Találatok a következő kifejezésre: A jelek utalnak (265 db)

Mi a jelek utalnak arra, ha egy lány szerelmes?

16F

Legjobb válasz: Gyakorlatilag "megorul". 1. Elhalmoz a figyelmevel 2. Folyton veled szeretne lenni (ha nem tud, felhiv) 3. Kedveskedik szavakkal, tettekkel 4. Megmondja (?) - ez lehet, csak az idosebbeknel egyertelmu 5. Moslyog, zavarba jon a kozeledben (ha meg nem vagytok egyutt, de beled van esve) 6. sok-sok fura dolgora kepesek vagyunk

Gyakorlatilag "megorul". 1. Elhalmoz a figyelmevel 2. Folyton veled szeretne lenni (ha nem tud, felhiv) 3. Kedveskedik szavakkal, tettekkel 4. Megmondja (?) - ez lehet, csak az idosebbeknel egyertelmu 5. Moslyog, zavarba jon a kozeledben (ha meg nem vagytok egyutt, de beled van esve) 6. sok-sok fura dolgora kepesek vagyunk
Hirtelen nem a pénz lesz az elsõ, hogy van-e a pasinak, vagy nincs. aztán ha elmúlik, jön a koppanás. De komolyan? Pont ugyanazok, mint amikor egy fiú lesz szerelmes. Miért, te milyen jeleket adsz?
morese :d
- csavargatja a haját - ideges - egy fiú jelenlétében nem pirul ( ha nincs ott aki neki tetszik) - elbambul - órán ( ha suliba jár még ) nem nagyon figyel - nem naon tanul :)

Kb mikor jelenek meg a terheségre utalo jelek és mi az első ráutalo jel a mensi elmaradásán kivül? Az előtt van már rá utalo jel?

Legjobb válasz: Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:), és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami

Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:) , és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami
Nekem szintén a mellem, és el kezdett nõni, azonkívül hányingerek de eszembe nem volt h terhes lehetek, dohányoztam és általában akkor volt hányingerem, azt hittem erõs cigit szívok :( De mikor megtudtam letettem :)
Szia! Nekem a kimaradt mensi elött csak annyi volt, hogy állandóan pisilni jártam.. Akkor már sejtettem... :) ) Kb az 5. héttõl nekem iszonyú hányingerem volt...
szia nekem a kimaradt mensi elõtt másfél héttel annyira fájt a mellem, hogy ha megölelt a párom toltam el magamtól. Meg a karom tele lett apró pattanásokkal. Nem biztos, hogy az a terhességtõl volt, de elõtte soha nem volt ilyen, azért gondolom, hogy a babótól:-)

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

14 éves Fiú kaphat szívinfarkust? Mert nekem van 1 rá utaló jelem, , bár holnap megyek orvoshoz, mert félek. A jel: a Mellkasom fáj a szívemnél, a szegycsont felett, de más nem Írj?

Legjobb válasz: A mellkas fájdalom nem feltétlen az infarktus jele. Mindenképpen nézesd meg magad orvossal, de azért ne mindjárt a legrosszabbra gondolj.

