Találatok a következő kifejezésre: A japán hány napig kotlik (1 db)

A japán tyúk hány napig kotlik?

Csak mert a miénk 24 napja ül rajta és még mindig nincs semmi!Miért van ez?Egyépként 8 tojás volt alatta az els? nap, de már 15 lett!Ez természetes?

Legjobb válasz: A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed ,vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.

A japán tyúk 18 21 napra költi ki a kiscsibéket és addig kotlik ameddig van alatta tojás , de ha sötét helyre teszed , vagy vízbe nyomod elmúlik a kotlása.
Ja és ha több tojás lett mint amennyi alatta volt eredetileg és nemfért a fészekhez másik tyúk akkor nem kotlóssal van dolgod mert a tyúk amikor elkezd kotlani akkor abbahagyja a tojás tojást
Addig tojik, amíg jónak nem látja, utána kotlik el! Nekünk már volt olyan, hogy kettõ kikelt utána ott is hagyta a fészket, pedig még volt alatta 3 tojás -.-


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi idős lehet ez a kis verébfióka? Javítsatok ki, ha nem veréb. (Kép lejjebb)

Sikerült megetetnem, megitatnom, már csipogott is.
Nagyon kicsi, bár az látszik majd a kép alapján is.
Tanácsokat elfogadok azoktól akiknek már vannak tapasztalatai "verébnevelésben"!


2

Hogyan kell egy papagájt megszelíditeni?

5

Szerintetek melyik jobb választás a baraband vagy a barát papagáj?

Ha esetleg inkább mást ajánlanátok, azt is várom.Hímet vennék 1 db-ot kb 3-4hetes fióka ként.Mielőtt a fejemhez vágjátok, hogy mennyi felelősséggel jár, ezt tudom és minden be van szerezve.

3

Nimfa papagájom, egyedül kotlik (Hím, elpusztult) 2. napja, csak estére jár be 4 db tojásához. Kb.1 hetünk van még hátra a kikelésig! Nappal kint van egész nap! Elég-e ez a tojásoknak? Kivegyem, lámpázzam?

2

Mit tudok tenni egy pici verébért? Bővebben lent

Tegnap délután találtunk egy verebet az udvarunkban, a házunk csücskében van a fészkük. Nem tud repülni még, visszatenni a fészekbe nem tudjuk. Itatom pipettából, anyum adott neki tyúkhúrt, abból evett magától. De más kaját nem akar elfogadni. Most dobozban van, egész nap nagyon eleven, csipog, gondolom ez jó jel. Mit tudok még tenni érte?

3

Hagy csináljak a szarkámnak röpdét?

Van egy szarkám és szeretnék csinálni egy röpdét hogy tudjon röpködni anélkül hogy elkapná macskánk de nem tudom mekkora kell hova és miből ... készítsem.

11

A hullámos papagáj odújába kell rakni forgácsot vagy ilyesmit vagy nem muszáj?

Válaszokat előre is köszönöm.

3

Kaphat gyümölcsöt a papagájom?

Almára gondoltam vagy barackra. Esetleg valami körte félét? És ha ehet valamilyet akkor milyet? Előre is köszi a válaszokat

3

A tyúkoknak tényleg nincs szükségük kakasra hogy tojást tojjanak?

8

Honnan vannak madaraitok, papagájaitok?

Kapok egy törpepapagájt, és nem tudom, hogy honnan vegyem. Ha ilyen Árkád, Lurdi féleségből hozom akkor ott agresszívak? Mert a nyulak azok eléggé ott. Vagy van ahol kisebb boltok, Díszhal, Madár...? Ilyesmikből? Interneten nem veszek

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!