy a Jobbiknak van a társadalom legkevésbé iskolázottabb körében a legalacsonyabb támogatottsága, amely tény szöges ellentétben áll pl. az MSZP támogatottságával.
Egyebkent meg kell nezni az orszagban hol oszpontosulnak az ertelmisegiek, hol vannak egyetemek, fosikolak, kutato intezetek stb. valamint meg kell nezni melyek az elmaradotabb oszagreszek, ezutan meg kell nezni ezen helyeken megy partoknak milyen a tamogatottsaguk pl Budapest es nagyvarosok. Amugy meg vita nelkul a jobbik is elismeri, hogy szavazoi nem az ertelmiseghez de meg csak nem is az kozeposztalyhoz tartoznak. Egyebkent termeszetes, hogy van a jobbiknak is orvos, tanar stb, szavazoja a kerdes mindig, hogy mennyi?
Igen, jellemzõen az iskolázatlanabb réteg hajlik a Jobbik felé, akiket (már bocsánat) el lehet intézni egy kis demagógiával + nemzeti bullshittel (noha az átlag jobbikos szavazó az, aki még tipikusan semmit nem ért el a nemzet érdekében)
Miért, te mi a nyavaját "értél" már el a Nemzet érdekében?
Én nem is állítom, hogy elértem volna bármit. A "nemzeti oldal" szerint viszont erõsen hazafias tett az utcakövek dobálása, autók felgyújtogatása, MTV székház "ostroma".
lehetséges.vagy aki nem tudja hogy a jobbikosok=nácik én nem támogatom és soha nem is fogom!!!!!! L 18
15:13-as válaszadó jaja igazad van.. meg a skinhead-ek ma már sokkal több balhét csinálnak mint a cigányok.õk sem különben sõt még sokkal rosszabbak. L 18
Te 18/L! Amíg anyucin és apucin élõsködsz, és még nem dolgoztál életedben egy percet sem, addig inkább maradj csendben, és ne szólj bele a nagyok dolgába! Fõleg ekkora baromságokat ne írj, hogy a Jobbik=náci. Tudtommal még egy jobbikos képviselõ sem ölt meg egy cigányt sem.
Már elnézést, de a roma szavazóbázisra melyik párt számít a legjobban? Az MSzP, a Fidesz, vagy a Jobbik?
A Jobbik erõsen épít a "tanulatlan néposztályokra", de minden párt ezt teszi. A Fidesz és az MSZP ugyanígy. Meg lehet nézni kik járnak "Viktor Viktor!" vagy "Feri! Feri!" kiabálásokkal meg transzparensekkel a két párt nagygyûléseire. De ez szerintem természetes. Ezek a pártok alapvetõen a nagy néptömegeknek akarnak apellálni, hiszen õk "kicsit" több szavazatot jelentenek mint egy szûk értelmiségi réteg. Nézzétek meg az LMP-t, akik kizárólag egy magát értelmiséginek valló fiatal urbánus réteget képviselnek. Ezért is vannak olyan kevesen és olyan kis számban a parlamentben. Szerintem egy pártnak igenis a teljes lakosságot kell képviselnie és nem egy kiválasztott csoportot, réteget.
Az a benyomásom, hogy igen. De errõl egy statisztikát kéne inkább megnézni. A számok nem hazudnak.
Ezzel azért nem értek egyet, mert az öregebbek szinte csak a két nagy pártot ismerik (Fidesz, Mszp), az újonnan bejövõk nem nagyon érdeklik õket, nem akarják megismerni már, és õk még nem tanulhattak annyit, mint mi. Szóval én ez alapján erre a két pártra mondanám, hogy tanulatlanabbak szavaznak rájuk. (és azért ne hagyjuk ki a romákat, akik úgyszint kevésbé tanultak, és biztos nem Jobbik pártiak)
ha olyanból lesz jobbikos képviselõ aki annó egy drogos skinhead vezér volt, sokmindent elmond róluk...
Szerintem a legtöbb iskolázatlan szavazója arányaiban az MSZP-nek van amúgy.
Kérdezõ! Ugorj neki még egyszer, nem arra reagáltál, amire gondolod, hogy "válaszoltam". 14:45! Azt hittem, hogy a "butaság" nekem szólt :)
Nem egészen értem mire célzol. Félreértések elkerülése végett arra írtam, hogy butaság, hogy a Jobbiknak van a legtöbb "iskolázatlanabb" szavazója, és csak iskolázatlanok szavaznak rájuk, erre van statisztika, mint írtam be is linkelték már párszor, de bevallom õszintén nincs energiám megkeresni, ha valaki kíváncsi rá, nézegessen hasonló kérdéseknél. Azt, hogy a legtöbb egyetemista LMP, és Jobbik szavazó pedig onnan gondolom, hogy egyrészt erre is volt statisztika, aminek az eredményét azzal magyarázták, amit írtam, másrészt van mindenféle felsõoktatási szakról ismerõsöm (TTK-tól BTK-n át, ÁOK-ig), és ott általában mindenki vagy Jobbik, vagy LMP szavazó.
A kérdező hozzászólása: "Annyira "imádom", hogy az orvosisok és jogászok szerint minden butaság, ami nem az, amit õk hallgatnak. :( " Õ csak elmondta, hogy volt egy tanára aki értelmiségi volt és a jobbik szavazója.
Kedves Provokator! (nomen est omen) "Világossá kell tenni, hogy a cigány származású bûnelkövetõk, súlyos bûncselekményeket elkövetõk aránya jelentõs mértékben, napról napra fokozódó mértékben növekszik. Aki errõl nem beszél, az becsukja a szemét, nem érzi úgy, hogy eljött az egyenes beszéd ideje, s ezzel csak súlyosbítja a bajt." Tudod kinek a szavai ezek? Elárulom. Orbán Viktoré. Két dolgot tehetsz: 1. vagy azt mondod, hogy Orbán Viktor Jobbikos náci 2. vagy magadba szállsz egy kicsit, és elgondolkodsz azon, hogy vajon miért van az, hogy már Orbán Viktor is "cigányozik".