A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, kicsit elkezdtem köhögni, de nem úgy fáj mint ha szét küdügtem volna magam, de sajnos én ilyen pánikos srác vagyok vmiért..
Látom, érdekel az orvostudomány. Szeretsz orvosok között lenni és vizsgálatokra menni, ugye?:) :) Általában olyan súlyos légúti fertõzésekre adjuk, amit valószínû, hogy klaritromicinre érzékeny kórokozók okoznak.
A mellkas fájdalom nem feltétlen az infarktus jele. Mindenképpen nézesd meg magad orvossal, de azért ne mindjárt a legrosszabbra gondolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi srácok, kicsit meg nyuogdtam! akkor ha a klacid nem gyulladáscsökkentõ, akkor milyen antibiotikum?
Tavaly feküdt nálunk (ITO) egy srác 16 évesen, hátsó fali infarktussal... Úgyhogy ne mondjátok, hogy ilyen fiatalon nem lehet. Az viszont biztos, hogy nem gyakori és nagyban hajlamosító tényezõ, ha szét-extasi-za az ember magát... De nyugi, nem hiszem, hogy neked az van...
A kérdező hozzászólása: Bocsi a fogalmazásért, de nagyjából érthetõ!
Lehet, hogy pszichés okok miatt fáj.
Ha pánikolós típus vagy, akkor amiatt is fájhat.A szorongás miatt.De a megfázással is lehet összefüggésben.A szívinfarktus a legkevésbé valószínû.De ha aggódsz, az a legjobb, ha megkérdezed az orvostól is, õ biztos jobban megnyugtat.
@ ITO-s: Természetesen lehetséges, nem mondtam, hogy nem. De hogy a kérdezõnek nincsen, az nagyon valószínû. Fõleg, mivel semmilyen más rá utaló tünete nincs és az infarktus nem fáj, (miért is tudna fájni egy érelzáródás?) "csak" szorít, kisugároz a karokba, stb.
A Klacid nem gyulladáscsökkentõ, hanem antibiotikum, ettõl függetlenül ha ezt szedted, akkor tényleg nem valószínû, hogy tüdõgyulladásod lenne. Viszont a szívinfarktus még kevésbé valószínû :) Ha holnapra nem múlik a fájdalom, menj orvoshoz.
A Klacid nem gyulladáscsökkentõ, hanem antibiotikum... és ha nem klaritromicinre érzékeny kórokozó támadott meg, akkor lehet, hogy nem volt hatásos, de az teljesen biztos, hogy nincs infarktusod. Az orvosod meghallgatja majd a légutaidat, aztán eldönti, mi van, sajnos ez annyira alapvetõ, hogy semmit nem tudok mondani. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: tüdõgyulladásom nemhiszem hogy lenne, 1 hétig KLACID-ot sztedtem, orvosi utasításra( gyulladáscsökketõ )
A kérdező hozzászólása: de mégcsak tegnap délután jött rám
A kérdező hozzászólása: Néha szokott fájni, mikor mozdulok vagy ilyesmi, de mindenképp elmegyek orvosomhoz, már akkor eldöntöttem mikor ezt a kérdést feltettem
Kedves Kérdezõ! 99, 9%, hogy nem szívinfarktusod van. A szív nem tud fájni, szívinfarktusnál szorító érzést éreznél, mintha a szíved egy satuban lenne. Mindenesetre ajánlom, hogy menj el háziorvosodhoz, akár tüdõgyulladásod is lehet és nem tudom neten keresztül meghallgatni a mellkasodat. Nyugi, infarktusod nagyon valószínû, h nincs.:) Jobbulást:)
A megfázás mellett lehet tüdõgyulladásod is, majd az orvos megmondja.
A kérdező hozzászólása: már mondtam, anyának is, de õ aztmondta ne pánikoljak raja, mincs semmi baj, de é attól még félek tõle.. és mit mondjak az orvosnak? Bár most gyógyultam meg nagyából 1 megfázásból és maradt még váladék, de azér köszi! Írjatok.
Akármi lehet. Menj el orvoshoz, õ majd megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: jahg pszichés a a doki elmondta, szivem, tüdõm rendben, szorongós, stresszes vagyok... a miatt fáj, volt aki itt eltalálta, doki is azt mondta. :)

Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?

Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?

Legjobb válasz: MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?

MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?
az élélnk piros vér nagyobb mennyiségben és a szövet darabok vetélés jelei, a baba még kicsi és amorf, és a petezsákban van, de ha kb egy egy centis valami lesz a WC-ben vagy a bugyin az a baba lesz :-(
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen. Tényleg, mik a tünetek? És miért nem akarsz orvoshoz menni? Õ meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az elsõ dolgod, hogy kérsz egy gyors idõpontot a nõgyógyászodtól!
fertõzés, és úgyis ott kötsz ki akkor csak mentõvel, szóval jobb ezzel nem játszani!
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nõgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertõzést okoznak, a méhed is rámehet! Terhességnél pedig egyszerûen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben! És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszûrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz! Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerûbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedrõl, a terhességrõl. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele? Neked van egyedül p*nád..? Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket! Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Szerintem feltétlenül menj orvoshoz, mert már sokan írták, hogy ha idõben elmentek volna, kaptak volna megfelelõ gyógyszert, ami megakadályozta volna a vetélést. Remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Van egy bizonyos dolog ami nõgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:( De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?

