Találatok a következő kifejezésre: A jelek utalnak (273 db)

13 éves vagyok és még nincs meg a menzesz a melleim is nagyok és lent is szoros meg folyásom is van, hány éves korba kéne meg jonnie ha már ezek a jelek utalnak folyás stb?

Az osztályomba csak nekem nincs meg. Nem hogy várom orulok hogy nincs hogy nem fáj a hasam meg stb de akkor is nagyon rossz a barátnoimnek is hazudok.

Legjobb válasz: 13-14 évesen kell de biztonság kedvéért meny nõ gyógyászhoz !

13-14 évesen kell de biztonság kedvéért meny nõ gyógyászhoz !
dehogy menj nõgyógyászhoz! van egy ismerõsöm, akinek szintén ilyen gondja van. nem is gond, mert ez természetes. pedig õ nagyon érett és kicsit vastag testû is, mégis csak 14 éves korában jött meg elõször. 16 éves korig kell megjönnie, addig ne parázz rajta, semmi gond sem lesz :)
Semmi értelme nõgyógyászhoz menni, ez teljesen normális. Nálunk az osztályban 13 éves kor elõtt meg se jött senkinek, de még most is van olyan, akinek nem jött meg. Nyugi, ez teljesen normális :)
Ugyanígy voltam én is, utolsóként jött meg pedig nagy mellem volt, nem is hitték.13évesen kezdtem menstruálni, hidd el semmi jelentõsége nem lesz 1év múlva h kinek mikor.Majd megjön!Nem kell nõdoki!

Mi a jelek utalnak arra, ha egy lány szerelmes?

16F

Legjobb válasz: Gyakorlatilag "megorul". 1. Elhalmoz a figyelmevel 2. Folyton veled szeretne lenni (ha nem tud, felhiv) 3. Kedveskedik szavakkal, tettekkel 4. Megmondja (?) - ez lehet, csak az idosebbeknel egyertelmu 5. Moslyog, zavarba jon a kozeledben (ha meg nem vagytok egyutt, de beled van esve) 6. sok-sok fura dolgora kepesek vagyunk

Gyakorlatilag "megorul". 1. Elhalmoz a figyelmevel 2. Folyton veled szeretne lenni (ha nem tud, felhiv) 3. Kedveskedik szavakkal, tettekkel 4. Megmondja (?) - ez lehet, csak az idosebbeknel egyertelmu 5. Moslyog, zavarba jon a kozeledben (ha meg nem vagytok egyutt, de beled van esve) 6. sok-sok fura dolgora kepesek vagyunk
Hirtelen nem a pénz lesz az elsõ, hogy van-e a pasinak, vagy nincs. aztán ha elmúlik, jön a koppanás. De komolyan? Pont ugyanazok, mint amikor egy fiú lesz szerelmes. Miért, te milyen jeleket adsz?
morese :d
- csavargatja a haját - ideges - egy fiú jelenlétében nem pirul ( ha nincs ott aki neki tetszik) - elbambul - órán ( ha suliba jár még ) nem nagyon figyel - nem naon tanul :)

Kb mikor jelenek meg a terheségre utalo jelek és mi az első ráutalo jel a mensi elmaradásán kivül? Az előtt van már rá utalo jel?

Legjobb válasz: Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:), és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami

Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:) , és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami
Nekem szintén a mellem, és el kezdett nõni, azonkívül hányingerek de eszembe nem volt h terhes lehetek, dohányoztam és általában akkor volt hányingerem, azt hittem erõs cigit szívok :( De mikor megtudtam letettem :)
Szia! Nekem a kimaradt mensi elött csak annyi volt, hogy állandóan pisilni jártam.. Akkor már sejtettem... :) ) Kb az 5. héttõl nekem iszonyú hányingerem volt...
szia nekem a kimaradt mensi elõtt másfél héttel annyira fájt a mellem, hogy ha megölelt a párom toltam el magamtól. Meg a karom tele lett apró pattanásokkal. Nem biztos, hogy az a terhességtõl volt, de elõtte soha nem volt ilyen, azért gondolom, hogy a babótól:-)

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Ezek a jelek arra utalnak, hogy többet akar?