Az alábbi két laptop közül melyik a jobb? (főleg játék szempontjából)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Játékra egyik sem lesz egy rakéta. A dell-nek jóval gyengébb a processzora, a lenovo-nak jóval gyengébb a videókártyája. Ha csak ez a kettõ jöhet szóba, akkor a dell-t venném, mert mégis erõsebb a videókártyája és általában sokkal jobb a minõsége (volt dell-em is nem egy, most meg lenovo-m van). 140-bõl ennél SOKKAL jobb gépeket tudsz venni használtan.

Játékra egyik sem lesz egy rakéta. A dell-nek jóval gyengébb a processzora, a lenovo-nak jóval gyengébb a videókártyája. Ha csak ez a kettõ jöhet szóba, akkor a dell-t venném, mert mégis erõsebb a videókártyája és általában sokkal jobb a minõsége (volt dell-em is nem egy, most meg lenovo-m van). 140-bõl ennél SOKKAL jobb gépeket tudsz venni használtan.
A kérdező hozzászólása: Használtan nem tudom honnan lehet venni, mindenképpen megbízható kellene :)
[link] nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak.

A Biotech, Brutal Nutrition, Universal Nutrition, Scitec gyrtók közül melyik terméke lehet a jobb? Főleg a fehérje érdekelne.

Legjobb válasz: Ne a gyártó neve alapján döntsd el hogy melyik jobb, hanem az egyes termékeik összetételét nézd meg mindig.Amiket felsoroltál azoknál jobb vételek vannak jelenleg a piacon. Jelenleg ez a legjobb ár/érték-ben: http://whey-protein.hu/termekek/vpx/syngex.html és a Gaspari Myofusion: http://whey-protein.hu/termekek/gaspari-nutrition/myofusion-..