Mik a terhesség leggyakoribb jelei, amik biztosan a terhességre utalnak?

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=terhess%C3%A9g+gyakori+jelei

A kérdező hozzászólása: de ezek a tünetek együtt jelentkeznek vagy külön külön??:O
az szerintem ha 2 csík van 1 helyett
Nõ a hasad.
Felelõtlen szex után Gyakorin érdeklõdés a teherbeesésrõl.
Milyen jelek vannak? Lehet hogy a nincs elég hcg a szervezetedbe! Szoritok:DD!
A kérdező hozzászólása: Reggeli émelygés, bizonyos kajákól való undor, hõhullámok és , ha rámjön össze eszem mindent:)
Ha rendszeres a mensid akkor lehet, de mindenképp meg kell várd az orvos , mert lehet még alacsony a hcg-d. Sajnos más okok is lehetnek ezért jó az orvosi válasz, de remélem úgy alakul ahogy szeretnéd.

Megcsalásra utalnak a jelek? Bővebben lennt

Szóval,a szilvesztert a barátommal nem 1ütt töltüttök. Azon az estén táncolt egy lánnyal,meg 1ütt voltak. Nem telet el 1 nap már facebookon lájkolták egymás állapotát,hozzászoltak 1más dolgaihoz.Elég hosszan elbeszélgettek,és láttam jól elvoltak. Nézegettem a barátom telefonját és láttam 1 kimen? hívást a csaj részére.Persze a pasim azt se tudja hogy került oda. Na akkor most mi van? :O

Legjobb válasz: hát elég gyanús ha látod a 2 szemeddel a telefonján hogy van egykimenõje és erre õ tagadja ! ez már rossz jel sajnos! sztem egyszerûen beszélj vele úgyis látod a szemében hogy hazudik-e vagy sem. azért remélem hogy nincs semmi rossz ! :)

hát elég gyanús ha látod a 2 szemeddel a telefonján hogy van egykimenõje és erre õ tagadja ! ez már rossz jel sajnos! sztem egyszerûen beszélj vele úgyis látod a szemében hogy hazudik-e vagy sem. azért remélem hogy nincs semmi rossz ! :)
elsõ válaszoló vagyok még csak annyi hogy megváltozott ? mármint úgyanolyan veled mint volt ?
A kérdező hozzászólása: ugyan olyan, csak 1ik nap azt mondta h én a pénzét le akarom szedni....nem szó szerint így mondta, de alényege ez volt
Én azt mondom inkább húzz bele, bizonyítsd be a fiúnak h jobb vagy a másik csajnál.. ha csak féltékenykedsz annak biztos rossz vége lesz :-) Hajrá!
jelek bizony vannak, meg lebukások is amit tagadnak:) de amit írtál ezek még csak jelek, de ha van még több részlet akkor kideríthetõ, hogy a jelek lebuktatók vagy sem.
Azt se tudja hogy került oda? Hát persze...legalább lett volna valamilyen jó kifogása. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a telefon magától tárcsázta a csajt?? Az én meglátásom az, hogy az biztos, hogy tetszik neki a leányzó. Az hogy továbbjutottak-e, az más kérdés, de erre csak õ tud neked választ adni.Ültesd le, és beszéld meg vele, hogy mi is a helyzet. Ne hisztizz, ne vádaskodj, higgadtan éretten beszéljétek át. Utána meglátod a továbbiakat.

Március 11-én hagytam abba a fogamzásgátló tablettát mert a férjemmel babát szeretnék! A jelek terhességre utalnak?