pár hónapja volt egy házibuli ahol én is meg a barátnõm is smároltunk poénbõl egyik osztálytársunkkal. Aztán én késöbb kettesbe maradtam vele és mivel addigra már ittam így elkezdtem vele beszélgetni olyan dolgokról mint senki mással. Nagyon jófej volt és rohadtul megkívántam úgyhogy örült csókolózásba kezdtünk. Aztán közbe még beszélgettünk ami nekem nagyon sokat segített. Késöbb együtt is aludtunk de nem feküdtünk le egymással. Másnap én felhívtam, hogy megköszönjem, hogy megvigasztalt meg stb mert nem akartam, hogy azt higyje, hogy csak egy trófea nekem. És azt mondta, hogy a suliban majd ha látja, hogy magányos vagyok oda jön és szórakoztat. De nem csinált ilyet azóta se. Egy hét múlva többen az osztályból elmentünk inni. Hazafele ugyan azzal a busszal kellett mennünk. Akkor szóba hozta a bulit meg a telefon hívásom és azt mondta nagyon aranyos voltam, hogy ezt tettem és azt mondta, hogy én minden fiút elcsábítok a bulikban(ez a pletyka járja a suliban, közben ez úgy van, hogy azok jönnek oda én hozzám) én ezt meg is mondtam neki. Csak nézett. Aztán hirtelen kellett elvállnunk. Utána megkaptam tõle, hogy nem is adtam puszit neki.

Legjobb válasz: Arra utal, hogy nem tudja mit akar. Szerintem picit gyerekes az egész.

Arra utal, hogy nem tudja mit akar. Szerintem picit gyerekes az egész.
kedveli a társaságod, hagyd had sodródjatok...alakulni fog!
#te nyomi 2-es mindenhova linkeled magad?
Remélem általános sulisok vagytok... Fogalmam sincs mit akar és neked mit jelent a "több". Nyilván szeretne még jó sokszor csókolózni veled és akkor egyértelmûen többet is.
igen

14 éves Fiú kaphat szívinfarkust? Mert nekem van 1 rá utaló jelem, , bár holnap megyek orvoshoz, mert félek. A jel: a Mellkasom fáj a szívemnél, a szegycsont felett, de más nem Írj?

Legjobb válasz: A mellkas fájdalom nem feltétlen az infarktus jele. Mindenképpen nézesd meg magad orvossal, de azért ne mindjárt a legrosszabbra gondolj.

A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, kicsit elkezdtem köhögni, de nem úgy fáj mint ha szét küdügtem volna magam, de sajnos én ilyen pánikos srác vagyok vmiért..
Látom, érdekel az orvostudomány. Szeretsz orvosok között lenni és vizsgálatokra menni, ugye?:) :) Általában olyan súlyos légúti fertõzésekre adjuk, amit valószínû, hogy klaritromicinre érzékeny kórokozók okoznak.
A mellkas fájdalom nem feltétlen az infarktus jele. Mindenképpen nézesd meg magad orvossal, de azért ne mindjárt a legrosszabbra gondolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok, kicsit meg nyuogdtam! akkor ha a klacid nem gyulladáscsökkentõ, akkor milyen antibiotikum?
Tavaly feküdt nálunk (ITO) egy srác 16 évesen, hátsó fali infarktussal... Úgyhogy ne mondjátok, hogy ilyen fiatalon nem lehet. Az viszont biztos, hogy nem gyakori és nagyban hajlamosító tényezõ, ha szét-extasi-za az ember magát... De nyugi, nem hiszem, hogy neked az van...
A kérdező hozzászólása: Bocsi a fogalmazásért, de nagyjából érthetõ!
Lehet, hogy pszichés okok miatt fáj.
Ha pánikolós típus vagy, akkor amiatt is fájhat.A szorongás miatt.De a megfázással is lehet összefüggésben.A szívinfarktus a legkevésbé valószínû.De ha aggódsz, az a legjobb, ha megkérdezed az orvostól is, õ biztos jobban megnyugtat.
@ ITO-s: Természetesen lehetséges, nem mondtam, hogy nem. De hogy a kérdezõnek nincsen, az nagyon valószínû. Fõleg, mivel semmilyen más rá utaló tünete nincs és az infarktus nem fáj, (miért is tudna fájni egy érelzáródás?) "csak" szorít, kisugároz a karokba, stb.
A Klacid nem gyulladáscsökkentõ, hanem antibiotikum, ettõl függetlenül ha ezt szedted, akkor tényleg nem valószínû, hogy tüdõgyulladásod lenne. Viszont a szívinfarktus még kevésbé valószínû :) Ha holnapra nem múlik a fájdalom, menj orvoshoz.
A Klacid nem gyulladáscsökkentõ, hanem antibiotikum... és ha nem klaritromicinre érzékeny kórokozó támadott meg, akkor lehet, hogy nem volt hatásos, de az teljesen biztos, hogy nincs infarktusod. Az orvosod meghallgatja majd a légutaidat, aztán eldönti, mi van, sajnos ez annyira alapvetõ, hogy semmit nem tudok mondani. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: tüdõgyulladásom nemhiszem hogy lenne, 1 hétig KLACID-ot sztedtem, orvosi utasításra( gyulladáscsökketõ )
A kérdező hozzászólása: de mégcsak tegnap délután jött rám
A kérdező hozzászólása: Néha szokott fájni, mikor mozdulok vagy ilyesmi, de mindenképp elmegyek orvosomhoz, már akkor eldöntöttem mikor ezt a kérdést feltettem
Kedves Kérdezõ! 99, 9%, hogy nem szívinfarktusod van. A szív nem tud fájni, szívinfarktusnál szorító érzést éreznél, mintha a szíved egy satuban lenne. Mindenesetre ajánlom, hogy menj el háziorvosodhoz, akár tüdõgyulladásod is lehet és nem tudom neten keresztül meghallgatni a mellkasodat. Nyugi, infarktusod nagyon valószínû, h nincs.:) Jobbulást:)
A megfázás mellett lehet tüdõgyulladásod is, majd az orvos megmondja.
A kérdező hozzászólása: már mondtam, anyának is, de õ aztmondta ne pánikoljak raja, mincs semmi baj, de é attól még félek tõle.. és mit mondjak az orvosnak? Bár most gyógyultam meg nagyából 1 megfázásból és maradt még váladék, de azér köszi! Írjatok.
Akármi lehet. Menj el orvoshoz, õ majd megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: jahg pszichés a a doki elmondta, szivem, tüdõm rendben, szorongós, stresszes vagyok... a miatt fáj, volt aki itt eltalálta, doki is azt mondta. :)

Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?

Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?

Legjobb válasz: MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?

MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?
az élélnk piros vér nagyobb mennyiségben és a szövet darabok vetélés jelei, a baba még kicsi és amorf, és a petezsákban van, de ha kb egy egy centis valami lesz a WC-ben vagy a bugyin az a baba lesz :-(
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen. Tényleg, mik a tünetek? És miért nem akarsz orvoshoz menni? Õ meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az elsõ dolgod, hogy kérsz egy gyors idõpontot a nõgyógyászodtól!
fertõzés, és úgyis ott kötsz ki akkor csak mentõvel, szóval jobb ezzel nem játszani!
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nõgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertõzést okoznak, a méhed is rámehet! Terhességnél pedig egyszerûen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben! És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszûrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz! Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerûbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedrõl, a terhességrõl. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele? Neked van egyedül p*nád..? Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket! Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Szerintem feltétlenül menj orvoshoz, mert már sokan írták, hogy ha idõben elmentek volna, kaptak volna megfelelõ gyógyszert, ami megakadályozta volna a vetélést. Remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Van egy bizonyos dolog ami nõgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:( De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?

Mik a jelei annak, hogy a gyerekem drogozik? Mit tegyek, ha a jelek arra utalnak, hogy igen?

Legjobb válasz: Elsõ kérdésem:Milyen anyagot használ szerinted? Tág pupillák,beszédesség,levertség,étvágytalanság,miket veszel észre rajta?

Elsõ kérdésem:Milyen anyagot használ szerinted? Tág pupillák, beszédesség, levertség, étvágytalanság, miket veszel észre rajta?
A kérdező hozzászólása: Nem gyanakodok, de mik alapján gyanakodhatnék?
Akkor mi a kérdés? Értetlen vagy-e? Leírtam, mik lehetnek a jelei. (Ekkora iq-val hogy maradtál eddig életben?)
Jelek: Agresszív (hiánya van) Eltûnik pénz a tárcádból Eltûnnek ékszereitek (eladja) Eltûnnek dolgok a lakásból (szintén eladja) De még ezek se biztos jelek, lehet csak barátnõre költi (pl. ruhát vesz neki).
A drogos nem feltétlenül lop. ez marhaság. Sajnos volt vele dolgom régen, dolgoztam, és agresszív sem voltam. és mindig úgy megoldottam, hogy a szüleim semmit, de semmit ne lássanak...szóval nem tudok segíteni :)

Mik a terhesség leggyakoribb jelei, amik biztosan a terhességre utalnak?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=terhess%C3%A9g+gyakori+jelei

A kérdező hozzászólása: de ezek a tünetek együtt jelentkeznek vagy külön külön??:O
az szerintem ha 2 csík van 1 helyett
Nõ a hasad.
Felelõtlen szex után Gyakorin érdeklõdés a teherbeesésrõl.
Milyen jelek vannak? Lehet hogy a nincs elég hcg a szervezetedbe! Szoritok:DD!
A kérdező hozzászólása: Reggeli émelygés, bizonyos kajákól való undor, hõhullámok és , ha rámjön össze eszem mindent:)
Ha rendszeres a mensid akkor lehet, de mindenképp meg kell várd az orvos , mert lehet még alacsony a hcg-d. Sajnos más okok is lehetnek ezért jó az orvosi válasz, de remélem úgy alakul ahogy szeretnéd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!