Ne a gyártó neve alapján döntsd el hogy melyik jobb, hanem az egyes termékeik összetételét nézd meg mindig.Amiket felsoroltál azoknál jobb vételek vannak jelenleg a piacon. Jelenleg ez a legjobb ár/érték-ben: http://whey-protein.hu/termekek/vpx/syngex.html és a Gaspari Myofusion: http://whey-protein.hu/termekek/gaspari-nutrition/myofusion-..
Undik a szocik.
Szánalmasnak tartom... az egész kampányuk fabatkát sem ér, fröcsögnek, szélsõségeseznek, elhatárolódnak... ehhez értenek. De hogy országot építeni, jólétet teremteni? áhh... ahhoz nem.
Undorító, csak az a helyzet, hogy az emberek se hülyék, s ha rájönnek, hogy ne ez is hazugság volt a Jobbikról s amit tegnap olvastam az is, akkor elõbb utóbb elgondolkoznak a dolgokon, s talán lesz aki ezért fog a Jobbikra szavazni, mert megutálja a Fideszt s az Mszpt mert folyton csak mocskolódni tudnak, nekük annyiból áll a kampány, hogy a Jobbikot szidják, s a média is csak a Jobbikot próbálja lejáratni. Heti hetes... Jobbikot szidja és mszpt élteti! No comment
Nem kell õket félteni; pontosan ugyanezt csinálja a másik két fél is, sõt.
Én személy szerint egy órát röhögtem mikor megláttam az MSZP-s FIDESZ ellenes reklámját (tudjátok amibe van, hogy a nyugdíjasoktól elveszik a pénzt, meg hogy a képviselõk büntetlenül megússzák. A jobbikot meg mindenki szidja, mivel tudják, hogy az a legigazságosabb, és ezért a legveszélyesebb párt!
A kérdező hozzászólása: A 2. is 2 gb.
635.

Görcsöl a hasam főleg a jobb oldalon. Úgy érzem mintha meg akarna jönni. Mit vehetek be, hogy ne okozzak kárt a babának, ha van?

Már vettem be Magne B6-ot, de nem enyhült.

Legjobb válasz: A terhesseg elso 6 heteben meg nincs kapcsoalt anya es magzat kozott, nem jut at semmi. De ha baba lesz, nem lehet majd minden gorcsre bevenni fajdalomcsillapitot, foleg az elso trimeszter masodik feleben, az 5-6. hettol a 14-ig foleg ovatosan.

A terhesseg elso 6 heteben meg nincs kapcsoalt anya es magzat kozott, nem jut at semmi. De ha baba lesz, nem lehet majd minden gorcsre bevenni fajdalomcsillapitot, foleg az elso trimeszter masodik feleben, az 5-6. hettol a 14-ig foleg ovatosan.
Semmit ne vegyél be amíg nem konzultáltál az orvosoddal! terhesen nagyon sok, mindennapos gyógyszer is szigorúan ellenjavallt, és csak végsõ esetben adnak bármit az orvosok is! Szóval magadtól ne szedj semmit, inkább kérdezz feleslegesen, de nehogy ártson a picinak. Próbálj vigyázzni magadra, fõleg ha tudod, hogy érzékenyebb vagy! Nagyon szorítok, remélem a készülõdõ méhed piszkálódik csak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitok.Mostmár jobban vagyok. De kora reggel vettem be egy Diclofenac-ot:( Három hónap alatt 2x lettem terhes és nem bírt megtapadni; Mind a 2x nagyon rosszul voltam. 4 különbözõ orvos vizsgát. Félek az újabb csalódástól. Jóideig nem akarok orvoshoz menni.