Március 14-én meg is jött a menszeszem ami csak 3 napig tartott.Azota a férjemmel minden másnap együtt vagyunk! Azt szeretném megtudni hogy még van 10 nap hogy megjöjjön (amit nem várok) a melleim érzékenyek a bal petefészkem is néha fáj és valami fehér folyásom van! Ez az jelenti hogy terhes vagyok? Nagyon szeretnénk babát. De nem akarom bele élni magam mert nem akarok csalodni! Nektek mi a véleményetek? Csináljak tesztet vagy várjak még?

Legjobb válasz: Mindenképp várj, tudom, hogy ilyen esetben nehéz, de ne tesztelj még! Minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb lesz az eredmény. Én a mensi kimaradása után teszteltem, pozitív lett, nagy öröm, minden, aztán egy rá pár napra mégis megjött. :(( Voltam dokinál is, azt mondják, ha a mensi kimaradása után egy héttel tesztelsz, és pozitív, akkor 90%, hogy megmarad. Egyébként a jelek alapján lehet, hogy terhes vagy! Sok sikert, drukkolok! :)

Mindenképp várj, tudom, hogy ilyen esetben nehéz, de ne tesztelj még! Minél késõbb tesztelsz, annál biztosabb lesz az eredmény. Én a mensi kimaradása után teszteltem, pozitív lett, nagy öröm, minden, aztán egy rá pár napra mégis megjött. :(( Voltam dokinál is, azt mondják, ha a mensi kimaradása után egy héttel tesztelsz, és pozitív, akkor 90%, hogy megmarad. Egyébként a jelek alapján lehet, hogy terhes vagy! Sok sikert, drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Kicsit azért játszadozom a gondolattal hogy talán még is sikerült:DDD!
Ha most március 11-én hagytad abba akkor a gyógyszer még benned van mert 3 hónap mire kitisztulsz kb. vagy több idõ!!! És ha most terhes is vagy akkor az veszélyes mert még nem tisztult ki a szervezeted a gyógyszertõl így kockázatos nagyon a gyerekvállalás mert rendelleneség lép fel ilyenkor. Bocsi hogy elijesztelek de nekem az orvosom ezt mondta nekem Én tavaly hagytam abba és még mindig zavaros a mensim. Ja és meddig szedted a gyógyszert? Én 1 évig
A kérdező hozzászólása: Én 1 évig szedtem fogamzásgátlót a (Tri-Regolt)! Én a neten ugy olvastam hogy nem kell várni és itt is 1-2 választ elolvastam nem sokan várnak a gyógyszer után!
Igen lehetséges de a hormonok ilyenkor megzavarodnak nekem egyszer 3 hónapig nem jött meg azt hittem baba lesz de semmi !!!!
A ma forgalomban lévõ hormonális fogamzásgátló tabletták nem okoznak fejlõdési rendellenességet a magzatnál. Akkor sem, ha valaki a szedés alatt esett teherbe. Egyetlen genetikai tanácsadó sem javasolja emiatt a terhesség megszakítását. Mivel milliók szedik világszerte az ilyen készítményeket, jól dokumentált vizsgálatokkal bizonyították ezeket a tényeket. Természetesen, ha a terhesség kiderül, a szedést abba kell hagyni, hiszen ekkor már nincs szó fogamzásgátlásról. Ha tehát a terhesség elsõ heteiben véletlenül szedett tabletta sem okoz rendellenességet, akkor az elõzõ hónapban abbahagyott tabletta miért okozna? A gyógyszer kiürülésével kapcsolatban az un. felezési idõt adják meg, ami azt jelenti, hogy a bevitt hatóanyag fele mennyi idõ alatt ürül ki. Ez egyik tablettánál sem több mint 48 óra. Hónapokról szó sincs! Még az egy hét is sok. Gondoljunk bele, már egy-két tabletta véletlen kihagyásánál is javasolt kiegészítõ fogamzásgátló módszer használata, mivel a tabletta vérszintje ilyenkor gyorsan csökken. Mivel a tabletta hatóanyaga már a szedés abbahagyása utáni héten is csak legfeljebb nyomokban van jelen a szervezetben, értelmetlen három hónapban gondolkodni. sok sikert
Várjj egy pár napot és utána teszteljj. :) gRATULÁLOK!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat aranyosak vagytok:DD! Bizom benne hogy sikerült:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!