Találatok a következő kifejezésre: A japán hány napig kotlik (1 db)

A japán tyúk hány napig kotlik?

Csak mert a miénk 24 napja ül rajta és még mindig nincs semmi!Miért van ez?Egyépként 8 tojás volt alatta az els? nap, de már 15 lett!Ez természetes?

Legjobb válasz: A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed ,vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.

A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed , vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.
Ja és ha több tojás lett mint amennyi alatta volt eredetileg és nemfért a fészekhez másik tyúk akkor nem kotlóssal van dolgod mert a tyúk amikor elkezd kotlani akkor abbahagyja a tojás tojást
Addig tojik, amíg jónak nem látja, utána kotlik el! Nekünk már volt olyan, hogy kettõ kikelt utána ott is hagyta a fészket, pedig még volt alatta 3 tojás -.-


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Van ötletetek mit csináljak?

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Pedig még a vállamra is rászáll, de akkor van, hogy a nyakam csipkedi, elég erősen. Egyépként elvan, de engem utál, akkor tűri meg a kezem ha van nálam kaja, de a kezem akkor sem lehet 5cm -nél közelebb.

7

Mi lehet az a madár amit reggelente hallok, nevetés (vihogás) szerű hangja van?

négyszútagú nevetés, olyan mintha egy viccen röhögne.

5

Milyen betegség lehet ez?

Ez már a 2. pipim, aminél ez a betegség kijön. Gőzöm sincs mi lehet, de annyi a lényege, hogy a közvetlenül a szeme alatt egy pici duzzanat jön, aztán nagyon nagyra megduzzad, már a szeme is "összezsugorodik" miatta. Picit még könnyezik is neki. És amúgy nem tudom mi lehet, mert olyan kemény mint a csont. Csak az előző pipim a végén már enni se bírt... nem akarok, hogy ez a pipim is erre a sorsra jusson, mert egy kiváló kotló, és szép tyúk is. Betonon kikeltette mind a 8 tojását! :DD

1

Nemsoká fogok venni nimfapapagájt. Én fiút akarok, de ha az nincs, akkor lány lesz. Mindenesetre tudnátok írni vicces, humoros neveket?

5

Papagáj játékok és ételkeresők házilag tippeket kérnék?

2

Szerintetek mi lehet a baja a nimfám szemének, mmitcsináljak vele? ! File:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Asztal/IMG_201305 20_181703. jpg

5

Vadszínű házikacsába, hogy lehet megállapítani kiskorában, hogy tojó-e vagy gácsér?

2

Kacagógerlék? Aki tart gerléket, azok segítsenek, FONTOS! (többi lent)

Tehát az van, hogy van 2 gerle párom(több is van, csak ezekkel van "gubanc"), akikkel nem igazán stimmel minden az Én elméletem szerint. Mert ha úgy van, ahogy Én gondolom, akkor két hím van egy párban, és két tojó másik egy párban. Mert akik egy párban vannak hímek, azok közül mind a kettőt láttam udvarolni egy másik gerlének. A másik párnál meg azért gondlom, hogy mind a kettő tojó, mert 4 tojás szokott lenni egy fészekben. És nem megy oda senki más se tojni. De normálisan együtt költenek, minden normális, csak szerintem a hím-hím, és tojó-tojó páros van. Ez mi lehet? Plusz a hím-hímnél is van tojás mindig, normálisan kettő. Halál komoly a kérdés, nem csak vicc! Ja, és összetéveszteni se tudtam az udvarlókat, mert van rajtuk gyűrű, épp azért, hogy meg tudjam figyelni Õket, hogy melyik mit csinál, és akkor majd tudom, hogy melyik hím, melyik tojó. De eddig ezek a gerlék azok, akikkel nem tudok döntőre jutni. SEGÍTSETEK! FONTOS!

9

Elszebadault egy még vad nimfapapagájom. Túlélheti kint a faluban?

6

A posta galamb him nem rég párzott össze a tolyó val, vészket raktak majd 2tolyást rakott a tolyó velváltva ülnek rajta, de kaptunk egy másik tolyot és most avval párzik össze, már tolyoza is, ez nem baj, ha baj mit tegyek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!