Kedves doktor úr! 35 éves nő vagyok, fél éve nem szedek fogamzásgátlót, azóta állandó alhasi és deréktáji fájdalmaim vannak, főleg a mensesem előtti napokban. Nagyon fáj a derekam is, főleg a jobb oldalon ami előresugárzik még vizeletüritéskor is fáj a jo

Kedves doktor úr! 35 éves nő vagyok, fél éve nem szedek fogamzásgátlót, azóta állandó alhasi és deréktáji fájdalmaim vannak, főleg a mensesem előtti napokban. Nagyon fáj a derekam is, főleg a jobb oldalon ami előresugárzik még vizeletüritéskor is fáj a jobbalsó részem, a combomba is kisugárzik a fájdalom. Mi lehet a bajom? Sokszor voltam orvosnál is de nem tudták megmondani, sem nőgyógyász sem más orvos.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így, az interneten keresztül sajnos én sem tudok megnyugtatóan nyilatkozni a lehetséges okokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így, az interneten keresztül sajnos én sem tudok megnyugtatóan nyilatkozni a lehetséges okokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 35 éves nő vagyok, fél éve nem szedek fogamzásgátlót, azóta állandó alhasi és deréktáji fájdalmaim vannak, főleg a mensesem előtti napokban. Nagyon fáj a derekam is, főleg a jobb oldalon ami előresugárzik még vizeletüritéskor is fáj a jo

Kedves doktor úr! 35 éves nő vagyok, fél éve nem szedek fogamzásgátlót, azóta állandó alhasi és deréktáji fájdalmaim vannak, főleg a mensesem előtti napokban. Nagyon fáj a derekam is, főleg a jobb oldalon ami előresugárzik még vizeletüritéskor is fáj a jobbalsó részem, a combomba is kisugárzik a fájdalom. Mi lehet a bajom? Sokszor voltam orvosnál is de nem tudták megmondani, sem nőgyógyász sem más orvos.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így, az interneten keresztül sajnos én sem tudok megnyugtatóan nyilatkozni a lehetséges okokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így, az interneten keresztül sajnos én sem tudok megnyugtatóan nyilatkozni a lehetséges okokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Szerintem az ASUS jobb! Asztalit nem szeretnél (játékok miatt kérdem)?
Az Acer nekem szimpibb speckóra, az Asus viszont egy Asus.
hát ha nem számít hogy 1 év garival veszel egy rossz minõségi laptopot akkor acer de asus az nem véletlen drágább
1Év gari? Asus.

Bioderma, vagy La Roche Posay. Melyik a jobb (ha jobb az egyik)? Tényleg ennyire hiper-szuperek, hogy ilyen drágák, vagy a 70%-a itt is a marketing? Főleg a naptej és a tusfürdő-szerűség érdekel.

A kedves bőrgyógyász a kezembe nyomta mindkettő terméklistáját, és elintézte ennyivel a gyerekem bőrproblémáját.

Legjobb válasz: Én megvettem a gyerekeimnek a LRP 50+-os naptejét. Elõtte volt már több fajtánk, hát nem csalódtam. Igaz, hogy nagyon drága, de szerintem ennél jobb nincs. Könnyen kenhetõ, gyorsan beszívódik, és a gyerekeimen egy apró bõrpír sem lett.

