Találatok a következő kifejezésre: A jobb állománya (3 db)

ebbõl csak annyit tudok, hogy valószínûleg méhen kívüli terhességed van de miért voltál orvosnál és mit mondott???
A kp azt jelenti közepes.
A kérdező hozzászólása: azért voltam orvosnál mert pozitív volt a terhességi tesztem. az orvos pedig azt mondta hogy részletes vizsgálatokra kell mennem hétfõn elküldött vérvételre és ujabb uh-ra
Bal petefészek és a jobb petefészek nagyságát mutatja és a jobb petefészken van egy 15 mm-es tüszõ. Garv extraut.: méhenkívüli terhesség. Mindkét petefészek állományában számos apró tüszõ , a méhnyálkahártya vastagsága: 8 mm. A méh anteflexioban, ez a méh állása a hasüregen belül majd a méh nagysága mm-ben. A Douglasban / ez egy üreg a kismedencében, tulajdonképpen álló helyzetben a kismedence legmélyebb pontja. / közepes mennyiségû szabad folyadék van. Nagyjából ezt jelenti magyarul. Amiért kivizsgálnak: gyanús hogy méhen kívüli terhességed lenne. Írtad, hogy pozitív a terhességi teszted, itt a méh üregben még nem írnak le petezsákot. Ezért kell visszamenni, hogy részletesen kivizsgáljanak. Biztos lesz újra UH, amivel keresik a petezsákot. Diagnózist mit írt a nõgyógyász?
A kérdező hozzászólása: hát végre megvan a baba már most 6 hetes terhes vagyok és hála istennek méhen belül van
A kérdező hozzászólása: és nagyon örülünk neki

A jobb mellem "állománya" keményebb, mint a balé. Ez normális?

Hetek óta ilyen. Most a ciklus 10. napján tartok. Áttapogattam, de csomót nem érzékeltem sehol... Gyakorlatilag olyan, mintha az egészet kitöltené belül vmi. Tehát, a mellem 90%-a "kemény"... Míg a bal sokkal puhább. Lehetséges, hogy nekem nem méretbeli különbség van a két mellem között, hanem tapintásban érzékelhet? eltérés? (Orvoshoz menni nagyon nem szeretnék... Semmi panaszom nincs vele.) 22 éves lány vagyok

Legjobb válasz: szia! Márpedig szerintem menj el dokihoz. Az enyém is ilyen kemény volt, nem tapintottam csomót és mégis ott van, sõt mind a kettõben. Igaz, nekem fájdalmam is volt. Ultrahanggal nézték meg, majd mintát vettek belõle, így lett 100% biztos, hogy jóindulatú. Nem vészes, ki lehet bírni! Szerintem minden rendellenes dologgal el kell menni dokihoz, nehogy késõ legyen! Fõleg ami a mellet érinti, mert ha még valami nagyon rossz dolog is van ott, ha hamar felfedezik, gyógyítható a rossz is!!!

szia! Márpedig szerintem menj el dokihoz. Az enyém is ilyen kemény volt, nem tapintottam csomót és mégis ott van, sõt mind a kettõben. Igaz, nekem fájdalmam is volt. Ultrahanggal nézték meg, majd mintát vettek belõle, így lett 100% biztos, hogy jóindulatú. Nem vészes, ki lehet bírni! Szerintem minden rendellenes dologgal el kell menni dokihoz, nehogy késõ legyen! Fõleg ami a mellet érinti, mert ha még valami nagyon rossz dolog is van ott, ha hamar felfedezik, gyógyítható a rossz is!!!
lehet hogy abban a melledben a mirigyek kicsit kötegesebek, és ezért kemény, de ha fáj, vagy csomót találsz nézesd meg.

Lacunaris infarktust mutatott ki az MR, lehet ezt gyógyszeresen kezelni? A fehér állományba van és nem különül el. Tüneteim a jobb kéz és a láb finom koordinációja labilis. Néha vonszolom a lábamat.

Legjobb válasz: És itt vársz választ? Én orvos vagyok, de nem tudok válaszolni, annyi mindentõl függ a kezelés lehetõsége (és a leírásod is csak körülírás) Beszéld át az orvosaiddal a lehetõségeidet.

És itt vársz választ? Én orvos vagyok, de nem tudok válaszolni, annyi mindentõl függ a kezelés lehetõsége (és a leírásod is csak körülírás) Beszéld át az orvosaiddal a lehetõségeidet.
A kérdező hozzászólása: Kedves választ adó doki! részletesebben:A koponya ct angiographias lelete:a középvonaltól jobbra kb.4mm-es meszesedés látható.Mindkét oldalon subinsularisan egy-egy apró lacunaris laesio látható.Egyébként minden szabályos!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!