Találatok a következő kifejezésre: A jobb - (28432 db)

Sony Xperia SP vagy Xperia C? Melyik a jobb?

Legjobb válasz: Mindenképp Xperia SP, minden téren jobb (jobb kijelzõ, erõsebb hardver, újabb szoftver, jobb kamera).

Mindenképp Xperia SP, minden téren jobb (jobb kijelzõ, erõsebb hardver, újabb szoftver, jobb kamera).

HTC desire x vs. HTC one s? Melyik telefon a jobb? Melyiket vennétek, miért? 25/l

Legjobb válasz: HTC One S, fényévekkel jobb. Illetve attól függ hol veszed. Ha GSM boltba, akkor egy jobb verziót kapsz, ami tényleg sokkal erõsebb, ha szolgáltatónál veszed még akkor is jobb a Desire X-nél, csak akkor már nem olyan sokkal. Összefoglalva: jobb hardver, jobb kijelzõ, kb ennyi.

HTC One S, fényévekkel jobb. Illetve attól függ hol veszed. Ha GSM boltba, akkor egy jobb verziót kapsz, ami tényleg sokkal erõsebb, ha szolgáltatónál veszed még akkor is jobb a Desire X-nél, csak akkor már nem olyan sokkal. Összefoglalva: jobb hardver, jobb kijelzõ, kb ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igen, az én szívem is inkább a One s felé húz!

Melyik. A jobb videokártya az ati vagy ndivia es mirt jobb?

ati ??

Legjobb válasz: ati jobb! Vagy legalábbis én midig atit használtam! Nekem jobban bejön, és talán az adott pénzért jobbat kínálnak!

ati jobb! Vagy legalábbis én midig atit használtam! Nekem jobban bejön, és talán az adott pénzért jobbat kínálnak!
A legtöbb esetben az AMD(már egy ideje nem ATi, hanem AMD) jobb kártyákat kínál azonos áron, de akad jó ár/teljesítmény mutatójú nVidia is(pl: GTX 650 Ti). Ahhoz, hogy konkrét típust tudjunk ajánlani, tudni kellene, hogy milyen árkategóriában keresgélsz.
Akkor én kérdezek. GTX660 az egyik HD7850 és HD7870 a másik. Egyesek szerint a 660 as a kettõ között van. Mások szerint még a 7850 nél is gyengébb... Arban 660: 55 000 Ft 7850: 53000Ft 7870: 58000Ft


Melyik a jobb készülék?

Samsung Galaxy S II. vagy Nokia N9?

Legjobb válasz: Egyértelmûen SGS2! Erõsebb hardver, jobb op. rendszer, jobb kijelzõ! szinte mindenben jobb! Jah és sokkal jobb ár/érték arányú mint a Nokia!

Egyértelmûen SGS2! Erõsebb hardver, jobb op. rendszer, jobb kijelzõ! szinte mindenben jobb! Jah és sokkal jobb ár/érték arányú mint a Nokia!
úgy veszem észre, hogy a nokiák kezdenek lemaradni a samsungok és az iphone-ok mellett. lehet, h lejárt az idejük.
Mindenképpen a s2 sokkal jobb mindenben most max azért lehet ez olyan "jó" telefon mert oldalra csúsztathatós és lehet vele gépelni... de ezt a samsung s2 is tudja meg még nagyon sok mást...a nokián még android sincs.A nokia még megbánja hogy nem csinál androidos telefonokat:)
Samsung Galaxy S II
A kérdező hozzászólása: Egyértelmûen a Samsung nyert :D Köszönöm a válaszokat!
Hardverileg valóban jobb, de ennyivel van vége. A kijelzõje egy hulladék az N9-éhez képest. 217 ppi? Vicc! 10 forintos olcsó ujjlenyomatgyûjtõ mûanyag? Vicc! néhány milliméter vastagság, jah, aztán melegszik, mint állat. Ismét egy hiba. A gyorsaság és a proci nem minden. Én egyértelmûen a Nokiát helyezem elõnybe, és nem az egyedisége miatt, hanem azért, mert ha már kiadok ennyi pénzt egy kütyüért, akkor az minõségi darab legyen, ne egy kalap szar...
Egyik se a legjobb a nokia x3-02 nézd elsõ látásra szerelem

Melyik a jobb? (többi lent)

Szerintetek melyik lenne jobb választás?Egy Sony Xperia Tipo vagy egy Alcatel ot idol mini?Elõre is köszi

Legjobb válasz: Mindenben jobb az Alcatel, szoval szerintem jobb valasztasnak tunik.