Én megvettem a gyerekeimnek a LRP 50+-os naptejét. Elõtte volt már több fajtánk, hát nem csalódtam. Igaz, hogy nagyon drága, de szerintem ennél jobb nincs. Könnyen kenhetõ, gyorsan beszívódik, és a gyerekeimen egy apró bõrpír sem lett.
Utolsó, ne foglalkozz a pontozással, nem éri meg ezen idegeskedni :) Viszont ha már olcsóbb fürdetõt keresel, nekünk pl. tökéletesen bevált az 500Ft-os dm-es ultrasensitiv fürdetõ, pedig a fiam bõre borzasztóan érzékeny :( de ez számomra is meglepetés volt - teljesen jó. Esetleg próbáljátok ki, hátha nálatok is beválik :) Ez a fajta: http://kremmania.hu/kremek/babylove-babafurdeto-ultraszenzitiv
Az én lányom bõrének nagyon jót tett a Bioderma Atoderm tusfürdõje, napok alatt szemmel látható volt a változás, úgyhogy én szívem szerint mindig azt használnék, de hát borzasztó drága. De mindig ki lehet fogni valami kis akciót, gyakorlatilag így jutottunk hozzá ehhez is, mert a Bioderma Mineral naptej mellé kaptuk ajándékba. Szóval szét kell nézni, mielõtt az ember beruház, mert az ilyen összecsomagolások nem ritkák, vagy 500 ml ajándék a 1000 ml-es mellé. Szóval ki kell próbálni, nekünk ez nagyon bejött érdes, kiütésre hajlamos bõrre...
Mindkettõt nagyon szeretem, a bioderma jobban bejött.
Vagy paulpenders.
Bõrprobléma(atópia, ekcéma) miatt nekünk is van egy pár nem éppen olcsó kencénk.A felét sem használjuk.A Bioderma naptej "helyettesítõje" a DM-ben kapható Alverde(egy kis manó van rajta)gyógynövényes, illatmentes, nagyon bevált, jobban mint a drágább társai.Testápoló az ugyancsak drága Physiogél helyett a Sanatopic, ami negyedannyiba kerül, és jobban bevált.Fürdetõbõl a Babét ajánlotta a bõrgyógyász, most helyette keresek valamit, mert nem javít a bõrén.Esetleg valami jó kis tippet elfogadok, ha van valakinek:) Tapasztalatból sajnos, nálunk nem mindig a drága a nyerõ.A Dm-es dolgok amúgy is nagyon jó minõségûek(szerintem).
Nem vagyok szakember, de nekünk tökéletesen beváltak a Lidl-s Cien-es dolgok. Nem drágák, tehát próbáld ki szerintem hátha. Már a férjem is évek óta használja, az õ bõre is szuperérzékeny, egyfolytában száraz volt. És amikor az egy éves lányom is "száradni" kezdett, nála is kipróbáltam és segített. Naptejet is ilyet használok, fehérbõrû kis szöszi, de még egyszer sem volt a naptól problémánk...
elnézést már, hogy olcsóbb dolgokat is használok, és emiatt lepontoztak!Végül is szerintem én válaszoltam a kérdezõnek.Kívánom, hogy senki ne járjon abban a cipõben amiben én a gyermekem problémájával!Majd ha annyiféle drága dolgot próbált eredménytelenül mint én, majd akkor pontozzon!Már lassan válaszolni sem lehet itt, mert egybõl megy a pontozás!Szánalmas!No comment!...
4. vagyok ismét Egyébként a napteje is bejött. Tengerparton voltunk nyaralni úgyhogy nem bíztam a véletlenre a napvédelmet. Mivel még tavaly vettem, akkor mér 1 év alatt volt a lányom, így a fizikai szûrõset lehet csak használni nekik, ebbõl maradt idénre is, és ezt a szezont is kihúzza még ahogy néztem. Szóval nagyon sokáig elég. És nagyon jó, vízálló, ami fõleg a tengerparton volt érdekes, de hát ezért egyébként is fontos, ha izzad. Úgy kell a nap végén "ledörzsölni" róla a kádban :) Szóval én ezt is jó szívvel ajánlom!
A kérdező hozzászólása: NE PONTOZZ LE SENKIT! TUSKÓ VAGY!
A kérdező hozzászólása: Nekem mindegyik válasz hasznos, és valóban, én is tapasztalom, hogy sokszor az "olcsó" (mivel sajátmárkás) jobb, mint a flancos. Ezért is kérdeztem.
Engem is lepontoztak, de már kezdem megszokni... 2-3 éve láttam egy termékeket összehasonlító mûsort, ott a Cien-es dolgok lettek a harmadikok, elõttük két ismeretlen, szerintem nálunk nem kapható végzett. Egy külföldi adón néztem, talán német?! Arra még emlékszem, hogy sok, agyonreklámozott terméktõl volt jobb. Azóta használjuk, teljesen jók.
Szia! A La Roche Posay naptejet csak ajánlani tudom.Tényleg hiper-szuper.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!