Mindenben jobb az Alcatel, szoval szerintem jobb valasztasnak tunik.
Egyértelmûen az Alcatel!
Egyértelmûen az Alcatel. A Tipo egy bughalmaz sz*r
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Még arra lennék kíváncsi hogy esetleg a Huawei Ascend g510 esetleg esélyes az idol mini ellen? :D

Melyik a jobb mobil?

Melyik a jobb mobil, az ára most nem lényeges:

Legjobb válasz: Az lg százszor jobb belsõleg sokkal jobb mint az iphone..

Az lg százszor jobb belsõleg sokkal jobb mint az iphone..
Adatok alapján az LG sokkal jobbnak tûnik, de biztos lesz itt jónéhány 4s-fan, csak mert alma...
Neked mi a lényeg? Az, hogy milyen hw van benne, ami papíron erõsebb, de mégis erõsen laggol vele a rendszer? Vagy az, hogy normálisan és megbízhatóan mûködjön? Mert bizony laggol. Vettem egy ilyen telefont, de gyorsan túl is adtam rajta. Most vettem egy másik droidos ami jóval erõsebb telefont, de sehogy sem hozza azt amit a régi i4-esem. Viszont nekem kellett a nagyobb kijelzõ.
Három éves Motorola Defy nem laggol.

HTC Desire 500 vagy Nokia Lumia 520? Melyik a jobb?

Nekem elsõsorban Facebookozásra, fotózásra és zenehallgatásra kell. Melyiket válasszam?

Legjobb válasz: HTC Desire 500. Nagyobb képernyõ, jobb kamera, jobb processzor

HTC Desire 500. Nagyobb képernyõ, jobb kamera, jobb processzor
A HTC nem rossz de a desire 500 2013 szégyene...minden idõk leggyengébb 4 magos processzora, a két magos SP messze veri, a Lumia nem nagy hardverû, de pont elegendõ ráadásul a szoftvert kitûnõen optimalizált.
Ja és a HTC pár óra alatt lemerül hála a 4 magnak.
A jobbra kurzor-billentyû egyidejû megnyomása.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Erre gondoltam, de ha a win, S és a jobbra billentyûket lenyomom, attól nem alszik el a gép. Ezért hittem, hogy valami ördöggel cimborálásos megoldása van dolognak.
Lehet az azért kivétel, mert a hibernációt ki szoktuk kapcsolni, mondjuk SSD esetén (ugyanis 4 vagy több Gb helyet foglal a vinchesteren a memória méretétõl függõen) és akkor nem mûködik ez a mód. Azt hiszem ez ugyan az: hibernáció = alvó állapot. /lehet tévedek/
A kérdező hozzászólása: Helló! Igen tévedsz. A hibernálás több mint az alvó állapot. Nekem is ssd-rõl fut a win, és ki van lõve a hibernálás. A régi billentyûzeten Speedlink sl-6454-sbk-hu volt egy "power" emblémás gomb, ami alvó állapotba helyezte a gépet, ami egy bill. lenyomásra azonnal éledt. Az újon nincs sajna és startmenûben a leállítás mellett (kijelentkezés, zárolás, stb) alul van az alvó állapot.

Alcatel OT-995 vagy Huawei Y300 a jobb? És miért?

Szeretnék egy normális indokot!

Legjobb válasz: Huawei Y300, mert 2 magos, újabb, jobb minõség, jobb akkumulátor.

Huawei Y300, mert 2 magos, újabb, jobb minõség, jobb akkumulátor.
Azért nem olyan biztos! Amiben az egyik jobb, abban a másik nem tud annyit, szinte keresztezik egymást, nehéz a döntés, de a Huawei processzora kétségtelenül jobb! http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-ossze..
akkor se vennék már alcatel ot 995-öt.. régi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!